Utama > Faq > Windir system32 snippingtool.exe - kumaha ngabéréskeun

Windir system32 snippingtool.exe - kumaha ngabéréskeun

Naon SnippingTool EXE?

Anu asliSnippingTool.exefile mangrupikeun komponén parangkat lunak MicrosoftPakakas Snippingku Microsoft. Dipasang dina sadaya vérsi Windows ti saprak Windows Vista, aplikasi ieu mangrupikeun aplikasi screenshot saderhana. Nalika dipaké, éta ngamungkinkeun anjeun nyéred sareng milih sababaraha bagéan layar anjeun sareng nyimpen gambar kana file.

Oh éta Anthony sareng dina tutorial ieu kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha ngabéréskeun masalah gambar kulawu nganggo alat snipping.

Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun layar abu atanapi layar hideung néwak bagian-bagian dina layar anjeun sareng anjeun bakal mendakan Alat Snipping pikeun Windows Vista atanapi versi Windows anu langkung engké. Ieu ayeuna mangrupikeun salah sahiji blog kuring sareng hayu urang nyarios kuring hoyong nyandak tangkapan layar pikeun anjeun anu terang bagian khusus halaman kuring, tapi kuring nyobian nganggo alat Kuring kéngingkeun layar abu-abu ieu sareng hal ieu. kajantenan nembé. Mimitina mah panginten éta firewall atanapi perangkat lunak kaamanan internét kalér kuring anu nyababkeun masalah, tapi saatos ngalereskeun sababaraha bug, kuring ngahususkeun kana Trusteer-Rapport anu intina perangkat lunak kaamanan anu masihan parangkat lunak virus lapisan sanés kaamanan sareng éta 'Disarankeun ku seueur lembaga kauangan anu luhur sareng dijual ku Mine ngalangkungan salah sahiji kantong kuring sareng lumayan saé sacara umum.

Sakali anjeun parantos ngaunduh perangkat lunak pelapor escrow ieu, anjeun kedah mendakanana dina baki sistem anjeun, anu aya dina baki sistem di beulah katuhu handapeun layar anjeun. Éta ikon héjo alit sareng panah anu lega sareng nalika anjeun mencét, aplikasi bakal dibuka. Upami anjeun ngaklik tautan pikeun laporan lengkep, anjeun bakal mendakan yén Alat Snipping diblokir, anu dilakukeun dina kasus kuring, sareng anjeun tiasa ngarobih setélan ieu pikeun mareuman rékaman layar atanapi fitur kaamanan, punten janten waspada sareng waspada éta ngarobah setélan ieu tiasa ngajantenkeun komputer rentan, janten ati-ati pisan, atanapi sahenteuna samentawis.

Éror sistem ctfmon.exe

Sakali anjeun parantos aplikasi kabuka, cukup klik panah héjo éta pikeun muka halaman salajengna teras ka bagian Sarat jeung Kaamanan. Anjeun dasarna ngan tiasa pencét tautan ieu pikeun ngédit kabijakan teras ngetik dina hurup CAPTCHA ti éta anjeun terang yén anjeun kéngingkeun aranjeunna dina komputer anjeun atanapi kotak leutik éta teras klik OKÉ, teras angkat ka area néwak layar blok sareng nganggo menu turunna sakedik na di ditu teras pilih Henteu teras simpen na teras dasarna ngan klik ok didieu ayeuna anjeun panginten kedah ngabalikan deui komputer anjeun pikeun alat snipping pikeun jalan atanapi neraskeun screenshot ayeuna upami anjeun nyobian nganggo alat snipping pikeun moto layar saatos ngabalikan komputer anjeun bakal tiasa dianggo, janten éta kedahna jalan. Salah sahiji cara pikeun méréskeun masalah layar kulawu atanapi hideung nyaéta nutup sadaya panyungsi internét anu kabuka, tapi ieu tiasa dianggo upami anjeun gaduh gambar naon-naon tapi kontén peramban sareng kami ngarepkeun solusi ieu tiasa dianggo pikeun anjeun sareng upami anjeun heran dimana mendakan snipping alat dina komputer.

Kuring nganggo Windows 7 sareng sapertos anu kuring nyarioskeun éta sayogi di Windows Vista sareng engké janten upami anjeun mencét tombol mimitian maka pilih sadaya program teras buka asesoris anjeun bakal ningali pakakas snipping. Mudah-mudahan ieu bakal ngabantosan masalah layar abu sareng layar hideung anjeun nalika nganggo alat snipping atoh, sareng tong ragu-ragu ninggalkeun tanggapan sareng patarosan anjeun dina bagian koméntar sareng miharep anjeun mendakan tutorial ieu aya gunana upami anjeun terang éta. Pertimbangkeun langganan sabab anjeun tiasa mendakan seueur tutorial anu sanés dina saluran YouTube abdi dina saluran YouTube kuring.

Hatur nuhun parantos nonton

Dimana program Alat Snipping?

Pikeun muka étaPakakas Snipping, pencét tombol Start, ngetikparabot snipping, teras pencét Enter. (Teu aya pintasan keyboard pikeun dibukaPakakas Snipping.) Pikeun milih jinissnipanu dipikahoyong, pencét tombol Alt + M teras anggo tombol panah pikeun milih Free-form, Rectangular, Window, atanapi Full-screenSnip, teras pencét Enter.

skype ngagedekeun

Oke, abdi badé masihan anjeun sababaraha saran kumaha mendakan alat snipping.

Sigana mah éta meureun parantos dipasang dina komputer anjeun, éta ngan ukur masalah ngabéréskeun sareng kumaha carana milari gampang engké janten kuring gaduh pandangan anu alit pisan di dieu Windows 7 dina komputer kuring di kantor kuring sareng ngagaduhan seueur Aplikasi di dieu di baki sistem Abdi hoyong anjeun ngalakukeun éta nalika anjeun nuju damel dina laptop anjeun. Turun ka dinya dina ikon Windows Explorer klik di dinya janten kuring tiasa sacara gampil ngarobih tampilan di dieu sakedik, ieu bakal nunjukkeun sababaraha pilihan komputer anu kami sayogi pikeun kami anu dasarna nuturkeun alat anu nyolok sareng upami anjeun henteu ningali anu leres ieu jauh anjeun ngan ukur badé maju teras ngan klik dina komputer anu ngagaduhan pilihan ieu Anu bakal kami laksanakeun nyaéta lokasina C drive anjeun dina hard drive anjeun ku sakedik klik dua kali dina éta sakumpulan folder bakal dibuka, naon anu anjeun pikahoyong nyaéta buka jandéla handap didieu maka kami ngan ngagulung anjeun ka handap sakedik kana folder system32 sareng ngan ukur anjeun tiasa ngobrol sareng pastikeun anjeun dugi ka tempat anu pas Upami anjeun ningali di dieu éta bakal nunjukkeun ieu jalur dina unggal pilihan anu dilakukeun ku Computer C Windows System32 saé, ayeuna urang aya dina folder System32 kuring bakal tetep ngagulung ka handap di dieu sareng scroll bar kuring lumayan jauh di belah katuhu janten kuring hoyong nyeret ieu ka dieu. Kami milarian file anu diawitan ku alat namesnipping, janten pindai, hyoeunpretty quickokay, abdi ngagulung ka handap sakedik teuing, abdi badé angkat sakedik sareng anjeun bakal ningali yén éta saleresna file caket snippingtool aya sareng anu tiasa kajantenan nyaéta alat snipping anu dasarna dipegatkeun atanapi tina ménu mimiti anjeun ogé kuring ménu salah anu salah di luhur kuring henteu leres pencét éta tapi kuring klik garis ieu pikeun ningali sadaya pilihan tempat anu béda-béda urang tiasa ngalakukeun sareng tautan ieu, anu kuring nyarankeun nyaéta anu kuring ditempelkeun dina ménu mimiti kuring Kuring badé mimitian ku méréskeunana supados katingalina langkung siga kaayaan anjeun dina sababaraha klik katuhu tingali yén aya pilihan ieu pikeun nyepél ménu Start, pilih éta teras tambihkeun kana ménu Start, nyaéta anu kedah anjeun tingali teras urang bakal uji ieu.

Mindahkeun pandangan urang ka dieu, cukup klik menu mimiti sareng anjeun bakal ningali éta dina daptar ieu, anu sigana ogé bakal muncul dina Asesoris, éta henteu otomatis muncul dina Asesoris, tapi anu utami nyaéta pin kana Mimitian ménu janten hayu atuh balik deui ka undak éta, anu utami ngeunaan ménu mimiti nyaéta éta bakal muka naon waé anu bakal panjang teuing, éta muncul di dieu dina daptar barang-barang ménu mimiti ieu jadi kuring ngan ukur atry na saleresna kuring ogé upami anjeun ningali éta menu anu teu jelas, tapi atanapi tabel anu akar di dinya urang buka, janten aya alat anu hadé di ditu dina ménu mimiti sareng di sanés éta kedahna muncul deui, janten cobian, éta tetep henteu ' henteu tiasa dianggo, wartosan kuring sareng kuring bakal ningali upami aya naséhat anu kuring unduh ngeunaan leres ngaunduh parangkat lunak éta, tapi naon waé anu kuring tiasa nalika browsing di internet sigana nunjukkeun yén masalahna sigana dipasang ku windows tapi éta henteu némbongan nepi ka dinya, ogé hayu atuh terang upami anjeun ngagaduhan patarosan

Kumaha kuring ngaunduh Microsoft Snipping Tool?

Kumaha Cara NganggoAlat Microsoft Snipping
  1. Unduhtur masang CloudApp.
  2. Ngaliwatan pangotéktak wéb anjeundownloadfolder, pilih sarengdownloadanu CloudApp.
  3. Upami CloudApp henteu langsung dibuka, milari sareng pilih 'CloudApp' ngalangkungan ménu Windows 10 anu utami.
  4. Ngadamel akun nalika dipenta terasrasakeun sidang 14 dinten gratis.

Naha Microsoft nyingkirkeun alat snipping?

Jalan balik di 2018,Microsoftnegeskeun yénPakakas Snippingbade angkat sareng modéren 'Snip& Sketch 'bakal janten aplikasi standar pikeun sadaya tangkapan layar anjeun. Nanging, dina pembaruan sawangan anu énggal,Microsoftparantos tungtungna ngadamel 'Pakakas Snipping'opsional, anu hartosna éta tiasa dipiceun upami pangguna hoyong.12 Désémber 2020

Halo sadayana sareng wilujeng tepang deui.

bootrec exe download

Pangajaran dinten ieu ngeunaan ngagunakeun 'Print Screen' sareng 'Snipping Tool' dina Windows 10. Tombol 'Print Screen' dina keyboard anjeun ngajantenkeun gampang 'ScreenShot' hiji layar sadayana, atanapi jandela aktip anu khusus. Kadang-kadang anjeun panginten kedah nyalin sababaraha eusi tina halaman wéb kana prosesor kecap, tapi teras anjeun mendakan yén ménu kontéks klik-katuhu parantos ditumpurkeun atanapi anjeun henteu tiasa milih téks kusabab halaman wéb dijagi.

Dina titik ieu, tombol keyboard dina layar tiasa ngabantosan pisan. Mencet tombol Print Screen sakali nyandak poto pikeun sadaya layar teras nyimpen kana clipboard, aplikasi panyimpenan samentawis. Ayeuna, buka pangolah kecap naon waé sareng pencét tombol 'Témpél'.

Anjeun bakal kéngingkeun jepret layar sadayana. Anjeun teras tiasa nerapkeun sababaraha pilihan pormat kana snapshot, sareng upami prosesor kecap anjeun ngadukung motong gambar

Naha Alat Snipping file Win32 EXE?

File Snipping Tool sapertos SnippingTool.exe ngamanpaatkeun ekstensi file EXE. File ieu dianggap file Win32 EXE (Executable application), sareng munggaran didamel ku Microsoft kanggo paket perangkat lunak Sistem Operasi Microsoft® Windows®.

pandangan konektipitas terbatas

Kumaha carana abdi tiasa ngaleungitkeun Alat Snipping?

Salin sareng Témpél paréntah ieu kana Start Run Box% SystemRoot% system32 SnippingTool.exe sareng tingali naha alatna dibuka pikeun anjeun, upami éta leres, cobian prosedur sakali deui pikeun ngintip. Upami anjeun teu tuah, alatna tiasa dikorupsi sareng kedah digentos. Anjeun panginten tiasa ngalakukeun ieu ngalangkungan Uninstall, teras pasang deui alatna, sapertos tautan salajengna ieu.

Kumaha kuring tiasa nyepetkeun Alat Snipping kana taskbar?

Upami anjeun badé nganggo Alat Snipping sering, maka anjeun panginten hoyong ngamangpaatkeun salah sahiji tina dua pilihan dina ménu kontéks klik-katuhu dina Snipping Tool, nyaéta 'Pin to Start' sareng 'Pin to Taskbar'. Nyepelkeun Alat Snipping pikeun Mimitian, nyiptakeun 'ubin' kanggo parangkat lunak, dina grup ubin di sisi katuhu ménu Start.

Dimana jalan pintas Snipping Tool dina Desktop kuring?

Atanapi, upami anjeun pikahoyong, anjeun tiasa milih 'Kirim Ka' teras 'Desktop (ngadamel pintasan)' tina ménu klik-katuhu. Ieu bakal nyiptakeun pintasan alat snipping dina desktop anjeun. Dina kaayaan naon waé anjeun kedah ngahapus atanapi mindahkeun file 'SnippingTool.exe' tina folder System32.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Teu tiasa mendakan taskmgr.exe - milarian solusi

Kumaha kuring ngeureunkeun Facebook Messenger ti muka dina jandéla anyar? Pilih Setélan & Privasi. Buka Setélan. Gulung ka handap kana Bewara .... Ti 8 Sep, 2020, pikeun nganonaktifkeun panyebaran pesen otomatis: Buka Facebook. Tingali ka belah katuhu layar. Pencét ikon Messenger (⚡️) Pencét tombol pilihan (…) Klik bunderan centang ⭕️ ku 'Pop-up New Messages' (Pitunjuk Desktop)

Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Kumaha kuring mareuman bewara OneDrive dina Android? Aktipkeun atanapi Pareuman OneDrive 'Dina dinten ieu' Bewara dina Android dina Aplikasi Setélan Buka Setélan dina telepon Android Anjeun. (tingali screenshot handap) Ketok dina Aplikasi dina Setélan. (tingali gambar di handap) Ketok dina OneDrive dina Aplikasi. (... Ketok Bewara. (... Hurungkeun atanapi Pareuman Kenangan ti dinten ieu pikeun anu anjeun pikahoyong. (

Layar biru Qcamain10x64.sys - kumaha ngabéréskeun

Naha headset Logitech abdi teu bisa dipake? Unplug headset tina port USB PC sarta reboot komputer. Henteu ngan ukur hurungkeun deui - ngalakukeun panutupanana sistem lengkep teras hurungkeun deui, sabab ieu bakal ngabantosan mémori dina port USB. ... Pastikeun headset dipilih salaku alat standar dina PC dina pilihan Sound Recorder sareng Playback.