Utama > Faq > Téks kabur powerpoint - kumaha anjeun mutuskeun

Téks kabur powerpoint - kumaha anjeun mutuskeun

Naha aya alat anu kabur dina PowerPoint?

Mimiti, dibukaPower pointsareng arahkeun kaétaslide ngandungétagambar anu anjeun pikahoyongkabur. Pilihétagambar, sareng éta otomatis dibukaétaTab 'Format Gambar'. Teras, pilih 'Pangaruh Artistik' tiétaGrup 'Saluyukeun'. Diétaménu lungsur anu muncul, pencétsi Blurpilihan.26 Agustus 2019

Hei Camille sareng kuring aya di dieu pikeun nunjukkeun kumaha mupus latar tukang tina gambar atanapi ngadamel latar tukang transparan dina versi PowerPoint anu pang anyarna sapertos tukang dihapus. Dina conto anu munggaran ieu kuring gaduh siluét pikeun raray awéwé. Anjeun bakal mendakan yén gambar ieu saéstuna langkung ageung tibatan siluét, sareng éta kusabab latar bodas dipiceun di handapeunana sahingga latar abu tina slide datang.

microsoft sidik jari

Dina conto salajengna ieu, kuring gaduh lalaki di dieu sareng kuring parantos ngaleungitkeun latar tukang lalaki éta sareng anjeun tiasa ningali naha kuring hoyong ngareset gambar anu ieu sabenerna ngagaduhan latar anu rumit di tukangeunana. tapi kuring sanggup miceun éta sahingga latar tukang foil nunjukkeun liwat. Conto salajengna kaayaan anu sami sareng awéwé.

Anjeun tiasa ningali éta gambar na saéstuna langkung ageung, sareng kuring ogé ngaluarkeun latar tukangna ogé, sareng anu sami pikeun lalaki ieu di dieu. Dina raraga ngaleupaskeun tukang tina gambar, anjeun leres gaduh dua padika dina PowerPoint. Nomer hiji nganggo alat warna warna transparan sareng nomer dua nganggo alat panyabutan tukang émut yén teu aya pilihan kanggo file grafik vektor sapertos assvgs wms sareng DRWs.

Janten upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, maka anjeun panginten gaduh salah sahiji jinis file ieu sareng anjeun panginten hoyong ngémutan ngalih ka JPEG atanapi PNG boh metode; metode nomer hiji, alat warna transparan sacara standar. Mimiti, témpél gambar kana slide anjeun, teras pastikeun anjeun parantos milih. Upami anjeun gaduh gambar anjeun, buka tab Format Pakakas Gambar sareng milarian ménu turun-turun Komando Warna.

Anjeun bakal ningali alat pikeun netepkeun warna anu transparan. Pencét kana éta, sareng kursor anjeun bakal janten pensil sakedik sareng panahna. Ayeuna nalika anjeun mencét daérah anu anjeun badé dipiceun, PowerPoint bakal nyandak daérah éta sareng ngajantenkeun transparan.

Éta jalan leres pisan. Upami anjeun gaduh poto stock atanapi poto produk, jinis poto naon anu aya latar tukangna seukeut pisan. Émut yén sanaos alat ieu lumayan endah, éta ngagaduhan watesan.

Salaku conto, tiasa janten sesah pisan pikeun misahkeun objék anu anjeun hoyong ngajauhan ti tukang anu anjeun badé dipiceun. Upami duanana mirip pisan, sapertos conto ieu, maka éta moal jalan upami latar anjeun sanés warna anu seragam atanapi upami gradién sapertos dina dua conto ieu. Rada sesah ngaleungitkeun latar tukangeun untaian rambut sapertos kieu Conto.

Ringkesna, metoda ieu mangrupikeun cara anu panggancangna sareng paling épéktip anu kuring terang pikeun nyabut tukang tina gambar anu leres di PowerPoint. Nalika gambar sareng latar na saderhana pisan sareng langsung. Upami henteu, anjeun kedah kana metoda nomer dua.

Janten metode nomer dua, alat panyabutan tukang. Mimiti anjeun kedah nempatkeun gambar dina slide anjeun. Sakali anjeun ngagaduhan gambar pilih na teras buka tab 'Alat Pakakas' di dieu sareng milari paréntah pangabutihan tukang, nalika anjeun mencét éta anjeun bakal ningali yén PowerPoint bakal ngahurungkeun gambar anjeun ka magénta.

Anjeun kedah émut yén bagian magénta anu dicarioskeun ku powerpoint, éta bakal dipiceun tina gambar sareng daérah anu warna aslina aya dina gambar aslina. Ieu mangrupikeun daérah anu bakal dijaga ku PowerPoint. Dina kaayaan ieu, urang ayeuna kedah nyobian heula bersih.

PowerPoint nyobian nebak naon anu kedah dijaga sareng naon anu kedah dipiceun. Ayeuna parantos padamelan anu saé di dieu, tapi kuring tetep kedah ngadamel sababaraha parobihan. Janten urang bakal milih salah sahiji tina dua alat ieu, tandaan daérah pikeun ngajaga atanapi tandaan daérah anu bakal dihapus sareng ieu bakal ngabantosan anjeun nyarios ka Powerpoint naon anu kedah dipiceun sareng naon anu kedah disimpen dina gambar anjeun.

itungan karakter notepad

Janten kuring badé milih daérah sorot anu tetep di dieu. Pas kuring mencét, kursor abdi didieu janten pulpén alit anu kuring tiasa ngagambar gambar ieu, janten kuring badé ngagambar. Anjeun bakal perhatoskeun yén kuring ngagambar garis héjo anu teu terang anjeun héjo pikeun nuju , janten punten tetep ieu dina gambar.

Kuring badé ngagambar éta sareng powerpoint bakal nyaluyukeun daérah magénta sareng area warna anu nunjukkeun naon anu bakal dipiceun dina gambar saatos kuring nutup gambar éta kuring tetep gambar sareng tingali naha éta leres. Tah kieu. Sakedik di dieu sareng narik éta.

Aya dimana. Sakali anjeun ngagaduhan anu anjeun resep, anjeun tiasa milih Keep Parobihan, atanapi anjeun ngan ukur tiasa mencét tina gambar anjeun sareng parobihanna bakal tetep latar tukang anjeun transparan. Dina conto anu sanés tiasa janten langkung rumit.

Ieu poto anu cukup saderhana dina gambar ieu. Éta bakal nyandak sakedik deui, janten hayu urang teraskeun sareng ningali kumaha rupana. Pormat tab Alat Gambar, hapus latar, sareng anjeun bakal ningali yén PowerPoint leres-leres nebak, tapi masih aya sababaraha daérah kritis anu leungit, kalebet bagian tina sirah sareng sésa awak.

Janten hayu urang lebet sareng ngalakukeun hal anu sami anu henteu urang lakukeun sateuacanna. Waktos ayeuna. Kuring nyarankeun ngazum sakedik supados anjeun tiasa leres-leres nyetél detilna di dieu.

Janten hayu. Kuring nuju ngalayang mouse dina sirahna kusabab kuring hoyong ngazum didinya teras kuring badé nganggo kursor kuring pikeun ngatur posisi sareng kuring badé milih daerah spidol janten kursor kuring janten pulpén teras kuring Abdi bade ngalangkungan sirahna di dieu ngagambar pikeun mastikeun dahi na liwat ogé. Teras hayu urang balik sareng ningali dimana waé jalanna.

Pikeun mastikeun jam tanganna tetep sareng aduh, kuring ngagulung ka handap teuing. Janten upami ieu kajantenan ka anjeun, tong hariwang, anjeun tiasa milih gambar anjeun nganggo alat, tab format, ngahapus latar, sareng anjeun bakal mendakan anjeun tiasa ngédit gambar anjeun langkung jauh. Janten hayu urang gulung ka handap.

Pastikeun kami henteu jauh teuing, ngan datang ka dieu sareng kuring bakal milih daérah anu anjeun hoyong jaga sareng tetep mindahkeun ieu pikeun mastikeun yén kami kéngingkeun anjeunna. Éta jalan lumayan lah. Hayu urang angkat sakedik jauh pikeun mariksa éta lumayan saé.

kasalahan 1326 printer

Hayu urang ka katuhu di dieu sareng ngagambar dina bagian handap awakna. Éta saé. Oh, siga urang nyaluyukeun powerpoint di dieu ogé, nalika urang parantos nyaluyukeun janten hayu urang narik éta sareng ieu katingalina saé maka hayu urang pilih jaga parobihan.

Kuring bakal ngazum gede sareng pastikeun sadayana aya sareng éta katingalina saé pisan janten upami nalika anjeun balik ka gambar aslina sareng sadayana Pikeun miceun parobihan anu anjeun laksanakeun, anjeun tiasa ngalakukeun dua hal. Anjeun tiasa angkat ka paréntah Cabut Latar sareng pilih Parobihan Piceun, atanapi anjeun tiasa milih gambar anjeun sareng buka Reset Gambar. Ieu bakal mulangkeun gambar anjeun sapertos baheula sateuacan anjeun ngarobih, ieu ngan ukur dua cara pikeun balik ka poto aslina.

Perhatoskeun yén sanaos alat ieu lumayan endah, ngémutan yén éta mangrupikeun alat éditan poto bawaan di jero PowerPoint, éta ogé ngagaduhan watesan anu tiasa sesah pisan pikeun misahkeun objék anu anjeun hoyong hapus latar anu anjeun pikahoyong ngaleupaskeun. Upami dua-na mirip pisan, gambar ieu. Salaku conto, panangan abdi mirip pisan sareng tukang di dieu.

watchespn windows 10

Aranjeunna duanana geulis kulawu sareng sesah pikeun powerpoint pikeun ngabédakeun duanana. Ogé, éta tiasa sesah ngaleupaskeun latar tukangeun untaian rambut, sapertos dina conto ieu, atanapi nalika anjeun ngagaduhan objék alit pisan sapertos cincin luncat dina gambar éta atanapi ngagaduhan pulp na tungtungna upami tukangna rumit teuing atanapi upami éta ngagaduhan gradién tiasa lumayan rumit ogé. Kasimpulanana, sanaos metode nomer hiji jauh mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling épéktip pikeun nyabut tukang tina gambar anjeun dina PowerPoint, éta ngan ukur dianggo pikeun perséntase alit tina poto anu dipikaresep anjeun anggo dina presentasi anjeun.

Janten anjeun hoyong mastikeun yén anjeun kenal sareng metode nomer dua sabab paling dipikaresep bakal nganggo éta pisan, sareng upami éta tetep teu hasil anjeun kedah milarian gambar anyar anu tiasa dianggo langkung saé atanapi nganggap bade Photoshop pikeun ngaganti p pikeun ngabéréskeun padamelan. Upami anjeun ogé hoyong ngajantenkeun gambar anjeun lengkep transparan tibatan ngan ngaleungitkeun latar tukang, anjeun tiasa nonton tulisan kami di dieu sareng masihan anjeun conto jinis slide cool anjeun tiasa sakali anjeun terang kumaha cara ngaleungitkeun latar tukang. Ieu conto slide anu kuring gancang-gancang ngadamel di PowerPoint kalayan gambar latar dihapus, ieu gambar aslina sareng ieu gambar sareng tukangna dihapus atanapi leres-leres luntur sareng latar tukang gambar ditukangeunana.

Ayeuna anjeun tiasa ningali latar tukang gambar ieu sareng éta mangrupikeun pangaruh tiis anu anjeun tiasa dugi ka dieu di powerpoint sakumaha biasa, pikeun tulisan sareng sumber anu langkung ngabantuan pikeun nyiptakeun, damel di powerpoint, kirang nyéépkeun waktos sareng nyeri. Pariksa tautan di handapeun pedaran. Hatur nuhun pikeun nonton tutorial palatihan Kacang sareng Bolts ieu sareng ningali anjeun dina waktos anu bagja.

Kumaha kuring ngaburukeun bagian tina slide di PowerPoint?

DiPower point, anggo File> Selapkeun pikeun nempatkeun gambar dina angageser. Anggo Lebetkeun> Bentuk pikeun ngagambar bentuk dinaDaérahAnjeun hoyongkabur. Dina tab Format, pilih Shape Fill> Eyedropper. Kalayan Eyedropper, pencét abagiantina gambar anu warna na perkiraan warna anu anjeun pikahoyong janten kabur.

Pikeun ngagarap léngkah munggaran, anjeun kedah mutuskeun dimana badé kaluar Kuring badé nganggo menu Auto Shapes sareng alat dasar anu badé dianggo disebut alat lonjong ieu dina bentuk dasar sareng bari nahan Shift konci, abdi badé nganggo alat lonjong pikeun ngagambar bunderan pikeun nutupan daérah anu kuring hoyong sorotkeun ngan ukur pastikeun kuring milih daérah anu pas sareng nyarios henteu pilem sareng kuring tiasa gaduh bentuk garis dina warna hideung upami anjeun hoyong ningali langkung jelas, panginten anjeun bahkan tiasa nambihan beuratna supados jelas pisan katingalina.

Léngkah salajengna nyaéta duplikat poto éta, janten pencét dina poto teras pencét kadali D sareng pasangkeun duplikat pas di luhur poto aslina sareng pencét katuhu sareng buka Kirim ka Backnow Kami gaduh dua poto dua salinan poto anu sami ditumpuk di luhur silih sareng urang badé ngagarap lapisan luhur. Kuring badé motong ieu sahingga ujungna némpél dina bunderan sahingga anjeun tiasa ningali naon anu kuring hartosna ku éta, hayu urang pormat sareng buka alat pamotong sareng ngalihkeun apu tepi ayeuna potong sisihan sakumaha anjeun tiasa tingali yén bunderanna aya di tukang jadi urang bakal nganggo éta salaku pitunjuk pikeun ngeureunkeun daérah anu hoyong dipotong ku cara anu sami pikeun panén ti sisi ieu, nyandak bunderan salaku pituduh kami, anu salajengna nyaéta ti luhur sareng urang badé ngeusian hiji ieu sareng ti handap anjeun bakal motong di dieu janten ieu mangrupikeun alun-alun sapertos anu mangrupikeun daérah potong sareng nalika kuring pencét di luar anjeun gaduh dua poto, hiji potong kana alun-alun kalayan bunderan salaku Pitunjuk sareng kadua nyaéta poto aslina Dina léngkah salajengna urang bade ngeusian bentuk bunderan ieu ku poto pasagi ieu, naon anu bakal urang laksanakeun? Pikeun ngalakukeun ieu kami milih poto pasagi teras pencét neukteuk sahingga urang ayeuna motong gambar hayu urang nyandak gambar ieu bunderan ieu anu bunderan kosong hayu urang klik katuhu, punten tombol mouse katuhu, buka formulir format sareng kami bakal nganggo gambar atanapi eusian tékstur, janten klik di dieu ayeuna sabab urang parantos gaduh gambar ieu dina mémori jangka pondok urang gambarna bakal otomatis dieusian bentuk bunderan ieu upami henteu kajantenan upami éta henteu kajadian maka anjeun tiasa teras pencét clipb supados poto pasagi , anu nembé dipotong sareng anu lebet kana clipboard ayeuna ngeusian bentuk killer ieu di dieu, janten urang ayeuna gaduh dua poto, hiji di tukangeun sareng anu kadua dina bentuk potong bunderan. Di dieu léngkah salajengna nyaéta pikeun ngamanipulasi poto di jero dieu janten ayeuna pormat yén kamungkinan enya, urang kedah pencét kana pormat, ngalih kana warna sareng nganggo éta salaku pilihan grayscale sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu saatos urang parantos ngan ukur ngagaduhan éta bagian ieu dirobah janten grayscale sareng sésana poto na hideung bodas.

Anjeun teras tiasa miceun outline, buka bentuk outline sareng nyarios henteu outline sareng aya kami, upami anjeun hoyong ngabalikkeun pangaruhna anjeun tiasa balik kana warna format, ucapkeun henteu aya pengulangan, teu aya recolor sareng nyandak poto latar sareng ngarobahna ieu waktos poto latar ka grayscale sareng efek tibalikna bakal diciptakeun anjeun tiasa nerapkeun efek 3d kana klik ieu pikeun buka épék bentuk, buka format 3d sareng meureun anjeun tiasa milih pangaruh bunderan ieu sareng ningkatkeun lebar sareng jangkungna kanggo Nyiptakeun jenis pangaruh anu anjeun hoyong ngahontal, éta kumaha urang ngadamel éditan poto ieu sareng nyorot hiji daérah khusus dina poto anu terang kumaha damel sareng gambar sareng nambihan animasi khusus kana gambar bakal ngajantenkeun slaid bisnis anjeun pikaresepeun pisan. Hayu atuh nunjukkeun anjeun sababaraha conto témplat anu sumping ti Paket CEO PowerPoint kami dimana kami nunjukkeun kumaha nyorot sababaraha daérah dina poto anu tangtu sareng ieu pisan mangpaat pikeun presentasi pamasaran. Hayu atuh nunjukkeun conto ieu.

Témplat Di dieu Kami nyorot tilu poto sareng sorot ieu ti luhur pikeun ngaraos karaos sababaraha lampu murag kana poto ieu Sorot poto ieu Ieu mangrupikeun conto témplat anu sanés kami nempatkeun poto anu béda dina tilu rak anu béda. Gambar ieu nganggo sudut pandang 3D sareng réfléksi pikeun ngajantenkeun gambar anu khusus sareng siluét dianggo pikeun nunjukkeun rasio ukuran. Éta variasi dina conto samemehna urang nempatkeun gambar ieu dina alas, janten ieu mangrupikeun sababaraha rupa anu paméran nembak tonggong anjeun atanapi anjeun tiasa ningalikeun sababaraha gambar pikeun narik perhatian pemirsa kana aspék khusus slide anjeun upami anjeun mangrupikeun presenter bisnis anu sibuk anu henteu ngagaduhan waktos kanggo kéngingkeun épék propésional sapertos kitu pikeun nyiptakeun diri, anjeun tiasa salawasna kéngingkeun solusi luar biasa sapertos CEO PowerPoint kami Jilid Hiji sareng Dua, dua Paket CEO ngandung langkung ti 1,600 grafik sareng grafik anu tiasa diédit pikeun CEO sareng moderator bisnis anu sibuk sapertos anjeun kantun milih témplat anu cocog sareng anjeun sareng ngagentos n Sampel téks ku téks anjeun nyalira sareng slide bisnis siap dina waktos anu singget! Presentasi propésional parantos gampang pisan Mugi-muga anjeun resep tutorial tentang kumaha carana nyorot area anu khusus dina gambar, upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tutorial sapertos kitu, anjeun hoyong maca langkung seueur tulisan pikeun ningkatkeun kamampuan presentasi anjeun sareng pengetahuan PowerPoint anjeun tiasa iraha waé hadir dina prosés presentasi anu disetél STATCOM Upami anjeun resep kana tulisan ieu, punten langganan saluran kami sareng anjeun ogé tiasa masihan resep, hatur nuhun pisan pikeun nonton tulisan sareng seneng-seneng nampilkeun

Kumaha anjeun kabur téks?

  1. Mimitian Word sareng muka dokumén anu anjeun pikahoyongkabursababarahatéks. ...
  2. Pilih anutéksAnjeun hoyongkaburku ngaklik beurit anjeun sareng nyeret kanatéks. ...
  3. Pencét kana 'TéksPanah turun-turun épék dina grup Font dina tab Beranda pita Word.

Dina palajaran ieu anjeun bakal diajar kumaha pangaruh téks dina Microsoft Word 2007 kalayan font. Dina palajaran ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun sababaraha épék font dina Microsoft Word 2007. Hayu urang mimiti arahkeun ka tab Beranda teras turun ka bagian Font sareng urang bakal ngaksés font tambahan ku ngaklik pembuka kotak dialog sareng acara ieu kami sababaraha épék tambahan anu urang gaduh dina épék bagian di dieu dina jandéla atanapi stroke dua kali kami gaduh langganan, hapunten superscript, anu saé nalika anjeun peryogi palanggan éksponén nalika ngulang référénsi, tangtosna urang gaduh bayangan sareng garis besar sareng embossing sareng ngukir teras sababaraha fitur anu saé sapertos topi alit sadayana dimodalan sareng disumputkeun urang bakal nunjukkeun Kanggo sababaraha ieu dina tutorial ieu hayu urang putus ti dieu janten urang nyarios kami parantos ngalengkepan laporan kamajuan urang sareng di tengah jaman peunteun kami tiasa nyorot sasmita urang anu sumping kana pembuka dialog b sareng nyerang klik OK sareng ayeuna aranjeunna janten sami meuntas, urang tiasa janten Hallowee Sorotan hiasan sareng nalika urang nyarioskeun dua kali strikethrough hartosna hal anu sanés anu tiasa diklik sareng ayeuna urang masihan strikethrough dua kali, upami urang ngagulung ka handap rada di dieu urang ngagaduhan x2, upami kuring ngan saukur nyorot dua sareng ayeuna dibuka kotak Dialog deui sareng waktos ieu kami bakal ngeklik superscript anu bakal mindahkeun dua ka luhur sareng ka handap sareng ayeuna anjeun ningali éta siga x kuadrat sareng sabalikna ti éta hayu urang gulung ka handap sakedik yén ieu mangrupikeun hal anu kedah dirujuk.

Urang tiasa nyorot 7. Balik deui ka dieu pikeun muka font. Buka kotak dialog, janten superscript, sareng ayeuna nalika kuring klik OK éta tiasa ditempatkeun salaku nomer rujukan.

shockwave ngadat terus

Sakedap sakedik urang tiasa nyorot kotak dialog ieu sareng upami urang milih anu sapertos garis besar sareng pencét OK anjeun tiasa ningali kumaha éta katingalina, sareng kami bakal ngiringan anjeun ngalangkungan sababaraha langkung cobi sareng bos ngukir sababaraha hal-hal anu saé, saleresna topi leutik éta kadang-kadang tiasa dianggo hayu urang miceun tanda cek janten ayeuna sadaya serat kami dimodalan tapi éta leutik sareng tungtungna hayu urang balikeun sareng kapitalkeunana, ayeuna aranjeunna sadayana kapital janten anjeun parantos diajar kumaha ngagunakeun pembuka kotak dialog pikeun buka tab 'Home' na handapeun bagian 'Fonts', sapertos Anjeun damel sareng sababaraha épék ieu pikeun minuhan sababaraha kabutuhan anjeun dina dokumen Microsoft Word 2007 anjeun Microsoft Word2007 Doc umente anjeun

Kumaha kuring kabur PowerPoint?

Buka Microsoft Powerpoint. Lebetkeun atanapi témpél gambar dina slide Powerpoint. Pikeun ngaburukeun bagian anu khusus, mimiti, jeput daérah éta nganggoAlat Windows Snipping. Ayeuna témpél éta dina gambar teras pilih éta. Buka Format Tab - & GT; Milih épék Artistik - & GT; Pilih épék Blur.

Naha mungkin pikeun kabur téks dina Photoshop?

Sabenerna, éta mungkin. Pilih téks anu anjeun hoyong kabur, salin, sareng témpélkeun sapertos gambar. Pilih tab Format, milari 'Artistic Effects' ka belah kénca pita, sareng leupaskeun ka handap teras pilih épék 'Blur'. Voilá. Naha ieu ngajawab masalah anjeun? Hapunten ieu henteu ngabantosan. Hébat! Hatur nuhun pikeun nyirian ieu salaku jawaban.

Kumaha anjeun ngaburukeun daérah dina gambar?

Anggo Lebetkeun & GT; Bentuk pikeun ngagambar bentuk dina daérah anu anjeun hoyong kabur. Dina tab Format, pilih Wangun Eusian & gt; Panon soca. Kalayan Eyedropper, pencét bagéan gambar anu warnana ngadeukeutan warna anu anjeun pikahoyong pikeun bentuk kabur. Dina tab Format, pilih Bentuk Balukar & GT; Ujung lemes.

Kumaha carana abdi Ngajantenkeun téks na katingalina kabur?

Dina hal ieu anjeun hoyong téks kabur. Lebet kana Word, nganggo fitur 'Text Effects' sareng nerapkeun 'glow' kana téks anjeun. Anjeun tiasa maénkeun kalayan jumlah cahaya pikeun mangaruhan jumlah kabur anu anjeun tingali dina PPT.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.