Utama > Faq > Panilitian scorecard B - milarian solusi

Panilitian scorecard B - milarian solusi

Naon panilitian scorecard?

Éta nyayogikeun pasarpanilitiandata ka pamilik halaman wéb ngalangkungan campuran survey online sareng panggunaan beacon wéb. Numutkeun ka comScore, halaman wéb milih pikeun ilubiung dina pasar perusahaanpanilitian. Tempat anu gaduh halaman wébScorecardResearchwéb beacon kana halaman halaman wéb na.

countaway digali mundur

Halo, ieu Gary ti MacMost.com. Dinten ayeuna, hayu urang tingali fitur ngalaporkeun privasi anyar dina Safari 14.

MacMost dibawa kaluar berkat sakumpulan anu saéna 750+ pendukung. Buka MacMost.com/patreon.

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kampanye Patreon di ditu. Candak bagian sareng ngamankeun kontén ekslusif sareng diskon kursus. Saatos ningkatkeun ka Safari 14, tombol Laporan Privasi anu anyar bakal muncul di luhur layar.

Hayu urang buka halaman wéb sareng anjeun bakal ningali tombol ieu hirup. Upami anjeun ngeklik éta, anjeun bakal ningali nomer di dinya. Biasana lumayan seueur kanggo kaseueuran halaman wéb.

Jumlah pelacak anu ngahalangan anjeun nyieun profil anjeun. Pencét pikeun ningali daptar sareng ningali daptar sadaya halaman wéb. Situs wéb anu anjeun henteu kantos nguping sareng halaman wéb anu anjeun ayeuna nganjang.

Janten hayu urang buka halaman wéb anu sanés. Kumaha urang nyarios yahoo. Urang tiasa klik di dieu sareng ningali nomer na sareng sababaraha halaman wéb anyar.

Ayeuna anjeun tiasa ningali sababaraha halaman wéb anu sami dina halaman anu sanés. Ngeklik i di dieu bakal masihan anjeun laporan lengkep ngeunaan jumlah pelacak anu parantos dieureunkeun dina tilu puluh dinten ka pengker, persentase situs anu ngagaduhan pelacak, sareng daptar situs kalebet sadaya pelacak anu parantos katingali dina situs wéb ieu. .

Teras Anjeun ogé tiasa nyiptakeun daptar ku pelacak sareng ningali halaman wéb pikeun unggal palacak. Warta anu saéna nyaéta yén sadaya pelacak ieu parantos dipeungpeuk tina ngalacak anjeun. Ieu kusabab aya fungsi dina Perlindungan Data, Nyegah Lacak Lintas-Loka, dina pangaturan Safari.

Salami anjeun parantos ngaktipkeun, laporan ieu leres-leres bakal nunjukkeun palacak anu parantos lirén. Janten naon anu janten pelacak? Nalika anjeun mendakan diri dina halaman wéb sapertos ieu anjeun panginten mikir yén sadaya anu anjeun tingali di dieu tina halaman wéb ieu. Ieu yahoo.com, sareng anjeun panginten panginten sadayana anu aya di dieu nyaéta yahoo.com.

Tapi éta henteu leres. Sababaraha bagian halaman éta tina halaman wéb anu sanés. Resep iklan ieu didieu.

Janten iklanna dasarna nyaéta bujur kosong dina halaman wéb sareng dieusian ku situs wéb anu sanés tina pangiklan ieu. Janten iklan naon anu anjeun tingali dina halaman wéb sanés tina halaman wéb éta. Anjeun ngan ukur rohangan anu ditangtoskeun sareng halaman wéb sanésna sumping sareng ngeusian rohangan éta.

Ieu kumaha jalanna iklan wéb. Janten anjeun henteu ngan ukur ningali halaman wéb ieu. Anjeun henteu ngan ukur ningali yahoo.com di dieu.

Anjeun ayeuna ningali yahoo.com, sareng dina hal ieu anjeun ningali 14 halaman wéb anu sanés. Ieu mangrupikeun 14 halaman wéb sanés anu anjeun ogé bakal ningali boh dina bujur sapertos anu dianggo pikeun iklan, atanapi dina kode sakedik kode.

ékspor ie kecap akses

Potongan kode anu disumputkeun ieu dimuat dina halaman wéb sareng janten pelacak. Kadang pelacak teu nanaon tapi nyatana ngumpulkeun statistik. Pamilik halaman wéb panginten hoyong terang sabaraha pangguna didatangan halaman wéb ieu unggal dinten sareng pelacak ngan saukur dianggo pikeun ngitung ieu.

Janten anjeun tiasa ningali yén 800 pangguna sumping kana halaman wéb anjeun ayeuna sareng 900 pangguna sumping kana halaman wéb anjeun énjing. Janten lalu lintasna beuki ningkat. Tracker disimpen di dinya janten anjeun moal diitung dua kali.

Upami anjeun nganjang kana situs sakali, anjeun bakal diitung salaku hiji pangguna sareng henteu sababaraha kali salami dinten éta. Nanging, pelacak sanés ngémutan eusi halaman. Janten nalika anjeun dina halaman perjalanan, éta nyatakeun anjeun resep ngumbara.

Nalika anjeun dina halaman mésér mobil, éta nunjukkeun minat anjeun mésér mobil. Inpormasi ieu teras dianggo pikeun nyayogikeun iklan nalika anjeun aya dina halaman séjén. Janten upami anjeun ningali sababaraha hal ieu, sapertos dobeleclick.net di dieu, éta mangrupikeun salah sahiji jasa iklan Goggle, sareng dobeleclick.net tiasa ditingali dina ampir unggal halaman anu ngalayanan iklan.

Janten upami anjeun ningali halaman anu aya hubunganana sareng anjeun ngalih kana halaman wéb anu sanés, duanana nganggo Doubleclick.net sareng iklanna tiasa disesuaikan dumasar kana minat anjeun kana topik, halaman wéb ka halaman wéb. Ieu henteu sacara alami goréng.

Éta henteu terang pisan saha anjeun atanapi leres-leres terang ngeunaan anjeun. Éta ngan ukur terang yén sawatara waktos anjeun resep mésér mobil énggal atanapi milarian pesawat udara anu murah. Daripada nunjukkeun iklan acak, anjeun ayeuna bakal ningali iklan anu disayogikeun pikeun kapentingan éta.

Untungna, ieu dicegah berkat fitur pencegahan pelacakan lintas situs ieu di Safari. Safari mendakan yén perusahaan iklan nyobian nyukcruk anjeun ti kaca ka halaman sareng lirén ngalakukeunana. Janten iraha anjeun angkat ka halaman énggal, anjeun masih tiasa ningali iklan anu cocog sareng topik sateuacanna dina halaman sanés anu anjeun buka.

Tapi éta moal kusabab tracker sapertos kieu. Tangtosna, upami anjeun sacara sukarela lebet kana sistem, mis.

Salaku conto, anjeun lebet kana Facebook sareng anjeun ningali topik anu tangtu dina Facebook teras anjeun angkat ka bagian sanés Facebook atanapi halaman wéb anu ngagunakeun Facebook dina sababaraha cara sareng ningali iklan Nah anu bakal tiasa nuturkeun anjeun saatos log kana Facebook sepanjang waktos. Anjeun ngalirkeun inpormasi anjeun kana sistem anu anjeun lebet. Ieu sanés pelacak wéb situs wéb.

pembaruan supir miracast

Ieu saleresna mangrupikeun pelacak dina sistem anu anjeun lebet. Sanaos laporan privasi ieu pikaresepeun sareng ngajagi halaman wéb anu jujur ​​sareng nunjukkeun persis palacak anu aranjeunna anggo, éta leres-leres aya anu kedah hariwang. Pelacakan lintas-situs parantos lami.

Pangiklan bakal teras nyobian ngarobih iklan ngarah teu nyéépkeun artosna. Aranjeunna henteu hoyong nunjukkeun iklan tina jasa anu anjeun henteu resep. Di sisi anu sanésna, aranjeunna hoyong mastikeun yén batur resep jasa aranjeunna sareng iklan ieu ngahontal ka aranjeunna.

Pikaresepeun pikeun ningali fitur anu menonjol ieu dina Safari pikeun ningkatkeun kasadaran privasi Internet, tapi anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta ngaktipkeun fitur ieu. Sanaos kapayun urang sigana bakal gaduh pangaruh yén pangiklan sareng jaringan iklan nganggo pangacak anu langkung seueur sareng kirang. Nanging, éta diragukeun yén ieu bakal kajantenan dina panyungsi anu sanés di luar Safari sareng ogé Firefox salaku panyungsi sapertos Chrome anu dipimilik ku Goggle sareng tangtosna Goggle resep kana iklan anu aya hubunganana sabab iklan mangrupikeun sumber pendapatan utama na.

Naha ScorecardResearch com aman?

B.scorecardresearchcom mangrupikeun jasa iklan anu sah anu dianggo panerbit halaman wéb pikeun ngahasilkeun pendapatan dina situsna. Hanjakalna, aya sababaraha program adware anu nyuntikkeun iklan ieu kana situs wéb anu anjeun buka tanpa ijin ti penerbit pikeun ngahasilkeun pendapatan.17 Jul 2018

Naon anu dianggo pikeun ScorecardResearch COM?

ScorecardResearchngalaksanakeun panilitian ku cara ngumpulkeun data browsing wéb Internét terasngagunakeundata anu ngabantosan nunjukkeun kumaha jalma ngagunakeun Internét, naon anu aranjeunna resep ngeunaan éta, sareng naon anu aranjeunna henteu resep.ScorecardResearchngumpulkeun data liwat ti dua sumber utama: survey sareng méré tag wéb.

Saha perusahaan anu ngalakukeun panilitian skor?

ScorecardResearch, jasa Full Circle Studies, Inc., mangrupikeun bagian tina komunitas panalitian pasar comScore, Inc., usaha panilitian pasar global terkemuka anu nalungtik sareng ngalaporkeun tren sareng paripolah Internét.

Naon hartosna b.scorecardresearch.com dina komputer kuring?

Upami Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer sareng Edge nunjukkeun situs wéb anu teu dihoyongkeun b.scorecardresearch.com maka sigana mah sistem PC anjeun kaserang parangkat lunak anu didukung iklan.

Naha anjeun tiasa milih kaluar tina program panilitian skor?

Anjeun tiasa ngendalikeun tingkat partisipasi anjeun dina program panilitian pasar ScorecardResearch, sareng program panilitian sanés anu dioperasikeun ku Full Circle Studies, Inc., atanapi apiliasi na. Pikeun milih kaluar tina gaduh program panalungtikan pasar ScorecardResearch pakait sareng panyungsi anjeun, mangga pencét di dieu.

supir m04 ausdom

Naha aya cara pikeun meungpeuk panalungtikan scorecard?

Aya seueur cara pikeun ngan saukur meungpeuk halaman wéb sapertos ScorecardResearch.com sareng meungpeuk skrip tina ngajalankeun per browser sareng sistem. Pitunjuk di handap ngajelaskeun kumaha ngagunakeun plugin Adblock Plus ku Wladimir Palant ogé kumaha ngawatesan URL halaman wéb. Google Chrome ngagaduhan plugin gratis anu hébat anu disebut Adblock Plus.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.