Utama > Faq > Ps3 controller teu ditangtoskeun - solusi pikeun

Ps3 controller teu ditangtoskeun - solusi pikeun

Kumaha kuring kéngingkeun komputer kuring pikeun mikawanoh kontroler PS3 kuring?

Kalibrasi sareng sambungkeun

Cabutcontroller anjeuntiétakabel sareng éta kedah nyambungcontroller PS3 AnjeunkaanjeunWindows 10Pcngalangkungan Bluetooth. CATETAN: Kadang henteungadeteksiasupanjeuncobian heula janten kantun colokkeun deui sareng cabut deui sareng ieu kedahnangadeteksi kontrollersaatoskasababaraha detik.

♪ Ieu lagu perang kuring. ♪ ♪ Candak hirup abdi deui kuat ♪ - Nami abdi serbaguna sareng ieu cara kuring ngalawan tutorial anu goréng. Hayu urang ngalakukeun éta.

Hei urang sadayana, ieu serbaguna tina VST Powernow (gumulung) Project Phoenix Media. Kami gaduh tutorial gim anu saé pisan ayeuna. Abdi nembé masang Windows 10.

Éta sistem operasi anu saé. Sareng salah sahiji hal anu mimiti kuring lakukeun nyaéta kuring ngagaduhan pengendali game PS3 kuring tiasa dianggo liwat USB sareng ogé via dongle Bluetooth sareng kuring tiasa damel éta kirang ti dua menit sareng kuring hoyong nunjukkeun anjeun dina tutorial anu cukup panjang ieu ngeunaan naon anu kuring parantos lakukeun sareng mudah-mudahan ieu lumaku pikeun anjeun. Janten urang bakal nganggo anu disebat metode SCPDS3 sareng ieu tiasa dianggo dina Windows 10 sareng éta ogé kedah dianggo dina Windows 8 ogé sareng anu saacanna sapertos Windows 7. Kuring henteu ngalakukeun nanaon khusus sapertos nganonaktipkeun penegak supir atanapi anu sapertos éta tapi Kuring bakal nambihan sababaraha tautan dina Boga langkung seueur inpormasi kanggo tips ngungkulan tambahan upami ku sabab naon sababna tulisan dinten ieu henteu ngabantosan anjeun.

Tapi kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna kuring di dieu janten hayu urang ngalakukeun ieu, upami anjeun buka bagian langkung seueur inpormasi kuring gaduh tautan ka halaman wéb anu hebat ieu, éta forums. pcsx2.net, éta mangrupakeun serat anu hadé di dieu.

Anjeun bakal ngaunduh vérsi anu pangénggalna nyaéta 1.2.0.160, nyauran éta basa.

Teras anjeun ogé badé ngaunduh pembaruan ogé, 1.2.2.175 dina waktos rékaman.

Sarat ogé, gancang pisan di dieu, parios éta. Nalika kuring masang Windows 10 kuring gaduh sadayana sarat dasar anu dipasang sareng anjeun henteu kedah masang driver supir Xbox 360. Éta parantos janten bagian tina sistem operasi anjeun.

Ayeuna kuring nganggo kontroler game Sony DualShock 3 asli janten upami anjeun nganggo anu sanés mileage anjeun tiasa bénten-bénten. Ngan ukur dicobian, anjeun moal éléh. Teras kuring ogé nganggo dongle bluetooth ieu anu kuring gaduh.

2.0 plus dongle ieu sareng téknologi EDR. Janten upami anjeun gaduh laptop anu ngagaduhan internalBlu Bluetooth, mudah-mudahan ieu tiasa dianggo pikeun anjeun.

Upami henteu diwartosan dina bagian koméntar. Kuring bakal nyobian ngabantosan anjeun engké. Sareng tangtosna éta sok ngabantuan ngagaduhan hak admin dina PC anjeun.

Janten hayu urang ngalakukeun éta. Janten anu biasa kuring lakukeun nyaéta kuring ngagaduhan dua file .7Z ieu dina desktop kuring.

Hiji mangrupikeun 160 vérsi sareng hiji nyaéta pembaruan .175. Pikeun nimba ieu anjeun bakal kedah program anu disebat 7-Zip.

Tingali bagian 'Langkung Émbaran', anu anjeun tiasa kéngingkeun salaku program freeware pikeun Windows. Di dieu kuring ngali dua kali kana paket dasar sareng konténna, éta disebat SCP-Server. Janten ayeuna kuring ngan ukur nyeret kana desktop kuring sareng nunjukkeun kaéndahan naha urang bakal ka dieu dina detik.

Janten, urang bakal nyonto sareng nimba paket dasar ieu, saé. Ayeuna hayu urang lebet kana pembaruan 175 sareng sasari deui kana desktop anjeun. Sareng alesanna urang ngalakukeun ieu kusabab éta ngajadikeun gampang, ngaganti sadaya file sareng pastikeun aranjeunna diropéa.

Hébat, urang saé kanggo angkat. Ieu mangrupikeun tonggak penting, upami diomongkeun. Léngkah salajengna nyaéta urang gaduh Windows sareng Ek. pencét ey. buka pc anjeun, angkat ka c drive anjeun sareng anu dianggo pikeun kuring, kuring nganggo 64 bit windows 10 janten upami anjeun teu gaduh 64 bit anjeun panginten nganggo folder x86, tapi pikeun sistem operasi kuring Windows operating 10, 64 -bit, urang buka file program, kuring pencét katuhu, kuring nyarios énggal sareng folder.

Sareng kuring nyebatna Scarlet. Naksir Productions teras pencét enter sareng anjeun saé kanggo jalan. Ayeuna klik dua kali atanapi pencét enter deui, punten.

Ayeuna urang badé nyalin server SCP ieu di dieu, pencét kénca sareng ngalihkeunana. Pencét kana paréntah paréntah naon waé, pikeun neraskeun. Oke, urang saé kanggo angkat, urang ampir aya.

Sareng lebet kana folder bin, teu kunanaon. Ayeuna dina titik ieu anjeun hoyong mastikeun yén dongle bluetooth anjeun parantos nyambung kana pc atanapi laptop anjeun sareng dina titik ieu anjeun ogé hoyong sambungkeun pengontrol game PS3 anjeun. Kuring bakal ngalakukeun éta ayeuna.

Oke, pengontrol gim PS3 dipasang. Nalika kuring badé ka pengontrol permainan kuring dina panel kontrol kami ningali ieu diaku salaku pengontrol gim PlayStation 3 Kuring bakal nyobian ngetok tombol kuring sareng sadayana, henteu aya anu tiasa dianggo, tong hariwang. Urang bakal ngalereskeun ieu geura-giru.

Éta janten seksi pisan. Janten anu bakal kami laksanakeun ayeuna nyaéta SCP Driver, kami. Pencét katuhu, jalankeun, administrator, upami anjeun aya di dieu.

Sareng pikeun Windows 10 anjeun badé nyarioskeun, atur layanan, supir Bluetooth, cek duanana teras pencét tombol install tingali di thread forum, benang anu saé pisan, upami anjeun ngagaduhan waktos, pastikeun parios éta. Aya gambar di dieu anu nunjukkeun anjeun kumaha rasana dina hubungan kasimpulan pamasangan lima barang di dieu. Janten hayu urang balik deui kana layar kuring sareng tingali naha kuring gaduh lima barang anu sami.

Hiji, dua, tilu, opat, lima, hehehe, asik. Janten kuring gaduh lima unsur, nyaéta berita anu hadé. Upami ku alesan naon anjeun henteu badé ngalakukeun ieu, buka Pupus, teras Pasang Pasang, teras Pasang, sareng mudah-mudahan anjeun kéngingkeun sadayana lima barang éta, sapertos urang satengahna aya budak.

Kami ampir aya kanggo seueur waktos anu saé. Janten anu urang badé lakukeun ayeuna nyaéta hurungkeun kaméra kuring di dieu sareng nunjukkeun ka anjeun sababaraha rekaman kahirupan nyata ti pengawal game PS3 kuring damel di dieu dina sadetik sareng éta bakal leres-leres asik, janten kaméra hurung, kami gaduh tulisan teras, hayu urang ngalakukeun ieu, janten anu bakal kami laksanakeun nyaéta buka program ieu anu disebat SCP Monitor. (Pangaruh sora Windows 10) Wah, éta lagu anu saé.

Janten urang mukakeunana sareng didieu urang terang yén Pad 1 kuring nyaéta pengontrol gim PlayStation 3 kuring. Janten tingali kaméra jelema. Ieu pengawal game PS3 kuring.

Ayeuna hayu urang balikeun deui ka Panel Kontrol, Kontroler Game, sareng émut yén éta biasana PlayStation 3, henteu deui. Ayeuna diakuan salaku pengontrol game Xbox 360 anu persis anu urang pikahoyong. Waktos anu saé, janten ayeuna urang badé teras-terasan maénkeun analog anjeun, tombol, micu, pilih, ngamimitian, tombol PS kakuatan, tétéla henteu aya tombol, tapi anu sanésna tiasa dianggo kalayan saé.

D-bantalan, ieu keren, keren pisan, ok ieu metoda USB, upami anjeun teu gaduh Bluetooth, upami anjeun hoyong teras-terasan maénkeun kabel USB anjeun, ayeuna waktuna anjeun tetep maén tapi urang sebutkeun Anjeun hoyong pikeun ngalakukeun Bluetooth. Oke, kumaha anjeun ngalakukeun éta? Oke jadi ngan ukur catetan, saatos anjeun parantos nyetir supir Bluetooth ieu, dongle anjeun pikeun Bluetooth ditujukeun pikeun pengawal game PS3 ieu, anjeun moal tiasa nganggo dongle ieu deui pikeun kibor atanapi asesoris kecuali anjeun mencabut program SCPDS3-Server3. Janten kuring nunjukkeun kumaha jalanna Bluetooth.

Janten kuring bakal teras-terasan, kuring sacara harfiah nyabut kabel USB kuring, henteu kunanaon. Anjeun panginten anjeun pissed sabab kedip-kedip sapertos opat leds didieu, tingali kaméra ieu, tapi mugia anjeun gaduh waktos, anjeun panginten kedah maénkeun sareng éta tapi di dieu urang ningali hiji led disambungkeun. Nomer hiji sareng éta dihubungkeun ngalangkungan Bluetooth janten meureun kuring balik ka pengendali gim kuring sareng urang angkat ka properti, ningali kameramen, tingali éta, Heboh, teu aya kabel USB dipasang, ieu saé, sareng kaéndahan di tukangeun program SCPDS3 nyaéta yén éta jasa.

Janten nalika kuring ngabalikan komputer sareng balik deui kana desktop kuring anu kudu kuring lakukeun nyaéta buka pengawal game PS3 kuring, pencét tombol PS di tengahna di dieu, antosan sababaraha detik atanapi langkung, teras éta otomatis bakal nyambung ka Bluetooth kuring Dongle nyingkronkeun sareng kuring siap gaduh seueur waktos anu saé. Upami anjeun teras-terasan mariksa anjeun tiasa ngajaga monitor SCP anjeun ka handap di dieu waé monitor SCP, sakapeung jalma nyarios yén anjeun ngajalankeun server SCP upami anjeun ngagaduhan masalah sareng hoyong ngalereskeun bug. Tapi anjeun henteu kedah ngalakukeun éta.

Kaseueuran waktos kuring ngan ukur pastikeun kuring gaduh monitor SCP di ditu di dieu? Ngan ukur ngabantosan pastikeun pengontrol permainan kuring dicolok. Sareng upami ku alesan naon anjeun badé ngalih kana setélan maju, pencét katuhu dina Konfigurasi. Di dieu anjeun tiasa maénkeun sareng ambang anjeun sareng hal-hal sapertos kitu sareng seueur waktos anu saé ngagaduhan metode ieu.

Janten ieu mangrupikeun tutorial singkatna, ieu nganggap anjeun gaduh dongle bluetooth, anjeun gaduh pengendali gim anu cocog, sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunnana liwat USB, atanapi anjeun tiasa ngalaksanakeunnana nganggo Bluetooth sareng éta waé. Kuring henteu kedah ngungkulan nganonaktipkeun Windows 10, panerapan supir, naon waé sapertos éta, tapi upami éta cocog pikeun anjeun, saé. Ieu pasti léngkah ngungkulan.

Sareng kuring bakal ngagaduhan tautan dina bagian Inpormasi Langkung upami anjeun hoyong ngajajah éta langkung jauh. Upami anjeun kedah ngalakukeun éta, kuring sacara pribadi ngalakukeunana, kuring henteu kedah ngalakukeun éta pikeun mesin Windows 10 64-bit kuring. Kuring miharep tutorial dinten ieu aya gunana.

Upami pikeun sababaraha alesan éta henteu jalan punten wartosan kuring, pasang koméntar, hayu urang diajar babarengan sareng terang ieu tutorial tulisan artikel dinten ayeuna. Anjeun gaduh patarosan anu rumit, tinggalkeun koméntar didieu dina halaman YouTube sareng kuring bakal balik deui ka anjeun gancang-gancang. Nuhun deui kanggo nonton, jaga, aduh. (Musik video game)

Kumaha kuring ngalereskeun controller PS3 anu teu résponsip?

Reset AnjeunController PS3

Tingali pikeun liang leutik dina tonggong dinakontrollercaket tombol taktak L2. Anggo klip kertas anu teu kabuka pikeun nyorong tombol reset leutik di jero liang. Pencét tombol PS dinakontrollerpasangkeun deui sarengPS3.

Naha kontroler PS3 kuring henteu nyambung?

Mastikeun yénétakonsol dijalankeun 'ON,' sareng pastikeun anjeun parantos leres dieusiétabatré nirkabel dinapangawasanasateuacan dianggo, atanapisambungéta kaétaAdaptor USB nganggo kabel USB. ... Upamipangawasanaterus ngagaduhan masalah konéksi, pamakeankontroler ulangtombol teras nyingkronkeun deui ka anjeunPS3.

Hai dulur ieu sobat anjeun anu datang ka anjeun langsung sareng kuring bakal nunjukkeun sakedik tutorial kumaha ngalereskeun pengendali maot sareng kuring bakal nunjukkeun kumaha éta maot sumping ka dieu upami éta masalah anjeun maka kuring ngalereskeun solusi anjeun, anjeun kedah pencét sajarah tombol bumi hurung tapi éta tiasa dianggo tapi anjeun ngan ukur tiasa mencét ieu sareng ningali yén éta henteu hurung tapi éta tiasa dianggo, éta hartosna éta maot janten kumargi éta maot di dieu nyandak kendali anjeun saha waé anu sumping sareng kuring henteu 'henteu hoyong sumping kadieu anu mangrupakeun colokan gancang dina pengendali sapertos kieu dina ranjang sareng nalika anjeun ngagaduhan komputer anjeun tiasa nyolok kabelna, anjeun peryogi éta, sabab anjeun tiasa ningali celah sakedik pas na deui anu ieu, janten ngan ukur nyetél sapertos éta sareng anjeun tiasa tingali naha wisata, upami éta hurung, upami kuring nyolok, janten mimitina sanés lic ht, ayeuna kuring pasang waé teu terang naha sakali kami ngalakukeun éta nyandak anu hiji di dieu nempatkeunana dina bulao sareng éta tetep moal nembongkeun nanaon janten salajengna urang badé muka dua komputer, ngaksésna ayeuna lamun anjeun ngaksés éta tahan putra sony janten nalika anjeun aksés éta masih nunjukkeun nol, teu daya, ayeuna éta upami anjeun peryogi anu sapertos kitu anu paling kuring maksudkeun ieu potlot sareng pensil mékanis konéng di ditu anjeun tiasa ngalakukeun éta atanapi anjeun tiasa ngabengkokkeun klip kertas naon waé anu anjeun pikahoyong éta penting pisan ngan ukur anu ipis pikeun nempel dina liang reset sakedik na liang reset liang aya di ditu di sana teras pencét sareng tahan 30 detik pas anjeun kéngingkeun klik mimitian ngitung 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1314 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 2627 28 29 30 lepaskeun hayu atuh kuring nguping klip anu sanés, tingali dina ngendalikeunana sareng éta dieusi, ieu kumaha jalanna sareng ayeuna hayu urang nyolok kana biaya komputer di imah sareng ayeuna éta tiasa dianggo, janten ngan ukur nyandak patroli anjeun, candak ari kabel anu alit na pasang kana PS3 sareng bum anjeun, lereskeun yén Debt Controller mugia mudah-mudahan anjeun resep tutorial ieu, punten tinggalkeun koméntar sapertos kanggo ngalanggan sareng kuring tengtrem

Naha Windows mikawanoh kontroller PS3?

Upami anjeun ngantep ScpToolkit ngamimitianJandéla, anjeun kedahna tiasa nyolokController PS3deui sareng éta bakal instandiaku. Sakali LED hurung, cabut colokan nakontroller, sareng éta bakal sakali deui nyingkronkeun via Bluetooth.

Naha aya supir supir 64bit PS3 pikeun Windows?

Unduhan ieu dilisensikeun salaku freeware pikeun sistem operasi Windows (32-bit sareng 64-bit) dina laptop atanapi PC desktop tina aplikasi homebrew playstation 3 tanpa palarangan. Playstation Controller Driver pikeun 64bit Windows 0.7.0000 sayogi pikeun sadaya pangguna parangkat lunak salaku unduhan gratis pikeun Windows.

Naha aya masalah sareng controller PS3?

Salah sahiji masalah anu paling umum pikeun pengendali PS3 nyaéta ngadorong tombol acak. Aya perbaikan anu cukup gampang pikeun masalah ieu, tapi éta bakal ngabutuhkeun kontroler anjeun. Masalah sanés anu anjeun tiasa pendakan nyaéta iteuk analog anu leupaskeun, sareng karuksakan cai. Cabut sekrup tina tonggong kontroller.

cmd.exe euweuh disk

Kumaha carana abdi tiasa nyambungkeun kadali PS3 kuring kana PC kuring?

Kumaha Sambungkeun PS3 Controller Ka PC! Windows 10 Fix - YouTube Kumaha Sambungkeun PS3 Controller Ka PC! Windows 10 Fix Upami playback henteu lami dimimitian, cobian restart alat anjeun. Pidéo anu anjeun tonton tiasa ditambihan kana riwayat nonton TV sareng mangaruhan rekomendasi TV. Pikeun ngahindarkeun ieu, batal sareng lebet kana YouTube dina komputer anjeun.

Naon anu kedah dilakukeun upami pengendali PS3 anjeun ngagaduhan cai di jerona?

Entong tarik kabelna. Narik kana potongan plastik. Tempatkeun kontroller handapeun lampu, kipas angin atanapi jandela. Ieu bakal ngabantosan cai dina kontributor nguap. Antosan sahenteuna 24 jam. Pikeun mastikeun kontroler garing sadayana ngantosan 24 jam, atanapi langkung panjang. Sambungkeun deui batréna.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.