Utama > Faq > File log Uccapi - pitunjuk pamungkas

File log Uccapi - pitunjuk pamungkas

Kumaha kuring kéngingkeun log UccApi?

Dina mesin Windows, étabalakapikeun Skype pikeun bisnis desktop klien bakal aya dina diréktori ieu:
  1. % LOCALAPPDATA% \ Microsoft \ Office ?. 0 \ Lync \ Nyukcruk.
  2. Lync-UccApi-]. UccApilog dimana] kedah diganti ku angka 0-2.
  3. Lync-16.0.6965.5305-Kantor-x86ship-U.etl.

Kumaha kuring kéngingkeun log klien Lync?

Pilih hijingala balakalevel pikeunLync
  1. DinaLyncjandela utami, klik tombol Pilihan. , teras pencét Umum.
  2. Dina jandela pilihan Umum, handapeunNgalalakon, pencét panah turun-handap di gigirNgalalakondiLync, sareng pilihngala balakalevel anu anjeun pikahoyong: Pinuh: Nyiptakeun abalakafile anu ngandung inpormasi lengkep.

Kumaha cara kuring ningali log Skype ETL?

Acara MicrosoftPanempo

Pikeun ngaksés AcaraPanempodina Windows 8, sakaligus pencét tombol 'Win' sareng 'X' kanggo nyandak 'Menu Tugas Daya' sareng pilih 'AcaraPanempo. ' Dina Windows 7, pencét 'Start' teras 'Control Panel.' Pencét 'System and Security' teras pilih 'View EventLog. '

Naon jinis data dina file uccapilog?

Rupa-rupa jinis file data. ikon file uccapilog: Eksténsi file uccapilog pakait sareng klien Windows Live Messenger IM anu dikembangkeun ku Microsoft. File ngandung log API UCC (Unified Communications Client), kalebet masalah ngungkulan sareng inpormasi kinerja.

Dimana kuring mendakan file log UCC API?

File anu ngandung ekstensi file .uccapilog ngandung file log UCC API anu didamel ku aplikasi Messenger.

Naon hartosna uccapilog dina Windows Live Messenger?

ikon file uccapilog: Eksténsi file uccapilog pakait sareng klien Windows Live Messenger IM anu dikembangkeun ku Microsoft. File ngandung log API UCC (Unified Communications Client), kalebet masalah ngungkulan sareng inpormasi kinerja.

Naha file uccapilog tiasa dibuka dina kecap?

Payil * .uccapilog dina format téks saderhana sareng tiasa dibuka dina pangédit téks atanapi pangolah kecap, tapi file .uccapilog ngan ngandung LOG, didamel di Microsoft UCC (Unified Communities Klién) sareng teu perlu ngarobah kana file anu sanés. formatna Snooper - Alat pikeun gampang ningkatna file uccapilog.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.