Utama > Microsoft Excel > Langganan online Excel - waleran saderhana pikeun patarosan

Langganan online Excel - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha anjeun ngeusian Otomatis dina Excel Online?

Pencét jeung tahan tombol beurit kénca, teras sered tanda tambah kana sél anu anjeun badé ngeusian. Sareng séri dieusian pikeun anjeun sacara otomatis nganggoNgeusian otomatispitur. Atanapi, bilang anjeun gaduh inpormasi dinaExcelanu henteu diformat sapertos anu anjeun peryogikeun, sapertos daptar nami ieu.

Ieu mangrupikeun fitur anu manpaat dina Excel anu disebut Autofill anu tiasa dianggo dina sadaya versi Excel, kalebet Windows sareng Mac.

Kuring bakal nunjukkeun ka anjeun Excel 2003 di dieu, tapi aranjeunna sadayana sami lakukeun hal anu sami sahingga kamungkinan anjeun kedah ngatur urutan bulan sababaraha kali, janten naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngetik dina bulan kahiji dina urutan éta, éta henteu Éta henteu kedah dikawitan ku Januari sareng nalika Upami anjeun angkat ka juru katuhu handap, anjeun bakal ningali yén beurit parantos robih di dieu. Anjeun ningali éta palang bodas ageung nalika kuring angkat ka juru handapeun dieu éta palang hideung saeutik nalika kuring pencét sareng sered naon anu anjeun bakal tingali nyaéta bulan-bulan di dinya sareng nalika kuring ngantunkeun, éta bakal dilebetkeun pikeun kuring jadi kuring Kuring ngan ukur hapus éta Kuring bakal nunjukkeun sésana conto-conto anu bakal turun kolom tapi jalanna sami-sami teuing ka luhur atanapi ka handap kuring bakal nunjukkeun bulan deui sahingga kuring tiasa nunjukkeun langkung seueur di dieu, upami kuring teraskeun. Kuring ngan bakal teras-terasan ngamimitian réntétan deui, éta dianggo kalayan singgetan pikeun standar ieu sapertos Jan, janten kuring tiasa nempatkeun sasih ieu di dieu dina catetan anjeun deui, kuring ngan ukur tiasa uih deui ka bulan April sareng nalika kuring ngencet teras nyeret turun éta ngan ngalangkungan sekuen ieu pikeun kuring, éta ogé ngantosan dinten dina saminggu janten kuring tiasa pencét Senén teras nyeretna ka handap deui sabab kuring tiasa ngalakukeun abb standar ieu. Henteu nganggo singkatan di dieu ogé, éta katingalina saé ogé kuring ngan ukur tiasa ngadamel éta nyalin hal, janten upami kuring ngetik dina jargon sareng kuring hoyong nyalin éta, éta bakal ningkatkeun i t, upami kuring parantos ngetik nomer dina tungtungna éta anu ieu kuring mimitian jam hiji tapi éta tiasa janten hal anu sanés maka gancang sareng gampang ngalengkepan urutan kuring ngan ukur ngahapus ieu kusabab kuring hoyong nunjukkeun anjeun sababaraha deui anjeun tiasa ngetik ogé nyarios saparapat, unggal waktos ngalangkungan sekuen ieu sadayana anu anjeun tingali nyaéta ngamimitian sekuen éta deui. Anjeunna bakal mikawanoh tungtung na. Anjeunna bakal mikawanoh q1qtr hiji salaku standar jalma anu ngakuan éta salaku saparapat hiji dua sareng reebig th Kuring ngan saukur ngalakukeun éta babarengan ngarah pisan mangpaat.

Anjeun tiasa nganggo ieu pikeun sagala rupa hal, sapertos: B. Tanggal Kuring bakal nempatkeun dina tanggal dinten ieu, nyaéta tanggal 2 Pébruari. Henteu janten masalah format tanggal naon anu kuring anggo, kuring nempatkeun ieu nalika kuring ngencet teras nyeret, hei prestoit kantun eusian urutan ieu dina bentukna jadi kuring ngan ukur ngalakukeun éta deui sabab aya sababaraha pilihan anu kuring badé nempatkeun tanggal di dieu lebetkeun anu bakal janten tanggal dinten ayeuna deui. Kuring ngan ukur badé pencét teras nyeret dugi ka ayeuna, ok janten kuring ngan saukur nempatkeun sababaraha dinten sareng anjeun bakal ningali sekuen na dilakukeun ti tanggal 2 dugi ka 7.

Ayeuna anjeun bakal ningali éta muncul di dieu ku tag pinter ieu, nalika kuring mencét éta masihan pilihan autofill kuring, upami kuring ngan ukur klik di sana anjeun bakal ningali kuring gaduh pilihan anu béda pikeun nyalin sél sacara standar dina séri Phil naon anu sabenerna éta parantos ayeuna. Anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun éta pikeun nyalin pormat tanpa pormat anu manpaatna saleresna ngeusian dinten anu bakal anjeun tingali Éta parantos ngeusian sasih sareng taun, anu bakal disebatkeun waktosna kaping 2 Pébruari, 2 Maret, 2 April sareng anu sanésna sareng sami pikeun mangtaun-taun ogé tapi nalika kuring milih dinten minggu éta ngaleungitkeun akhir minggu janten kuring ngan ukur milih pilihan éta sareng dimana waé anjeun ngagaduhan 2 ka-3 4 ka-5 daun kaping 6 sareng 8 8 sareng 9. ical, janten otomatis ngeusianana aya di Excelyou

Kumaha kuring ngadamel superscript dina Excel?

Teras maca 'Ganti Karakter pikeunSuperscript 'Kasuperscript dina Excelnganggo jalan pintas, anjeun kedah nganggo gabungan pintasan keyboard: Pilih téks anu anjeun pikahoyongsuperscript dina ExcelDina keyboard anjeun pencét Ctrl + 1 pikeun muka kotak dialog Format Cells; Pencét Alt + E kaSuperscriptTeras pencét Enter 2.

Ieu mangrupikeun data anu kami anggo pikeun nyieun bagan ieu.

Kolom anu kahiji nyaéta ID properti, anu kadua mangrupikeun kaayaan, anu katilu nyaéta lokasi ayeuna, sareng kolom kaopat mangrupikeun luas properti sareng ieu suhu rata-rata usum panas. Janten sigana ieu sadayana tempat anu kuring gaduh perumahan ...

atanapi 'aranjeunna' ngagaduhan perumahan di ...

Anu kuring lakukeun di dieu nyaéta kuring ngadamel bagan anu ngabandingkeun daérah ka kota dimana kuring ngagaduhan plot ...

0x80073cf6 xbox hiji

sareng anu kadua suhu rata-rata sadaya kota ieu. Janten hayu urang cobian nambihan judul bagan heula sareng tingali kumaha urang tiasa nambihan langganan atanapi superscript di dinya. Mimiti, hayu urang pencét dina pilihan ieu pikeun elemen bagan ...

anjeun badé nambihan unsur bagan énggal anu judulna bagan. Anjeun tiasa tingali yén judul chart parantos muncul di dieu ...

janten hayu ...

édit judulna. Hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngalaksanakeun superscript sareng langganan. Dina hal ieu ...

dimana dina sél normal di Excel aya m2 nalika anjeun pencét katuhu ...

anjeun gaduh pilihan pikeun milih 'Format Sél' teras teu aya aksés gampang kana superscript atanapi langganan. Nanging, upami éta grafik, anjeun moal ngagaduhan pilihan sapertos kitu. Upami anjeun pencét katuhu anjeun moal nampi pilihan ieu pikeun pormat sél di dieu.

Hiji-hijina cara pikeun nerapkeun superscripts atanapi langganan nyaéta nganggo cara pintas atanapi ngan ukur nyalin nilaina. Hayu urang tingali sadayana tilu pilihan. Pilihan kahiji anu urang lalangkungan nyaéta nganggo jalan pintas, tapi ieu ngan ukur dianggo pikeun superscript 1 2 3 sareng gelar.

Janten hayu urang tingali kumaha ngajantenkeun ieu superscript. Pilih 2 atanapi anjeun ngan tiasa ngahapus ...

teras pencét konci alt sareng ketik 0 1 7 8 teras leupaskeun tombol alt. Upami anjeun ningali, m² ayeuna parantos sumping dina judul diagram. Janten ieu kamungkinan.

Hayu urang tingali di jalan kadua ...

anjeun tiasa mupus superscript ieu ...

hayu urang milih superscript². Ngajalankeun Ctrl C pikeun nyalin nilai ieu ...

Balik kana judul bagan; Pilih tempat anu anjeun badé témpélkeun ...

terus ngajalankeun aCTRL V. Tingali ...

di dieu anjeun ogé tiasa nyalin sareng nempelkeun nilai langsung. Kuring parantos nempatkeun sadaya kamungkinan anu aya di dieu dina lembar excel ieu sahingga anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun langsung ti dieu kana bagan anjeun ...

sareng anjeun kéngingkeun aksés kana sadaya nilai ieu Ayeuna éta deui kana sumber anu saleresna tina anu kuring nyalin nilai-nilai ieu. . Janten, hayu urang tingali ieu ...

ieu mangrupikeun sumber anu saleresna kuring nyalin ti ...

janten anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta ...

masalah keyboard buku salajengna

hayu urang sebutkeun contona ...

anjeun hoyong salinan superscript '4' ...

ngan pilih éta, pencét ctrl c, balik deui ka diagram anjeun sareng ngajalankeun ctrl v. Tingali, anjeun tiasa nempatkeun kana superscript. Anjeun tiasa ngadamel tetengger tautan ieu teras dianggo iraha waé anu dipikahoyong.

Janten urang nempo pilihan 1, pilihan 2 sareng pilihan katilu nyaéta ...

ngagunakeun pintasan keyboard. Kanggo singgetan anjeun kedah ngetik dina 2 ...

upami anjeun hoyong dijantenkeun méter pasagi teras anu anjeun lakukeun nyaéta ALT + HFNP pikeun superscript sareng upami anjeun ningali didieu ...

ieu parantos janten méter pasagi hoyong ieu janten Indéks langganan do ...

hal anu sami ...

Alt + HFNB pikeun ngajantenkeun ieu langganan. Cara séjén pikeun ngalakukeun ieu ...

nyaéta CTRL + 1 & ALT + P sareng janten méter pasagi. Teras, hayu urang tingali kumaha nerapkeun superscript atanapi langganan dina judul sumbu. Anjeun buka 'Bagan Unsur' & 'Plus' teras pilih 'Judul sumbu' janten anjeun tiasa ningali labél sumbu nangtung sareng horizontal ...

tah kanggo horizontal ...

urang ngan ukur payun sareng lebet salaku lokasi sareng vertikal salaku kisaran sareng kurung, Méter pasagi. Éta pisan sapertos anu kami lakukeun pikeun judul bagan. Dina hal ieu, kuring ngan ukur ngalangkungan hiji metode gabung ...

onenote muterkeun téks

tapi anjeun tiasa nganggo sadayana tilu padika. Pilih '2' teras pencét konci Alt H F N Pfür superscript. Oké? sareng éta superscripted.

Tempat katilu sareng akhir dimana anjeun kedah nambihan superscript atanapi langganan aya dina legenda bagan. Legenda henteu tiasa diédit sacara langsung, janten anjeun tiasa ngédit nilaina dina 'Judul sumbu'

Kumaha cara anjeun ngalanggan Excel dina Mac?

Nalika mouse anjeun ngalangkungan téks anu kapilih, pencét-katuhu teras pilih 'Format Sél ' tina ménu popup. Nalika jandéla Format Sél nembongan, pilih tab Font. Pariksa étaLangganankotak centang. Ayeuna nalika anjeun balik kana spreadsheet, anjeun kedahna ningalilangganannilai.

Janten hayu urang tingali sababaraha cara anu béda pikeun nyieun téks superscript atanapi langganan.

Naon éta? Nya, upami anjeun henteu terang éta superscript nalika téks aya di luhur garis dasar. Anjeun biasana nganggo éta dina matématik tujuh kuadrat anjeun ngagaduhan 2 di ditu. Mangrupikeun langganan nalika éta turun.

Ieu kadang dianggo dina matématika ogé. Ieu sering dianggo pikeun persamaan sareng alesan sanés. Janten ieu superscript sareng ieu mangrupikeun langganan anu anjeun lebetkeun ieu dina Mac.

Aya kamungkinan anu béda. Di dieu kuring di TextEdit sareng kuring badé nunjukkeun anjeun salah sahiji cara paling gampang, tapi ogé butuh seueur léngkah sareng tiasa sakedik nguciwakeun. Abdi hoyong nyarios sapertos tujuh kuadrat.

Abdi lebet 7 teras 2. Kadua kedahna superscript. Bagean pasagi.

Ayeuna kuring nganggo pormat téks anu euyeub di dieu di TextEdit. Janten sanés dokumen téks murni. Ieu Téks Sugih.

Janten kuring tiasa nga-gaya tulisan na. Nalika kuring angkat ka Format, Font, kuring tiasa angkat kana Baseline sareng aya pilihan pikeun Superscript sareng Subscript. Janten kuring tiasa milih Superscript.

Tapi kuring henteu beres sabab ngan naékkeun 2 di luhur garis dasar. Tapi éta henteu saé katingalina saé sabab duanana masih ukuranana sami sareng tujuh. Biasana superscript sareng subscript langkung alit.

Janten kuring badé milih ieu sareng ngatur ukuranana. Upami kuring ngarobih teuing tina naon anu anjeun pikirkeun bakal aya satengahna, maka katingalina henteu saé. Janten panginten sakitar 75% katingalina lumayan saéna.

Sarua pikeun langganan. Upami kuring hoyong ngalaksanakeun langganan ieu, sanés angkat ka Font, Baseline, sareng Superscript, kuring bakal ngalanggan sareng nempatkeunana di handapeun, atur hal-hal superscript atanapi langganan ku cara éta, éta ogé kandel. Janten naha éta langganan atanapi superscript atanapi henteu, éta katingalina saé langkung saé.

Teras anjeun panginten badé ngaluyukeun ukuran font sareng maénkeun kalayan ukuran fontna sakedik. Kadang-kadang anjeun ngan ukur hoyong kéngingkeun supados nomer na aya di dinya. Janten anjeun h Aya seueur pilihan anu béda, seueur léngkah anu béda.

Aya cara séjén pikeun ngalakukeun ieu ogé. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngagunakeun karakter khusus. Aya karakter khusus kanggo nomer anu superscript sareng subscript.

Janten kuring lebet 7 tapi kuring bakal kéngingkeun karakter khusus sami waé kuring kéngingkeun karakter atanapi emoji khusus. Kuring badé ngajalankeun Ctrl, Command, sareng Spacebar pikeun nyandak pamilih karakter. Abdi nganggo kotak milarian kanggo milarian superscript.

Anjeun tiasa ningali aya sababaraha nomer di dieu sareng sababaraha hal anu sanés. Keletik sakedik sareng n. Sapertos kitu.

itunes ipsw lokasi

Janten hayu urang nganggo 2 di dieu sareng anjeun tiasa tingali yén aya 2 di ditu. Ieu karakter khusus. Ieu sanés normal 2 anu anjeun ketik dina keyboard.

Éta cocog pisan sareng bagian luhur janten ieu mangrupikeun pilihan anu saé pisan, tapi anjeun bakal ningali yén anjeun gaduh jumlah karakter anu kawates. Upami anjeun tiasa nyiptakeun rumus sareng anjeun kedah ngeja kecap atanapi naon atanapi nempatkeun likeC atanapi W atanapi sababaraha variabel sanés salaku superscript maka éta moal jalan, tapi anjeun tiasa nganggo ieu contona.

alun-alun angka, perhatoskeun yén Emang sakali kuring nganggo ieu, téangan di dinya dina daptar anu kuring biasa dianggo di luhur janten langkung gampang diketik. Aya ogé langganan janten abdi tiasa nganggo langganan 2 sareng anjeun tiasa ningali 2 dilebetkeun di handap janten. Ieu ogé mangrupikeun tanda anu misah.

Ieu dua karakter anu béda sareng aranjeunna béda ti nomer 2 anu biasana anjeun ngalebetkeun cara séjén pikeun ngalakukeunana ku simbol caret. Carét siga kieu ^. Dina keyboard Amérika, éta Shift 6.

Carétna henteu katingali saé. Ieu anu katingalina ku tujuh kana kakuatan 7 ^ 2. Henteu katingalina, tapi éta jauh langkung fungsional.

Éta langkung fungsional sabab digunakeun dina program anu matématika. Éta tiasa janten saderhana Spotlight. Janten kuring badé ngajalankeun Command Space kanggo nyandak Spotlight.

Upami kuring ngalakukeun 7 ^ 2 éta nganggap kuring hartosna kakuatan dua sareng kéngingkeun jawaban anu leres. Anjeun ngalebetkeun hal kana program anu ngarepkeun rumus matématika, éta tiasa janten aplikasi grafik atanapi aplikasi matematika sanés. Ngagunakeun simbol caret bakal masihan anjeun superscript ieu nalika nyobian ngalakukeun matématika.

Ieu sering dianggo anu katingali dina dokumén dimana-mana online. Ieu panginten henteu saé saéna, tapi anjeun bakal ningali éta pisan. Ngan milarian rumus matematika online sareng anjeun bakal mendakan seueur halaman wéb anu saleresna ngan ukur daptar tujuh kuadrat.

Janten upami ningali unggal waktos, tangtosna henteu katingalina saé. Éta ogé saé kusabab upami anjeun damel di lingkungan téks-hungkul, nyebatkeun anjeun ngalebetkeun dokumén téks saderhana, atanapi sababaraha sistem dimana anjeun henteu ngagaduhan karakter khusus éta, maka éta bakal jalan salawasna jalan. Anjeun bakal tiasa kéngingkeun éta sareng kaseueuran jalma anu asup kana matématika bakal ngartos yén 2 éta ayeuna superscript.

Ayeuna janten kakuatan 2. Tapi kuring ogé hoyong nunjukkeun yén anjeun tiasa kénging superscripts. Datang ka prosesor kecap lengkep, Halaman, anjeun ayeuna tiasa ngalakukeun hal anu sami dina Halaman.

Anjeun tiasa milih 2. Anjeun tiasa milih format, font, baseline sareng superscript. Anjeun ogé tiasa nganggo karakter khusus ieu.

Tapi anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun nyelapkeun persamaan. Ieu nyandak éditor persamaan leutik anu ngagunakeun dua format standar pikeun nuliskeun persamaan. Janten anjeun ngalebetkeun jinis kode khusus di dieu pikeun leres-leres hasilna.

Janten nalika kuring nempatkeun dina angka sapertos 7 anjeun tiasa ningali éta didieu, sareng dina sawangan di handap, éta nunjukkeun nomer 7. Upami kuring hoyong o, ngetik kana kakuatan 2 kuring tiasa nempatkeun caret di ditu sareng 2 sareng éta ngartos sareng narjamahkeun éta janten 7 teras kana superscript 2. Kanyataanna, anjeun leres-leres tiasa ngalakukeun langkung seueur karakter sareng éta.

Kusabab kumaha upami kuring hoyong ngalakukeun 7? kakuatanna 23. Tah, mimitina siga anu henteu jalan. Kuring ngetik dina tilu sareng tilu handap.

Tapi nalika anjeun nempatkeun kurung keriting sabagian hal, éta ngolompokkeun éta babarengan. Teras anjeun tiasa ningali kuring kéngingkeun 7 kana kakuatan 23. Janten kuring ogé tiasa nempatkeun karakter di dieu, hurup.

Janten kuring tiasa nempatkeun 7 abc di luhur teras kuring nyusun karakter ieu anu kuring henteu tiasa ngalakukeun éta kalayan gampang ku karakter khusus Upami anjeun hoyong langganan anjeun tiasa nganggo garis bawah tibatan caret sareng langganan bakal dilebetkeun. Janten anjeun tiasa ngalakukeun anu langkung rumit, témpél sareng témpél éta. Ieu sanés téks.

Ieu mangrupikeun barang sakedik khusus di dieu kuring tiasa ningali kuring milih éta sareng éta bakal dicandak. Ampir siga gambar sakedik. Hal anu hébat nyaéta kuring tiasa nyalin sareng nempelkeun t dina aplikasi anu henteu ngagaduhan fitur InsertEquation.

Janten kuring tiasa deui kana TextEdit didieu sareng nempelkeun éta. Éta sanés téks. Abdi henteu tiasa milih karakter masing-masing.

Éta sapertos gambar, tapi tiasa dianggo. Abdi tiasa angkat, naha urang nyarios, dina Surat, dimana teu aya nyelapkeun persamaan di dinya ogé. Tapi kuring tiasa nempatkeun éta dina pesen mail sareng nempatkeun gambar sakedik di ditu.

Janten anjeun tiasa nyiptakeun rumus matematika rumit sareng superscripts sareng langganan dina aplikasi anu sanés, salami anjeun ngamimitian ku tempat sapertos Halaman dimana anjeun tiasa ngetik dina persamaan khusus éta.

Kumaha anjeun ngetik superscript dina halaman wéb?

Kanggosuperscript, kantun pencét Ctrl + Shift + + (pencét sareng tahan Ctrl sareng Shift, teras pencét +). Kanggolangganan, pencét CTRL + = (pencét jeung tahan Ctrl, teras pencét =). Mencet jalan pintas masing-masing deui bakal ngajadikeun anjeun normal deuitéks.Sep 23 2014

dx8vb dll leungit

Kumaha kuring tiasa ngetik langganan sareng superscript dina Excel?

Pikeun tiasa ngetik langganan sareng superscript dina Excel, lebetkeun persamaan dina lembar kerja anjeun. Kieu carana anjeun tiasa ngalakukeun ieu: Buka tab Selapkeun, grup Simbol, sareng pencét tombol Persamaan. Ieu bakal nyandak anjeun kana tab Desain, dimana anjeun mencét tombol Script dina grup Struktur, sareng pilih format anu dipikahoyong, contona Superscript.

Dimana tombol langganan dina Excel 2016?

Dina Excel 2016, anjeun gaduh pilihan pikeun nambihan tombol Langganan kana Quick Access Toolbar (QAT). Pikeun nyetél ieu urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu disebatkeun di handap ieu Anjeun kedah Pencét panah ka handap di gigireun Quick Access Toolbar (QAT) di belah kénca luhur jandela Excel sareng pilih Pilihan Paréntah Langkung tina ménu pop-up.

Kumaha ngarobih téks sél sadayana kana subskrip?

Dina kotak dialog Format Cells, buka tab Font, sareng pilih Subscript handapeun Épék. Pencét OKÉ pikeun nyimpen parobihan sareng nutup dialog. Anjeun tiasa ogé ngarobih téks sél sadayana kana subskrip. Ngan pilih sél sareng pencét ctrl + 1, teras pilih palanggan handapeun Épék.

Kumaha cara nganggo kode VBA pikeun nyiptakeun langganan?

Langganan nganggo VBA Code 1 Léngkah 1: Buka tab Pengembang sareng pilih Pilihan Dasar Visual. 2 Léngkah 2: Ngadamel fungsi kalayan nami naon waé sareng nerapkeun kode di handap ieu, teras jalankeun makro ieu pikeun ngarobih nilai sél D2 janten ... Langkung ...

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.