Utama > Masalah

Masalah

Filmora moal kabuka - kumaha ngalereskeun

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan KB2919355? Kumaha Ngabéréskeun Édisi Léngkah 1: Pasang patch KB2919442. Léngkah 2: Pasang tambalan KB2919355. Catet yén KB2919355 sanés patch tunggal tapi rangkep KB anu, sakumaha anu disayogikeun dina paréntah Microsoft, kedah dipasang dina urutan ieu: ... Léngkah 3: Coba deui masang SQL Server.22 Juni. 2017

Silverlight moal dipasang - milarian solusi

Kumaha kuring maksa ngahapus paséa? Pupus Discord tina PC Buka Mimitian> Setélan> Sistem> Aplikasi & Fitur. Pilari Discord, klik Hapus sareng pastikeun hapusanna.

Knctr moal ngaleungitkeun - solusi pikeun masalah

Naha komputer kuring henteu tiasa nyambung kana HomeGroup? Pastikeun yén kecap konci HomeGroup henteu acan robih. Anjeun tiasa mariksa kecap konci HomeGroup dina komputer anu sanés teras nganggo anu éta pikeun ngagabung kana HomeGroup. Teras pencét dina Tingali atanapi nyetak kecap konci HomeGroup. Upami anjeun kedah, robih kecap konci HomeGroup dina komputer anu anjeun nyobian sambungkeun kana HomeGroup.

Kb4056892 moal dipasang - rujukan lengkep

Naha Zwift dianggo dina Windows 10? Zwift tiasa dijalankeun dina Windows, iOS, iPhone, iPad atanapi AppleTV, sareng ayeuna Google Play.

Dism moal ngajalankeun - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naon anu kuring lakukeun upami TurboTax kuring moal dimuat? Pikeun ngalereskeun parangkat lunak anjeun Dina raraga ngalereskeun masalah ieu, para nasabah diperyogikeun uninstall vérsi TurboTax anu ayeuna, unduh deui, teras pasang deui parangkat lunak éta. Prosés ieu kedah sakali deui ngajantenkeun vérsi TurboTax anjeun tiasa dianggo.