Utama > Faq > Biantara hiji inti - solusi abadi

Biantara hiji inti - solusi abadi

Naon ari Speech_OneCore?

File C: \ Windows \ System32 \Pidato_OneCore\ Umum \ SpeechModelDownload.exe sigana mangrupikeun file anu sah dina Windows ti Microsoft. File na disada sapertos bagian tina Cortana (asistén AI dina Windows 10) sareng tiasa janten pengunduh aturan pangakuan ucapan dina raraga ningkatkeun akurasi pidato Windows.13 aug 2016

kode kasalahan 0x8007000b

Ah, leres, virus System32 terkenal anu aya di sadaya PC Windows Nya, leres henteu, tangtosna urang sadayana kantos nguping banyolan yén system32 mangrupikeun virus anu bakal dipupus, tapi éta sanésna diréktori Windows anu kritis Tapi naon anu bakal kajadian upami anjeun mupus sistem32? Jelas Windows moal tiasa boot deui, tapi naha anjeun tiasa kumaha waé deui? Sakumaha seueur karusakan anu leres-leres dilakukeun upami anjeun ngahapus sareng masih ngajalankeun Windows? Naon anu bakal kajadian? Nya, éta anu bakal kami laksanakeun dina tulisan ieu, kami bakal ngalakukeun demonstrasi dunya nyata ngeunaan naon anu bakal kajadian upami anjeun ngahapus system32 dina komputer anjeun, sareng ngalaksanakeunna gancang sateuacan urang, ngan ukur anjeun gaduh kontéks Naha? Kami henteu ngiringan naon anu leres sistem32 na kunaon éta penting sabab aya seueur diréktori Windows.

Janten naon masalah ageung perkawis ieu? Sakumaha anu kuring sebatkeun tadi, System 32 gaduh seueur file kritis anu penting sanés ngan ukur pikeun Windows nyalira, tapi ogé pikeun program pihak katilu anu dijalankeun dina Windows. Ieu kalebet perpustakaan anu dibagikeun sapertos Dynamic Link Library atanapi Hardware DLLs bahkan sababaraha anu diwangun dina program Windows inti sapertos hal sapertos Task Manager atanapi Notepad allExist dina folder System 32 sareng leres-leres aya folder anu sami dina diréktori Windows anu disebat SysWow64 sareng 64 singkatan tina Windows 32-bit dina Windows 64-bit sareng dasarna ieu leres-leres ngandung sajumlah perpustakaan 32-bit sareng sajabina, sedengkeun sistem 32 ngagaduhan perpustakaan 64-bit. Janten yeuh, upami System 32 ngagaduhan barang 64-bit sareng SysWOW64 ngagaduhan barang 32-bit henteu leres-leres asup akalna dasarna ngan ukur pikeun kasaluyuan mundur ti pengembang anu henteu leres-leres ngarencanakeun sateuacanna, tapi teu kedah nyarios Éta barang dina folder System 32 dianggo ku ampir sadayana, janten langkung saé hapus pisan pikeun instalasi Windows.

Ayeuna biasana anjeun moal tiasa ngahapus folder sistem 32. Éta dijagaan ku idin. Janten, sanaos anjeun nyobian, éta bakal nyarios ijin pikeun ngalakukeunana ku teu dihaja dasarna mustahil, sareng bahkan upami anjeun nyobian, kecuali upami anjeun terang kumaha damelna hal-hal ieu, anjeun henteu ngagaduhan masalah pikeun ngahaja ngahapus system32, tapi dina hal ieu kami hoyong pisan mupus sistem32.

Janten kuring badé maénkeun ijin sareng masihan aksés ka diri kuring sahingga leres tiasa dihapus ayeuna. Kuring moal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeun sareng ngalakukeun sadayana ieu kusabab éta rada rumit sareng kuring henteu hoyong anjeun terang kumaha prank babaturan anjeun ku ngarusak komputerna pikeun ngancurkeun pamasangan komputer normal, kami ayeuna dina windows sareng kuring ngagaduhan hak istiméwa pikeun mupus sadayana file sareng masih aya sababaraha panyalindungan anu anéh. Salaku conto, kuring panginten henteu tiasa mupus sadayana anu dianggo sareng ningali sabab mangrupikeun diréktori sistem sababaraha hal anu dianggo tapi masih seueur hal.

Éta penting pisan yén kuring tiasa mupus. Janten urang bakal resep pisan di dieu. Mupus sadayana anu kuring tiasa nalika kuring nyobian mupus sadayana sacara masal.

Rupa blok kuring sareng ngan henteu ngahapus nanaon. Janten kuring badé nyobian ngahapus ruas ageung sakaligus teras anjeun tiasa ningali naha kuring mupus folder sareng DLL aranjeunna ditambihkeun kana tempat sampah sareng nalika anjeun ngariksa didinya anjeun tiasa ningali seueur hal anu dihapus, janten saleresna, kuring angkat sabisa-bisa dina swat ageung sareng hapus sigana mah kuring mupus seuseueurna dlls sareng anu sapertos kitu, tapi folderna henteu ngantep kuring ngahapus nanaon di jerona kusabab upami aya hiji hal éta jenis anéh, panginten seueur ijin tambahan sareng pancegahan kaamanan anu khusus kalebet dina folder ieu Tapi sigana mah kuring masih tiasa mupus potongan anu saé sareng kuring ngajamin ieu bakal ngarusak sadayana. Janten ayeuna kuring parantos ngahapus seueur barang sareng sistemna parantos lumayan anéh.

sambungan broadband diblokir

Anjeun tiasa ningali kuring henteu tiasa leres-leres nganggo seueur nalika nyobian ngeklik hal. Henteu kapikiran, éta ménu nepi ménu sareng éta ngan ukur kosong atanapi éta nabrak, leres-leres henteu aya pesen kasalahan acak anu dimuat dimana waé, sareng bahkan nalika kuring nyobian ngabalikan deui ku ngaklik ménu mimiti, tombol kakuatan henteu nunjukkeun nanaon. Janten bahkan tanpa restart, sistem na dasarna rusak.

Anjeun teu tiasa ningali manajer tugas ngamimitian. Dina titik ieu sadayana musnah, tapi sahenteuna Windows masih jalan. Naon anu kuring badé lakukeun nyaéta balikan deui mesin virtual sacara manual sareng tingali naon anu lumangsung saatos éta.

Janten ayeuna kuring ngan ukur ngabalikan deui sareng urang tiasa ngantosan éta dimuat sareng anjeun tiasa ningali éta Dicobaan pindah ka perbaikan otomatis langsung, éta terang langsung aya anu lepat sareng Windows henteu ngamimitian sareng nyebatkeun Diagnosa anjeun komputer sareng éta parantos seueur ngaruksak. Ayeuna tingali, éta nyatakeun Perbaikan Otomatis teu tiasa ngalereskeun PC anjeun, janten sigana urang kedah nga-instal deui deui Windows dina titik ieu pikeun komputer ieu tiasa dianggo deui, upami éta komputer anu asli, tingali naon anu aya sahingga urang tiasa pencét Reset PC ieu sareng ningali naon anu kajantenan. Hapus sadayana malahan bahkan éta henteu jalan, éta nyarioskeun aya masalah ngareset PC anjeun janten panginten seueur barang-barang pamulihan parantos ical sareng urang bahkan tiasa ngeklik sababaraha pilihan sanés di lingkungan Windows ieu pikeun ngungkulan masalah sareng nanaon bener didieu bakal ngajawab éta.

Janten leres instalasi Windows ieu musnah Komputerna sorangan jelas henteu. Anjeun masih tiasa ngainstall deui Windows dina éta Tapi éta leres-leres janten nyeri, janten jelas tina démo ieu. Urang tiasa ningali yén éta henteu kejutan. Naon anu lumangsung nalika anjeun mupus sistem32 instalasi Windows anjeun rusak dugi ka anjeun leres-leres pasang deui Windows sareng anjeun leres-leres henteu tiasa ngalakukeun nanaon bahkan ku fitur pamulihan internal.

Éta moal tiasa ngalereskeunana Janten ayeuna di hareupna upami anjeun kantos diusahakeun ngahapus system32 sareng rerencangan sabab anjeun bahkan moal tiasa ngalereskeun nyalira sareng aranjeunna bakal pissed upami aranjeunna kedah bawa ka toko komputer pikeun nga-instal ulang Windows sareng nga-zip up sadaya data na. Éta henteu leres-leres patut. Atoh, mugia tulisan ieu henteu panjang teuing.

Rasa-rasana henteu. Hayu atuh terang naon anu anjeun pikirkeun dina bagian koméntar. Naha anjeun kantos teu dihaja ngahapus sistem32? Abdi hoyong ngadangu perkawis éta.

kode produk spyhunter

Sareng upami anjeun hoyong teras-terasan milarian, kuring bakal ngirim sababaraha tulisan sanés di dieu. Anjeun ngan tiasa pencét aranjeunna sareng upami anjeun hoyong langganan, kuring bakal ngadamel sababaraha tulisan énggal unggal minggu, janten éta patut. Janten hatur nuhun deui dulur-dulur anu nonton.

Kuring bakal pendak deui waktos salajengna. antepkeun éta saé sareng anjeun

Naha SpeechRuntime exe virus?

Upami étamalwareatawaviruséta tiasa ngajalankeun di tukang. The.exepapanjangan tinaBiantaraRuntime.exefile nunjukkeun yén éta mangrupikeunlaksanafile pikeun Sistem Operasi Windows sapertos Windows XP, Windows 7, Windows 8, sareng Windows 10.

Naha kuring tiasa ngahapus pidato hiji inti?

OPen Eas of Access haritaBiantaraPangakuan. Teras di kénca pilih Advancedbiantarapilihan. Kadieu anjeunbakalmendakan handapeun Setelan pangguna Ngajalankeun sarengBiantaraPangakuan nalika ngamimitian, pupus centang kotak teras pencét Larapkeun.5 Juni 2018

Upami anjeun kaayaan generasi anu addicting ieu mangrupikeun bom waktos ieu sanés teu dihaja éta memang dihaja hartosna kuring salah éta kasalahan kuring hartosna abdi pikir urang sadayana tiasa ngaraos éta nalika urang nyobian ngadamel produk ieu salaku spike dopamin tambahan terang yén seueur perusahaan média sosial utama anu ngiringan jalma anu disebut insinyur perhatian anu, diantarana waé, nginjeum prinsip tina judi kasino Las Vegas pikeun nyobaan ngajantenkeun produk ieu sakumaha mungkin.

Kasus panggunaan anu dipikahoyong pikeun produk ieu nyaéta pikeun anjeun ngagunakeunana ku cara anu adiktif sabab éta bakal ngamaksimalkeun manpaat anu tiasa ditarik tina perhatosan sareng data anjeun. Éta sacara harfiah mangrupikeun titik anu kuring percanten yén urang gaduh alat-alat The robih lawon sosial tina Perusahaan masarakat nawiskeun barang anu ngagurilap di tukeran sababaraha menit perhatian anjeun sareng bait inpormasi pribadi anjeun anu teras tiasa di rangkep sareng anu kajantenan nyaéta ékonomi perhatosan parantos janten sareng langkung kompetitif dina lomba ieu kanggo perhatosan Langkung kalapa anu ngagaduhan pikeun narik perhatian masarakat kana halaman wartos, beuki aranjeunna kedah nambihan prinsip desain éta pikeun ngagaduhan taktik desain anu langkung manipulatif pikeun narik perhatian anjeun - anjeun henteu sadar, tapi anjeun tiasa diprogram ku alat média sosial anu dirancang pikeun janten addicting anu tuh Desain Spasial Kasus panggunaan anu dipikahoyong tina alat-alat ieu nyaéta pikeun anjeun nyéépkeun perhatosan saloba mungkin dina waktos-waktos hudangna. Janten alat-alat ieu dirarancang pikeun dianggo saé - seueur panilitian anu nétélakeun yén lamun ngalakukeun anu gedé Méakkeun bagian tina dinten anjeun dina kaayaan anu henteu pati diperhatoskeun, janten bagian ageung dinten anjeun urang teras-terasan lirén perhatian anjeun pikeun nyandak gancang tingali, ngan ukur pikeun parios éta, tingali gancang-gancang dina Instagram yén éta sacara permanen tiasa ngirangan kamampuan anjeun konsentrasi Ieu anu matak pikahariwangeun kuring khususna nalika urang ningali generasi muda nalika anjeun terang mana téknologi anu paling jenuh éta tiasaeun pisan adiktif sabab upami anjeun ngagambar cukup dina mesin slot anjeun bakal meunang sareng anjeun moal terang saha waé anu bodo anu bakal ngahargaan anjeun Ieu tingkah laku anu adiktif sareng éta dopamin anu nyababkeun dorongan kecanduan ieu.

Naon anu kajantenan pikeun média sosial nyaéta Robert Sapolsky - panilitian dasar ngeunaan Stanford ieu nyebutna sihir meureun nalika anjeun ningali telepon anjeun sareng panginten aya pesen téks di ditu sareng henteu sareng anjeun henteu terang iraha datangna luhur yén anjeun kéngingkeun éta nyaéta dopamin, panginten éta sihir, panginten éta bakal janten, panginten éta moal nalika éta muncul, panginten tingkat dopamin naék 400 sén, éta sakitar jumlah dopamin anu sami sareng kokain, sakedik kirang tibatan ubar anu pohara adiktif sapertos kokain sareng éta anu kajantenan, kami leres-leres paduli naon anu dipikiran jalma séjén ngeunaan anjeun anu anjeun terang contona nalika anjeun unggah poto anyar pikeun facebook, ieu mangrupikeun momen nalika pikiran urang gampang pisan terang Nalika jalma sanés mikirkeun poto profil énggal kuring sareng nalika kami nampi suka anyar dina poto profil kami, Facebook tiasa nganggo kanyaho ieu sareng ngirim pesen kuring sareng nyarios, oh anjeun gaduh suka anyar dina poto profil anjeun sareng terang yén kami bakal janten rentan pikeun momen ieu, sabab ev erything penting pisan pikeun kami nalika kami ditandaan dina poto atanapi nalika urang gaduh poto profil énggal sareng éta nyaéta aranjeunna ngendalikeun puteran puteran. Perusahaan téknologi ngontrol puteran puteran iraha sareng sabaraha lami poto profil anjeun némbongan dina sanésna newsfeeds jalma ngarah tiasa nyusunna supados jalma sanés resep poto profil anjeun langkung sering dina waktos anu lami, contona janten anjeun kedah langkung sering deui ningali sareng ningali naon anu dipikaresep anyar sareng sacara literal ngaganti otak urang bahkan sosial média tangtangan anu anjeun terang ku istilah-istilah sapertos facebook depression sareng sadayana sabab éta mangrupikeun média sosial -Depresion kusabab dimana sadayana ningali feedna sareng ngabandingkeun kahirupan aranjeunna sareng anu sanés? Jalma anu aranjeunna titik luhur dina kahirupan batur sareng saleresna aya kirang kapuasan atanapi kasedihan, déprési sareng anu sami, sareng éta pikaresepeun sabab nalika anjeun mikir hal-hal anu anjeun terang rutin ngahasilkeun seueur alkohol dopamin, aya contona anu bener umur minum, kami nginum anu alkohol ngaleupaskeun seueur dopamin éta ngajantenkeun anjeun raos anu saé pisan kami nyarios henteu kunanaon anjeun tiasa ngagaduhan éta tapi anjeun kedah ngantosan anjeun kedah umur 21 taun urang henteu ngalakukeun éta ku média sosial dimana anjeun terang yén dasarna nyaéta adiktif nempatkeun narkoba kana leungeun barudak sateuacan aranjeunna gaduh pertahanan alami ngalawan aranjeunna sareng naon anu anjeun tingali dina kecanduan internét nganggo média sosial sok sami pikeun jalma anu nyobian ngarobih kaayaan elingna sareng alat anu nyoba. dugi ka kimia kimia neural anu ngadasarkeun sareng éta pisan, adiktif, janten kuring bakal nyarios masalah sareng gadget na hartosna aranjeunna luar biasa yén aranjeunna ngaganggu aranjeunna ngaganggu ngeunaan tujuan jangka menengah dugi ka jangka panjang kuring bakal nyarios sareng kuring pikir anu mimiti anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngontrol éta nyaéta terang naon anu panggunaanna ngaganggu aranjeunna kedah hal anu penting sahingga anjeun pikir ogé yén kuring hoyong ngalakukeun anu penting, naon nyaéta yén éta tiasa pribadi meureun anjeun hoyong gaduh hubungan anu anjeun hoyong nikah anjeun hoyong gaduh murangkalih anjeun hoyong gaduh karir anu bermakna anjeun terang anjeun hoyong gaduh kahirupan anu anjeun hoyong gaduh petualangan Abrahamic sareng janten bapak ti bangsa hayu urang sebutkeun kami moal tiasa ngaganggu telepon anjeun sareng ngalakukeun éta sareng kuring pikir bagian tina éta kuring pikir mangrupikeun bagian tina Tujuan luhur set sareng ngadamel rencana sareng milarian saha anjeun tiasa sareng tingali naha panggunaan smartphone anu obsesip cocog yén visi Adel sareng janten bagian sabab alat komunikasi anu sakuduna henteu adil tapi sering éta pikeun kurangna hal anu hadé pikeun dilakukeun sareng éta ngaganggu anjeun pikeun terang sareng ngabayangkeun kumaha anjeun nyandak ieu anu ekstrim dimana anjeun terang palaku anu goréng tiasa ayeuna ngamanipulasi ageung ramé pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong. Éta mangrupikeun kaayaan anu saé pisan parah sareng urang nambihan masalah ku ngatur kahirupan urang kira-kira rasa kasampurnaan ieu kusabab urang diganjar ku sinyal jangka pondok ieu, haté sapertos jempol sareng urang ngagabungkeun éta kalayan nilai sareng urang ngahiji sareng anu sanésna éta leres-leres mangrupikeun popularitas palsu, rapuh anu jangka pondok sareng anu ngantepkeun anjeun langkung tukang sareng ngaku kosong sareng kosong sateuacan anjeun ngalaksanakeunana sabab éta maksa anjeun kana siklus jahat ieu anu anjeun sapertos kitu sapertos anu kuring kedah lakukeun salajengna ayeuna kusabab kuring peryogi deui, pikirkeun naon anu diwangun ku dua milyar jalma, teras pikirkeun kumaha jalma teras réaksi parah kana persepsi jalma sanés janten kami terang perkawis literatur Panilitian nunjukkeun yén langkung anjeun nganggo média sosial, leuwih gampang anjeun ngarasa ngalamun atanapi ngasingkeun.

Éta sacara ati-ati positif ngagulung sésana kahirupan aranjeunna sareng ngajantenkeun anjeun teu cekap sareng tiasa ningkatkeun tingkat déprési sareng hal anu kuring pikir kami bakal ngadangukeun langkung seueur dina waktos anu caket. Cenah mah aya bedana anu mendasar antara cara otak urang nganggo kabel sareng kabiasaan ieu ngalaan anjeun tiasa ngarangsang diri nyalira ku pahala saliwat sapanjang waktos hudang anjeun, janten hiji hal pikeun nyéépkeun sababaraha jam dina mesin slot di Las Vegas, tapi kumaha upami anjeun nyandak mesin slot sareng anjeun narik éta cecekelan sadidinten, nalika anjeun hudang nalika anjeun angkat? kana ranjang kami henteu nganggo kabel tina éta pondok kana uteuk kami mendakan éta ngagaduhan ramuan kognitif anu saleresna, salah sahijina nyaéta jenis latar tukang sumebar kasieunan. Ieu hal anu dunya anu urang hirupkeun henteu leres-leres média sosial sareng ku desain média sosial ngajanjikeun kami pikeun nunjukkeun kahirupan anu pangsaéna tapi anjeun henteu pernah ningali kahirupan anu nyata, 99% kahirupan urang, di balik layar, anu teu pikaresepeun ieu, henteu disaring, ngabosankeun normalitas sareng anjeun ngabandingkeun tukangeun layar anjeun pikeun peran sorot palsu batur sareng ngagunakeun batur salaku eunteung pikeun Kumaha Anjeun Kudu Tingali Kumaha Kasuksésan Anjeun Kedah, atanapi Kumaha Kudu Hirup Babandingan Palsu ieu ngan ukur bakal ngajantenkeun anjeun ngaraos henteu cekap sareng inferior kana hal anu malahan panilitian anu nyata henteu nunjukkeun yén ngabandingkeun hirup anjeun sareng jalma batur nyiptakeun dengki sareng jalma sanés sareng henteu masalah naon anu kuring carioskeun, anjeun moal lirén kusabab ngabandingkeun hiji hal sareng anu sanés mangrupikeun hal anu alami manusa, naha urang hoyong ngaku éta atanapi henteu, hiji alesan anu penting kunaon naon-naon nyaéta nilai, kusabab aya anu langkung parah, langkung saé ngabandingkeun sadayana, panginten ngeunaan blok wangunan telepon sélulér anu lami sareng antena ageung sapertos dunya anu endah di payuneun s martphone gerbong ngan ukur dianggap mangrupikeun cara transportasi anu fenomenal dugi mobil sumping ku jawaban henteu lirén ngabandingkeun kusabab hanjakalna urang teu tiasa ngendalikeun éta, tapi anjeun kedah ngarobih obyék ngabandingkeun anjeun ti batur ka diri anjeun. Anjeun kedah ngukur diri ngalawan diri anjeun sareng anjeun ngamimitian titik awal dimana anjeun pikir anjeun sampurna bénten sapertos anjeun, tapi éta ogé cara motivasi sareng kaséhatan anu paling épéktip pikeun ningkatkeun diri.

Anjeun bakal bagja nalika ngadangu neken diri janten langkung siga batur sareng nalika ngamimitian ngabandingkeun nyata sareng nyata, Kami dina kaayaan anu parah pisan ayeuna mah dina pendapat kuring, éta ngarusak dasar dasar kumaha hubungan jalma sareng sareng salah sahiji anu sanésna, sareng kuring henteu ngagaduhan solusi anu saé, anjeun terang solusi kuring nyaéta kuring ngagaduhan alat-alat ieu ngan henteu nganggo éta kuring parantos ngagunakeunana mangtaun-taun, éta nyiptakeun tegangan anu hébat sareng réréncangan abdi anu hébat s tegangan dina lingkaran sosial kuring , upami anjeun ningali anjeun terang biaya facebook kuring, upami sigana mah kuring henteu gaduh dua kali dina tujuh taun tilu kali lima kali dipasang ngan éta kirang ti 10 sareng anéh saur kuring ngan sacara alami henteu hoyong diprogram janten kuring nembé waé pareum tapi kuring henteu nyanghareupan éta sareng ayeuna ningali naon anu kajantenan éta leres-leres éta, leres-leres ngaruksak kuring, dina taun 1970an, awal taun 80an di Xerox PARC nalika Steve Jobs mimiti datang sareng ningali antar muka pangguna icop jalan na jalma dikaitkeun pangaruh dunya éta sapédah pikeun pikiran urang, anjeun nyandak hiji jalma di dieu sareng aranjeunna gaduh katerampilan sareng kamampuan anu tangtu teras masihan aranjeunna sapédah sareng aranjeunna ngarambat sadaya jarak énggal ieu tiasa anjeun diberdayakeun pikeun angkat ka tempat-tempat anu énggal ieu sareng ngalakukeun hal-hal énggal ieu pikeun ngagaduhan katrampilan énggal ieu sareng anu kantos janten filsafat jalma anu ngembangkeun téknologi, kumaha urang ngadamel sapédah pikeun pikiran urang sareng nguatkeun diri urang sorangan pikeun ngaraosan sareng ngalih ayeuna ngonsumsi langkung seueur nalika iPhone anu mimiti dikenalkeun éta ogé filosofi téknologi ieu kumaha urang masihan kakuatan jalma pikeun ngalakukeun anu langkung seueur sareng naon teras éta sanés manipulatif sabab teu aya persaingan pikeun diperhatoskeun, photoshop nyobian henteu seueur perhatian pikeun ngamaksimalkeun biaya anjeun, éta henteu ngukur kasuksesan ku cara ieu sareng int Ernet henteu dirancang ti mimiti pikeun maksimalkeun pungsi perhatian, éta ngan ukur aya pikeun ngaluarkeun hal-hal, nyebarkeun hal-hal, nyiptakeun papan pesen éta. Éta henteu dirancang kalayan psikologi anu narik ieu anu kaduruk urang engké, nalika sato galak tuang sato ieu bakal ngancurkeun anjeun upami anjeun ngadorong éta deui urang gaduh kamampuan pikeun ngontrolana, ngempelkeunana sareng aya waktos nalika jalma-jalma kedah putus pisan tina sababaraha alat ieu sareng hal-hal anu anjeun tinggalkeun anjeun fokus kana loop umpan balik anu didorong ku dopamin jangka pondok anu kami ciptakeun ngancurkeun jalan masarakat damel teu aya wacana sipil teu aya kerjasama misinformasi sono kaleresan sareng éta sanés masalah Amérika ieu sanés perkawis iklan Rusia ieu masalah global mr. Zuckerberg anjeun hoyong bagikeun nami hotél anu anjeun cicing di wengi tadi?

skype mac klasik

Kumaha kuring nyingkirkeun biantara runtime exe?

Kangaleupaskeun Biantara Runtime Executabletina komputer anjeun, punten turutan pitunjuk manual ieu di handap atanapi anggo produk uninstaller otomatis.
  1. Pencét Tombol Mimitian Windows.
  2. Ketik kecapuninstall.
  3. Pencét Tambihkeun atanapimiceunprogram.
  4. Ayeuna nomeran program dina daptar aplikasi anu ditampilkeun.

Komo upami anjeun parantos nganggo Windows salamina, sigana aya seueur setélan anu henteu anjeun kantos sadar sacara standar sareng anjeun panginten kedah robih.

Ieu tiasa janten setting kanggo privasi, genah, atanapi ngan ukur utiliti sacara umum. Kuring bakal ngalangkungan sababaraha setélan dina Windows, khususna Windows 10, anu kuring pikir anjeun kedah langsung robih, kalebet hal-hal anu anjeun kedah pareuman sareng bahkan fitur anu saé tapi henteu sacara standar aya sakitar 15 ieu janten mudah-mudahan anjeun bakal diajar sahenteuna sababaraha anu énggal. Tah kieu.

Mimiti, hayu urang buka Setélan Pembaruan Windows. Pikeun nepi ka jandéla setélan utami, cukup klik ménu Start, teras pencét Gear, buka Pembaruan & kaamanan sareng milarian 'Pilihan canggih'.

Kumaha carana nyiptakeun biantara inti nilai anjeun ku conto?

Aya conto dina buku Traction anu dimana kuring ngamimitian. Upami didugikeun, kuring pikir hiji-hijina sarat anu nyata nyaéta ngalebetkeun sadaya nilai inti anjeun sareng ngajentrekeun aranjeunna. Ti dinya, éta leres-leres kanvas kosong pikeun kreativitas anjeun. Mimitian ku nilai inti anjeun. Kuring mimiti nyerat hiji atanapi dua paragrap ngeunaan masing-masing nilai inti kami.

nyaéta onenote énkripsi

Kumaha ngagunakeun system.speech sareng NET Core 3.0?

System.Speech asli .NET Framework 4.x, 3.x assembling anu ngalaksanakeun fungsionalitas anu aya hubunganana sareng téks sapertos pidato sareng pidato ka téks. Pos ieu sanés perkawis System.Speech, tapi kumaha cara nganggona nganggo .NET Core 3.0.

Dimana konci pendaptaran pikeun Microsoft Speech OneCore?

Nanging, dimungkinkeun pikeun nyalin tombol pendaptaran pikeun sora-sora anyar ieu tina 'HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Speech_OneCore Voices Tokens' ka 'HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Speech Leo Tokens'. Anjeun kedah ngalakukeun ieu dina c: windows syswow64egedit.exe supados NVDA henteu ngalungkeun kasalahan com saatos dipilih.

Naha speechruntime.exe sareng pidato _ Masalah OneCore?

Nuhun kana tanggepan anjeun. Hatur nuhun parantos uih deui ka kami. Ngan pikeun netepkeun harepan anjeun, mungkin program Norton parantos ngarusak file sistem atanapi pendaptaran. Upami anjeun nganggo program anu tiasa nyabit-nyabit atanapi lebet kana inti pendaptaran / sistem, komputer langkung rentan ku masalah sapertos kieu.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Teu tiasa mendakan taskmgr.exe - milarian solusi

Kumaha kuring ngeureunkeun Facebook Messenger ti muka dina jandéla anyar? Pilih Setélan & Privasi. Buka Setélan. Gulung ka handap kana Bewara .... Ti 8 Sep, 2020, pikeun nganonaktifkeun panyebaran pesen otomatis: Buka Facebook. Tingali ka belah katuhu layar. Pencét ikon Messenger (⚡️) Pencét tombol pilihan (…) Klik bunderan centang ⭕️ ku 'Pop-up New Messages' (Pitunjuk Desktop)

Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Kumaha kuring mareuman bewara OneDrive dina Android? Aktipkeun atanapi Pareuman OneDrive 'Dina dinten ieu' Bewara dina Android dina Aplikasi Setélan Buka Setélan dina telepon Android Anjeun. (tingali screenshot handap) Ketok dina Aplikasi dina Setélan. (tingali gambar di handap) Ketok dina OneDrive dina Aplikasi. (... Ketok Bewara. (... Hurungkeun atanapi Pareuman Kenangan ti dinten ieu pikeun anu anjeun pikahoyong. (

Layar biru Qcamain10x64.sys - kumaha ngabéréskeun

Naha headset Logitech abdi teu bisa dipake? Unplug headset tina port USB PC sarta reboot komputer. Henteu ngan ukur hurungkeun deui - ngalakukeun panutupanana sistem lengkep teras hurungkeun deui, sabab ieu bakal ngabantosan mémori dina port USB. ... Pastikeun headset dipilih salaku alat standar dina PC dina pilihan Sound Recorder sareng Playback.