Utama > Faq > Install_flashplayer.exe - milarian solusi

Install_flashplayer.exe - milarian solusi

Kumaha kuring ngaunduh mandiri Adobe Flash Player?

Upami anjeun palanggan masing-masing, masangPamuter Flashdina komputer pribadi, mangga buka https: // get.adobe.dengan /flashplayer/ kadownloadsareng masangPamuter Flash.

Naon InstallFlashPlayer EXE?

Anu asliInstallFlashPlayer.exefile mangrupikeun komponén parangkat lunak Adobe Flash Player ku Adobe Systems.InstallFlashPlayer.exenyaéta hijilaksanafile anu kagolong kana Adobe Flash Player, program perangkat lunak freeware anu dianggo pikeun ningali audio sareng pidéo anu didamel dina platform Adobe Flash.

Halo, ieu Dale ku Computer Follow-up sareng dinten ieu kuring hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan alternatif pikeun Flash Player.

Teu diragukeun seueur jalma resep nonton YouTube sareng mendakan yén urang kedah janten budak ka Flash Player dina komputerna, utamina upami anjeun nganggo deui Internet Explorer, tapi aya alternatif sareng salah sahijina nyaéta panyungsi anjeun hoyong dianggo, anjeun tiasa Milih pangotéktak anu ngadukung html5 sareng milarian masalah flash ieu kadang-kadang, kuring bakal nunjukkeun anjeun cara gampang pikeun ngaunduh ieu upami anjeun teu acan ngagaduhan Chrome, Google Chrome mangrupikeun browser html5 anu tiasa anjeun buka halaman wéb anu disebat Salapan di dieu Night Comm sareng anjeun tiasa ngaunduh Chrome sareng kuring nyarankeun anjeun nambihan Firefox di dinya ogé kantun centang buleudna, klik Download Installer Ayeuna kuring parantos aya dina komputer kuring di dieu janten kantun ngalangkung tapi anjeun bakal ningali prosés na Persis sami sareng kuring gaduh unduhan ieu di dieu, maka Chrome Firefox In installer pikeun wengi éta diunduh janten kuring klik kana pikeun ngajalankeunana, klik Run, enter User Account Control prompt, click Yes and you can click View Details if you hoyong ningali stat kami tina unduhan sareng hoyong ningali pamasanganana. Firefox nuju ngaunduh sareng Chrome dilolongan sabab éta mutahir sareng ayeuna nalika anjeun badé nyarioskeun hiji artikel YouTube anjeun terang yén éta tiasa dianggo kusabab éta maénkeun éta tulisan. Oke, kuring parantos cukup ngeunaan ieu dina peramban Chrome ayeuna, tapi kaseueuran jalma gaduh masalah Flash dina Internet Explorer sareng kuring ngan ukur nunjukkeun anjeun cara gancang kumaha anjeun tiasa leres-leres ngalereskeunana, éta panginten sakedik béda sanés anjeun panginten nyobian nyalira, sareng kuring bakal nyayogikeun tautan éta pikeun anjeun di dieu, tapi aya ieu uninstaller flash anu tiasa anjeun unduh sareng éta leres di dieu, cobian ngalereskeun lampu kilat sareng ketik panjelajah.

modeu ryzen enso

Upami anjeun kedah nutup Internet Explorer anjeun panginten kedah ngalakukeun éta dina panyungsi anu sanés dina waktos clickdoneok, ieu sacara otomatis bakal ngaleungitkeun versi X sareng plug-in Flash anu aktip pikeun anjeun tibatan muka panel kontrol nyalira, janten cara gancang pisan sareng tuntas pikeun ngalaksanakeunana, sareng panyabutan anu disayogikeun ku Adobe, tautan kuring bakal nyayogikeun anjeun ayeuna ogé. Nalika anjeun kéngingkeun Flash Player, anjeun biasana kéngingkeun installer rintisan, file alit anu ngandung Candak sésana file tina internét anu anjeun peryogikeun kanggo ngalengkepan pamasangan pikeun anjeun Kuring resep pisan ngagunakeun file offline lengkep, sareng éta ogé masihan anjeun dua pilihan anu sanés anu installer MSI panginten henteu acan pernah dilakukeun, janten kuring resep mesen vérsi Windows pikeun Internet Explorer sareng Flash Player berbasis plug-in Windows, janten kuring ngan saukur ngaunduh vérsi exe sakalian. , tapi upami anjeun kantos ngagaduhan anu leres-leres nekad sareng moal lebet, anjeun tiasa nyobian installer MSI, janten teras pencét sareng Download Exe sareng anjeun tiasa kéngingkeun éta sorangan Tingali Unduhan di dieu upami anjeun hoyong ningali langkung detailna didieu nalika di Chrome Pasangna sacara otomatis Anjeun bakal mendakan yén anjeun ngeureunkeun sababaraha toolbar tambahan anu kadang henteu saé pikeun komputer anjeun Oke, éta ActiveX -Version Ayeuna hayu urang payun sareng kéngingkeun versi plug-in Éta prosés anu sami unduh anjeun tiasa angkat didieu sareng nonton éta ok éta parantos diunduh janten kuring bakal klik pikeun ngajalankeun éta Tampi Kontrol Akun Pamaké kecuali mareumanana klik Instalkeun sami sareng anu sanés deui kuring resep ngabéjaan kuring pikeun masang pembaruan sareng éta waé, éta saderhana éta kaseueuran waktos bapak bakal ngurus masalah lampu kilat anjeun dina panjelajah internét, sanaos aya masalah anu langkung jero anu ngabutuhkeun téknisi pikeun ngurus anjeun, tapi kanggo ayeuna upami anjeun hoyong ningali tulisan ieu anjeun peryogi animasi eusi, pikeun Flash Player diperyogikeun sareng anjeun gaduh masalah sareng Internet Explorer sareng ngaunduh Chrome sapertos anu kuring nyebatkeun tadi. Anggo metode unduh salapan-salapan anu saderhana pisan, sareng anjeun ogé tiasa nganggo halaman wéb ieu pikeun leres-leres masang pembaruan, janten upami anjeun henteu percanten nalika ningali ikon anu dipidangkeun di handap ieu yén Flash atanapi Java kedah diénggalan anjeun tiasa ngamutahirkeun hal-hal sapertos Chrome sareng Java langsung tina situs ieu sapertos Flash pikeun anjeun sigana parantos diupdate langsung ti Adobe sareng upami henteu yakin anjeun bakal tiasa langsung kana panel kontrol sareng muka FlashPlayer anjeun, di dieu anjeun tiasa lebet Advanced sareng ieu bakal nyaritakeun vérsi mana anjeun gaduh sareng anjeun tiasa pencét parios ayeuna sareng kusabab anjeun ningali eusi animasi ieu nunjukkeun yén pamuter flash anjeun damel di ditu di dieu disebatkeun didieu youso di dieu ngawartosan anjeun anu vérsi flash anu parantos dipasang sareng ieu nunjukkeun vérsi pangénggalna anu aya janten kami Atos dugi ka ayeuna di dieu waé kuring ngan ukur hoyong nyaritakeun sakedik ngeunaan alternati ven ngeunaan Flash Player nganggo browser HTML5 sapertos Google Chrome ogé sakedik ngeunaan cara ngalereskeun sababaraha masalah Flash Internet Explorer anjeun anu langkung saderhana lems sareng anu kuring henteu nyebatkeun nyaéta Firefox tapi colokan -Inversi nutupan Flash pikeun Firefox janten anjeun gaduhna kitu kuring ngarepkeun ieu ngabantosan anjeun kalayan masalah flash anu anjeun lereskeun sareng ComputerAfricare, hatur nuhun sareng pamitan sareng ayeuna pikeun bonus seueur parangkat lunak masalah sapertos kumaha upami urang nembé nyarioskeun kumaha masalah sareng sababaraha inféksi adware minor tiasa leres-leres direngsekeun ku lagu ayeuna-ayeuna.

Pikeun anjeun anu resep nyingkahan nyeri sirah sareng ngantepkeun padamelan ieu janten ahli propésional, anjeun tiasa mesen sési jarak jauh online kalayan perawatan komputer di komputer saatos karéta komputer sareng waktos sakitar 60 menit sareng diwangun ti mimiti pilihan jasa anu teu perlu anu dinonaktipkeun, Windows visualisasi diadaptasi atanapi BestPerformance a Thorald hard disk cleanup, anu kalebet ngabersihkeun Windows sareng file aplikasi samentawis, cookies sareng file Internét samentawis. Daptar jasa sanés anu ditawarkeun deui ku komputer saatos komputer. Ayeuna anjeun tiasa nganjang ka halaman wéb kami handapeun komputer saatos perawatan jauh perbaikan komputer gaduh sakedik kaributan sareng anjeun henteu kedah nyéred komputer anjeun ka toko sareng sambung jarak jauh saéstuna gancang pisan Kami ngan ukur nelepon telepon saatos mesen janji sareng kuring badé angkat ka halaman wéb, download sakedik perangkat lunak turun sareng kami tukeur sababaraha kode sareng kami aya dina komputer anjeun sareng anjeun tiasa ningali sagala anu kami lakukeun sareng anjeun tiasa pastikeun kami pegatkeun nalika kami parantos sareng éta saderhana, mangpaat pisan, tapi ayeuna perawatan komputer éta mangrupikeun halaman wéb kaanggotaan anu dibayar anu utamina ngeunaan ngajar anjeun kumaha ngajaga komputer anjeun nyalira sareng serangkaian tutorial artikel sapertos tulisan anu nembé ditonton Pidéo Ieu Anjeun teu ngagaduhan janten teknisi Abdi henteu ngarepkeun anjeun janten teknisi pc di dieu sabab éta tujuanna pikeun pangguna komputer biasa anjeun kedah tiasa nuturkeun aranjeunna persis sareng anjeun tiasa ngeureunkeun sareng nyampurnakeun prosedur ieu kanggo waktos anu kawates ayeuna Waktos henteu sesah Kuring bakal nawiskeun optimalisasi gratis sapertos naon anu nembé dibahas salaku bonus pikeun anggota taun énggal kami sareng panyingkiran virus sareng spyware gratis pikeun anggota kahirupan urang. Hiji-hijina bédana antara anu dua nyaéta kaanggotaan taunan $ 47 sareng kaanggotaan saumur hirup nyaéta $ 97 sareng ieu anjeun kéngingkeun tune-up bonus atanapi ngaleungitkeun spyware virus gratis ayeuna salah sahiji jasa ieu bakal janten starter luncat anu saé pikeun ngungkulan kamungkinan kagagalan komputer prematur sareng ngajantenkeun anjeun komputer langkung gancang, langkung dipercaya sareng langkung awét. Ogé kéngingkeun lauk pikeun ngadaptar di sovisit computer aftercare com kanggo langkung seueur inpormasi sareng kami ngarepkeun bakal pendak deui sareng nyetél komputer ku cara anu anjeun ngarepkeun

Kumaha kuring install Adobe Flash Player ActiveX?

Kumahapikeun Ngunduh Adobe Flash Player ActiveX
  1. Didatangan ieuAdobe Flash Player unduhhalaman.
  2. Pilih 'Windows 7 / Vista / XP ' dina Léngkah 1, sanaos anjeun nganggo Windows 8 atanapi 10.
  3. Pilih 'Internet Explorer -AktipX 'dina Léngkah 2, sanaos anjeun nganggo panyungsi wéb anu sanés.
  4. Pencét 'UnduhAyeuna 'sarenginstall Adobe Flash Player.

Hai babaturan Hilebol, Abdi Ertuğrul.

Dina tulisan ieu, 'Kumaha kuring ngaktipkeun Flash Player Activex?' Kuring bakal ngajelaskeun éta ka anjeun. Réréncangan, Adobe lirén ngamungkinkeun eusi Flash dina 12 Januari 2021. Kami ogé nunjukkeun solusina dina tulisan ieu.

Hayu urang cobian ayeuna. Ieu peringatan ka anjeun nalika nyobian ngaksés eusi Flash. Sareng sadaya eusi flash diblokir ku cara ieu.

windir system32 snippingtool.exe

Kami ogé bakal nunjukkeun solusi pikeun masalah ieu. Kami parantos nyiapkeun paréntah. Anjeun tiasa nuturkeun pituduh ieu atanapi nonton tulisan ieu.

Mimiti urang kedah milarian terang sabaraha bit dina Windows. Pitunjuk: kumaha milarian terang sabaraha bit Windows? Kuring muka file explorer (nganggo tombol win + e), leres diklik dina PC Ieu sareng milih pilihan 'Properties'. Kuring terang yén kuring gaduh sistem operasi 64-bit.

Ayeuna .. Aya pituduh pikeun Windows 8-10 sareng pituduh séjén pikeun Windows 7.

Kuring bakal ngajelaskeun pituduh Windows 8-10 heula. Pitunjuk: Lengkah 1 Pitunjuk: Lengkah 2 Pitunjuk: Lengkah 3 Pitunjuk: Lengkah 4 Pitunjuk: Lengkah 5 Pitunjuk: Lengkah 6 Prosés kami kumplit, ayeuna urang bakal muka klién pgiex sareng ngajalankeun tés, sapertos anjeun tiasa tingali tiasa ngaksés kontén swf. Jalma, ayeuna hayu urang nunjukkeun naon anu kedah urang lakukeun pikeun Windows 7.

Abdi nyobian muka klien pgiex ti dieu. Perhatosan: Instalasi Activex henteu kapendak dina komputer anjeun. Éta ngarah ka halaman paréntah.

Ti dieu urang mimitian pitunjuk pikeun 'Windows 7'. Pitunjuk: Léngkah 1 Hayu urang unduh file panyiapkeun ti daérah tautan unduhan. Upami anjeun parantos nganggo curang urang sateuacanna, maka proba bly program ieu dipasang dina sistem anjeun.

Hayu urang buka .. Hayu urang teraskeun masangna.

Di dieu urang pilih pilihan 'Entong parios apdet'. Kami kaluar tina panyetelan. Pitunjuk: Lengkah 2 Pitunjuk: Lengkah 3 Pitunjuk: Lengkah 4 File anu nganggo ekstensi OCX aya di dieu, kuring bakal nyalin nami file ieu.

Kuring parantos nyalin file sareng ngahapus na. Penting pikeun urang nyalin nami file ieu kuring tiasa ningali sabaraha bit komputer kuring sapertos kieu tiasa ningali komputer kuring 64 bit. Pitunjuk: Léngkah 5 Hayu urang unduh file 'Activex Enabler.zip'.

Kuring muka file urang sareng buka folder 'Windows 7'. Di dieu kuring milih file 64-bit salaku komputer abdi 64-bit. Éta ogé nyebatkeun 'FlashUtil64'.

Kumaha kuring tiasa ngaunduh Adobe Flash Player gratis?

Kadownloadversi panganyarna tinaAdobe Flash Playernyolok, mangga buka http: // meunang.adobe.dengan /flashplayer/. Thedownloadnyaétagratissareng instalasi ngan ukur peryogi hiji atanapi dua menit dina modem 56k.

Kumaha kuring masang Flash Player dina komputer kuring?

Ayeuna hayu urang ngalih ka bagian salajengna pikeun ngabagi léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun ngaunduh Flash Player kanggo Windows PC. Janten di dieu urang angkat: Unduh file installer Flash Player tina tautan di luhur. Simpen file anu diunduh kana komputer anjeun. Klik dua kali dina file installer Flash Player anu diunduh.

Kumaha cara uninstall Flash Player dina Windows XP?

Léngkah pikeun ngaleungitkeun Flash Player dina Windows XP. 1 Pencét ménu Windows Start. 2 Panggihan sareng pilih menu Control Panel, teras pilih nambihan atanapi Hapus ikon Program. 3 Pilih Flash Player teras pencét Hapus / Pupus. 4 Teras pencét Sumuhun pikeun mastikeun prosés uninstallasi Flash Player.

supir m04 ausdom

Naon anu kuring tiasa lakukeun sareng Flash Player Exe?

Ningkatkeun sareng maénkeun file SWF. Tingali eusi Flash dina panyungsi Wéb anjeun. Ngarobih pilem Flash antara format SWF / EXE. Milarian, maénkeun, sareng nambihan file video flv kana situs Wéb anjeun. Puterkeun file video dina format EXE. Tambihkeun pamuter pidéo sareng daptar puter kana halaman wéb anjeun.

Kumaha cara ngaunduh Adobe Flash Player kanggo Android?

Puterkeun file video dina format EXE. Tambihkeun pamuter pidéo sareng daptar puter kana halaman wéb anjeun. Puterkeun, mundur, sareng candak gambar tina pilem SWF. Tingali eusi multimédia Flash liwat Internet Explorer. Unduh Adobe Flash Player kanggo Android 4.0.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.