Utama > Faq > Ngaleungitkeun Bluetooth gagal - rujukan lengkep

Ngaleungitkeun Bluetooth gagal - rujukan lengkep

Kumaha kuring maksa alat Bluetooth ngahapus?

dua. Cabut alat Bluetooth
  1. Buka Mimitian sareng ngetikAlat parantiGerentes.
  2. Pilih tab View teras pencét dina Show disumputkeunparanti.
  3. NyoplokkeunétaAlat-alat Bluetooth(pencét-katuhu pikeun aranjeunna teras pilihNyoplokkeun)
  4. Pareuman hurungkeun deui PC anjeun.
11 Sep 2020

Halo sadayana sareng wilujeng sumping kana saluran YouTube kuring sareng dinten ieu dina tulisan ieu kami bakal ningali naon anu kedah dilakukeun upami iPhone anjeun henteu tiasa mendakan alat-alat di sakurilingna sareng teu tiasa nyapasangkeun sareng alatna.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu ngabantuan, resep sareng bagikeun tulisan ieu. Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta mimitian ku dasar-dasarna. Anu bakal kami laksanakeun nyaéta ngahurungkeun sareng mareuman Bluetooth.

Kanggo éta, kuring badé ngusap layar ieu ti luhur. Abdi badé pareuman Bluetooth teras abdi hurungkeun Bluetooth. Pas kuring ngahurungkeun sareng mareuman Bluetooth, hal anu salajengna anu kuring tiasa lakukeun nyaéta ngabalikan iPhone kuring.

Kuring nganggo iPhone X. Janten nalika kuring kedah ngabalikan deui iPhone x, kuring kedah mencét tombol kakuatan éta sareng tombol polumeu dina waktos anu sami teras kuring kedah geser tombol kakuatan éta ka katuhu teras restart abdi iPhone. Saatos ngabalikan deui iPhone anjeun, parios naha iPhone anjeun tiasa mendakan alat-alat Bluetooth di sakurilingna.

Teras, anjeun kedah parios naha alat Bluetooth anu anjeun badé sambungkeun parantos nyambung kana alat sanés, maka anjeun kedah pegatkeun sambungan alat Bluetooth tina alat sanés sareng cobian nyambungkeun kana iPhone anjeun. Hal anu sanésna nyaéta, upami alat anu anjeun nyobian sambungkeun parantos disambungkeun sateuacana maka alat éta bakal disimpen dina daptar Bluetooth iPhone anjeun janten anjeun tiasa buka setélan. Anjeun tiasa ngalih kana Bluetooth.

Anggap ieu alat anu anjeun sambungkeun sateuacanna sareng éta henteu nyambung ayeuna, teras ketok ikon panon ieu didieu teras anjeun tiasa milih Hilap alat ieu. Anu kajadian ayeuna nyaéta alat éta bakal dihapus tina daptar Bluetooth iPhone teras anjeun tiasa nyobian deui milarian alat sareng masangkeunana sareng alat deui. Saatos éta kami tiasa ngareset setelan jaringan iPhone anjeun.

kode kasalahan 0x80072f30

Sakali anjeun ngareset setelan jaringan, sadaya setelan data seluler Wi-Fi Bluetooth sadayana bakal dirobih. Hayu atuh béjakeun yén mimitina anjeun terang kecap konci sambungan Wi-Fi anu aya dina telepon sélulér anjeun, anjeun terang kecap akses tina Wi-Fi. Upami teu kitu, sakali anjeun ngareset setelan jaringan sareng anjeun henteu terang kecap konci sambungan Wi-Fi anjeun, anjeun moal tiasa nyambung deui kana Wi-Fi anjeun.

Pikeun ngareset setélan jaringan kuring kedah buka setélan di dieu. Gulung ka handap. Buka Umum.

Gulung ka handap. Buka Reset teras kuring kedah milih Reset Setélan Jaringan. Kuring kedah ngalebetkeun kodeu aksés iPhone abdi teras kuring kedah milih Setélan Jaringan Ngareset deui anu bakal ngareset sadaya setelan pikeun iPhone kuring sareng sakali beres coba parios yén iPhone anjeun tiasa mendakan alat-alat Bluetooth sakitarna.

Ayeuna anjeun ogé tiasa mariksa naha aya update anu ditunda pikeun parangkat lunak iPhone anjeun. Kadang-kadang meureun aya gangguan parangkat lunak atanapi bug kusabab iPhone anjeun panginten henteu tiasa mendakan alat-alatna di daérah éta, dina hal ieu jenis kasalahan parangkat lunak tiasa dibéréskeun ku ngamutahirkeun parangkat lunak ios anjeun kana vérsi pangénggalna. Abdi badé kana setélan kanggo vérsi ieu.

Kuring angkat ka Umum - Pembaruan Parangkat Lunak sareng iPhone bakal mariksa naha aya pembaruan anu ditunda pikeun kuring. Upami anjeun ningali iPhone kuring aya pembaruan anu ditunda, kuring tiasa milih Pasang Ayeuna kanggo masang versi panganyarna tina perangkat lunak ios tina iPhone. Sakali anjeun ngalakukeun ieu, parios yén iPhone anjeun ayeuna tiasa mendakan alat-alat Bluetooth di sakurilingna.

Upami teu aya anu ngalereskeun masalah ieu, pilihan terakhir pikeun anjeun nyaéta pormat iPhone lengkep sareng ngalakukeun reset pabrik. Pikeun ngalakukeun ieu, buka setélan di dieu. Urang badé umum di dieu.

skype ngobrol sajarah

Urang badé ngareset teras milih mupus sadaya kontén sareng setélan. Tapi hayu atuh ngingetan yén pabrik ngareset iPhone anjeun bakal mupus atanapi ngahapus sadaya aplikasi sareng dokumén anu aya dina iPhone anjeun. Janten anjeun kedah nyadangkeun iPhone anjeun boh dina iCloud atanapi di iTunes sateuacan ngalakukeun reset pabrik.

Upami réngsé, teraskeun sareng pilih Hapus Sadayana Eusi sareng Setélan teras upami kuring milih Hapus Ayeuna éta bakal mupus sadayana dina iPhone kuring sareng éta bakal angkat ka pabrik sareng teras parios yén iPhone anjeun ngagaduhan alat-alat Bluetooth di sakitar tiasa mendakannana sakitar. Ogé kuring ngawartosan anjeun yén sababaraha alat Bluetooth panginten janten lepat sateuacan ngalakukeun pilihan ieu, cobian heula parios yén alat Bluetooth anu anjeun nyobian sambungkeun nyambungkeun ka iPhone anu sanés atanapi anu sanés Alat atanapi sanés henteu tiasa ngadamel. Upami alat Bluetooth tiasa nyambung ka alat anu sanés tapi sanés iPhone anjeun, panginten aya masalah dina iPhone anjeun.

Ogé dina waktos ieu hayu atuh kuring béjakeun yén lamun alat bluetooth anu anjeun nyobian sambungkeun mangrupikeun alat Bluetooth anu lami pisan, éta panginten henteu cocog sareng versi anyar iPhone. Janten, anjeun kedah parios naha alat Bluetooth leres-leres jalan atanapi henteu sateuacan ngaformat iPhone anjeun. Mudah-mudahan ieu kedah ngalereskeun masalah.

Hatur nuhun pikeun nonton tulisan ieu. Punten resep sareng bagikeun tulisan ieu upami anjeun mendakan éta mangpaat. Ogé, klik tombol Langganan sareng pencét ikon loncéng pikeun kéngingkeun bewara ngeunaan tulisan kami anu gratis.

Naha kuring henteu tiasa miceun alat Bluetooth?

Ngalereskeun 5 -Cabut alat Bluetoothdina modeu aman

1. Pencét tombol Shift dina kibor anjeun sareng tetep pencét Pencét tombol start, teras pencét dina restart. Ayeuna, pencét katuhu dina utama komputer anjeunBluetoothadaptor sareng milihuninstall. Tong hariwang, sakali kami badé ngabalikan PC, éta bakal dipasang deui.
5 Pébruari 2021

Kumaha kuring nyabut alat Bluetooth tina komputer kuring?

Pikeun pegatkeun sambungan aBluetoothperiferal tikomputer anjeun, anggoétaléngkah ieu:
  1. Buka Setélan.
  2. Pencét kanaAlat-alat.
  3. Pencét kanaBluetooth& anu sanésnaparanti.
  4. Pilihétaperiferal.
  5. Pencétalat Cabutkancing.
  6. PencététaTombol Ya pikeun mastikeun.

Naha kuring henteu tiasa miceun alat Bluetooth dina Windows 10?

Pilih tab View teras pencét dina Show disumputkeunparantipilihan. Ayeuna, dilegakeunBluetoothpilihan sareng pencét-katuhu dinaBluetoothsupir. Pilih anuPupus alatpilihan.31 Méi 2020

Héi sadayana sareng wilujeng sumping di tutorial ieu dina Windows 10 sareng kumaha nyapasangkeun alat audio bluetooth sareng éta.

Nami abdi Brandon sareng kuring bakal ngiringan anjeun dina prosés nyapasangkeun alat anyar pikeun komputer anjeun, cara milih alat anu sanés nalika anjeun ngagaduhan sababaraha Alat Bluetooth atanapi alat anu sanés dipasang kana komputer anjeun teras kuring bakal jalankeun anjeun sakedik ngungkulan masalah upami spéker Bluetooth atanapi headset anjeun henteu pasés sareng leres, janten hayu urang mimitian kuring nembé ngagaduhan pasangan headphone anyar anu Headphone diaktipkeun ku Bluetooth sareng ieu mangrupikeun pertama kalina kuring masangkeun éta sareng komputer ieu sareng anjeun bakal jadi dipandu ngaliwatan prosés. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta muka ménu mimiti anjeun sareng ti dieu urang buka setélan angkat ka alat printer Bluetooth sareng mouse sareng Bluetooth ti dieu anjeun kedah nuturkeun paréntah pabrikan anjeun pikeun nyapasangkeun alat Bluetooth sareng obyék sanés anu kadang mencét tombol meryogikeun n dina bagian tukang alat atanapi nyepeng tombol kakuatan pikeun nempatkeun dina modeu papasangan janten kuring ngahurungkeun headphone teras pencét tombol pasang sareng di mana waé anjeun, aya Tio biru anu siap dipasangkeun Pilih alat sareng pencét dina pasangan Ieu tiasa nyandak dimana waé ti sababaraha detik bahkan sababaraha menit kuring nyarankeun yén anjeun kedah sabar waé sareng ngantepkeun ngalaksanakeun padamelanana sareng di dinya urang angkat, ayeuna urang bakal ningali yén kuring gaduh téh biru sareng éta ayeuna nyambung ayeuna dina Dina waktos ieu headphone anjeun kedah suksés dipasangkeun sareng anjeun tiasa nguping audio tina aplikasi mana waé, anu anjeun anggo sareng anjeun tiasa nutup jandéla ayeuna Upami anjeun sapertos kuring Anjeun gaduh sababaraha jinis spiker Anjeun gaduh spéker dina laptop anjeun headphone anu anjeun tiasa gaduh stéréo anu dipasang dina kotak panarima. Hal anu sanés anu kuring badé nunjukkeun nyaéta kumaha cara suksés ngalih antar alat anu béda ieu deui sareng ngetik lebet teras klik Sora ayeuna sora mangrupikeun daptar sadaya alat audio anu béda anu nyambung kana komputer anjeun.

Éta ngagaduhan sadayana tina speaker laptop anjeun, headphone bluetooth sapertos anu nembe dipasang, atanapi kotak panarima anu sanés sapertos stéréo audio Amazon kuring anu dipasang leres Ayeuna éta kotak panarima pikeun stéréo JVC kuring anu langkung ageung supados langkung lempeng ieu, anjeun tiasa pencét katuhu dina éta teras pencét Properties teras anjeun tiasa ngaganti nami atanapi bahkan masihan ikon, panginten gambar tina spéker anu biasana anjeun tiasa unduh tina wéb atanapi nganggo sababaraha layanan pikeun unggah Gambar anjeun nyalira sareng ngadamel ikon janten ayeuna tiasa ngalih ka alat anu sanés. Urang tiasa terang yén kuring ayeuna gaduh spéker dina speaker laptop kuring, tapi kuring hoyong nganggo headphone kuring pikeun ngalakukeun ieu, janten kuring pencét sareng pencét katuhu dina headphone kuring sareng nyetél éta salaku alat komunikasi standar sareng kuring nyetél salaku alat standar sareng di dinya kuring parantos ngalihkeun sora kuring ngalangkungan headphone ku tanda centang biru, nalika kuring hoyong nganggo speaker laptop deui, teras kuring pencét katuhu sareng set salaku alat komunikasi standar sareng éta alat standar deui Alat audio nyaéta kauninga éta tiasa nyababkeun masalah nalika nyobian ngadangukeun musik ngalangkungan headphone anjeun, pikeun ngarobih ieu atanapi ngalereskeun masalah ieu urang kedah buka Mimitian urang sareng muka panel kontrol kami ti ditu kami buka View Devices and Printers Ieu daptar sadaya alat anu mangrupikeun bagian tina komputer ieu anu tiasa anjeun tingali dina Ich h Tapi audio Amazon kuring di dieu urang ngagaduhan mouse, headphone anu nembé dipasangkeun, bahkan kartu SD, upami alat naon waé henteu tiasa dianggo leres, pencét sareng klik katuhu pilih Pasipatan teras arahkeun ka S tab ervices. Ieu mangrupikeun daptar jasa anu ditawarkeun ku alat Bluetooth anjeun, upami teu aya audio anu diputer dina headphone anjeun atanapi upami anjeun henteu tiasa ngupingkeun sora naon, éta sigana kusabab panyingkronan audio dipareuman.

Salawasna pastikeun ieu dihurungkeun sareng ngamungkinkeun Windows ngirim audio kana headphone anjeun, headset, panarima, atanapi naon waé anu anjeun tiasa pasangkeun upami éta henteu tiasa dianggo, anjeun tiasa nuturkeun pitunjuk ieu di handap pikeun ngontrol alat Pikeun miceun éta sareng cobian pikeun masangkeun deui, buka Startup sareng Setélan sareng Alat sareng dina Bluetooth anjeun tiasa deui milih alat anu anjeun pasangkeun sareng gaduh masalah sareng miceun alat ti ditu saatos nyabut manual pangguna pikeun pitunjuk anjeun, hatur nuhun pikeun nonton ieu tulisan dina Windows 10 pikeun alat audio bluetooth sareng kuring ngarepkeun anjeun unggal kasuksesan ku nyapasangkeun barang anjeun

pesen skype ngantosan

Kumaha cara kuring miceun alat Bluetooth anu gagal tina komputer kuring?

a. Pencét Windows Key + R, ngetik Control Panel. b. Ketik troubleshooting dina bar teang, pencét dina troubleshooting. c. Pencét kana Hardware sareng Sora, pencét kana Hardware sareng Alat. d. Turutan léngkah ti wizard pikeun ngajalankeun troubleshooter. Kuring nyarankeun anjeun masang supir Bluetooth pangénggalna pikeun komputer Acer sareng parios naha éta ngabantuan.

Naha telepon kuring henteu nyambung kana Bluetooth?

Alatna teu tiasa nyambung sareng kuring nyobian miceunana via ménu setélan Bluetooth. Éta cenah dihapusna mimitina gagal, tapi engké kuring tiasa nyabut alatna. Nanging alatna henteu némbongan salaku sayogi pikeun dipasangkeun sareng teras némbongan unggal-unggal kuring ngahurungkeun sareng mareuman Bluetooth.

Kumaha ngeureunkeun layanan Bluetooth dina Windows 10?

- Pencét dina tombol Windows + R, Buka kotak Run. - Ketik service.msc teras pencét on Enter - Pencét katuhu dina layanan Bluetooth teras pencét Stop. - Pencét tombol Windows + R sareng ngetik dina rédedit teras pencét on Enter.

Naha mungkin pikeun uninstall headset Bluetooth anu dipasangkeun?

Éta sering némbongan dina nami 'Identifier unik' Kuring ngalaman masalah anu sami; teu tiasa uninstall headset kuring sareng pasang deui. Saatos ngaunduh paréntah paréntah bluetooth prompt sareng nuturkeun pitunjukna, kuring nyabut alat kuring sareng tiasa nyapasangkeun. Abdi sanés anu ngirim dina forum ieu, tapi kedah ngadaptar pikeun hatur nuhun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.