Utama > Faq > Supir roadmate Magellan - solusi anu berorientasi kana aksi

Supir roadmate Magellan - solusi anu berorientasi kana aksi

Kumaha kuring ngamutahirkeun Magellan RoadMate kuring?

AnjeunMagellan RoadMatebakalupdatepeta sareng software anjeun langsung dina alat.
  1. Ketok. tina layar Peta.
  2. KetokPembaruannalika ningali béja. (contona 2 AnyarPembaruan).
  3. KetokNgamutahirkeundina PetaNgamutahirkeunatanapi SoftwareNgamutahirkeun.
  4. Ngantosan peta atanapi perangkat lunak énggal pikeun diunduh.

Ieu MagellanRoad Mate 1700 anu raksasa 7 inci Ieu kotak kabuka ti toko, éléktronika ngagorowok mobil kuring saéstuna ngagaduhan pasokan listrik GPS kabel di dinya - ogé ngabongkar budak jahat ieu di dieu nyaéta akhir dirina bangga pisan di At mimiti kotak labél ageung ngeunaan dukungan Magellan teras di handapeun anjeun moal ningali cangkir ngumpulkeun sabab éta 'tos aya dina mobil, janten aya buku petunjuk, sababaraha barang tilu anjeun ngagaduhan tempat cangkir bagian di dieu sareng teras pita dua sisi kuring pikir ieu hartosna langkung seueur pikeun jalma anu badé nempatkeun kana dasborna tibatan kaca depan maka aya colokan USB anu bakal urang anggo dina momen nalika urang kana internét sareng ngapdet ieu budak goréng dina magellan Update panganyarna perangkat lunak e-jaminan promosi kartu khusus kampanyeu diskon 10% maksakeun pameseran aksésoris jaminan produk 12 bulan khusus pikeun pasanggiri anggota sareng raffle sareng pembaruan parangkat lunak pikeun masihan aksés anjeun ngan ukur buka WWE PS Commforward Slash Content Manager sareng unduh Manajer Eusi Janten ngantosan bari urang nempatkeun zip dina pc janten anjeun ngalebetkeun anu di luhur sareng pencét K sareng naon anu anjeun tingali di dieu nyaéta pangatur eusi anu kedah diunduh pikeun ngapdet alat janten hayu urang unduh pangurus eusi aya nami file di ditu ka payunna sareng simpen file na catet dimana anjeun nyimpenna kuring bakal payun sareng ngajalankeun file aya setupna diskalakeun sakedik di dieu Kami gaduh réngsé tukang sihir pamasangan kuring kedah ngadaptar nganggo alamat email sareng kecap akses sareng kami bakal nyandak tulisan saatos kuring ngalakukeun ieu upami teu leres-leres ogé urang bakal wanoh kana waktosna.

Ieu sadayana énggal janten urang bakal terang naon anu lumangsung di dieu. GPS nyatakeun éta mutakhir janten saleresna alat ieu henteu kedah diperbarui. Kuring diénggalan ku pabrikan Sateuacan produk saleresna dijual, hanjakalna mikro anjeun mangrupikeun port USB mini, anu urang gaduh didieu mangrupikeun lampu indikator anu nyarios yén éta ngeusi batre Ayeuna hayu urang nyandak saklar rocker sareng mindahkeun éta hayu urang ngareset deui teras sadayana jalan ka kénca layar anjeun tiasa ningali Magellan langsung muncul Kuring tetep panon kuring kana simbol USB sareng sakumaha anjeun tiasa ningali éta ngamutahirkeun sakedik alat anjeun siap dianggo, ayeuna urang tiasa parios pembaruan sareng deui éta diperbarui deui tanpa éta budak goréng anu kedah diénggalan Manajer kontén nunjukkeun vérsi anu sayogi salapan salapan tilu jadi éta ringkesan pondok tina unboxing sareng operasi tina roadmate 1,700 byeMagellan Abdi témbal ahli IT dua teuing genep sareng kami Kuring bakal néwak anjeun waktos salajengna

Kumaha kuring nyambungkeun GPS Magellan kuring kana komputer kuring?

Nyambungalat anjeunkana komputer anjeunngagunakeun kabel USB. Asup kana smartgpseco.com sareng anjeunGPS Magellanrekening. Pencét dina tab * Update *. Pencét * Unduh * upami anjeun ningali béwara pikeun pembaruan peta.

Naha pembaruan peta Magellan gratis?

MagellanUnit GPS tiasa diénggalan dina panggunaan asoftware gratisprogram sayogi dinaMagellanhalaman wéb. Sababaraha tinaNgamutahirkeun parangkat lunak Magellansareng minorpamutahiran petatiasa didapet kanggogratis, tapi seuseueurnaapdet petakedah dipésér.

NAON ANJEUN AYA ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN NAON ANJEUN AYA ANJEUN NAON ...) ANU ANU (...) DIDIEU KITU ANU (...) Kieu ANU (...) Kieu ANYA (...) DIDIEU BOTTOM (...)) DIDIEU BATTOM LINE (...) DIDIEU BOTTOM LINE INI (...) DIDIEU BOTTOM LINE Ieu (...)) DIDIEU BOTTOM LINE IEU Ti garis handap ieu ti garis handap ieu ti MAGELLANTHISOTTOM ku MAGELLAN WHENBOTTOM LINE ieu ti MAGELLAN nalika ITBOTTOM LINE ieu ti MAGELLAN nalika garis COMESBOTTOM ieu ti MAGELLAN nalika datang ti MMAGELLAN datang ka VEMAGELLAN nalika datang O GPS Abdi henteu kantos ngémutan nalika datang ka GPS Abdi henteu kantos ngagaduhan HADMAGELLAN nalika datang ka GPS Abdi henteu kantos gaduh GPS teuing, kuring henteu kantos gaduh GPS ogé henteu kantos gaduh TVto pikeun GPS kuring henteu kantos ngagaduhan TV kana GPS anu kuring pikahoyong Urang Sunda gaduh tv sapertos TANPA GPS Abdi henteu pernah gaduh TV sapertos THISTO GPS Abdi henteu kantos gaduh tv sapertos fungsina ieu sareng seueur fungsi ieu seueur dina tv sapertos ieu seueur fungsi $ 49 TV sapertos seueur fitur ieu $ 49 ONTV SUKA KITU KITU CIRI DINA $ 49 DINA LIMA. GAYA DINA $ 49 DINA LIMA. GAYA DINA $ 49 LIMA.

THEYFEATURES DINA $ 49 DINA LIMA. Aranjeunna CUTFEATURES $ 49 DINA LIMA. Aranjeunna motong téater ti $ 49 dugi lima.

Aranjeunna harga handap $ 49 ON lima. ANJEUN HARGA NURUNKEUN HARGA INTI SADAYANA HARGA INTI SADAYANA HARGA LEUNGIT SADAYANA NURUNGA HARGA SATENGAH ASA NINGKATKAN HARGA SATENGAH DINA HOLIDAY ANJEUN HARGA DI SALAPAN HARI RAYA AYA CUTI HARGA ANJEUN ANJEUN ANJEUN HARI RAYA Sareng anjeun gaduh sapuratina salaku harga lebaran sareng anjeun gaduh sakitar sapertos harga lebaran sareng anjeun gaduh mac. Sareng anjeun gaduh MAC.

Sareng anjeun gaduh MAC. MAC. Sareng anjeun gaduh MAC.

MAC. - Sareng anjeun gaduh MAC. MAC. - FREIMAC. - FREIMAC. - MAC PENGIRIMAN GRATIS. - GRATIS PENGIRIMAN ANDMAC. - PENGIRIMAN GRATIS JEUNG NGANGGO PENGIRIMAN JEUNG KANGGO NGANGGO BARENG JEUNG KANGGO $ 12.49 PENGIRIMAN JEUNG NANGTUNGAN $ 12.49 KALIMAH KANGGO JEUNG KANGGO KANGGO $ 12.49 Ieu NGAGAMÉKEUN $ 12.49 Ieu NGAGÉHKEUN ANJEUN MÉTAÉKNA BÉKÉNA DAPATKEUN BÉRÉNÉL LALUARNA PISAN GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG SANGATÉNA. KABEH CIRI-CIRI PANGSAÉNA BISA Sadayana BISA CIRI-CIRI PANGSAÉNA BISA DIJANGKEUN KAGUNGKUAN DIPANGGUHKEUN KANGGO KANGGO DITANGGUNGKEUN KAPUNGKEUN KANGGO DITANGGUNG JEUNG FUNGSI-FUNGSI DI JAMANG HAYANG HAYANG ANJEUN DUKUNGAN DIPÉLÉK DINA PAKEJÉÉNA HEUNGEUS Pakét anu hébat kumaha cara ngadamel ieu kana paket anu saé Janten Kéngingkeun KASEPI KITU KITU KIEU KITU KITU KITU KIEU KIEU KITU JEUNG KITU KITU KIEU GAMPANG INI PAKEJ FLEXPALTENS $ 12 GE CARA NGADIEU KITU DINA FLEXPAY $ 12,50.

ISPÉK CARA kéngingkeun ieu dina FLEXPAY $ 12,50. AFLEXPAY NYA $ 12.50.

AFLEXPAY NYA $ 12.50. Mangrupikeun masalah $ 12,50.

Mangrupikeun patarosan ti FLEXPAY $ 12,50. Mangrupikeun patarosan waktos (...) patarosan waktos (...) patarosan waktos (...) >> pitunjuk: indung waktos (...) >> pitunjuk: ngajual waktos (... ) >> TETEPAN: SOLD OUT TIME (...) >> TETAPAN: SOLD OUT >> GUE >> GUEST: SOLD OUT >> GUE >> GUEST: SOLD OUT >> GUE SAVING >> GUEST: SOLD OUT >> GUE WAKTU NGAMALkeun >> PANJANG: DIJUAL >> WAKTU SAJABNYA ngahemat >> hadiah: dijual kaluar >> waktos anu saé ngahemat perkawis naon >> hadiah: dijual kaluar >> waktos tamu ngahémat patarosan ngeunaan waktos ngahémat patarosan tina waktos ngahémat patarosan PANJANG WAKTU NGAMALkeun waktos anjeun ka sirah anjeun sareng ngahemat sirah anjeun sareng ngahemat sirah anjeun sareng mobil ngahemat sirah anjeun sareng mobil ngahemat sirah anjeun sareng seueur sirah anjeun sareng seueur sirah dina mobil, dina seueur mobil mobil seueur. JAM ANU MÉRÉT LOBA JAM DINA CARA OTÉ MÉRÉT KA MOBIL JEUNG MÉRÉKKEUN DINA MOBIL ANDSPEN D DINA KA KERJA JEUNG RÉSÉNA ANJEUN DI MÉRÉK MOBIL JEUNG JALMA NGALUNGKÉK DINA MOBIL JEUNG JALMA ANJEUN BALIK DINA KA KERJA JEUNG JALMA ANJANG BENTUK BENTUK ANJEUN Balanja Toko TO TH ESE VACATION VACATION SHOP DIETHIS HOLIDAY MUSIM DRIVETHIS HOLIDAY MUSIM DRIVE DIESTHIS HOLIDAY MUSUAH DRIVE MATI HARI HARI HARI HARI SANGKUR JEUNG SIEUN HARI SARI HARI INI DINA HARI RAYA JEUNG SIRI SORA JEUNG GAMPANG GÉLÉS Parusahaan anu hébat anjeun gaduh kartu anu hirup, perusahaan anu hébat anjeun gaduh kartu anu hirup, anjeun ngagaduhan kartu anu gaduh tanda mérek, aranjeunna ngagaduhan mérek, aranjeunna ngagaduhan mérek nyélékkeun merek anu ngamimitian unggal mérek anu dimimitian sadayana. MEREK ANU KABEH DITANGKUNG, SADAYANA MULAI, SADAYANA DI DUNYA, SADAYANA DI DUNYA, SAGALA MULUT DINA DUNYA DVS.

Sagala Dimimitian di DUNYA DVS. MAGELLAN.WORLD OF DVS.

MAGELLAN.WORLD OF DVS. MAGELLAN.

DUNIA Éropah DVS. MAGELLAN. Éropah bakal janten dunya DVS.

MAGELLAN. Éropah bakal ngagaduhan duniawi dunya. MAGELLAN.

Éropah bakal ngagaduhan duniawi anu unik. MAGELLAN. Éropah bakal unik Uni Éropa bakal unik Anu bakal unik umur hiji-toél.

Éropah Naha bakal unik umur hiji-ToUCH. ANJEUN NGENTOK JAMAN. ANJEUN NGENTOK JAMAN.

Aranjeunna ngagaduhan umur toél. Aranjeunna gaduh umur, SINGLE-TOUCH umur. ANJEUN LIFELONG TRAFFICHAVE LIFETIME TRAFFICHAVE LIFETIME TRAFFIC UPDATESSHAVE LIFELONG TRAFFIC UPDATE LIFETIME TRAFFIC UPDATE LIFETIME MAP UPDATE LIFETIME MAP UPDATE GPS MATE UPDATE - GPS UPDATE - UPDATE GPS GPS Rapat ieu kaméra ngageter patepung CAMERA gera patepung kaméra ngageter ati-ati rapat CAMERA ngageter diwangun-di IFMEETING-kaméra-MEING-PERINGATAN-anjeun datang-ngageter Ints ngawangun ngawangun daptar sadaya pamariksaan sadayana Daptar Daptar Pikeun Naon Anu Anjeun Pikahoyong Dina GPSchhelo Daptar Naon anu Anjeun Pikahoyong Dina PS GPS Naon anu Anjeun Pikahoyong dina PS GPS anu anjeun pikahoyong dina GPS anu anjeun hoyongkeun GOTYDU dina GPS anu anjeun ngagaduhan.

Anjeun hoyong gaduh éta dina GPS. Sareng aranjeunna hoyong gaduh GPS dina GPS anu anjeun gaduh. Sareng aranjeunna hoyong gaduh GPS dina GPS anu anjeun gaduh.

Sareng ANJEUN ANJEUN. Sareng ANJEUN ANJEUN. Sareng anjeun KOOKY, anjeun ngagaduhan.

JEUNG ANJEUN GANGGUAN, GÉRÉNG, GAMPANG. JEUNG ANJEUN MANEH KARTY KARTI KETATIHAN Nampi. JEUNG ANJEUN ANJEUN KOOKY PERANG GABANG ISKOOKY PERANGKAT KANGGO ISKOOKY KANGGO GANGGAL ANJEUN, NYA KICKY PERANGKAT GILA.

HAYANGKEUN PERANGKAT GILA ANJEUN. Hayu urang mimitian alat-alat Gila KOOKY. Hayu urang ngajalankeun ATKOOKY alat-alat edan éta.

URANG Mimitian kalayan téa. URANG Mimitian kalayan téa. URANG MIMITI DI AWAL.

Hayu urang ngamimitian dina mimiti éta. Urang mimiti, mimiti, anu ngamimitian, anu ngamimitian, anu mimiti, anu bakal ngagaduhan hal, bakal aya anu nyata, bakal aya hal anu gampang anu gampang pisan anu gampang. ANJEUN GAMPANG GAMPANG JEUNG ANU BENER GAMPANG JEUNG Sederhana GAMPANG GAMPANG NILIH ANU BENERNA SADANG GAMPANG GAMPANG JEUNG GAMPANG GAMPANG JEUNG GAMPANG GAMPANG GAMPANG DENGAN DENGAN DENGAN JEUNG GAMPANG NGABANGKEUN JEUNG GAMPANG GAMPANG JEUNG SOMÉTÉNÉNÉN TÉNÉNÉN Ngeunaan ODORLITE BISA NGAGUNAKEUN yén Ngeunaan ODORLITE KANGÉNÉNÉN BISA NGANGGO ODURLITÉL BISA NGANGGO AODOURLITE, AODOURLITE ogé tiasa ADMINISTRATIF AODOURLI KURING BISA NAMBANG GPS Pikeun AODURLI NGANGGO GPS KHUSUS. IFODOURLITE MUNG NGAGUNAKEUN GPS spésipik.

Upami anjeun nangtoskeun GPS. Upami anjeun nangtoskeun GPS. Upami aranjeunna dimaksudkeun pikeun GPS.

Upami anjeun nganggo GPS spésipik. Upami anjeun nganggo GPS khusus anjeun. Upami telepon sélulér anjeun telepon anjeun ngagunakeun telepon sélulér anjeun nganggo telepon sélulér forare nganggo telepon sélulér anjeun pikeun panggunaan ngagunakeun telepon sélulér pikeun telepon nyaéta telepon sélulér pikeun telepon navigasi anu rék ditelepkeun pikeun anjeun. Anggo telepon sélulér anjeun kanggo navigasi navigasi anu urang carioskeun kumaha urang nyarioskeun kumaha bahaya - kéngingkeun kumaha bahaya - sareng bahaya - sareng bahaya - sareng ngaleungitkeun.

Éta anjeun jauh. Éta AYA JADI AWESOME. Éta anu kedah diganggu anjeun.

Éta pikeun anjeun ditarik. Éta KURING JADI JADI ANJEUN. Éta seueur na anu seueur na éta seueur peta ieu anu seueur kartu na éta seueur kartu sareng kamampuanana éta seueur kartu sareng pituduh MAMMOTH Éta mangrupikeun kakuatan sareng pituduh na peta modél na peta Sareng pituduh MAMMOTH LIFETIMEMAP anjeun sareng pituduh MAMMOTH kahirupan anjeun tina kartu sareng pituduh MAMMOTH HIRUP anjeun MAPYUNSERE KAHIRUPAN MAPYUNSERE KAHIRUPAN MAPYUNSERE-UPDATE OF MAPY >> Tunjuk: Pitunjuk Wisata >> Pitunjuk: Dasar >> Pitunjuk: Dasar Éta >> ngajantenkeun: dasar anu >> ngajantenkeun: dasar anu >> ngajantenkeun: dasar anu paling penting anu paling penting ieu anu paling penting nalika anu paling penting nyaéta anu paling penting dianggap penting upami gunung-gunung anu PENTING JEUNG GUNUNG TEU PENTING JEUNG GUNUNG TEU DIBARU.

GUNUNG TEU NGABARUAKEUN GUNUNG MOAL NGARÉNGKEUN GUNUNG TEU AKAN DIÉBATKEUN GPS JEUNG GPS TEU DIAPATKEUN GPS TEU DIJANGKEUN GPS TEU DIJANGKEUN GPS TEU DIJANGKEUN GPS JEUNG GPS TEU DIJANGKEUN GPS AYEUNA MAPA nu heubeul THE Maps nu heubeul THE Maps nu diropéa gélo THE Maps nu diropéa ISOOUT tanggal Maps nu diropéa diapdet THE Maps nu diropéa iS sabab nu diropéa sakumaha anu kasebut diropéa diapdet anjeun salawasna diropéa anjeun salawasna katepatan AND sok AKURASI JEUNG SABADEU AKURASI JEUNG AYEUNA TETAPI Éta BENER JEUNG ANU PENTING. AKURASI JEUNG Éta PENTING. NAHA AKURASI JEUNG INI PENTING.

NAHA - AKURASI JEUNG INI PENTING. NAHA - PENTING. NAHA - PENTING.

outlook.com rékaman mx

NAHA - ANU PENTING. NAHA - SATU LIMA PENTING. NAHA - SATU DINA LIMA PENTING.

NAHA - SATU LIMA PENTING KAMI. NAHA - SATU DINA LIMA BRÜDERIN LIMA KAMI LIMA LIMA BARANG URANG GANTI DULU LIMA Dulur-dulur urang bakal ngarobah unggal taun ngarobih kahirupan unggal taun tiasa hirup-hurip MAPS gaduh unggal taun tiasa hirup kartu sareng kartu hirup AND LANDMARK pituduh gaduh LIFELONG peta sareng LANDMARK dipandu tur gaduh peta LIFELONG AND LANDMARK dipandu wisata SOHAVE LIFELONG peta sareng LANDMARK dipandu wisata LANANCE kalawan SO LANLANDMARK hidayah kalayan SO LANLANDMARK hidayah hidayah LANANCE YOU YOU leumpang kalayan naon leumpang kalayan naon leumpang W kalayan naon LALANGKEUN ANJEUN KA ANJEUN ANJEUN HENTEU KITU HAYANG KITAHA ARAH SIEUN KANA ARAH INI KANA HAL KITUSI INI, KITUSNA JEUNG ARAHNA ANU Bener-bener aya arahan anu kuring gampang pisan nyandak arahan, anu gampang pisan, ANJEUN BENER, BENER GAMPANG BENER GAMPANG NUTUP KA JEUNG BENER GAMPANG NUTUP DINA NARANGKEUN KANA JEUNG DALANGKEUN E UP IN TELLSFOLLOW nyandak anjeun réngkol katuhu dina MCDONALD Turn ka katuhu dina MCDONALD TURNY TURNER KANAN ON THE MCDONALD ON THE left ON THE MCDONALD Turn LEFT ON THE 711 WITH MCDONALD Turn LEFT WITH THE MULTTIE 711 711 WITH MULTI ZI MUEUL 711 7 LTI tujuan ROUTING THE 711 kalawan multi tujuan ROUTING WASDESTINATION ROUTING WHATDESTINATION ROUTING naon HAPPENSDESTINATION ROUTING naon kajadian ISDESTINATION ROUTING naon kajadian anu HAPPENSDESTINATION ROUTING naon kajadian ISDESTINATION ROUTING naon kajadian iS kajadian HAPPENSDESTINATION ROUTING naon kajadian iS kajadian HAPPENSDESTINATION ROUTING naon kajadian iS kajadian ISING CAPNATION kajadian NYALUNGKEUN KAPUNCULAN JEUNG KANGGO JEUNG KAPANGSAAN JADI CINTA INSERT ANJEUNG BISA INGKASA JEUNG KUMAHA SIA GAMPANG INGKAH KANA NANGKUL JEUNG KA ANJEUN ANGIN, KUMAHA ANGIN, KUMAHA ANGIN GUNUNG. STARBUCKSWIND BUCKSWIND BUCK YOUWIND STOP SOKONG STARBUCKS ANJEUN BOGA STARBUCKS PANJANG ANJEUNNA. SADANG STARBUCKS ANJEUN.

TERUS ANJEUN STARBUCKS. TERUS ANJEUN STARBUCKS IFALONG. TAPI Upami jalan.

TAPI Upami jalan. TERUS Nalika aya LATIHAN. TERUS Nalika TRANSIKO tos aktif.

TERUS Nalika aya traktir dina téga. TERUS Nalika TRAFFIC aya di jalan. TAPI Nalika TRANSIK DI JALAN TRANSLET ON THE TRANS TRICK ON THE CARA DRIVE TRAFFIC ON THE STAND TO GRANDMASTRAFFIC ON THE TO TO THE OPERA HOUSE TRICK ON THE CARA TO THE BATE HOUSE AND TO THE MACHINE HOUSE AND TO GRANDBUOL 'SSTARBUCTAR TO GRENDBUOL' GROUP ' CARCHSTARBUCTER CAROL 'S STARBUCTER CAROL's CARS IT Bakal Janten Budak, éta bakal nyéépkeun anjeun sareng ieu salah sahiji anjeun sareng ieu salah sahiji anjeun sareng ieu salah sahiji anjeun sareng ieu salah sahiji ngan ukur anjeun sareng ieu ngan ukur hiji. BOTOL KA ANU JEUNG INI ANJEUNG ANJEUN BOTOL WEYOU JEUNG INI JEUNG ANJEUNG BOTOL HANYA ANJEUN BOTOL HANYA ANJEUN BOTOL HANYA KAMI NGALAKON ANJEUN BOTOL HANYA ANJEUN ANJEUN BOTOL HANYA ANJEUN ANJEUN BOTOL HANYA KITU NGALUARKEUN ANJEUN BOTOL HANYA KITU NGALUARNA. Ngan ukur botol anu urang tawarkeun mah ditawarkeun ampir 10 kuring nawiskeun hampir 10 kuring nawiskeun hampir 10 taun kuring nawiskeun OTEN I nawiskeun hampir 10 taun kuring nawiskeun éta ampir 10 taun kuring nawiskeun HSN salami ampir 10 taun.

AYEUNA DITANGGUL HAMPIR 10 TAUN HSN. Abdi ayeuna nawiskeun anjeun HSN salami ampir 10 taun. AYEUNA GEUS HSN TAUN.

AYEUNA GEUS HSN TAUN. AYEUNA GEUS HSN TAUN. AYEUNA AYEUNA AYEUNA TAUN ATAWA TAUN HSN.

AYEUNA YA ATAWA AYA GEUS HSN SELAMA HIRUP. AYEUNA ANJEUN TRAFFICOR HIRUP ANJEUN TRAFFICOR HIRUP SADAYANA GOTOR TRAFFIC HIRUP ANJEUN ANJEUN TRAFFIC SEUMUR HIRUP ANJEUN MAPSOR HIRUP TRAFFIC HIRUP SADANG TIKET JEUNG TIKET PENTING GANTI GANTI PENTING GANTI PENTA JEUNG SANGATNA PENTING TAPI PENTING PENTING JEUNG MATERI TETAPI TAPI PENTING TAPI SANGKAT penting Tapi KURING WAKTU TAPI KALI KALI KALI KALANGKAH NINGGALKEUN PERIODEUN NINGALKEUN TRAFFIC, TAPI Aranjeunna NINGALAH TRANSIKA, Tapi anjeun NINGGALKEUN TRAFFIC TAPI ANJEUN NANGTUTAN TRANSIKA TAPI ANJEUN NANGTUTKEUN TRAFFIC TAPI ANJEUN TELEPON TAPI TAPI TAPI TAPI TAPI TAPI TAPI, ANJEUN DINA TRANSIK, TAPI ANJEUN IN THE TRANSLATE, TRAFFIC MATI, TAPI ANJEUN DINA TRANSIK ANU DINA TRANSIK ITU IM TRANSIK ANJEUN TRANSIK ADALAH TRANSIK BESAR ANJEUN BATHROOM Bener? DINA LATIHAN, Éta mangrupikeun hal anu ageung, leres? Idin dina traktir, éta urusan badag, BENER? Ngidinan nguruskeun ageung, BENER? Ngidinan nguruskeun ageung, BENER? Ngidinan Anjeun Peta Besar, leres? Naha anjeun kéngingkeun urusan ageung, BENER? BISA NYAHO SANTAA BIG DEAL, BENER? Ngidinan Bodas, Klausa SANTA, Bodas, Klausa SANTA, Anjeun Bodas, Klausa SANTA DATANG, NYAHO Klausa SANTA DATANG ATIOU PUTIH, Klausa SANTA DATANG DENGAN Christmas, anjeun bakal sumping di tengah wengi sumping di tengah wengi anjeun LEUWIH LEUWIH JEUNG LEUWIH JEUNG DATENGAHNA MALAM JEUNG LEUWIH DEUI (...) ANJEUN LEUWIH JAUH (...) ANJEUN LEUWIH BISA NGAMANJAM (...) ANJEUN LEUWIH BISA NGAMANJANG (...) MAC Ieu MAC ANU MAC Ieu anjeun ngagaduhan ieu. MAC ANJEUN MAC KIEU ANJEUN MAC ANU GEUS BANYAR MAC MANUYA ANJEUN MAC ANJEUN BANYAK JANG MACAN ANJEUN MAC ANJEUN MAC ANJEUN BANYAK JANGJANG KANGGO PANUTUP ANJEUN MAC ANJEUN ANJEUN RUMAH. --RUMAH KAOMAN KA PANUTUP. --RUMAH KAOMAN KA PANUTUP. - WILAYAH PANUTUP. - NYA HASHEYA KUDU >> HOST: NYA >> HOST: Nalika HAT >> HOST: Nalika kuring gaduh >> >>: nalika kuring parantos >> maréntahkeun: nalika bumi kuring gaduh >> tunjuk: nalika kuring gaduh TANAH >>> TUJUAN: SABADUNG KA TANAH MAH >>> SADAYANA: SASA LANDA> SADIRA >> SADAYANA: Upami SUMEDANG SADAYA> TEU >> SADAYANA: Upami SUDAH MAH> TEU HAYANG >> SADAYANA: Nalika kuring daratan kuring> henteu hoyong >> tunjuk: nalika bumi abdi> tong nampi >> tungtunan: nalika bumi abdi> henteu hoyong nangtung teu hoyong ngeureunan kitu tong eureun. JADI HENTEU HAYANG NGADANGKEUN, NYA, ALUS NYAHO ALUS KUDU NYAHO, JADI PISAN TEU PANINGGI, JADI PISAN, PISAN NYAHO, JADI PISAN NYAHO NYAHO NYA. (...) JADI PISAN NYAHO NYA (...) Saha Anu ÉPÉNÉNÉNÉ yén (...) KAMI ogé saé terang éta (...) URANG DUSO ÉÉNGÉ ALÉNÉNA ( ...) WE AS YOU IT (...) WE AS YOU IT (...) WE AS YOU I know that (...) WE AS YOU I know that (...) WE AS YOU I know A SIKITU (...) URANG SENENG NYAHO SIKITU TENTANG ANJEUN (...) URANG SUKA SIA NYAJEUNG SIKITUNG TENTANG GPSKNOWLEDGE SIKIT TENTANG GPSKNOWLEDGE Sakedik Ngeunaan Élmu GPS Sakedik Ngeunaan GPS Kuring Ngerjakeun Sakedik Ngeunaan Karya GPS TANPA NYAHO KECIL ngeunaan Karya GPS Sareng anjeun terang saeutik perkawis GPS GPS? Kuring damel sareng anjeun terang sakedik perkawis GPS Abdi damel sareng anjeun pikeun AI damel sareng anjeun pikeun anjeun parantos damel sareng anjeun parantos lami kuring damel sareng anjeun parantos lami kuring damel sareng anjeun lila-lila abdi tiasa dianggo sareng anjeun lila kuring BISA NANGTU PANJANG JEUNG NANGTU PANJANG PANJANG LÉNGKEUN PANÉTONG PANÉHÉONG PANÉHÉTÉ PANÉHÉTÉ PANÉHÉTÉ PANÉHÉTÉ PANÉHÉTÉ PANÉHÉTA PANÉHÉTÉ PANÉHÉTÉ PANÉHÉTÉ PANÉHÉNÉA PANÉHÉTÉ PANJANG-PANÉNGÉ LÉNGÉ Sanés anjeun masihan éta sanés, kusabab anjeun masihan, éta henteu, sabab anjeun biasana, anu masihan éta henteu acan, kusabab normal, kusabab normal nalika, kusabab normal upami anjeun, kusabab anjeun normalna Nalika ningali kusabab biasana ningali nalika ningali $ 49,95, sabab normal lamun ningali $ 49,95 nalika ningali $ 49,95 panginten nalika ningali $ 49,95 panginten, upami ningali $ 49,95, panginten saé, panginten, $ HIAY mah 'KURING, OKAY SOK JEUNG KURING (...) PIKIR, OKAY SOK JEUNG KURING (...) Sigana, OKAY SOMETHING (...) Kuring bakal naroskeun hal (...) IW ILL ASK SOMETHING (...) Kuring bakal naros ka LEOSOMETHING (...) kuring bakal naros ka LEO (...) kuring bakal naros ka leo, parantos siap (...) kuring bakal naros, siap-siap ngadamel usaha (. ..) Kuring bakal naros ka LEO siap pikeun aranjeunna siap pikeun aranjeunna siap pikeun anjeun engké ogé siap pikeun anjeun engké ogé siap pikeun anjeun engké nyaéta yén éta siap pikeun anjeun engké éta parantos ngajantenkeunana. ? Naha aya kartu kartu sateuacanna dimuat? KARTU PRE-LOAD TOP? KARTU PRE-LOAD TOP? KARTU INTOPRELOADED TOP? Ditémbokkeun kana kartu na anu dimuat? POIN DIA, NGARANGKAT KARTU SADAYANA? Ditarik dina seine, nyanghareupan ti mimiti, nyanghareupan ti mimiti kahirupan dina kahirupan milu dina kahirupan taktik ngalaksanakeunna dina partisipasi na, nyanghareup ku partisipasi dina kahirupan waktos SPEED THE TIME TIME partisipan dina kahirupan TIME jalan-jalan taktik taktik taktik TURNER ATSTRAFFIC TURNER tinggi TURNER ATSTRAFFIC TURNER TURNER ATSTRAFFIC HIGHTURN ASSIST ASSIST, MAPTRAFFIC ALERTS HIGHWAY ASSIST, MAP UPDates, TRAFFIC ALERTS HIGHWAY ASSIST, MAP UPDATE, WEASSIST, MAP UPDATE MAPSAP, MAPAPAS MAPAS, MAPASKEUN WEAP PERBARUAN, KAMI Watesan, PERINGATAN WEPO LI, PERHATOSAN SPOKENLIMIT, PERHATIAN JALAN JEUNG, JAMUAN JEUNG JALAN, PERINGATAN Watesan, NGARAN JALAN NGOMONG, NGARAN SMARTSTREET, JENENGAN SMART, JENENGAN SMART KAPARINGAN SMARTSTREET anjeun, Milarian Milarian Stasion anjeun, Milarian Mobil Mobil anjeun (...) PÉDANG MOBIL MOBIL anjeun (...) PÉDANG MOBIL MOBIL (...) PÉNÉMÉNÉN MOBIL KERJA (( .) PANUTUP PANUTUP, MOBIL (..).) TAMPILAN CLIPPING, MOBIL (...) CLIPPING VICK, DOESCAR (...) CLIPPING VICK, DOING ITCAR (...) CLIPPING VICK, IT Works HAVECAR (... ) TAMPILAN INTERSEKSI, GEUS NGABIJEUN, NGANGGO MUDAH, NGEUNJEUNG, NGANGGOJEUNG, NGANGGOJEUNG, NGANGGOJEUNG, NGANGGOJEUNG, NGEUNJEUNG, NGARANGKEUN, NGANGGO, MÉB, NGABUKUR, NGABUKUR ROOT, NGÉÉNGKEUN, NGASAR ROOT Panginget Wewengkon, Nyingkahan ROBOT BREA, Ngahindaran Daérah, Nyingkahan Daérah, Nyingkahan, Nyingkahan, >> HOST: Ngahindaran, >> Di HOST: IAVOIDANCE, >> HOST: SAYA Nuhun, >> HOSTS: HATUR NUHUN >> HOSTS: HATUR NUHUN >> hos .: abdi hatur nuhun >> hos hampura >> hos: kuring hatur nuhun hapunten >> hos: kuring hatur nuhun hapunten anjeun ngajaga >> host: kuring ngahaturkeun nuhun anjeun ngahukum sangsara anjeunna ngagaduhan sadayana leres-leres nya meunang sadayana anu ngalaman nya Meunang Hak Pakét Anu Anjeun Sanggupkeun Sagala Anu Katuhu Sapertos Anu Katuhu Siga Ngeunaan Sadayana Anu Katangtosna Ngeunaan MULTI KABÉHANAN KANÉNÉNÉNKEUNKEUNKEUN DESTINASI MULTI TENTANG DESTINASI MULTI TENTANG MULTI DE ROUTING STINASI (...) Ngeunaan ROUTING DESTINASI MULTI (...) ROUTING (...) ROUTING (...).) >> TUJUAN: ROUTING (...) >> TUJUAN: NGARUKUR (...) >> TETAPAN: TIASA (...) >> TETAPAN: TAPI TETAPI >> TETAPAN: TAPI TAPI >> TETAPAN: SADAYANA SADAYANA >> TETAPAN: SATUSNA SADIRI >> SADAYANA: TIASA SADAYANA NU SATU >> SANGSA: GEUS SADAYANA SAKURANG SAKURANG SAKURANG SAKURANGNA SADAYANA JEUNG KITU NYAITAKEUN KITU SADAYANA SAHA NU MAGELLANSagala naon anu anjeun carioskeun MAGELLAN NYAETA KAGUNGAN.

THE MAGELLAN NGAGUNAKEUN MAGELLAN NYANGET. >> Bumi: MAGELLAN NYAETA. >> Asah: WETHE MAGELLAN NYANGET. >> Bumi: Urang moal tiasa MAGELLAN matak endah. >> HOSTS: URANG BISA NINGALI NGAGETAKEUN MAGELLAN. >> TETAPAN: URANG BISA NANGTU KUMAHA >> TETAPAN: URANG BISA NINGALI KUMAHA >> TETAPAN: URANG BISA NINGALI KUMAHA >> TETEPAN: URANG BISA NANGTU KUMAHA AYA >> TEMPAT: URANG BISA NINGALI KUMAHA AYA >> TANGSA: Urang tiasa ningali sabaraha urang ngan ukur >> nungtun: urang tiasa ningali sabaraha urang ngan ukur kuring >> pitunjuk: urang tiasa ningali sabaraha urang ngan ukur gaduh kuring urang ngan ukur seueur urang ngan ukur lalaki kuring upami seueur urang ngan lalaki. Upami IMANAN Urang ngan ukur gaduh lalaki upami kuring nyarios lalaki upami kuring ngan ukur gaduh lalaki upami kuring nyarios seueur anjeun ngan ukur gaduh lalaki upami kuring nyarios anjeun teras nyarios éta nalika kuring nyarios nalika anjeun bakal turun nalika kuring ngawartosan anjeun turun Nalika kuring nitah anjeun turun nalika kuring ngawartosan anjeun nalika anjeunna ngawartosan anjeun turun nalika anjeun hoyong turun upami anjeun hoyong turun, upami anjeun hoyong, upami anjeun hoyong turun, ieu anu kuring hoyong JADI KA MANEHNA LAKU HAYANG JIEUNAN, SAHA NU HAYANG, SIA NGADIEU GPSIT KIEU GEUS NYIEUN GPSIT IEU NYIEUN SISTEM GPS GPS HESE Kuring NYIEUN SISTEM GPS JEUNG KITU GEUS NYIEUN SISTEM GPS KITU ANU JIEUNAN SISTEM KASIHAN INI DENGAN SISTEM KAULISAN INI HA VÉ SISTEM kaulinan ieu sareng sistim anu dipikacinta ieu kuring ngagaduhan sistem sareng sistem anu pikaresepeun ieu sareng sistem anu pikaresepeun ieu sareng sistem anu pikaresepeun ieu ATAWA sistem anu dipikacinta sareng sistem anu pikaresepeun Sareng taun anu parantos lami Sareng taun atanapi taun atanapi taun atanapi taun sareng taun sareng taun abdi gaduh ANDLADY ATAWA taun sareng taun kuring ATAWA taun-taun sareng malahan anu kuring gaduh sareng sanaos éta ogé sanaos anu éta ogé sanaos kuring ngagaduhan éta sareng sanaos kuring ngagaduhan ieu sareng sanaos kuring GEUS AYA NU AYA NU SORANGAN 'TEU PERNAH NINGALI JEUNG KITUJU TEU NANGTU NAMPANG ATHENS, TEU NANGTU TUNGGAL NU NEMPO HARGA, TEU PERNAH NINGALI HARGA, TEU PERNAH NINGALI TEU NAMPANG HARGA TEU PERNAH NINGALI A HARGA KURANG TI Kuring Nénjo HARGA KURANG tina $ 80.

Harga handapeun $ 80. harga handapeun $ 80. >> hadiah: harga handapeun $ 80. >> hadiah: harga taunan kirang ti $ 80. >> hadiah: harga 150 harga kirang ti $ 80. >> hadiah: nilai 150 >> > SUDAH: USUAL 150 >>> SADULU: USUAL 150> IS >> SADAYANA: USUAL 150> ANU >> SADAYANA: ASAL 150> ANU Hartosna >> SANGSA: USUAL 150> ANJEUN MEDIUM JEUNG >> SADAYANA: BIASA 150 > Nyaéta médium anjeun sareng 139 nyaéta médium anjeun sareng 139 mangrupikeun médium anjeun sareng 139 mangrupikeun médium anjeun sareng 139 mangrupikeun médium anjeun sareng 139 aya di SALEIS ON SALEIS >> HOST: DIJUAL >> HOST: IIS DIJUAL >> TUJUAN: SAYA DIJUAL >> HOST: SAYA NGANGGALKEUN DIJUAL >> HOST: SAYA NGAJADI DIJUAL >> SADAYANA: SADAYANA AYA DI >> HOST: SUDAH DITANGGULKEUN DI>> SADIRI: SADIRINA DI BATHROOM SWASTA >> SUKSES: Abdi gaduhna dina tempat mandi pribadi >> Suku: Abdi gaduhna dina kamar mandi pribadi >> Suku: Abdi gaduhna dina kamar mandi pribadi Janten cai mandian anu EXITITEDJADI EXITITED SO EXCITED EXCITEDEXCITEDEXCITED >> GUEST: EXCTITED >> GUEST: MYEXCITED >> TEMPAT: RUMAHAN MAH NGAGUMBIT >> TETAPAN: RUMAHI AKU THATEXCITED >> TEMPAT: RUMAHI ANJEUN >>> TETAPAN: RUMAHAN KURING >>> SINGKEUN: RUMAHAN KURING> NYAAH >> KAUMAHA: RUMAHATNA, SATU >> NYAETA: RUMAHAN KITU SADANG DIJUAL >> TANGSA: RUMAHI KITU anu> DIJUAL >> HOST: RUMAHAN KITU Éta> DIJUAL >> TETAPAN: RUMAHAN SAKITNA> DIJUAL DI JALAN-JALAN DIJUAL DI ROADIS DIJUAL DI JALAN ALIS DIJUAL DI JALAN BARUGA DIJUAL DI JALAN ANJEUN TIMEIS DIJUAL DI JALAN JALAN DIJUAL DI JALAN HEIS DIJUAL DI JALAN ANJEUN SADAYANA DIJUAL DI JALAN ANJEUN JEUNG KA JALAN ANJEUN DI JALAN JEUNG KUDU NGAGUNAKEUN SADAYARNA MANÉHNA BISA NGALAMAKEUN SADAYANA SIA GAMPANG NGALAMAKEUN SADAYANA SIA GAMPANG. SADAYANA MANÉHNA NGALAMAKEUN SAKTI WAKTU SIA GAMPANG GPS Pikeun SADAYANA WAKTU NGAGUNAKEUN GPS Pikeun KASENANGANNYA Tapi GPS Pikeun KASENANGANNA TAPI GPS Pikeun KASENANGANNYA TAPI BATERI GPS Pikeun KASENIANNA TAPI BATERI KUDU PISAN GPS Pikeun GORENGNYA TAPI BATERI KUDU JADI G PS Pikeun KASENANGANNYA Tapi BATERI MATI MATI BATERI KUDU MATI ATAWA BATERI PÉNÉPÉN ATAWA BATERI TUNGGAL PATI Batre Atanapi anjeunna bakal maot ATAWA BATTERY bakal maot ATAWA PATI BATTERY BAKAL TÉNÉKÉNG TALKER AKAN NGOMONGKEUN TELEFON SADANG NYARITAKEUN TELEFON JEUNG SABARÉNA TELEPON TELEPON INTERNET 2 INTERRUPT 2 TELEFON JEUNG SÉSÉL GPS Sanggup éta ngaganggu unggal 2 ganggu éta unggal 2 ngaganggu éta detik anu ngarugikeun éta ngabahayakeun atanapi detik anu matak bahaya atanapi anjeun detik éta bahaya atanapi anjeun henteu ngagaduhan detik, atanapi detik anu sanés. ADALAH SIGNAL PANGERAN SAKUDANG NGABARAKATAKAN ATAWA NYA TEU BOGA TANDA ATAWA AYA TIDAK ADA TANDA O TAPI TEU BOGA SIGNAL O SABANGSA ATAWA TEU BOGA SIGNAL O SABANG-SANGSA SADAYEUN HENTEU AYA TANDA OWAK KALI DI TEU AYA TIASA. O Dina waktos dina telepon ATAWA anjeun teu gaduh tandatangan O kana waktos dina telepon langsung dina telepon dina waktos on telepon waktos tombol dina telepon ON tapi éta kali dina telepon ON tapi WEIRDSON kali dina P HONE TAPI THE POTON POTON POTON POTON POTON POTON POTON POTON DENGAN POTABF TANPA POTONG POTI KITU ANU TAPI PAKAR POT DENGAN WEB WEOT Ieu POT DENGAN KITU KORU SANGKURNA ANJEUN POTONG DENGAN KITU SADAYU AYA SABADU SABUKU SABUKU SABUKU geus dibéré HETHIS HETHIS sok boga dibéré HETHIS salawasna dibéré manéhna weruh ITTHIS URANG sok boga dibéré manéhna weruh IT ISSIGNALED manéhna weruh IT ISSIGNALED manéhna weruh éta RIGHTSIGNALED manéhna weruh éta katuhu ONSIGNALED manéhna weruh éta bener dina THESIGNALED anjeunna KN OWS éta bener dina THE DASHBOARDRIGHT DI DASHBOARDRIGHT DI DASHBOARD DASHBOARDDASHBOARDDASHBOARD >> SADAYA: DASHBOARD >> TETAPAN: HEDASHBOARD >> TUJUAN: HE CANDASHBOARD >> SADAYA: SIA BISA NEMPO >> TUJUAN: BISA NILANG >> TETAPAN: SIA BISA NEMPO >> TIASA >> : Anjeunna tiasa ningali dimana >> ngajantenkeun: anjeunna tiasa ningali dimana >> >> ngajantenkeun: anjeunna tiasa ningali dimana anjeunna badé >> titimangsa: anjeunna tiasa ningali dimana anjeunna badé angkat dimana dimana anjeun badé angkat dimana anjeun dimana. Anjeunna badé iraha ANJEUN NÉangan DI MANÉHNA ANJEUN Nuju BARI NINGALI DINA KUMAHA AYA NU AYA NINGALI NINGALI ATÉNA NÉJONG NINGGAL KAPITUR NINGGAL KAPITUR NINGALI FOUNDYOU 'RE PALING TINGGAL KA JEUNG KITUYAKNA' RE Milarian Deui Ka Anjeun Ngajantenkeun SAYYOURE NÉLÉN TURUN KA Anjeun NÉHÉNGÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNNÉNÉNÉNÉNÉNNÉNÉNÉNNÉNNÉN TÉNÉNÉN TÉLÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNNÉNÉNÉNÉNÉN AV AV AV AV AV AV AV TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIMEYYYYY TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIME TIME Sebutkeun waktos anu anjeun tingali waktos anu atos, anjeun tingali waktos anu atos anjeun ningali waktos anjeun ningali waktos anu anjeun tingali nalika ningali waktos anjeun ningali, upami anjeun mendakan upami anjeun mendakan upami anjeun RENCANA TINGYUR NU DITANGKAP JEUNG NU NGADANGKEUN SADAYANA JEUNG NU NGADANGKEUN SOKONGKEUN KANA NU NGADANGKEUN SANGAT NANGTUTAKEUN SANGAT NANGTUTAN SANGAT NANGGO NANGTANG NANGTANG NGADANGKEUN SOKONGAN DITANGGUL NGAREPK NGARÉPÉT Pikeun serangan anu nyandak telepon nelepon pikeun serangan anu nyandak telepon nelepon ngerjakeun serangan anu nyandak telepon nyaéta 5. Nyandak telepon nyaéta panggil anu 5. Nyandak telepon nyaéta 5 detik. Nyandak telepon nyaéta 5 detik.

NANGTU TELEPON TELEPON ADALAH 5 detik. JEUNG 5NANGGILANGAN TELEPON Telepon 5 detik. Sareng 5 detik - detik.

Sareng 5 detik - detik. Sareng 5 detik-- FONESEKON. Sareng 5 detik - Telepon IFSECONDS.

Sareng 5 detik - TELEPON Upami anjeun parantos milih. Sareng 5 detik - TELEPON Upami anjeun bade milarian upami anjeun bakal 55 taun, upami anjeun badé 55 deui upami anjeun 55 taun sareng upami anjeun parantos 55 sareng jalan luar biasa upami anjeun ngagaduhan Bade 55 Sareng Jalan Anu Lalakon Upami Anjeun Badé 55 Sareng Jalan Anu Nyai 55 Sareng Jalan Anu Nyai 55 Sareng Jalan Anu Nyaéta 55 Sareng Jalan Anu Éta Luhung55 Sareng Jalan Anu Mangrupikeun Lila-Lila55 Sareng Jalan Anu Éta Kénging Tina A55 Sareng Jalan anu mangrupikeun panjang tina hiji kaki jangkungna tina hiji kaki taneuh. SEJAHUR LEMBAGA BOLA SEPAK.

naon kernelbase.dll

LÉSA KANGGO BOLA SEPAK. ITÉNGKAH LALAKI POLA BOLA SEPAK. Éta téh panjangna tina taneuh tina taneuh.

Éta ibarat FIELDFIELD. Éta ibarat FIELDFIELD. ITU Siga TAPAK ANJEUN BATU.

IT ibarat sawah nu nuju LITERALLYYOU'RE LITERALLYYOU'RE sacara harfiah BLINDFOLDEDYOU'RE sacara harfiah BLINDFOLDED ANDYOU'RE sacara harfiah BLINDFOLDED AND NOWYOU'RE sacara harfiah BLINDFOLDED AND AYEUNA YOUBLINDFOLDED AND AYEUNA YOUBLINDFOLDED AND ayeuna anjeun COULDBLINDFOLDED AND AYEUNA Anjeun bisa BEBLINDFOLDED AND ayeuna anjeun bisa Anu buta sareng ayeuna anjeun tiasa janten anu hadé janten anu langkung saé janten supir anu hadé sareng anu langkung saé sareng anu sanésna ogé anu nyéwa ogé anu nyéwa. ATDRIVER JEUNG SAFER DRIVER sabab di ThisDRIVER sabab di ThisdrIVER sabab di ieu MOMENTDRIVER sabab di waktu ieu SODRIVER sabab di momen ieu jadi ITDRIVER sabab di moment ieu jadi ITD nyaéta sababaraha ayeuna. Kusabab di momen ieu jadi pikaresepeun aranjeunna jadi dipikaresep aranjeunna JADI BISA LUAR JEUNG KITU JADI BATUR SAIKI AYEUNA JEUNG KITU JEUNG LUAR AYEUNA TEMPAT JEUNG KITU JEUNG LUAR AYEUNA AYEUNA KITU AYA KITU SASAKI AYA KITU SITUS AYA AYEUNA SADAYANA SADAYANA SADAYANA SADAYANA SAKUDA SAKITU SAKITU AYA SAKITU SAKITU SADIRU SILAK SILUARNA SILIH SAKITU SADAYANA SILAPUTERI KITU SADAYANA SILAPUTERI KITU SADAYANA SILAPUTERI KITU AYA ANU SADAYANA SILAPUTERI KITU AYA SAKITU SADIRU SILAKU AYA ANU SAKITU SILATNA 600.000LITER AYA NGALENGKAP 600.000 JELEMA NGALENGKAP 600.000 Jalma SÉLÉTORI SABAB 600.000 JELEMA NU SADIRA SÉWARA 600.000 JELEMA ANJEUN NAMPAK ANJEUN ANJEUN NAMPAK JEUNG GAMPANG SÉLIK SÉLIKA SÉLIKA SÉLIKA Éléktronika DRIVEAT Sedengkeun éléktronika INAT DRIVE Nalika drive dina éléktrik téa samentawis drive dina mobil carjer dina mobil anu mobil dina mobil anu hartosna dina mobil anu hartosna dina mobil anu hartosna sipatna Dina mobil anu hartosna aranjeunna AREDRIVE di Mobil anu hartosna éta henteu hartosna éta henteu hartosna aranjeunna henteu ngiringan hartosna éta henteu ngangkut kartu kiridit aranjeunna henteu ngangkut kartu na numutkeun kana sipatna. KARTA AYA TUNGGUNG RÉCÉNÉA TÉH DI BÉRÉNÉ RÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉHÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNE tapi BÉRÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNGANA BAHAYAANA NU DIPASARKEUNKEUN KORÉPÉNÉNÉNÉNÉNGANA INÉNÉNÉNÉH LAINNA Bahaya anu nyupiran ieu dina bahaya bahaya ngarahkeun ieu dina menit anu ngarahkeun bahaya ieu dina menit anu aya dina menit anu ngamasalahkeun menit anu masalah tiasa ngémutan masalah anu teu aya anu ngacapruk. KASESPROBLEM TEU AYA CA SES LIKEPROBLEM teu bisa Sakur kasus kawas YOURPROBLEM teu bisa Sakur kasus kawas HUSBANDCASES anjeun berpungsi jiga HUSBANDCASES anjeun berpungsi jiga WITHOUTCASES salaki anjeun berpungsi jiga salaki Anjeun tanpa DIVINGCASES kawas salaki Anjeun tanpa ALLCASES diving kawas salaki Anjeun tanpa diving ALL THEWITHOUT diving ALL THEWITHOUT diving sagala TIMEWITHOUT diving sagala WAKTU NGAGALAH DULUR SADAYANA SAKUDUYA NGALAMU SADAYEUN PANJANGNA JADI KABEH DIVING SADAYANA JADI DEFENSIVETIME JADI DEFENSIVETIME JADI DRIVER DEFENSIF. Waktos janten driver anu aman. WAKTU JADI PEMANDU DEFENSIF.

Éta ngan ukur bakal janten supir pertahanan. ANJEUN HANYA ISTIMEWA JADI DRIVER DEFENSIF. ANJEUNG HANYA ANU HEDRIVER.

ANJEUNG HANYA ANU HEDRIVER. ANJEUN ANJEUNGNA ANJEUN. ANJEUNG HANYA ANJEUNGNA TEU PIHAK.

ANJEUN HANYA ANU TEU BAGIAN DRIVER. ANJEUN HANYA ANU TEU BAGIAN THEDRIVER. ANJEUN HANYA ANJEUNG BAGIAN MASALAH (. BUKAN BAGIAN MASALAH (. BUKAN BAGIAN MASALAH (.

MASALAH (...) MASALAH (...) MASALAH (...) >> HOST: MASALAH (...) >> HOST: HEPROBLEM (...) >> HOST: HE CANPROBLEM (...)> > Asah: Anjeunna tiasa ngagaduhan masalah (...) >> host: Anjeunna tiasa gaduh >> tempatna: anjeunna tiasa gaduh >> tempatna: anjeunna tiasa gaduh panangan na >> tempatna: anjeunna tiasa gaduh panangan na di >> tempatna: Anjeunna tiasa gaduh panangan na dina >> host: Anjeunna tiasa gaduh panangan na dina kabayang >> imah: anjeunna tiasa gaduh leungeun-Na dina kabayang ANDHANDS dina kabayang AND TALKHANDS dina kabayang AND ngawangkong ONHANDS dina kabayang JEUNG NGOMONGKEUN KENEUNG KA RÉKA JEUNG NGOMONGKEUN GAMBAR INI DINA RÉSEL JEUNG NYEBUT DINA GAMBAR ANJI INTALK INI GAMBAR ANJEUN DINA GAMBAR INI DENGAN CATETAN ngeunaan GAMBAR INI KU TEU SANGKA DINA GAMBAR INI DITANGGAL JEUNG GAMBAR INI TEU BISA DITANGGUH ORA DITANGGULKEUN KANA THENOT DITURANGKEUN KANG GPS TEU DITANGGULKEUN KANG GPS TEU DITANGGULKEUN GPS DI TÉTÉ HÉNOTEU DITANGGULKEUN GPS ON THE GPS CONFIDANTTHE ON THE CONFIDANTTHE GPS ON THE CIRI ONFIDANT >> HOST: GPS ON CONFIDANT >> HOST: (...) GPS ON CONFIDANT >> HOST: (...) >> HOST: (...) >> HOST: >> HOST: THE >> HOST: TUA >> HOST: SEKOLAH TUA >> HOST: SEKOLAH SEKALI >> HOST: SEKOLAH TUNGGAL SEKALI SATU >> HOST anjeun: SEKOLAH TINGKAL SAKALI SAKALI >> HOST: SEKOLAH SEKALI SEKALI. Unggal taun anjeun unggal taun mayar unggal taun mayar unggal taun deui unggal taun mayar anu séjén pikeun unggal taun mayar anu séjén pikeun maca cara anu séjén pikeun tujuan anu sami. PETA ANJEUN NGAJARAGAN LAIN LAIN Pikeun MAPS ANU NGADAPKEUN PETA ANJEUN PETA SANGKING >> DITEMPAT: NGADAPKEUN PAPETANAN YANG SAYA >> TETAPAN: NGADAPKEUN PAPETANAN YANG SADAYA >> SEDANGKEUN: Naha ieu peta anu kuring >> tandatangan: Naha ieu GOOGET MAPS anu kuring >> ngajukeun: Naha ieu >> saéna: saé ieu >> GU E ST: Naha ieu anu saé >> pitunjuk: Naha ieu henteu saé >> nunjukkeun: naha saé ieu henteu T DEAL >> SADAYANA: Naha alus ieu TEU HENTEU >> SADAYANA: Naha alus ieu TEU HENTEU KANGGO HENTEU HENTEU KAHIRUPAN TEU KUDU NGARANA $ 80 TEU KANGGO NGEUNARAS $ 80 AÉH TEU NGAGALAHAN perkawis $ 80 A PETA-THE HENTEU NGADILAKAKEUN $ 80 PETA- SANYA TEU NGAGALAKEUN $ 80 A PETA- ANJEUN- $ 80 A PETA- ANJEUN- $ 80 A PETA-ANJEUN.- >> HOST: $ 80 A MAP- TI ITU.-> > HOST: $ 80 MAP- TI ITU.- >> HOST: OF >> HOST: OF >> HOST: TIYA. >> HOST: TI ITU.

Kuring >> ASA: TIYA. Abdi >> di bumi: TIYA. Abdi resep >> tempatna: TIYA.

Abdi sapertos anjeun >> di bumi: TIYA. Abdi siga anjeun terang. Abdi siga anjeun terang.

Abdi sapertos anjeun terang naon. Abdi resep anjeun terang naon IIT. Abdi sapertos anjeun terang naon anu kuring saur Abdi saur kuring ceuk >> tempat: naon anu kuring nyarios >> ka bumi: ieu kuring nyarios >> tempat: ieu anu kuring ceuk >> ka tempat: ieu anjeun ngagaleuh ceuk kuring >> tempat: ieu anjeun mésér IT >> HOST: INI NU MAKEUN >> HOST: IEU MILIKI SATAPI >> HOST: INI NU MAKEUN SATAPI >> HOST: INI NU MAKEUN NAON TEU NANGTU >> HOST: INI NU MOBIL SAKITU TEU PERNAH ULAH >> HOST: ieu anjeun mésér sakali teu pernah dilakukeun sareng >> host: ieu anjeun mésér sakali anjeun pernah ngalakukeun sareng sakali anjeun henteu pernah ngalakukeun sareng sakali anjeun henteu kantos ngalakukeun sareng saurna anjeun henteu kantos ngalakukeun sareng éta masihan anjeun henteu kedah ngalakukeun sareng O ITU NARANGKEUN NAON TEU NU NGAGUNAKEUN O NU NGASILKEUN (...) NGASARKEUN (...) NGASARKEUN (...) >> SOMBANG: BANGSA (...)> > SADAYEUN: WHATIT NGASILKEUN (...) >> SADAYANA: NAON ISIT NGASILKEUN (...) >> SADAYANA: NAON ALUS >> SADAYANA: NAON SAATNA >> SADAYANA: NAON SAATNA >> SADAYEUN: Naon anu saé pikeun hal éta >> Sésa: Naon anu saé pikeun anjeun >> Sésa: Naon anu saé pikeun anjeun anjeun tiasa kéngingkeun anjeun anjeun tiasa ngarobih éta anjeun tiasa ngatur ieu ngeunaan ieu Y OU BISA NGABISIKAN COILABOUT INI ANJEUN BISA NGABISIKAN COIL ieu IVYCUSTOMIZE COIL ieu IVYCUSTOMIZE COIL ieu IVY GOTCUSTOMIZE COIL IVY GOT ICUSTOMIZE This COIL IVY GOT I OFTENCUSTOMIZE This COIL IVY GOT I COTEN COILY COTEN CODI CODEY COOTEN GOT CODIEOMI GAME COTY CODI CODEY CODEY COOTEN Sering ORA NGADILKAKEUN COIL ieu IVY NGADILAKI KULANG TEU NGADALIKOTAN KULING TEU NGADIEU OGOTA ORA GOLONGKEUN NGALANGKURAN JEUNG GAMPANG JAUH GAMPANG JEUNG SOBAT JEUNG SABARUAT. Ngarobih seueur pisan kuring sering henteu nyandak kuring ngarobih seueur MYCHANGE seueur pisan karesep kuring seueur kagiatan pamuji kuring seueur pisan karesep kuring aya di dinya aya tempat éta aya tempat éta. YOUFAVORITE AYA FAVORIT DI ANJEUN ANJEUN CANFAVORITE DIDIEU ANJEUN CANFAVORITE DIDIEU BISA PROGRAMFAVORITE DIDIEU KORANG BISA PROGRAM INFAVORITE DIDIEU BISA PROGRAM DI STARBUCKSFAVORITE DIDIEU BISA PROGRAM DI STARBUCKS WE P ROGRAM DINA STARBUCKS WEPROGRAM DINA STARBUCKS WE PROGRAMA DI STARBUCKS URANG KIDDOSPROGRAM DI STARBUCKS URANG KIDDOS BUTPROGRAM DI STARBUCKS URANG KIDDOS TAPI APROGRAM DINA STARBUCKS KITU KIDDOS TAPI KAHIRUPAN ANJEUN KAHIRUPAN ANJEUN KAHIRUPAN ANJEUN KAHIRUPAN ANJEUN KAHIRUPAN KIDDOS TAPI KAHADIAHAN LEGGARNA DIDHAVE KIDDOS TAPI KAHADIAHAN LEGARNA NU PUTHAVE KIDDOS TAPI KAHADIAHAN LEGAR DITANGGULKEUN DIPASUKKEUN DIPASUKKEUN INININ >> PANJANG: IN >> TANGSA: MYIN >> TUJUAN: KELUARGA KURING> > Teman: Kulawarga ISIN >> TUJUAN: KELUARGA SADAYA >>> SADAYANA: KELUARGA SADAYA >>> SADAYANA: KELUARGA SADAYA> DALAM >> SADIRI: KELUARGA SADAYA> DI DALLAS >> SADIRI: KELUARGA SADAYA> DALAM DALLAS WE >> TEMPAT: KELUARGA SADAYA> DI DALLAS WE GO >> TEMPAT: KELUARGA KAMI> DI DALLAS WE GO TO >> GUEST: KELUARGA KAMI ADALAH> DI DALLAS WE WE IN IN >> GUEST: KELUARGA KURING AYEUNA> IN DALLAS WE GO TO IN DAIN DALLAS WE GO TO IN DAIN DALLAS WE GO TO IN DA DALLASIN DALLAS WE GO IN IN DA DALLAS WEIN DALLAS WE GO TO IN DA DALLAS WE CANIN DALLAS WE GO IN DA DALLAS W EC AN FALLIN DALLAS WE WE TO IN DA DALLAS WE CAN TRED THEDALLAS WE CAN TRED THEDALLAS WE CAN TROS CLOSESTDALLAS WE CAN Find the CLOSEST STARBUCKSDALLAS WE CAN TROSEST CLAREST STARBUCKS ORCLOSEST STARBUCKS ORCLOSEST STARBUCKS ORESTINCINS ORBARSINSTARSINSKINS DUNKIN 'DONUTS NGASILKEUN STARBUCKS ATAU DUNKIN' DONUT DONASDUNKIN 'DONUT DI DALLASDUNKIN' DONUT DONAS ANDDUNKIN 'DONUT DI DALLAS JEUNG IDUNKIN' DONUT DINUT 'DONUTS DI DALLAS JEUNG I PUT DI SEPHORA OFAND I PUT DI SEPHORA OFAND I PUT DI SEPHORA OF COURSEAND I PUT IN SEPHORA OF COURSE WHYAND I PUT IN SEPHORA OF COURSE NAHA NOTCOURSE NAHA TEU >> HOST: >> HOST: Aranjeunna >> HOST : Aranjeunna muatan >> host: aranjeunna ngeusi batre anjeun >> host: aranjeunna ngeusi batre anjeun $ 20 >> di bumi: aranjeunna muatan anjeun $ 20 kanggo >> di bumi: aranjeunna muatan anjeun $ 20 kanggo >> asrama: aranjeunna muatan anjeun $ 20 kanggo minggu >> HOST: Aranjeunna ngeusi batre $ 20 kanggo minggu ka >> imah: TH EYC HARgeEUN KA ANU $ 20 DINA MINGGU NINGGAL $ 20 DINA MINGGU NINGGAL $ 20 DINA MINGGU NINGGALNA $ 20 DINA MINGGU NINGGALNA RÉSÉS $ 20 DINA MINGGU PÉNGKEUN SÉWANG SÉWANG $ 20 Pikeun minggu pikeun nempatkeun éta mobil nyewa anjeun $ 20 Pikeun minggu pikeun nempatkeun éta mobil nyewa anjeun nampi mobil nyéwa anjeun nampi mobil nyéwa anjeun nampi mobil anu nyéwa anjeun kéngingkeun sakabeh mobil séwang anjeun kéngingkeun sakabeh hal séwang-séwang Mobil anjeun kéngingkeun hal-hal pikeun mobil séwang anu anjeun kéngingkeun hal-hal sakitar $ 49. Sakabeh hal pikeun $ 49. Sakabeh hal pikeun $ 49 AND sakumna hal pikeun $ 49 sareng lima. Hal anu sakitar $ 49 sareng lima.

SADAYANA SADAYANA $ 49 JEUNG LIMA. HUTU SADAYANA SADAYANA $ 49 JEUNG LIMA. HAYANG HUTU SADAYANA SADAYANA $ 49 JEUNG LIMA.

HUTANG JEUNG LIMA LIMA. HUTANG JEUNG LIMA LIMA. HUTANG JEUNG SATIMA LIMA.

HUTANG JEUNG DI LIMA LIMA. HUTANG JEUNG DALAM HADIAH LIMA. Hawa sareng dina kartu kado Lima.

HIRU JEUNG KARTU KADU HADIAH - NU KARTU HADIAH - DI HADIAH KARTU ANJEUN - ATAWA HADIAH KARTU HADIAH - ATAWA HADIAH KAD HADIAH-- ATAWA KREDITON KARTU HADIAH - ATAWA KARTU KREDIT KARTU KADU HADIAH - ATAWA KARTU KREDIT KARTU KREDIT KARTA KARTU KREDIT SANGKAT NYAUTA KARTU KREDIT SANGÉNGNA CEPAT KARTU KREDIT BENARNA Gancang Gancang $ 49,95 ATAWA KARTU KREDIT BISA Gancang $ 49.95 Gancang $ 49.95 Éta hayu urang gancang $ 49.95 Éta hayu urang gancang $ 49.95 Éta hayu urang gancang ieu $ 49,95 Éta hayu urang meunang harga gancang $ 49,95 Éta hayu urang meunang harga TOLET urang meunang harga TOLET urang meunang harga 29 ogé pikeun harga éta ogé $ 29 JEUNG lima urang kéngingkeun harga ka $ 29 sareng lima IFLET urang kéngingkeun harga dugi ka $ 29 sareng lima upami anjeun kéngingkeun harga dugi ka $ 29 sareng lima upami anjeun nganggé $ 29 sareng lima upami anjeun nganggo $ 29 sareng lima upami anjeun ngagunakeun ieu $ 29 sareng lima upami anjeun ngagunakeun ieu. HSN $ 29 JEUNG LIMA LAMUN MÉRÉ ADALAH HARTA HSN $ 29 JEUNG LIMA LAMUN NU NGARTI KARTU HARTU HSN Ieu $ 29 JEUNG LIMA LAMUN NU MENGGUN KARTU HARTU HSN KÉNG KARTU HARTA HARTI KARTU HARTA HSN JEUNG KARTU HARTA KABUPATÉN JEUNG ANJEUN KARTU HARTA HARTI JEUNG ANJEUN KARTU HARTA JEUNG ANJEUN KARTU HARTA ANJEUN SADAYANA DENGAN SADAYANA SADAYANA SADAYANA SADAYANA SADAYANA BENER-BENER SADAYANA SADAYANA SADAYANA SADAYANA SADAYANA BENER-BENERNA BISA BENAR-BENAR BISA BENAR-BENAR BISA BENAR 20 -CARA BISA NGANGGO $ 20 OFFRIGHT-OF-CARA BISA Kéngingkeun $ 20 OFF KANANAN-OF-CARA BISA Kéngingkeun $ 20 OFF Éta Bener-OF-CARA BISA Kéngingkeun $ 20 OFF Éta $ 29.95 $ 20 OFF Éta $ 29.95 $ 20 OFF Éta $ 29.95 ADA $ 20 OFF Éta IS $ 29,95 aya nowhere $ 20 OFF Maksudna $ 29,95 aya nowhere IN $ 20 OFF Maksudna $ 29,95 aya nowhere IN THETHERE'S nowhere IN THETHERE'S nowhere dina WORLDTHERE'S nowhere di dunya INTHERE'S nowhere di dunya IN FACTTHERE'S nowhere di dunya Kanyataanna EVENTHERE'S nowhere di dunya Kanyataanna sanaos upami aya di dieu DUNYA kanyataanna sanaos WOWORLD dina kanyataan sanaos WOWORLD kanyataanna sanaos anjeun ogé di kanyataanna sanaos anjeun GOWORLD dina kanyataan sanaos anjeun angkat ka kota dina kanyataan sanaos anjeun angkat ka MAGELLANYOU angkat ka MAGELLANYOU lebet ka WEBSITE MAGELLAN (. ..) WEBSITE (...) WEBSITE (...) >> TETAPAN: WEBSITE (...) >> TETAPAN: ITWEBSITE (...) >> TUJUAN: ISWEBSITE (()) >> TANGSA: NYAETA $ 149WEBSITE (...) >> SADAYANA: NYA $ 149 ON >> SADAYANA: SADU $ 149 ON >> SADAYANA: SADU $ 149 ON MAGELLAN >> SADAYA: SUSU $ 149 DINA MAGELLAN SOLO >> SADAYANA: NYA $ 149 DINA MAGELLAN SOLO 5 >> SADAYANA: NYA $ 149 DINA MAGELLAN SOLO 5 DOUGMAGELLAN SOLO 5 DOUGMAGELLAN SOLO 5 GANDA THEREMAGELLAN SOLO 5 GANDA DEUI ANDMAGELLAN SOLO 5 GANDA DIDIEU JEUNG DULURAN ANJEUN (.. DI SANA JEUNG CARI JEUNGNA (.. DIDIEU JEUNG CARI JEUNG ((

OUT (...) AYA JEUNG CEKÉNYA (..

DIRI (...) SORANGAN JEUNG CARI JEUNGNA (..

OUT (...) DIRI SADAYANA JEUNG DIPARIKSA ((

DIRI (...) DIRI SADIRU (...) DIRI SADIRU (...) SIRI LFI SADAYANA (...) DIRI SADIRI SADAYA SADAYANA (...) DIRI SADIRI SADAYANA SINGKAT JELAS (.. .) DIRI SADIRU SADANGKEUN DITANGGUNG JEUNG SABADEUNG SING GELENGKEUN SABADEUNG SINGKATKEUN SABADEUNG JELEMA JEUNG JEUNG SABAT JEUNG SABANGJEUNG JEUNG SABARU SIA GAMPANG SALESH. Sateuacan urang parantos ngical sateuacana tapi urang parantos ngaos sateuacana tapi ieu kami parantos ngajual sateuacanna tapi ieu kami parantos ngical sateuacana tapi ieu dianggona sateuacanna tapi ieu dianggona tapi ieu dianggo deui tapi ieu dianggo. JEUNG NGABANGUN SAJAKTU TAPI INI NGANGGO JEUNG NGALANGKITKEUN NGEUNJEUNG TAPI INI DIGUNAKEUN JEUNG NGAGUNAKEUN SANGKUR JEUNG NANGTU TAPI INI DIGUNAKEUN JEUNG DIANGGALKEUN Mikeun ANJEUN MANGGUNAN MÉRÉNÉNKEUN MUNJUKKEUN MÉRÉNÉNKEUN MÉRÉKÉNKEUN MÉRÉNÉNÉNÉNGÉNA Masihan salaku hadiah sabab DIPÉRÉK SANGKÉKEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN DIBANGKÉKÉNÉNÉNÉNG JEUNG LAMUN AYEUNA AYEUNA BANGKUNG JADI ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN HADIAH ANJEUN AYEUNA ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN HADIAH 'RE GIVINGA ANJEUN AYEUNA ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN HADIAH SAFETYYOU' RE MÉNÉHKEUN KAHABAR ANJEUN ANJEUN ANJEUN HADIAH KASELEMAN ANJEUN MÉRÉNÉN ANJEUN KASÉSÉNÉNÉN ANJEUN SÉNÉNÉNÉNÉN MANÉHÉNÉKÉNÉKÉÉNÉKÉNÉKÉNÉNÉKÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉÉ YOU YOU' Anjeun masihan kado ieu anjeun masihan kado ti ieu kakuatan anjeun kéngingkeun hal-hal ieu anu tiasa kéngingkeun hal-hal éta. ANJEUN ANJEUN BISA NGASIMKEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN KANGGO ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN CANYOUR Méré kado aranjeunna tiasa ngagunakeun kado anjeun tiasa ngagunakeun anjeun masihan kado aranjeunna tiasa ngagunakeun anjeun saatos masihan hadiah aranjeunna tiasa ngagunakeun anjeun saatos taun anjeun anggo anjeun saatos taun saatos anjeun ngagentos taun. TAUN TAPI TAUN NOTCAN NGAGUNAKEUN SATAPI TAUN ENGTU TAUN TEU NGAGUNAKEUN TAPI TAUN ENTA TAUN TIASA ISCAN NGAGUNAKEUN TAPI TAUNAN SATUSA TAUN TEU AYA SOAFTER TAUN TEU SIAFTER TAUN BISI JEUNG GAMPANG TAPI TEU SANGAT GAMPANG SOAFTER TAUN TEU GAMPANG GAMPANG KITU CEPAT TAUN TEU GAMPANG GAMPANG CEPAT TAUN TEU GAMPANG GAMPANG SING GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG Gancang Kuring bakal masihan anjeun 30 gampang pisan gancang kuring bakal masihan anjeun 30 gampang pisan gancang kuring bakal masihan anjeun 30 éta gampang pisan gancang kuring bakal masihan anjeun 30 éta asup ka anjeun 30 éta asup ka anjeun 30 éta gampang pisan anjeun A 30 IT GAMPANG GAMPANG SOGIF ANJEUN 30 TI JADI GAMPANG GAMPANG GAMPANG 30 A JEUNG GAMPANG GAMPANG GAMPANG BISA 30 SANGGANG GAMPANG GAMPANG SING GAMPANG GAMPANG SING GAMPANG JADI CEPAT AKU MÉRÉASI SANGGIH CEPAT AKU MÉRÉKEUN SANGGIH SANGGIH AKAN Méré Anjeun 32NdEASY SO CEPAT Kuring bakal masihan anjeun 32NTUTORIALGIVE YOU 32ND TUTORIALGIVE YOU A 32ND TUTORIAL .Pikeun Anjeun 32TD TUTORIAL.

Méré Anjeun TUTORIAL 32NYA. Anjeun nangtoskeun TUTORIAL 32ND. Anjeun nangtoskeun WEGIVE YOU 32ND TUTORIAL.

Anjeun nangtoskeun Kami hoyong TUTORIAL ka-32. Anjeun mutuskeun urang hoyong. Anjeun mutuskeun urang hoyong.

Anjeun mutuskeun urang hoyong angkat. Anjeun mutuskeun urang hoyong indit anjeun. Anjeun mutuskeun urang hoyong indit anjeun tiasa.

Anjeun mutuskeun urang hoyong indit anjeun tiasa angkat. Anjeun mutuskeun urang hoyong angkat anjeun tiasa lebet INTOGO BISA INTOGO BISA lebet kana PRESENTGO anjeun tiasa lebet ayeuna anjeun tiasa lebet kana presentasi anjeun hirup anjeun tiasa kana kahirupan anjeun hirup atanapi anjeun tiasa kana ayana anjeun hirup atanapi muka anjeun HIRUP ATAWA PUTRESENNA ANU HIRUP ATAU NANGGALKEUN KASIHNA ANU HIRUPAN ATAWA NYIEUNKEUN INPRESENNA ANU HIRUP ATAU NANGTUTKEUN KANA ADDRESSPRESENT ANJEUN HIRUP ATAU NANGTUTKEUN KANA ADDRESS ANJEUN ANJEUN HIRUP ATAWA NUTUPKEUN KANA ALAMAT NU ANJEUN HIRUP ATAWA MASIHKEUN KANA ADDRESS NU KITU ADIT ANJEUN INITOS DI ALAMAT ANJEUN ANJEUN ANJEUN DALAM ADDRESS NU ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN MASALAH ANJEUN ANJEUN AYA ANJEUN AYA ADDRESS NU ANJEUN ANJEUN NGALANGKEUN KANGGO NGEUNANA NGÉRÉNGKEUN ANJEUN NGARÉNGKEUN ANJEUN ANJEUN AYEUNA NGADÉNÉNÉNÉNÉNÉA ANJEUN SIKITÉNÉNÉNG ANJEUN CÉNÉNÉNÉNÉA ANJEUN RÉKÉNGÉNÉNGÉNG ANJEUN BISA NGÉLÉJÉNÉNÉA ANJEUN SIKIT SIKIT SIKITU GAGAL AKU SIKITU SAKITUTAN SAKADANG SAKADANG SAKADANG SAKADANG SAKADANG AYEUNA AYEUNA SAKUDANG RÉSING SAKUDANG AYEUNA AYEUNA AYEUNA SIKIT E GALUR AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA SIKIT SOKONG TEU AYEUNA AYEUNA AYEUNA GRABRIGHT AYEUNA hayu urang GRABRIGHT AYEUNA hayu urang GRAB SOMERIGHT Ayeuna hayu urang GRAB Sawatara ITALIANRIGHT AYEUNA hayu urang GRAB Sababaraha FOODRIGHT ITAL AYEUNA GRAB Sababaraha. MAKANAN - Sababaraha MAKANAN ITALIA - Sababaraha MAKANAN ITALIA - POINTS-OF-INTERESTSOME MAKANAN ITALIA - poin-OF-INTERNASIONAL HULUPOINTS-OF-INTERNAS HULUPOINTS-OF-INTERNASIONAL HULU THEREPOINTS-OF-INTERNAS HULU ADA PANTANGAN-OF-MINAT HULU AYA SOPOINTS-OF-INTEREST HULU AYA ANJEUN PUNCAK-HENTU HULU AYA NU KUMAHA AYA ANJEUN KITU AYA ANJEUN JEUNG KITU AYA ANJEUN JEUNG KITU AYA RESTAURANTSITALIAN RESTAURANSURANSURANSURANSURANSURANAN AS SUKA RESTORANSI PAGEITALIAN DI SEKARANG KITU KITU KASILIHAN AS KITU KITUNG KITU KITU KASUKA KASUKURAN KITU KITU KASUKA TAPI KASILIHAN KITU KASUKA KASUKA TAPI TELEPON KITU KITU KASUKA KASUKA AROU SETELAH SASALAH DEUI HALAMAN. (.. SASAASA HALAMAN DEUI Halaman. (.. SASAASA HALAMAN SASASA HALAMAN. (..

HALAMAN. (...) HALAMAN. (...) HALAMAN. (...) >> HOST: HALAMAN. (...) >> HOST: HALAMAN. (...) >> HOST: SHOWSPAGE. (...) >> host: nunjukkeun anjeun >> host: nunjukkeun anjeun >> host: nunjukkeun anjeun kumaha >> host: nunjukkeun anjeun kumaha sabab >> host: nunjukkeun anjeun kumaha sabab ku >> host: NUNJEUKKEUN KUMAHA CARA NYAUHUN KITU >> HOST: NUNJEUKKEUN KUMAHA CANGKURNA KITU KUMAHA SIEUN KANA NYIEUN JEUNG KITU JEUNG ANJEUN KANA Cukang lantaran ieu sareng anjeun tiasa nimbulkeun hal ieu sareng anjeun tiasa nelepon sabab anu disababkeun Ku ieu sareng anjeun tiasa nelepon deui SAIDYOU BISA nelepon deui SAIDYOU BISA nelepon SAEAD SAÉNYA BISA TELEUN DEUI DITANGTU TAPI GETYOU BISA NGAJÉNÉ SAÉÉNA TÉÉÉÉ MANGGUH --TUAT - TULIS - >> TUJUAN: >> SOMBANG : >> TETEP: >> TETAPAN: >> TETAPAN: SADAYANA >> TETAPAN: >> TETAPAN: SADAYANA >> TETAPAN: SADAYANA >> TETAPAN: SADAYANA AYA SEATINGSEATINGSEATSEVISI KASILIHAN SANGATNA SADAYAHNA SEKARANG SEKARANG SEKARANG KRISMASIS SEKARANG TIM > HOST: >> HOST: I >> HOST: I GO >> HOST: I GO TO >> HOST: I GO T T O GEUS >> RUMAH: KUMAHA AYA >> RUMAH: KURING KUDU WAKTU >> HOST: KUDU AYA WAKTU DIDIJAKKEUN >> RUMAH: KADIEU KUDU WAKTU DIDIEUN >> HOST: I GO BISA WAKTU TEU HANYA >> HOST: KUMAHA AYA WAKTU HANYA NYAHO >> HOST: KUDU AYA WAKTU HANYA TEU AYA WAKTU ANJEUN ANJEUN SAHA GAMPANG AYA WAKTU HANYA TEU AYA WAKTU LAIN Naha kuring ngan ukur terang kana hiji waktos, kuring ngan ukur terang kana hiji waktos, naha kuring ngan ukur terang kana hiji waktos ATAWA TWOA, naha kuring ngan ukur terang kana hiji atanapi dua waktos MACA, kuring ngan ukur terang kana hiji atanapi dua tempat MAC hiji. Atanapi dua tempat MAC hiji atanapi dua tempat MAC anjeun salah sahiji atanapi dua tempat MAC anu anjeun tingali hiji atanapi dua tempat MAC anu anjeun lebet kana hiji atanapi dua tempat MAC anu anjeun lebet di dieu hiji atanapi dua tempat anu anjeun lebet di dieu sareng anjeun ogé bakal aya sareng anjeun 'REYOU GO DIDIEU AND ANJEUN BISA AYA JEUNG BISA AYA ANJEUN JEUNG BISA AYA ANJEUN JEUNG JEUNG JEUNG 11 ANJEUN AYA JEUNG ANJEUN KITU ADA 11 SIZESLIKE ANU 11 SIZESLIKE AYA 11 SIZE INLIKE AYA 11 S IZES DINA SAKITNA ADA 11 SIZES DINA SATU BLOK (...) Dina hiji blok (...) dina hiji blok (...) Downtoned hiji blok (...) Downtown ST. IN ONE BLOCK (...) TURUNUNG ST.

PETEIN ONE BLOCK (...) Downtown ST.

PETE ALLIN ONE BLOCK (...) Downtown ST.

PETE ALL OFDOWNTOWN ST. PETE ALL OFDOWNTOWN ST. PETE SADAYANA ADOWNTOWN ST.

PETE SADAYANA ST. PETE SADAYANA SUDAH DITANGTUNGKEUN ST. PETE SADAYANA SUDAH DIPIKANGKEUN ST.

PETE SADAYANA SUDAH BISA NYAÉA SIA TÉDÉNA SÉNA SÉDÉNA SÉDÉNA SÉÉNA SÉNA SÉDÉNA SÉDÉNA SÉDÉNÉL JEUNG SANGKING LOVEA SUDDEN SÉÉÉNÉÉÉÉ BÉLÉS TRANSLATE TO A SIGDEN ANJEUN KURING SUKSES KASIH CINTA KA ANJEUN CINTA KA LEUWIH BISA CINTA KA LEBEBIHAN YEAH KUDU CINTA KA LEUNGGUH YEAH KUDU CINTA KA SALIRA YEAH AYA DEDELIBERAT YEAH AYA DEDELIBERAT YEAH DITUASA DEUI DINA DINA DINA 40 DEUDI DINA BASA DINA 40 DEUDI DINA BASA DINA 40 DEUDI DINA BASA DINA 40 DEUDI DINA DINA BASA DINA 40 DEUDI DINA DINA BASA DINA 40 DEUI DINA BASA DINA 40 DINA BASA DINA BASA DINA BASA CÉDÉ 40 ANU BÉRÉÉÉÉ LAÉÉNA DEUDI DINA 40 BASA DINA DINA BASA DINA 40 DINA BASAÉ DINA BASA DINA 40 DINA BASAÉ DINA BASAÉ DINA 40 DINA BASAÉ DINA BASA DINA 40 Béda Da éta 40 Taun Éta ogé 40 taun. YAÉÉÉÉ DE DEUI 40 SÉÉNA ALLDELIBERATÉ ÉÉÉÉ DE DEUNGÉÉ 40 SÉSA SÉÉÉNÉNÉL 40ÉÉSÉA SÉÉÉNÉA 40ÉNÉSÉNÉA SÉNA JALAN 40 SÉÉSA SÉLÉNÉN JEUNG jalan anu handap 40 SÉÉNA JEUNG JALAN NUNJUK 40 JEUNG KABEH JALANNA TOARE 40 NU SADAYANA JALAN NURUN JEUNG CATETAN 40 SAHA JEUNG CARA NURUNJEUN KA TEU SOWAY TURUN NANGTU TEU SANGKURNA NURUNJEUN KA JEUNG GAMPANG JEUNG KA URANG GAMPANG JEUNG KA URANG GAMPANG KA URANG GAMPANG JEUNG VERYWAY NURUN KA TEU GAMPANG JEUNG GAMPANG JEUNG KA GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG - -BREWERY - BREWERY - BREWERY >> HOST: - BREWERY >> HOST: hayu urang - BREWERY >> HOST: hayu urang - BREWERY >> HOST: hayu urang ka - BREWERY >> HOST: hayu urang ka >> HOST: hayu urang ka >> imah: hayu urang ka jalan >> imah: hayu urang ka jalan sareng >> tempatna: hayu urang ka jalan teras nyarios >> tempatna: hayu urang ka jalan teras nyarios salam >> Bumi: hayu urang ka tonggoheun Sareng nyarios Héllo teras nyarios Héllo teras nyarios Héllo pikeun teras-terasan teras nyarios Héllo kanggo ti payun sareng nyarios HELLO janten ti saprak VIRGINIABEVERLY VIRGINIA SABADANG Sacara langsung MARGIEBEVERLY SING MARGIE BOUGHTBISI NYAUTA MARGIE BOUGHT CONNECTBEVERLY SORE MARGIE BOUGHTEVERLY SING MARGIE BOUGHT 2.BO UGHT 2.BOUGHT 2. >> HOST: BOUGHT 2. >> HOST: WHOBOUGHT 2. >> HOST: SAHA NU MIMPIN 2. >> HOST: SAHA NU MIMINA 2. >> HOST: SAHA NAHA ANJEUN >>>> ANJEUN: SAHA NAHA ANJEUN >>>> ANJEUN: SAHA MANEH >> MÉRÉS >> HOST: Saha anjeun >> Mésér 2 >> HOST: Saha anjeun >> Mésér 2 kanggo >> tempat: saha anu anjeun >> mésér 2 kanggo BEVERLY >> HOST: Saha anu anjeun >> Mésér 2 pikeun BEVERLY? ​​Mésér 2 pikeun BEVERLY? ​​Mésér 2 Pikeun BEVERLYLY? >> PANGGILIRAN: Mésér 2 kanggo anu hadé? >> TELEPON: SEBENERNYA 2 Pikeun BEVERLY? >> TELEPON: SAÉTU >> CA >> Télépon: Bener >> CA >> Télépon: Bener >> CA Ngeunaan >> Télépon: Bener >> CA Ngeunaan hiji >> Télépon: Bener >> CA Ngeunaan hiji pikeun >> tukang nelepon: SAÉstuna >> CA Ngeunaan Hiji Pikeun Sorangan >> Nelepon: SAéstuna >> CA Ngeunaan Hiji Pikeun Kuring sorangan Pikeun hiji Pikeun kuring sorangan ngeunaan hiji sorangan pikeun hiji sorangan ti hiji pikeun kuring sorangan hiji ti panon sorangan pikeun diri kuring hiji ti panon Ngeunaan hiji pikeun diri kuring hiji ti panon dina panon ti panon dina panon ti panon ti panon ti panon tina panon dina hiji panon ti panon ka panon ti panon dina panon ka FLORIDA ka florida ti florida ti florida ti Virginia FLORIDA TI VIRGINIA Janten I'MFROM VIRGINIA Janten Abdi FROM VIRGINIA Janten Abdi DiajarFROM VIRGINIA Janten Abdi Diajar TOFROM VIRGINIA Janten Kuring Diajar Pikeun gaduhFROM VIRGINIA Janten Abdi Diajar gaduh MYFROM VIRGINIA Janten Abdi Diajar gaduh Cara kuring gaduh cara kuring pikeun jalan kuring sakitar jalan kuring UNDEL ENTÉÉÉNÉH KANA CARA KURING TINGKAT JEUNG CATETAN TEUING >> HOST: >> HOST: >> HOST: >> TELEPON: >> HOST: >> TELEPON: Dimana >> HOST: >> TELEPON: Dimana >> HOST: >> TELEPON: Dimana anjeun >> Nelepon: Dimana anjeun >> Nelepon: Dimana putra anjeun >> nelepon: Dimana putra anjeun sareng >> Telepon: Dimana putra anjeun sareng kumaha >> nelepon, dimana anjeun ANJING JEUNG KUMAHA LIMA >> NELepon: Dimana putra anjeun sareng sabaraha lami >> nyauran: Dimana putra anjeun sareng sabaraha lami anjeunna >> nyauran: Dimana putra anjeun sareng sabaraha lami anjeunna? Putra sareng sabaraha lami anjeunna? ANAK JEUNG KUMAHA SIA TUA? ISSON sareng sabaraha umur anjeunna? Naha 25 jalmi sareng sabaraha umur anjeunna? Naha 25 ANDSON sareng sabaraha umur anjeunna? Naha 25 sareng HESON sareng sabaraha umur anjeunna? Naha 25 Sareng Anjeunna Yahya sareng sabaraha umur anjeunna? ADALAH 25 JEUNG ANJEUNG LANGSUNG MOVEDIS 25 JEUNG NGARÉNÉNÉNOTÉNÉN 25 JEUNG BARÉNÉNNÉNÉNNYA UPIS 25 JEUNGÉNÉNNÉNÉNN BARÉNÉH DITINGGI DIDIEU 25 JEUNGÉNÉNNÉNNYA LANGSUNG DIDIEU TOIS 25 JEUNGÉNÉNNÉNNÉN LANGÉNÉH LANGSUNG DIDIEU KA AIS 25 JEUNG NGARÉNÉNÉN LANGÉNYA BOBURAN 25 JEUNG ANJEUNGNA GOLEK DIDIEU DIDIEU KANG POÉ HEIS 25 JEUNG ANJEUNG BARENG GOLEK DIDIEU KANA JEUNG KULI AYA KUDU DITANGKEUN JEUNG KULIYA SIA GAMPANG DIDIEU KUDU DITANGGUL JEUNG KULIYA ANJEUN JEUNG KULIYA NYIEUN KASILAHAN KASILIAN DI SIA KANGGOJABAN JEUNG KUDU TAMPILAN JEUNG DIDIEU DIDIEU KANGGO GAMPANG NYAETA JEUNG KAPITUH DIDIEU KANGGO JEUNG KASILIHAN DITAMPILAN JEUNG KITU JEUNG KAPILIHAN KASILAHAN JEUNG KITU JEUNG KASILIHAN KERJA NAMPAK JADI KITU KURING HAYANG NUNJUNG JAWAB JEUNG KITU HAYANG HAYANG KAPITAS KASILIHAN JEUNG KITU HAYANG JEUNG KITILIHAN JAWAB JEUNG KITU HENTEU HENTEU NGADAPKEUN KASILAHAN JEUNG KITU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HENTEU HANYA INGKE HANÉNÉNÉNÉNÉNÉNGNÉNÉNÉJ GAMPANG WA FAMILIARJAN HAYANG HANYA WA FAMILIAR HENTEU HENTEU HANYA WA FAMILIAR DENGAN HENTEU HENTEU HANYA WA FAMILIAR sareng Wewengkon - FAMILIAR WITH THE AREA - FAMILIAR WITH THE ARE---- NAMPANGKEUN DENGAN WILAYAH- NAMPANG JEUNG FAMILIAR DENGAN WILAYANA- NAMPANG JEUNG GAMPANG JEUNG WARNA-- NAMPANG JEUNG ISFAMILIAR DENGAN WILAYAH- NAMPANG JEUNG ANJEUNNA NAMPANG JEUNG NU NAMPAH JEUNG NU NU NYAUTUN JEUNG GAMPANG NYAIKEUN JEUNG GAMPANG GAMPANG GAMPANG JEUNG ANJEUN NAMPANGKEUN NGAJADI ANAPPEAR JEUNG GAMPANG NGASILKEUN JADI GAMPANG GAMPANG GAMPANG ANJEUN Masihan barang sapertos THATEXCITING pikeun masihan barang sapertos éta nalika ngayakeun pikeun masihan barang sapertos nalika kuring ningali sapertos nalika kuring ningali siga kuring nalika kuring ningali siga éta nalika kuring ' VE NITÉNANA SANGGUNG JEUNG Nalika Kuring Nénjo éta kuring ngomong yén nalika kuring ningali éta kuring ngomong éta siga anu kuring ningali éta kuring ngomong yén bakal ningali éta nalika kuring ningali éta kuring bakal nyatakeun yén kuring bakal nyatakeun yén éta bakal JADI Kuring saur anu bakal sampurna kuring ngomong yén bakal sampurna FORIT mah saurna bakal sampurna pikeun MEPERFECT pikeun kuring >> host: >> host: >> host: di >> host: di ieu >> host: dina harga ieu >> host: dina poin harga ieu >> host: di NU HARGA TITIK A >> HOST: DI NU HARGA INI KITU >> HOST: DI NU HARGA TITIK NU HARGA TOSIS NITOS A TITIS HARGA TITIS A TOTA HARGA TITIK JEUNG KITU HARGA RAKAYAT POINT RAHAYAT RAHAYAT ANJEUN HARGA NANGTU JEUNG JALMA ANU KUDU AYA RÉSÉNA BISA HAYANG HAYANG HAYANG hoyong $ 49,95 SADANGNA HAYANG $ 49,95 BARANG-BÉÉNÉH HENTÉNA $ 49,9 BÉH $ 49,9 BÉH $ 49,9 kitu GREATWANTED $ 49,95 éta jadi pinunjul ALSOWANTED $ 49,95 éta jadi pinunjul ogé APPEARSWANTED $ 49,95 éta jadi pinunjul ogé mucunghul HARDGREAT ogé mucunghul HARDGREAT ogé mucunghul teuas YOUGREAT ogé mucunghul teuas YOU DON'TGREAT ogé mucunghul teuas anjeun teu THINKGREAT ogé mucunghul teuas YOU ORA NGOMÉNGKEUN ORA NGOMÉNG KANGGO ORA A BOUT ThatYOU

Naha aranjeunna tetep ngadamel GPS Magellan?

Produk konsumén

AyeunaGPSproduk dugi ka 2016 kalebet: TheMagellan RoadMatejeungMagellan Maestroséri sistem navigasi mobil portabel. TheMagellanCrossoverGPS pikeun mobil sarenggenggemnapigasi. TheMagellaneXplorist naMagellanSéri Triton kergenggemalat navigasi.

Oh, kuring parantos nganggo GPS Navigator Satelit GPS 300 ieu Theell Cell pikeun $ 5 Éta ti taun 1996 1995 Kuring masih mikir batréna di dinya kuring nembé masang batréna sareng anteneu super sénsitip pikeun ngalacak kecepatan setir langkung saé titik dina layar, enteng tandaan posisi Pakem Karét coklat kumis dina kaayaan cuaca Rock keyboard pikeun penamaan gancang sareng milih landmark tampilan backlit anu gampang dibaca nyandak anjeun gancang sareng gampang ka sadaya 100 landmark anu disimpen ku Komite Landmark set -up waktos sareng indikator batré Menu pelindung konci nyegah ngahaja ngahurungkeun panarima sareng nyaritakeun ngeunaan 24 jam ku éta dua batré AAA jalan.

Nalika kuring mimiti kéngingkeun éta jalma nyarios yén éta lirén damel sareng nalika anjeun maca buku manual éta leres-leres henteu ngawartosan anjeun langkung seueur tibatan kumaha cara masihan cara anjeun sareng barang-barang. Janten nalika anjeun ngahurungkeun pikeun pertama kalina, Magellan nyarios GPS sareng anjeun bakal ningali, di dieu kuring nikah 4226.91 sareng 74 atanapi 55 15 sareng Littlearrow ieu jalan-jalan sareng gancang pisan satelit na mendakan sareng kuring ieu sigana sajam kaluar di dieu sareng kuring mareumanana, cabut batréna sareng nalika anjeun perhatoskeun éta jalan-jalan éta mariksa peunteun anu béda pikeun satelit anjeun, oke kuring mendakan anu pangsaéna, kalayan modél anu langkung lami éta dianggo, anjeun kedah nyandak éta dimana-mana atur dimana éta openky anu saé pastikeun pastikeun menu klik dua kali pencét hit kanggo nyiptakeun waktos kanggo ketinggian sareng alat ukur batere sahenteuna pikeun klik Amérika Serikat sareng deui tanggal peta WG 584 anu anjeun pikahoyong kecuali upami anjeun di Éropa sareng hal anu anjeun tiasa robih nyaéta mil per jam.

Y kilométer Abdi gaduh 912 waktos ayeuna ayeuna urang téh jam 4:40 sonten. titik rujukan kalér magnét anjeun nempatkeun éta kalér sareng éta nyarios pencét enter pikeun ngamimitian anu gampang oh anjeun ti USA sareng kuring diatur ka New York sabab kuring di New York sareng anjeun gaduh padamelan di handap maka anjeun ngan ukur nyarios navigasi, éta nganteurkeun anjeun deui kana layar sareng ieu saleresna anteneu hal anu ageung ieu didieu sareng anjeun hoyong pisan naék mudik pikeun milarian satelit. Hayu urang tingali kami mendakan dua satelit, ayeuna butuh tilu pikeun segitiga, sareng kuring parantos nempatkeun hal ieu di lapangan anu lega di halaman belakang kuring janten kuring tiasa ningali sadaya langit sareng panginten peryogi sajam satengah, kuring tuh Kapanggih lima satelit masing-masing sareng diénggalan dimana kuring ayana, kusabab nalika mimiti éta ngan ukur 42.000 sareng saur kuring aya 85 di dinya janten leres-leres ngudag satelit sakali mendakan satelit sakedik diprogram deui sabab éta kedah ngaunduh sadayana ieu inpormasi sabab sakumaha anu anjeun perhatoskeun henteu aya port dina alat ieu pikeun ngaunduh naon-naon, ieu pikeun sumber listrik bantu, oke batréna aya di tukangeun didieu sareng éta jenis rapih kusabab nalika anjeun perhatoskeun plus aya di dieu sareng plus aya di dieu , duanana bulu handap.

Janten nalika anjeun mésér salah sahiji hulu batréna nuju ka cinyusu anu biasa pisan sareng éta nyarios batréna 24 jam terakhir sareng saé sareng saprak kuring ngalihkeunana, ngabobodo sareng balik ka satelit pas anjeun ngagaduhan tilu Gaduh satelit di dieu anjeun tiasa pencét nav sat deui sareng saleresna bakal nyaritakeun bantalan anjeun sareng jarak ti titik arah anjeun, arah anu anjeun jalan, sakumaha gancangna anjeun ngalih, sareng anjeun terang pitunjuk dina buku bakal nyandak éta langkung tina Fungsi janten ieu masih unit damel sakedik lambat Éta panginten mangrupikeun unit GPS anu paling murah anu anjeun tiasa ngagaleuh dina taun 1996 anu sigana masih mahal pisan dina waktos éta sareng aranjeunna damel, aranjeunna pikaresepeun geo-cach sareng barang-barangna sareng mudah-mudahan nalika anjeun ngagaduhan, ngan ukur masihan cobian, sapertos anu kuring carioskeun, pasang di lapangan upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun éta dina waktos anu e énggal, candak batréna, pasang deui pas anjeun kéngingkeun kana r Detect satelit dina sababaraha menit munggaran, atur supados anjeun tiasa maén ténis lempeng luhur sareng ka handap, oke janten anjeunna bakal dina posisi éta kusabab anjeunna milari opat satelit ti sadaya opat sisi pikeun milarian jabatanana teras pasihan anjeunna sababaraha jam pikeun ngaunduh éta sareng sadaya cocooan sareng barang anu anyar kuring gaduh waktos sesah milarian deui teu aya pamariksaan deui tapi saleresna mah nomer ieu dugi ka lima satelit janten anjeun dugi upami aya patarosan ngahubungi kuring sareng upami henteu anjeun tiasa ngirim email ka kuring. Mudah-mudahan anjeun resep kana tulisan Hatur nuhun pikeun dinten anu saé

Kumaha kuring nyambungkeun Magellan RoadMate kuring kana mobil kuring?

Pariksa Konéksi sareng Pangaluyuan Akhir Upami lampu indikator kakuatan dina adaptor kakuatan kendaraan hurung, listrik badé disayogikeun ka panarima Magellan RoadMate. Upami éta henteu hurung, parios sambungan kabelna kana wadah kakuatan kendaraan. Upami lampu masih hurung, hurungkeun hurung kandaraanna.

Dimana badé ngapdet Magellan RoadMate 1412?

Sakali anjeun réngsé ku éta, Janten anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu: 1: - Kadua anjeun muka panyungsi internét, anjeun kedah nganjang ka situs resmi Magellan.

Sakumaha jangkungna panarima Magellan RoadMate?

Pangguna diperhatoskeun yén parobihan sareng modifikasi anu dilakukeun kana alat-alat tanpa persetujuan pabrik tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat-alat ieu. Panarima Magellan RoadMate kedah dipasang sareng dioperasikeun dina jarak anu langkung caket 8 inci (20 cm) ti pangguna.

Kumaha carana Ngajempékeun volume dina Magellan RoadMate?

Ketok dina tombol Ngajempékeun pikeun Ngajempékeun jilidna, atanapi ketok ikon '+' atanapi '-' pikeun ngarobih tingkat polumeu. Buku Alamat atanapi dina menu OneTouch. Tips Ng lebetkeun Alamat Gancang • Nalika anjeun ngalebetkeun nami kota atanapi jalan, parangkat lunak Magellan ngan ukur nembongkeun karakter anu muncul dina kamungkinan hasil teangan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Teu tiasa mendakan taskmgr.exe - milarian solusi

Kumaha kuring ngeureunkeun Facebook Messenger ti muka dina jandéla anyar? Pilih Setélan & Privasi. Buka Setélan. Gulung ka handap kana Bewara .... Ti 8 Sep, 2020, pikeun nganonaktifkeun panyebaran pesen otomatis: Buka Facebook. Tingali ka belah katuhu layar. Pencét ikon Messenger (⚡️) Pencét tombol pilihan (…) Klik bunderan centang ⭕️ ku 'Pop-up New Messages' (Pitunjuk Desktop)

Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Kumaha kuring mareuman bewara OneDrive dina Android? Aktipkeun atanapi Pareuman OneDrive 'Dina dinten ieu' Bewara dina Android dina Aplikasi Setélan Buka Setélan dina telepon Android Anjeun. (tingali screenshot handap) Ketok dina Aplikasi dina Setélan. (tingali gambar di handap) Ketok dina OneDrive dina Aplikasi. (... Ketok Bewara. (... Hurungkeun atanapi Pareuman Kenangan ti dinten ieu pikeun anu anjeun pikahoyong. (

Layar biru Qcamain10x64.sys - kumaha ngabéréskeun

Naha headset Logitech abdi teu bisa dipake? Unplug headset tina port USB PC sarta reboot komputer. Henteu ngan ukur hurungkeun deui - ngalakukeun panutupanana sistem lengkep teras hurungkeun deui, sabab ieu bakal ngabantosan mémori dina port USB. ... Pastikeun headset dipilih salaku alat standar dina PC dina pilihan Sound Recorder sareng Playback.