Utama > Skype > Tombol panggero Skype - kumaha anjeun ngajawab

Tombol panggero Skype - kumaha anjeun ngajawab

Dimana tombol panggero dina Skype?

Dina utamiSkypelayar, pencét Kontak dina jandela kénca, teras kontak kanelepondina daptar Kontak. Pencét kanaTombol panggero(tingali gambar ieu) di sisi katuhu nami kontak. Upami kotak anu aya pilihan na muncul, pencétNelepon Skype.

Kumaha Ngagunakeun Skype. Anggo bagian anu tiasa diklik di handap pikeun ngalangkungan bagian anu sanés tina tutorial ieu. Skype mangrupikeun tulisan, audio sareng platform obrolan anu sayogi dina desktop, alat sélulér sareng tablet.

Pikeun tutorial ieu kami bakal nganggo versi aplikasi Desktop. Mimiti, buka Skype.com, unduh sareng pasang aplikasi pamrograman dina komputer anjeun.

Pikeun ngagunakeun Skype, anjeun kedah lebet kana akun Microsoft anjeun. Upami anjeun teu gaduh, unduh gratis di Microsoft.com.

Sakali lebet, anjeun bakal dibawa ka homepage Skype. Di kénca luhur, anjeun bakal ningali nami profil anjeun. Pencét di dieu pikeun ningali langkung seueur profil anjeun.

Dina handapeun anjeun Anjeun bakal ningali nami profil anjeun Anjeun bakal ningali nami pangguna. Nami profil anjeun mangrupikeun nami tampilan anjeun. Ngaran pamaké Skype anjeun mangrupikeun nami unik anjeun anu anjeun bagikeun ka batur supaya aranjeunna tiasa mendakan anjeun.

Ngaran pamaké anjeun ngamungkinkeun anjeun ngarobih status tina aktip. Kami nyetél supados kontak kami terang yén aranjeunna henteu kedah nyauran kami. Handap anjeun bakal ningali status anjeun, dimana anjeun tiasa ngabagi naon anu anjeun pikahoyong.

L Hayu urang terang yén kami aya dina rapat. Dina profil anjeun anjeun bakal mendakan tab Obrolan, Telepon, Kontak sareng Bewara. Pencét di dieu pikeun ngamimitian bagian masing-masing.

Dina tab Obrolan anjeun tiasa ningali sadaya kagiatan obrolan sareng paguneman anjeun. Dina tab 'Telepon' anjeun tiasa ningali riwayat nelepon anjeun. Pencét dina tab 'Kontak' pikeun milarian kontak anu parantos anjeun sambungkeun dina Skype.

Pikeun ningali sadaya pesen pangénggalna anjeun, buka halaman Bewara. Pikeun ngobrol sareng batur dina Skype, klik tab Obrolan, teras pencét Obrolan Anyar. Pilih 'Obrolan Anyar' deui tina menu turun-handap, teras pilih kontak anu anjeun pikahoyong.

Jandéla obrolan bakal muncul. Lebetkeun pesen anjeun dina jandela teras pencét kirim. Aya fitur sanés anu tiasa anjeun anggo dina jandéla obrolan Skype ogé ngalebetkeun pesen sapertos nambihan emoji, ngalampirkeun file, sareng ngabagi lokasi anjeun tiasa mendakan sadaya fitur ieu di dieu.

Upami anjeun ngirim pesen, ikon bakal némbongan di handapeun pesen pikeun nunjukkeun yén anjeun nampi pesen. Nalika anjeun bales, anjeun bakal ningali yén anjeun ngetok di dieu. T Pikeun ngahubungi kontak, sareng saha anjeun ngobrol, damel tulisan atanapi telepon audio, klik di dieu dina ikon-ikonna.

Upami anjeun hoyong ngarobih obrolan anjeun ka obrolan grup, klik ikon grup di dieu teras nambihan kontak anu anjeun badé gabung sareng nelepon pangguna Skype sanés gratis. Pikeun nyauran batur, pencét tab Telepon, teras pilih 'Telepon Anyar'. Jandéla pop-up bakal nembongan nunjukkeun sadaya kontak Skype anjeun.

peta halaman wéb visio

Milarian nganggo nami atanapi nami pangguna pikeun kontak anu anjeun hoyong tingali kumaha ditampilkeunana. Upami éta henteu acan aya dina kontak anjeun, éta bakal ditingalikeun dina 'LEUWIH JIJI'. Pencét tanda cek di gigir namina, teras pilih 'Telepon'.

Sakali anjeun nyimpen kontakna, anjeun tiasa dipasihan pilihan kanggo nelepon gratis di Skype atanapi nyauran telepon sélulérna. Pilih 'Telepon gratis di Skype' pikeun nyauran aranjeunna gratis. Pilih 'Telepon' deui di pojok kanan luhur, teras pilih 'Telepon gratis di Skype' deui kanggo nelepon audio.

Anjeun tiasa ogé milih 'tulisan artikel'. Hayu urang mimitian ku sauran audio, anjeun bakal ningali telepon sambung di juru kénca luhur pas telepon disada. Pikeun Ngajempékeun sareng unmute nalika nelepon, klik ikon mikropon.

Pikeun ngaktipkeun kaméra anjeun sareng ngarobih telepon audio kana telepon tulisan, klik ikon artikel di dieu. Pikeun ngirim pesen obrolan ka jalma sanés anu nelepon, klik ikon 'Ngobrol', anjeun tiasa nunjukkeun naon anu aya dina layar anjeun ku ngaklik tombol 'Split Screen'. Pikeun ngirim emoji animasi, pencét tombol ngaréspon teras pilih emoji anu anjeun pikahoyong tina daptar turun-handap.

Kanggo ngagantung, pencét ikon beureum. Anjeun tiasa ogé nyauran telepon sélulér atanapi jalur telepon liwat Skype pikeun biaya sakedik. Dina layar utama gigireun nami profil anjeun dimana anjeun tiasa mendakan kiridit Skype anjeun.

Ieu jumlah kiridit anu akun anjeun ayeuna nelepon. Anjeun peryogi kiridit dina akun anjeun pikeun tiasa nelepon telepon sélulér atanapi telepon darat. Pikeun nambihan dana, klik jumlahna teras teraskeun dina jandéla pop-up.

Anjeun tiasa nambihan kiridit atanapi milih langganan bulanan tina pilihan di handap ieu. Laksanakeun pamilihan anu anjeun pikahoyong teras pencét dina 'Mésér Kredit' atanapi 'Coba Satu Bulan Gratis' teras teraskeun ngédit. Pamayaran.

Sakali anjeun ngagaduhan kiridit dina akun Skype anjeun, klik tab Telepon, teras pencét Telepon Anyar. Dina jandéla pop-up, pilih ikon 'Dialpad' di pojok kanan luhur, teras lebetkeun nomer telepon anu anjeun badé nelepon, pencét ikon telepon pikeun ngamimitian nelepon. Pikeun ngamimitian nelepon artikel, pencét tab Telepon, teras pencét Meet Now.

Pilih 'Host Rapat' tina menu turun-turun teras ka payun. Anjeun bakal némbongan dina tulisan tulisan. Di gigireun 'APA NU RUPA INI,' lebetkeun pedaran.

Pikeun nambihan kontak kana télépon, pencét 'Skype -Contacts' teras panggihan jalma-jalma anu anjeun hoyong tambahkeun, teras pilih aranjeunna nganggo tanda cek. dina nami aranjeunna teras dina 'Rengse'. Anjeun tiasa ogé naros ka pangirut pikeun ngiringan ngabagi tautan kana rapat.

Pencét kana 'Bagikeun uleman' teras pilih kumaha rék ngirim pesen tina menu turun-handap. Pencét 'Start Rapat' kanggo ngamimitian nelepon. Pikeun Ngajempékeun atanapi unmute diri anjeun, klik ikon mikropon.

Pikeun mareuman tulisan anjeun, pencét ikon artikel. Pencét ikon 'Ngobrol' pikeun nunjukkeun saha waé anu ngirim pesen dina rapat sareng mangrupikeun dokumén. Anjeun ogé tiasa ngangkat leungeun nalika nelepon grup Skype ku ngaklik ikon angkat.

Anjeun tiasa ngarobih cara ningali jalma sanés nalika nelepon ku milih panah turun-handap di gigir 'Grid View' sareng milih tampilan anu sanés. Upami anjeun nyayogikeun rapat, anjeun tiasa nganggo fitur rékaman pikeun nyimpen salinan Record a Skype call. Pikeun mungkas atanapi ngantunkeun konperénsi, pencét tombol hurung.

Pikeun nambihan kontak Skype, klik tab Kontak, teras pilih 'Kontak Anyar'. Jandéla pop-up bakal muncul. Anjeun tiasa milarian kontak nganggo nami pangguna, nami tampilan, atanapi nomer telepon sélulérna.

Pilih kontak anu anjeun pikahoyong tina daptar di handap teras pencét 'Tambihkeun'. béja anu naroskeun upami anjeun hoyong nampi paménta sambungan.

Kumaha kuring nyingkirkeun tombol Skype?

2. Pencét bagian 'Setélan Telepon' sarengmiceuntanda centang di gigireun 'Show Controls Call WhenSkypeaya di Latar. ' Pencét 'Simpen'kancingpikeun kaluar tina menu Pilihan.

Wilujeng sumping di Solusi Crosstalk Nami abdi Chris sareng dinten ayeuna urang badé ngabongkar sareng ngonpigurasikeun telepon IP Yale Inct48G atanapi, sakumaha ceuk Yale Inc, telepon Gigabit IP anu ultra-elegan ningali na tingali naon anu aya dina kotak, sakumaha ceuk kuring, telepon ieu khususna ditujukeun pikeun telepon anu luhur. Utamana dimaksudkeun pikeun éksékutip atanapi jalma anu hoyong nyéépkeun langkung ti $ 200 dina teleponna. Harga pangsaéna anu kuring tiasa mendakan online pikeun telepon ieu sakitar $ 210 dolar - éta telepon anu saé, sanaos pastina telepon anu saé, janten pituduh ngamimitian gancang dilebetkeun.

Ieu teleponna sorangan hayu urang sisihkan sakedap sareng tingali naon deui anu aya, janten urang gaduh kabel pikeun hénsét, urang gaduh kabel éternet, urang gaduh dasar atanapi tukang kanggo telepon, stand, saur anjeun teras tiasa nyarios di sisi sanés kotak di dieu urang gaduh héndsét ayeuna panginten ieu ku telepon ieu teu aya adaptor listrik anu kalebet standar jadi upami anjeun kedah nyolokna atanapi upami anjeun henteu gaduh catu daya via éternet, anjeun kedah mésér adaptor listrik nyalira nyaéta harga Telepon bahkan langkung. Oke jadi kabel dasar hénsét hayu urang tingali dina telepon éta sorangan Janten di dieu anu ngungkabkeun ageung janten didieu urang tiasa ningali telepon éta sorangan ooh sapotong plastik cinta anu hadé pikeun ngalakukeun éta, oke ngantepkeun éta sareng enya, hiji hal Naon anjeun bakal geuwat perhatoskeun anu béda ngeunaan telepon ieu nyaéta yén teu aya tombol garis di gigirna kusabab telepon ieu ngagaduhan layar rampa touch inci anu leres-leres fitur anu saé pisan upami anjeun ka barang touchscreen, anjeun terang, upami anjeun resep tombol taktil ieu sigana sanés telepon anu anjeun pikahoyong ayeuna, ieu mangrupikeun tampilan warna 800 x 480 anu gaduh dual port gigabit sahingga anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi jaringan di dieu teras anjeun kaluar ka pc anjeun di bagian tukang anjeun ogé ngagaduhan port ext anu nyaéta pikeun nalika anjeun hoyong sambungkeun anjeun terang kumaha exp 40 sapertos salah sahiji sidecards anu anjeun pasang langsung di ditu anjeun ngagaduhan arus langsung anu langsung tiasa lebet didinya maka anjeun gaduh headset sareng hénsét janten hayu urang pasang handset ieu, janten yakin kuring henteu ngarusak layar ku cara nempatkeun nya kuring henteu nganggap telepon ieu rapuh tapi ieu pikeun salah sahiji klien kuring sareng sanés pikeun kuring pribadi janten kuring pasti henteu badé ngaruksak janten urang nyolok kabel hénsét, henteu janten masalah mérekna tina telepon kabel ngalir ngaliwatan terusan sok nyeri dina butut kami tinggalkeun sareng hénsét sapertos telepon sekutu sareng pastina sapertos jalma-jalma di dieu anjeun gaduh saklar dial sakedik. Anjeun tiasa narik tombol alit ieu sareng anjeun tiasa ngalieuk ka handap pikeun masihan kiyeu alit anu muncul sahingga handset tiasa beristirahat sahingga tiasa dipasang dina témbok, urang bakal lumayan bisi kuring, sanaos kuring ' Kuring ngan saukur tinggaleun nyalira, alus sareng dasarna mundur janten geser kana, geser langkung dicatet yén ieu ogé ngagaduhan port USB di tukangeun port USB tina naon anu kuring ngartos ngamungkinkeun anjeun nempatkeun kabel usb ku Bluetooth. dongle di tungtung teras telepon ieu bakal ngadukung Bluetooth sareng kuring yakin anjeun terang dongle bluetooth tangtu anu dianggo sareng telepon ieu kami ngagaduhan standar di dieu nyaéta keypad anjeun maka kami gaduh jenis tombol arah sareng tombol ménu didieu nyaéta volume anjeun ngatur anjeun kontrol spéker telepon anjeun teras anjeun gaduh tombol headset tombol bisu anjeun tombol voicemail atanapi kotak pesen tahan tombol panggero sareng transfer teras handsfree pisan tombol anu aranjeunna tampilkeun langsung di payuneun telepon, anu leres-leres saé, teras iraha éta datang anjeun meunang genep tombol tombol lemes saur anjeun anjeun terang yén Anjeun tiasa mencét dina layar dina dua sisi telepon.

Hal-hal anu sanés ngeunaan telepon ieu nyaéta nganggo 8023 AF patuh p OE, janten anjeun peryogi kakuatan 48 volt atanapi adaptor éternet kanggo nyolok mamat ieu, sareng leres? éta éta hayu urang colokkeun sareng hurungkeun Kuring nyolok kana palabuhan internét éta kedah ngamimitian bersinar nalika urang telepon ayeuna nampi kakuatan Hiji hal ngeunaan telepon ieu kuring henteu terang betapa gampangna ieu ningali atanapi henteu tapi hiji Hal ngeunaan telepon ieu nyaéta reboot anu peryogi waktos anu lami sabab kuring curiga anjeun wawuh kana GUI wéb atanapi antar muka GUI tina bigbackplay bigbackplay siklus gancang pisan ieu biasana butuh waktos anu lami janten teleponna tos hurung sareng urang tiasa tingali tampilan standar naon anu urang gaduh di handap ieu di luhur layar anjeun tiasa ningali mareumanana teras anjeun ngagaduhan tombol ménu sareng ménu anjeun. Éta bakal ngagaduhan sadayana menu standar link yeh janten hayu urang nyetél telepon ieu nganggo PBX sareng kuring parantos nyiptakeun perpanjangan janten kuring bakal lebet kana Alink's GUI nyalira atanapi ngahartikeun alamat IP telepon anu anjeun pikahoyong. pikeun mencét tombol OK, janten upami anjeunna mencét tombol OK ieu di tengah-tengah bunderan kalayan panah panunjuk arah, alamat IP némbongan langsung dina telepon sareng dina hal ieu 192 168 200 titik 199 Kuring datang ka browser kuring sareng kuring bakal lebet 190 168 201 99 dina peramban sareng didieu antarbeungeut GUI telepon nyaéta kecap akses sacara standar, data login nyaéta admin sareng adminokay sareng didieu urang ngagaduhan antarbealam internal, janten hal anu pangpayunna urang hoyong lakukeun, nyaéta nyambungkeun kana PBX gratis janten kami badé sumping ka dieu pikeun nganjang akun éta sareng aya tilu hal anu urang kedah terang pikeun nyambungkeun telepon SIP kana sérver SIP sareng éta IP atanapi fqdn tina SIP server PBX gratis di hal ieu nami pangguna SIP sareng kecap akses SIP, janten dina akun 1 kami nyarios yén baris aktip diaktipkeun, sareng nganuhunkeun éta nami tampilan Line 1 tiasa naon anu urang pikahoyong kuring bakal nyarios 201 sabab éta mangrupikeun nomer penyambung Nama Pendaftaran 201 Username 201 Sandi mangrupikeun tali anu panjang ieu didieu dina detil ekstensi PBX gratis kami bade nyalin sareng nempelkeun SIP sérpér di dieu -Host is191 62 205 sareng mastikeun éta sadayana. Kuring pencét 'mastikeun' sareng éta henteu kedah ngahurungkeun deui telepon.

Urang ayeuna tiasa terang yén kuring gaduh garis 1 di dieu sareng nalika kuring mencét garis 1, kuring nampi nada panggil, kuring tiasa ngahurungkeun polumeu dina LED héjo anu saé tukangeun spéker pareum, pareum teras anjeun tiasa mencét langsung di dieu . 200 sareng nomer ieu nyaéta telepon anu aya dina méja kuring di dieu janten kuring badé teras ngagantung yén anjeun tiasa mencét di dieu nganggo keyboard tactile anjeun ogé tiasa mencét kalayan layar sentuh ayeuna upami anjeun hoyong ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang, kuring bakal pastina nyarankeun konpigurasi telepon ieu gratis PBX sareng manajer titik akhir manajer titik akhir ngajantenkeun langkung gampang khususna kanggo sajumlah ageung telepon pikeun nyayogikeun sistem ieu pas lebetkeun alamat MAC aranjeunna nyiptakeun témplat pikeun t 48 G teras anjeun tiasa ngabalikan deui telepon sareng éta langsung kana PBX gratis, upami anjeun teu wawuh sareng Endpoint Manager Endpoint-Manager-Vide o Kuring badé nempatkeun tautan di dieu di juru sahingga anjeun tiasa parios ieu, oke tah ayeuna urang gaduh seueur rohangan dina catetan samping anu ayeuna anjeun terang. Kuring ngan ukur gaduh hiji garis anu caket di dieu, upami kuring hoyong nambihan garis tambahan anjeun sumping ka dieu kana keytab DSS sareng kuring leres-leres tiasa milih garis tambahan, janten urang nyarios garis hiji nyaéta linelabel nyaéta garis 1 sareng garis nyaéta garis 1 line2 urang bakal nyarios hal anu sami line1 sareng urang badé milih garis 1 teras urang badé nyarios garis 1 sareng urang badé milih garis 1 sareng garis kaopat 1 sareng garis 1 Éta ogé ngagaduhan sadayana ieu pilihan sahingga anjeun tiasa nyepetkeun anjeun tiasa ngadamel BLF ku batur hayu urang ngadamel BLF tina 200 ekstensi kuring, janten anggap nilai 2 00 labél bakal 200 sareng perpanjangan200.

Kami ngan ukur bakal nyarios kami ningali naon deui anu urang gaduh didieu, nyaéta Speed ​​Dial Voicemail, upami anjeun hoyong ngadamel tombol voicemail lakukeun bintang ieu 97 sareng éta bakal nyandak anjeun kana suratsora anjeun sareng kuring tiasa nyarios VM sapertos yén Anjeun? tangtosna ogé ngagaduhan tombol pesen di dieu waé teu aya tombol pesen anu aya di dieu dina telepon éta nyalira tapi éta ogé tiasa dianggo sareng naon anu kami ngagaduhan interkom langsung, janten sadaya pilihan anu béda pikeun tombol ieu anu aya dina halaman ? tina telepon janten hayu urang simpen éta, oke sareng langsung urang tiasa ningali sakumpulan tombol anu béda-béda muncul, saha, di dinya anjeun tiasa ningali halaman di handap ningali ka handap di dieu janten ayeuna kuring gaduh opat tombol garis anu kuring tiasa milih sareng ngadamel sauran teras kuring gaduh aBL f4 extension 200, anu menurut kuring ogé dianggo salaku speed dial, hayu urang coba, janten anjeun mencét 200, éta ogé tiasa dianggo salaku speed dial, tapi nalika kuring nuju extension 200 sareng nyarios we , abdi ngadaptar g voicemail abdi atanapi anu sapertos pesen henteu aya pusat pesen anu nyambung janten kami tiasa ningali status perpanjangan 200 ayeuna disetél kanggo nyarios janten aya tombol BL F ieu anjeun tiasa nganggo tombol BLF ogé tiasa nganggo éta pikeun niru anjeun. tempat parkir di perpanjangan anu anjeun parkir jadi anjeun terang dimana telepon ti taman teras anjeun ngan ukur tiasa mencét jinis Maksad abdi sanés konci lemes II pikir éta tombol touch Kuring henteu weruh naon anu anjeun ngagaduhan nalika éta leres-leres layar Saur kuring éta tombol lemes yén anjeun tiasa mencét tombol konci lemes pikeun tempat parkir ngalegaan batur diparkir terus nyokot sadaya barang ku netepkeun konci ieu sareng ngalaksanakeun parkir atanapi BLF. Sadaya ieu jauh langkung gampang ngagunakeun manajer titik akhir PBX gratis sapertos anu kuring carioskeun tadi, oke jadi éta titingalian T 48G kumaha kesan kuring umum pikeun telepon ieu kusabab kuring resep pisan telepon ieu sigana henteu hal abdi pribadi bakal gaduh éta saeutik éta rada fancy pikeun kuring tapi cert ngan pikeun jalma anu hoyong telepon anu saé pisan atanapi upami anjeun hoyong telepon anu saé pisan ieu mangrupikeun pilihan anu saé pisan sareng éta kumaha anjeun terang, sakedik mahal , khususna pikeun saluran telepon Yale Inc., tapi éta henteu saé, hartosna? Nalika anjeun nyarioskeun jinis telepon ieu kalayan tampilan ieu, dua ratus dua ratus sareng sapuluh dolar saleresna lumayan saé, sababaraha jinis telepon ieu tiasa dugi ka tilu ratus opat ratus dolar sareng éta seueur teuing upami anjeun ngan ukur nyéépkeun hiji telepon kecuali tujuanana nyaéta pikeun nyobaan yén éksékutip sanés anu nyéépkeun jinis telepon anu anjeun gaduh tapi ieu mangrupikeun telepon jinis eksekutif anggaran anu saé pisan kuring langkung resep anu sapertos VP ubiquitous anu ngagaduhan layar anu saé, tapi henteu teu ngagaduhan tombol taktil naon waé anu resep janten pilihan pikeun ngalakukeun tombol taktil sareng gaduh layar sareng VP henteu ngahijikeun pisan sareng PBX gratis Teleponna pastina bakal langkung saé kalayan PBX gratis -Be integrasi, éta harga anu saé, sareng éta telepon anu leres-leres mantep, leres pisan, kuring resep kana t48 langkung resep kana tulisan ieu punten pasihan ramo kuring sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan sapertos kieu mangga pencét dina ngalanggan, hatur nuhun kanggo wa nyabak

Kumaha cara ngadalikeun telepon Skype?

Dina bilah alat ngabagi, pencétMasihan Kontrol. Pilih nami jalma anu anjeun pikahoyongmasihan kontrolka.Skypepikeun Usaha ngirim bewara ka jalma éta pikeun ngabéjaan yén anjeun parantos ngabagikadali. Kanyandak kadalibalik, pencétMasihan Kontroldeui, teras pencétCandakBalik deuiKadali.21 Juni 2017

Dina tulisan ieu kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun Skype dina Android. Kuring bakal nunjukkeun pamasangan anjeun heula. Teras kami ngadamel akun énggal sareng mariksa sadaya setélan anu tiasa kami anggo.

Saatos éta kami bakal ningali kumaha urang tiasa nelepon batur sareng ngabagi layar sareng aranjeunna, urang ogé bakal ningali kumaha ngamimitian telepon konperénsi. Pikeun masang Skype dina Android anjeun kedah milarian Google Play, ketok Google Play milarian jinis skype tap masang sareng antosan. Saatos instalasi réngsé, cukup ketok Buka.

Saatos masang aplikasi, ieu naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun nyieun akun. Ayeuna ketok dina Hayu urang buka. Ketok Asup atanapi Nyiptakeun.

Di dieu kami ngetok kana Jieun. Upami anjeun parantos gaduh akun sareng Microsoft, anjeun tiasa nganggo pikeun asup, nganggo nomer telepon atanapi alamat email. Pikeun démo ieu, kuring nganggo email janten kuring bakal ngetok Anggo email anjeun sanés.

Tulis email Ayeuna ketok NextCreate New Password Now tap Next. Lebetkeun nami nami sareng nami terakhir anjeun. Ketok Teras, kéngingkeun kode tina aplikasi email anjeun.

Pikeun mastikeun emailna, hayu urang buka aplikasi Gmail pikeun kéngingkeun kode ieu, ieu yeuh. Hayu urang balik kana aplikasi Skype pikeun nyeratna. Ketok Salajengna.

Tulis kode CAPTCHA. Ketok Salajengna. Ayeuna pilih tanggal lahir.

Ayeuna pilih nagara. Ketok Salajengna. Konpirmasi umur anjeun ku ngetok Salajengna.

Anjeun tiasa sacara gampil mendakan kontak di dieu. Anjeun tiasa ngetok Ngidinan atanapi Nolak sakumaha anjeun resep. Ketok Salajengna.

Kuring bakal ngetok Ngidinan deui, ketok Salajengna, sareng pencét Allow pikeun ngamungkinkeun sadaya dialog tina léngkah ieu. Ayeuna Skype anjeun nyambung kana akun anyar dina telepon Android. Hayu urang tingali presentasi ringkes aplikasi di kénca luhur, tombol béwara.

Janten ketuk upami anjeun gaduh bewara énggal. Di belah katuhu luhur anjeun gaduh sababaraha pilihan asihan pikeun daptar anu anjeun gaduh sareng obrolan. Ogé, di handap ieu anjeun ngagaduhan tombol, ngobrol, nelepon, kontak sareng tombol obrolan anyar.

Anjeun tiasa mariksa setélan sareng nyetél status atanapi gambar ku mencét dina bagian luhur tempat ayana profil anjeun. Hayu urang ngetok dina éta. Di dieu anjeun tiasa nyetél status anjeun ayeuna.

Anjeun tiasa aktip, sibuk, bolos, atanapi henteu katingali. Upami anjeun henteu katingali, aranjeunna moal ningali yén anjeun nyambung kana Skype. Saatos éta statusna.

Hayu urang ngarobih status urang. Ogé, di dieu anjeun ngagaduhan pilihan kanggo profil Skype, ieu dimana anjeun tiasa ngarobih nami, gambar, ngabagi profil anjeun sareng nyetél sababaraha pilihan privasi sareng pilihan 'Cara sanés kanggo mendakan anjeun' aya di Éta anjeun aya kendali, sanés dina anu kedah dipilarian nalika aya anu milari nami anjeun. Ieu pilihan ieu.

Anjeun oge tiasa nambihan nomer handphone didieu upami anjeun hoyong. Ayeuna anjeun ogé ngagaduhan seueur pilihan dina setélan. Akun sareng profil ampir sami sareng pilihan Skype -Profil anu parantos kami pilari Sacara umum, anjeun gaduh pilihan pikeun ngarobih basa aplikasi.

Nalika éta némbongan anjeun tiasa milih téma pikeun Skype anjeun sareng ogé warna utami. Anjeun tiasa maénkeun sareng nyetél éta kumaha anu anjeun pikahoyong. Dina setelan telepon, anjeun gaduh sababaraha hal anu pikaresepeun sapertos Caller ID.

supir headset afterglow

Anjeun tiasa nyetél jalma pikeun nampi telepon ti Skype pikeun katingalna asalna tina nomer telepon anjeun. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun ngan ukur telepon anu disada tina kontak dina alat ieu kaganggu ku batur anu anjeun henteu dikenal. Anjeun tiasa ogé ngaktipkeun pilihan Subtitles Telepon.

Ieu saé pisan pikeun jalma anu henteu ngupingkeun saé. Kalayan pesen, anjeun gaduh pilihan khusus kanggo pesen, henteu aya anu istimewa, tapi ieu mangpaat. Kalayan béwara, anjeun tiasa milih béja push mana anu anjeun badé nampi.

Skype berehan sareng ngamungkinkeun anjeun milih anu anjeun pikahoyong. Éta saé pisan. Deui, upami anjeun ngetok obrolan, anjeun tiasa mareuman bewara kanggo sababaraha waktos atanapi salamina.

Ayeuna pilihan terakhir nyaéta Kontak. Di dieu anjeun tiasa nyingkronkeun Kontak telepon anjeun sareng Skype Upami anjeun henteu acan, anjeun ayeuna parantos dipasang Skype dina telepon anjeun. Skype mangrupikeun aplikasi anu saé pisan pikeun hubungan sareng babaturan sareng kolega.

Pikeun nambihan kontak kana Skype, anjeun kedah ngalakukeun hal ieu. Ketok tombol kontak di handapeun. Di handapeun, ketok dina ikon ku propil sareng plus.

Nalika milarian, anjeun kedah nambihan nami pangguna tina akun anu anjeun hoyong tambahkeun. Tambihkeun atanapi namina kanggo jalmi éta. Hayu urang mendakan bagian tina nami pangguna, ayeuna anjeun tiasa ningali yén Skype mendakan sababaraha akun kalayan nami anu sami.

Janten nalika anjeun nambihan kontak parios nami pangguna éta sareng ogé saé pikeun ngecék gambarna upami aya seueur jalmi anu sami nami, cara anu pangsaéna pikeun milih saha kontak anjeun nyaéta ningali gambarna. Ayeuna ketok Tambah pikeun jalma anu anjeun hoyong tambahkeun salaku kontak. Jalma anu anjeun tambahkeun salaku kontak kedah mastikeun yén aranjeunna kenal anjeun.

Janten ngantosan jalmi sanés kanggo ngajawab. Upami anjeun hoyong nyauran batur dina Skype, punten léngkah ieu, mimitina di zona obrolan, upami anjeun parantos nyarios sareng jalma éta, anjeun tiasa kalayan gampang ngamimitian nelepon, upami anjeun henteu mendakan jalma di zona éta, ketok kontakna sareng mendakan jalma na di ditu, ketok jalma anu anjeun badé nelepon. Ayeuna anjeun ngagaduhan dua tombol di luhur: ikon artikel sareng ikon telepon.

Upami anjeun hoyong ngamimitian nelepon artikel, cukup ketok ikon artikel. Upami anjeun badé ngamimitian telepon audio, lirénkeun ikon teleponna. Janten hayu urang toél tulisan artikel.

Ayeuna teleponna masih dina prosés sareng kami ngantosan jalma sanés pikeun ngajawab teleponna. Punten perhatoskeun upami jalma éta ngajawab teleponna, anjeun tiasa sacara gampang ngahurungkeun atanapi mareuman tulisan atanapi audio iraha waé nalika nelepon dina jandéla ieu. Anjeun gaduh tilu tombol, mikropon, tulisan sareng telepon tungtung.

Aya tilu titik dina handapeun jandéla ieu. Ketok kana éta. Di dieu anjeun bakal ningali pilihan anu sanés sapertos: Ngidinan Pidio Anu Datang, Aktipkeun Subtitles, Tambihkeun Jalma, Mimitian Ngarekam, sareng Layar Pamisah Coba tuliskeun naon anu ceuk jalma éta.

Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu henteu ngupingkeun ogé. Upami anjeun ogé hoyong nyimpen salinan diskusi sareng jalmi na, anjeun tiasa pencét Mimitian Rekaman. Punten émut yén anjeun duaan bakal nampi rékaman, janten wartoskeun ka anu sanés yén anjeun ngarékam rapat.

Anjeun ogé tiasa ngabagi layar anjeun ka jalmi upami anjeun hoyong nunjukkeun aranjeunna tina telepon anjeun, ieu mangrupikeun Pilihan utama pikeun nelepon. Upami anjeun hoyong ngadamel telepon konperénsi di Skype, punten léngkah ieu. Anjeun gaduh dua pilihan kanggo ngamimitian telepon konperénsi.

Hayu urang tingali naon anu kedah dilakukeun upami anjeun parantos aya dina telepon sareng batur sareng hoyong nambihan jalma sanés dina telepon. Janten kuring ngan ukur ngamimitian nelepon sareng batur. Abdi ngetok nami jalmi na.

Ketok tombol Telepon. Janten teleponna parantos dimimitian. Ayeuna ketok kana tilu titik di katuhu handap.

Dina menu ieu, ketok Tambihkeun Jalma. Pilih jalma anu anjeun hoyong tambahkeun kana konperénsi tina daptar. Éta tiasa langkung ti hiji jalmi.

Upami anjeun gaduh daptar ageung, anjeun ngan ukur tiasa milarian kontak éta. Ketok jalma éta pikeun ningali naha aranjeunna hoyong ditambihan kana telepon konperénsi. Upami anjeun teu dihaja nambihan batur, anjeun ngan saukur tiasa mupus éta sateuacan nelepon.

mic ujug-ujug sepi

Ketok tombol X di gigir gambar profil. Upami anjeun parantos nambihan jalma anu anjeun pikahoyong, ketok Tambihkeun. Ayeuna jalma éta disauran sareng saatos aranjeunna nampi, anjeun ngamimitian telepon konperénsi.

Cara séjén pikeun ngamimitian telepon konperénsi nyaéta nyiptakeun grup pikeun konperénsi ieu Ketok tombol ieu ti handap Ayeuna ketok kana obrolan grup anyar Dina grup ieu tulis nami konperénsi anu anjeun pikahoyong. Saatos éta, pilih jalma anu anjeun hoyong tambahkeun kana grup. Saatos anjeun ngalakukeun éta, cukup ketok Rengse.

Dina grup anyar ieu, cukup ketok télépon ti luhur sareng anjeun bakal ngamimitian konperénsi anyar anjeun sapertos telepon konperénsi telepon panggero, anjeun ngagaduhan pilihan anu sami pikeun nambihan seueur jalmi, ngabagi layar sareng ngarékam rapat. Ieu kapaké pisan. Pikeun ngamimitian layar bagi, anjeun kedah nyauran batur.

Hayu urang nyauran batur dina daptar kuring. Ketok nami jalma éta sareng ketok dina tombol panggero di luhur, sauran ayeuna parantos ngamimitian ngetok 3 titik-titik di kénca handap, anjeun bakal ningali pilihan ngabagi layar di dieu, ketok dina ngabagi layar, anjeun ayeuna bakal nampi bewara ngeunaan panyingkepan inpormasi rahasia, inpormasi ieu tiasa béda-béda gumantung kana vérsi Android sareng mérek telepon anjeun. Upami anjeun yakin pangsa layar dimimitian, ketok Start Now.

Ayeuna ngabagi layar bakal ngamimitian. Hayu urang tingali kumaha ieu katingalina dina layar batur. Ieu akun sanés anu nyambung kana konperénsi bakal ningali jalma éta tiasa ningali layar anjeun ayeuna.

Unggal bewara sareng sadaya data katingali ku jalma ieu. Aya sakedik nyangsang dina ngabagi layar, tapi ieu normal. Tingali kumaha polahna ngeureunkeun ngabagi layar, ngan ukur balik kana aplikasi Skype.

Anjeun bakal ngagaduhan tombol di luhur pikeun ngeureunkeun layar. Ketok éta sareng ngabagi layar kedahna lirén. Upami ieu mangpaat mangga bagikeun sareng ngalanggan

Naon anu kuring tiasa lakukeun ku tombol Skype?

Nganggo tombol tombol pangguna bakal tiasa nelepon anjeun nganggo telepon audio sareng pidéo, ngirim pesen instan dina obrolan Skype, ngantunkeun pesen sora, nambihan anjeun kana daptar kontak, kéngingkeun inpormasi ngeunaan akun anjeun sareng ngirim file ka anjeun.

Naon anu anjeun lakukeun dina tungtung telepon Skype?

Dina tungtung télépon, pilih tombol télépon tungtung pikeun ngagantung. Tip: Anjeun tiasa ogé gancang ngarobah obrolan naon waé kana sauran - ngan pilih audio, atanapi tombol pidéo tina obrolan anjeun. Catetan: Upami anjeun parantos nyingkronkeun buku alamat sélulér anjeun sareng daptar kontak Skype anjeun, anjeun ogé tiasa nelepon Skype langsung tina daptar kontak alat anjeun.

Naha tombol panggero henteu jalan dina Skype?

Nalika kuring pencét tombol Telepon dina pad dial, tombol éta bakal ngaktipkeun tombol (warna na bakal ditingali kuring parantos mencétan) tapi henteu aya anu sanés. Éta nolak pikeun mencét nomer anu kuring lebetkeun.

Kumaha cara ngadamel télépon pidéo gratis dina Skype?

Undang dugi ka 99 jalma (plus anjeun) sareng nikmati telepon vidéo gratis nganggo Skype. Pangpangna, tautan undangan pribadi anjeun henteu kadaluarsa sareng tiasa dianggo iraha waé. 1. Ngahasilkeun tautan Ngahasilkeun tautan telepon dina hiji klik saderhana. 2. Bagikeun Ujang saha waé sanaos aranjeunna henteu dina Skype. 3. Gabung panggero Gabung panggero ngalangkungan tautan unik anjeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Teu tiasa mendakan taskmgr.exe - milarian solusi

Kumaha kuring ngeureunkeun Facebook Messenger ti muka dina jandéla anyar? Pilih Setélan & Privasi. Buka Setélan. Gulung ka handap kana Bewara .... Ti 8 Sep, 2020, pikeun nganonaktifkeun panyebaran pesen otomatis: Buka Facebook. Tingali ka belah katuhu layar. Pencét ikon Messenger (⚡️) Pencét tombol pilihan (…) Klik bunderan centang ⭕️ ku 'Pop-up New Messages' (Pitunjuk Desktop)

Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Kumaha kuring mareuman bewara OneDrive dina Android? Aktipkeun atanapi Pareuman OneDrive 'Dina dinten ieu' Bewara dina Android dina Aplikasi Setélan Buka Setélan dina telepon Android Anjeun. (tingali screenshot handap) Ketok dina Aplikasi dina Setélan. (tingali gambar di handap) Ketok dina OneDrive dina Aplikasi. (... Ketok Bewara. (... Hurungkeun atanapi Pareuman Kenangan ti dinten ieu pikeun anu anjeun pikahoyong. (

Layar biru Qcamain10x64.sys - kumaha ngabéréskeun

Naha headset Logitech abdi teu bisa dipake? Unplug headset tina port USB PC sarta reboot komputer. Henteu ngan ukur hurungkeun deui - ngalakukeun panutupanana sistem lengkep teras hurungkeun deui, sabab ieu bakal ngabantosan mémori dina port USB. ... Pastikeun headset dipilih salaku alat standar dina PC dina pilihan Sound Recorder sareng Playback.