Utama > Microsoft Outlook > Konpigurasikeun deui pandangan 2013 - kumaha ngungkulan

Konpigurasikeun deui pandangan 2013 - kumaha ngungkulan

Kumaha kuring ngareset Outlook 2013 janten standar?

Pikeun ngabenerkeun tindakan ieu,ngaresetpandangananasetélansadayanaOutlookfolder deui kanasetting standarku ngaluncurkeunOutlookkalayan saklar cleanviews.
  1. PastikeunOutlookgeus ditutup.
  2. Tina paréntah Run (Windows Key + R), ngetikpandangan.exe / cleanviews teras pencét OKÉ.
  3. Outlookbakal dibuka sareng sadayana ditingalisetélanbakal disetél kastandar.

Hai, Daniel didieu sareng pituduh téknis sanés kanggo anjeun. Waktos ieu di Microsoft Outlook pikeun troubleshoot masalah sareng kumaha ngareset propil anjeun pikeun ningali naha éta ngalereskeun masalah. Janten aya sababaraha léngkah anjeun tiasa nyandak gancang pisan sateuacanna pikeun ngalereskeun Outlook anjeun.

Sateuacan éta, ngan anu jelas, sababaraha urang nyarios yén Outlook kuring henteu jalan sareng ku outlook.com sanés hartosna Microsoft Outlook, program anu urang carioskeun dina nyarios dina tulisan ieu, kuring henteu terang naha Microsoft milih ngalakukeun ieu . Éta ngagaduhan nami anu sami tapi éta kumaha aranjeunna ngalakukeun éta sareng kuring nampi seueur telepon ngeunaan éta.

Kacida kabingungna anu kuring kedah naroskeun naon rupina unggal waktos? Naon anu anjeun hartosna, Outlook anjeun henteu jalan, nganggo panyungsi wéb atanapi program? Masih teu terang? Janten sesah pikeun ngalereskeun masalahna tanpa ningali éta sareng ningali anu mana anu nuju diajak ngobrol. Janten dina tulisan ieu, kuring nyarioskeun program anu anjeun pasang dina komputer, sanés halaman wéb. sareng upami anjeun ngagaduhan masalah dina email anjeun dina program ieu, anjeun tiasa parios tambihan anjeun sareng mareuman sadayana tambihan pikeun ningali naha éta nyababkeun masalah.

Anjeun tiasa ngajalankeunana dina Safe Mode ku ngaklik tombol start sareng ngan ngetik Outlook.exe / safe. Anjeun teras bakal dipenta pikeun nuliskeun profil anjeun.

Buka éta sareng tingali naha masalahna parantos direngsekeun. Upami éta tiasa dianggo sareng modeu énggal atanapi aman, anjeun panginten kedah ngadamel profil énggal atanapi salah sahiji tambihan mangrupikeun masalah. Janten upami anjeun kedah ngadamel profil énggal kuring bakal nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta.

redownload office 2013

Tetep caket. Oke, janten mimitian ku. Urang buka ménu mimiti sareng lebetkeun kadali.

Anjeun ningali panel kontrol sareng tiasa mukakeunana ti ditu. Lebetkeun email kanggo milarian email sareng kami bakal muka Microsoft Outlook. Ti dieu anjeun tiasa ngatur akun surélék sareng file data, tapi anu leres urang pikahoyong nyaéta nunjukkeun propil.

Nalika urang ngalakukeun éta, urang bakal ningali hiji profil anu kuring gaduh. Sabenerna, éta bakal disetél supados profil ieu sok dianggo. Janten kuring ngahaja ngagaduhan ieu tina tulisan kuring anu gagal sateuacanna.

Janten anjeun henteu leres ningali kuring. Oke upami anjeun lebet didieu anjeun gaduh profil anjeun sareng upami ngan ukur hiji maka profil éta bakal teras dianggo. Nanging, urang hoyong ngadamel profil anu sanés sareng nalika urang muka Outlook naroskeun ka diri urang mana propil anu hoyong kami anggo.

Janten urang bakal ngarobihna nalika dipenta, buka Tambahkeun, pasihan nami naon waé anu anjeun badé nyauran, sareng pencét OK. Teras anjeun kedah ngadamel alamat email ti dieu sareng anjeun tiasa ngajalankeun dukun di dieu pikeun nyetél normalna. Sadaya setélan diadopsi tina setélan profil sateuacanna.

Janten kuring henteu tiasa nyarios naon ieu setélan. Éta gumantung kana alamat email anjeun sareng sadayana. Ayeuna, upami urang batal, urang bakal kénging pesen di dieu yén anjeun tiasa pencét OK upami anjeun hoyong ngadamel profil tanpa akun email.

Éta cool, urang hoyong ngalakukeun éta. Janten urang ngagaduhan propil énggal, tapi masalahna nyaéta urang masih teu tiasa muka Outlook sareng profil éta tanpa nyiapkeun akun email atanapi sahenteuna nyimpen file data di dinya. Tapi sahenteuna éta garis handap.

Janten nalika urang pencét OK. Urang mimitian Outlook. Di dieu anjeun tiasa ningali yén kami dipénta pikeun ngagunakeun profil.

Janten kuring tiasa milih propil énggal. Nalika urang muka éta, anjeun bakal dipenta pikeun nyetél di dieu upami anjeun teu acan nyetél akun email anjeun dina panel kontrol sateuacanna nalika anjeun nyetél profil énggal. Abdi nyarankeun yén gumantung kana masalah anu anjeun alami di Outlook, anjeun gaduh sababaraha akun email anu anjeun parios sababaraha file data atanapi file PST lokal.

Ngan ukur nambihan hiji akun utami dimana masalahna kajantenan. Ngalereskeun masalah. Anu mimiti teras tingali naha ieu jalan dina profil anyar ieu.

Maka anjeun bakal terang masalah anu parantos dibéréskeun ku profil anyar sareng anjeun tiasa ngalih kana nambihan akun email anjeun anu sanés sareng file data sanés. Éta waé, sareng ngareset Outlook saleresna ngan ukur hiji léngkah di dieu pikeun nyiptakeun profil anyar. Janten, upami anjeun resep kana tulisan éta, pasikeun jempol, langganan éta upami anjeun henteu acan, sareng punten koméntar upami anjeun ngaraos mangpaat, upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, sareng tulisan naon anu anjeun pikahoyong. tingali masa depan.

Anjeun bahkan tiasa nganggo tab komunitas kami dina halaman kanal sareng ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan sora ngeunaan tulisan anu anjeun pikahoyong atanapi ngan ukur pasang koméntar di dinya sareng ngawartosan naon anu anjeun pilari. Abdi di dieu pikeun ngajawab patanyaan anjeun sareng ngabantosan anjeun ngeunaan patarosan IT. Éta pikeun tulisan ieu, sareng urang bakal ningali anjeun salajengna.

Hatur nuhun pamit.

Kumaha kuring ngalereskeun pembaruan dina kamajuan dina Outlook 2013?

Kangabéréskeunmasalahna, cobian Perbaikan Online: Panel Kontrol> Program sareng Fitur> Microsoft Office> Robah> Perbaikan Online. Upami ieu henteu tiasa dianggo, mangga uninstall Kantor sareng pasang deui.29 Sep 2013

Ieu mangaruhan Outlook Microsoft Outlook sareng kuring milah dikategorikeun dina masalah parangkat lunak Outlook gagal Perbaiki Outlook henteu tiasa dimimitian leres Éror naon anu kedah dilakukeun Upami Microsoft Outlook lirén damel sareng pesen kasalahan, Outlook henteu tiasa ngamimitian leres. Upami anjeun hoyong lebet Mode Aman, pastikeun anjeun nyobian ngahanca komputer heula.

Upami anjeun masih ngalaman masalah ieu, laksanakeun di Microsoft Office. Ieu tip poténsial anu sanés upami anjeun ngagaduhan aksés internét. email dumasar di perusahaan tempat damel anjeun, jsb.

Anjeun tiasa buka Outlook.com atanapi deui upami dunungan anjeun gaduh email dumasar wébna nyalira anjeun tiasa nganggo gancang dina kaayaan darurat teras nalika anjeun ngagaduhan aksés ka email anjeun upami sanés kaayaan darurat deui maka anjeun tiasa balik sareng nyobian ngalereskeun tapi upami anjeun henteu ngagaduhan email dumasar wéb maka mungkin anjeun ngagaduhan komputer sanés anjeun panginten tiasa nganggo komputer batur sapagawean, pikeun ngaksés email anjeun, atanapi anjeun ngagaduhan langkung ti hiji komputer teras anjeun tiasa nyetél akun email anjeun dina éta komputer sareng mudah-mudahan sahenteuna ngaksés surélék anjeun upami aya Panel Kontrol darurat pikeun nambihan program dina program pikeun nambihan / hapus teras pencét katuhu dina versi Kantor anu parantos dipasang pilih Robah teras pilih Perbaikan dina dialog Kantor Se tup ieu kotak Pencét Kadeteksi sareng ngalereskeun kasalahan dina pamasangan Kantor kuring teras klik Pupus Instalasi Kami ngan ukur hoyong nganggo alat ngalereskeun Kantor pikeun ngarobih Outlook sareng henteu ngarobih salah sahiji setélan Outlook anjeun ku masang deui Kantor, sareng pitunjuk ieu kalebet dina W basa dasarna pikeun Microsoft Windows XP, tapi aya léngkah anu sami dina Vista7 sareng Windows 8 teras aya tutorial pondok ti Microsoft kalayan pitunjuk anu sami anu anjeun tiasa ngalangkung kana bagian 'Ngalereskeun atanapi masang program Office' teras tip anu langkung alit. Igu ess upami anjeun nganggo Windows 7 Add / Delete Programs henteu hartosna Tambihkeun / Hapus Program deui, ayeuna disebat Program sareng Fitur, janten dina Windows 7 angkat ka Program sareng Fitur teras, sanaos éta masih aya dina Control Panel, buka Anjeun buka Control Panel, tapi alih-alih éta nyatakeun Add / Delete Programs, éta mangrupikeun Program Salju sareng Fitur sahingga hayu urang muka tautan ieu sareng ieu mangrupikeun tulisan resmi Microsoft ngeunaan kumaha ngalereskeun sareng masang program Office 2003 sareng fitur, anu sami sareng nambihan sareng ngaleungitkeun program Laksamana dina Windows XP ngarah ngagaduhan ringkesan gancang sareng langkung seueur inpormasi Abdi moal ngaliwat bagian ieu di dieu, éta ngan ukur nyarios kumaha masang fitur masing-masing di Kantor 2003 teras nambihan tautan kana postingan blog abdi dina katerangan tulisan YouTube ieu janten anjeun tiasa kéngingkeun tulisan Microsoft ieu sacara gancang Éta Mungkin Janten Produktif Kanggo Anjeun Éta nunjukkeun kumaha cara masang fitur masing-masing dina Office2003, tapi éta sanés leres-leres bagian ieu tulisan khusus janten kuring nyimpulkeun yén éta ngan ukur ringkesan ringkes teras halaman ieu ngan ngajelaskeun kumaha carana masang fungsi masing-masing, kumaha ngalereskeunana, teras urang tiasa ngalipet éta janten hayu urang kéngingkeun pitunjuk sareng éta nyaritakeun fitur, disiplin, produk office 2003 ok janten gulung ka handap kana bagian ieu ngeunaan kumaha ngalereskeun atanapi masang program kantor deui sareng kami henteu hoyong éta pastikeun dipasang deui sabab ieu tiasa ngarobih sababaraha setélan anjeun. Janten ayeuna urang ngan ukur hoyong nyobian ngalereskeun Outlook supados tiasa dianggo normal sahingga anjeun henteu nampi deui kasalahan ieu.

Prosedur ieu ngadeteksi sareng ngalereskeun masalah anu aya hubunganana sareng program Microsoft Office anu dipasang sapertos setélan pendaptaran sareng leungit file pamasangan. Prosedur ieu henteu ngalereskeun file pribadi sapertos lembar kerja atanapi témplat Dua cara ieu ngajelaskeun dua cara anjeun tiasa nganggo alat Deteksi sareng Perbaikan pikeun ngaidentipikasi sareng ngalereskeun masalah sareng installer. Cara nomer hiji nyaéta ngajalankeun Detect and Repair tina menu Pitulung, janten léngkah nomer hiji aya dina menu Pitulung naon waé program Kantor, pencét Detect and Repair.

Janten upami anjeun tiasa muka Microsoft Outlook tapi éta henteu tiasa dianggo leres, anjeun tiasa buka menu Pitulung teras pilih Deték sareng Perbaikan Teras disebatkeun aya petunjuk ngeunaan mulangkeun jalan pintas program dina menu Start, parios kotak éta, Balikkeun jalan pintas kuring nalika ngalereskeunana, dipariksa Métode anu kadua pikeun ngalereskeun nyaéta cara ieu ngajalankeun alat Tambahkeun atanapi Hapus program deteksi sareng alat perbaikan janten anjeun angkat ka Panel Kontrol, teras anjeun lebet kana Program AddRemove janten nomer hiji klik Mimitian sareng klik Teras dina Control Panel nomer dua klik dua kali Tambahkeun atanapi Hapus Program klik Microsoft Office 2003 teras klik Ganti nomer tilu dina kotak dialog Microsoft Office 2003 Setup klik New Install atanapi Perbaikan teras klik Nomer Salajengna opat klik naha pasang deui Kantor atanapi klik Kadeteksi sareng ngalereskeun kasalahan dina instalasi kantor kuring teras pencét dina install kami hoyong ngalereskeun pilih kami henteu kedah hoyong ngalakukeun areinstall, henteu anjeun kuring bakal nyarankeun ngajalankeun arepati tilu kali anjeun lakukeun henteu hoyong pasang deui nanaon waé kami ngan ukur badé ngalereskeun upami henteu saatos tilu kali teu tiasa dianggo liwat menu bantosan atanapi ngalangkungan nambihan / ngahapus program maka anjeun sadayana tiasa pikir upami anjeun hoyong alus éta jelas pilihan anjeun anu anjeun teras tiasa masang deui teras panginten bakal ngalereskeun masalah anjeun, tapi Kanggo ayeuna, kami ngan ukur badé ngalereskeun upami anjeun mendakan sareng hoyong ngalereskeun masalah dina pamasangan Microsoft Office anjeun, pencét Mulangkeun kanggo milih kotak centang Start Menu Shortcuts kanggo ngawangun jalan pintas Microsoft Office anjeun, teras anjeun tiasa ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong panginten ngalakukeun sababaraha alat pendaptaran sareng file filesystem sapertos cclea ner ngajalankeun scan registri ngajalankeun alat pembersih Anjeun tiasa ngalaksanakeun ieu sateuacan ngajalankeun perbaikan, anu anjeun tiasa ngalaksanakeun scan registri sareng file sistem ngabersihkeun dina naon waé anu anjeun pilih pikeun kéngingkeun pro, anjeun ningali langkung resep anu langkung bersih, tapi aya seueur anu sanés di luar sana anu raoseun sateuacan henteu leres atanapi masang anu bersih, janten mudah-mudahan teras deui pitunjuk ieu. hakékatna pikeun WindowsXP teras Office XP ogé katelah Office 2003, tapi Tip ieu pasti tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun anu sami dina Vista 7 Windows 8 teras Office 2007 Office 2010 teras sareng sadayana anu pangénggalna sareng pangageungna, janten mudah-mudahan saatos tulisan ieu atanapi saatos sababaraha tips ieu anjeun tiasa ngalereskeun Outlook sareng anjeun bakal asup kana email E -Access anjeun janten anjeun teras-teras dina komputer komputer pikeun ngalereskeun kamungkinan anu sanés pikeun kompu anu paling umum anjeun tiasa milarian masalah. Nuhun parantos nguping

Kumaha kuring tiasa ngareset akun email Outlook kuring?

DinaOutlookménu utama, pilih File> Preferensi. Dina menu Preferensi, pilih Akun. Pencét + di sudut kénca handap sareng pilih AnyarRekening. Lebetkeunemail anjeunalamat teras pencét Teruskeun.4 Juni 2020

Kumaha kuring nyetél Microsoft Outlook 2013?

Kanggo server anu lebet (IMAP) lebetkeun 993 teras pilih SSL. Pikeun Server kaluar (SMTP) lebetkeun 465 teras pilih SSL. Pikeun jalur folder Root lebetkeun INBOX kalayan hurup ageung. Pencét OK teras Teras salajengna. Pencét Tutup. Anjeun ayeuna parantos nyetél akun di Microsoft Outlook 2013.

Kumaha kuring ngareset konfigurasi pandangan luar?

Pikeun ngareset Microsoft Outlook kana setélan pabrik (atanapi ngajalankeun pertama kalina), punten laksanakeun sakumaha ieu: Léngkah 1: Tutup Microsoft Outlook anjeun, sareng bukaPanél Kontroldina komputer anjeun: Lengkah 2: Ayeuna anjeun lebet kana Panel Kontrol: Léngkah 3: Dina kotak dialog Mail Setup popping, punten pencétTembongkeun tombol Propil.

Kumaha kuring nyetél server pandangan?

Nyiapkeun Microsoft Outlook 2013. Kanggo server mail kaluar (SMTP), lebetkeun send.one.com. Dina Inpormasi Logon lebetkeun alamat e-mail sareng kecap akses anu anjeun damel dina panel kontrol. Pencét Langkung Setélan. Pilih Server kaluar sareng parios Server kaluar kuring (SMTP) peryogi oténtikasi. Pilih Canggih.

Kumaha ngarobih kecap akses email di Outlook 2013?

Nyayogikeun Outlook 2013 inpormasi akun anjeun, sareng éta sésana! 4 Ketik nami anjeun kana kotak Ngaran anjeun teras ketik alamat surélék anu disayogikeun ku ISP anjeun kana kotak Alamat E-mail. Akhirna, ketik kecap konci akun e-mail anjeun kana kotak Sandi teras ketik deui pikeun mastikeun éjahan anjeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.