Utama > Faq > Formula Array mac - solusi anu berorientasi kana aksi

Formula Array mac - solusi anu berorientasi kana aksi

Kumaha kuring ngadamel susunan dina Excel pikeun Mac?

Pilih jengkolna, pencét CONTROL + U teras pencét ⌘ + PULANG. CTRL + SHIFT + ENTER,DATANG DATANGFORMULAEXCEL2016MAC.

- Naon anu anjeun bakal ningali bakal ngarobah sadayana.

Saatos éta, éta moal sami deui. Hayu atuh ngajelaskeun. Nalika anjeun diajar damel sareng formula anu canggih sapertos Hayu urang jujur.

Henteu seueur jalma resep nyéépkeun waktos nyerat ieu ti mimiti atanapi repot milari file anu ngandung rumus ieu. Éta nyéépkeun waktos. Ieu masalahna.

Aranjeunna peryogi pikeun padamelan na. Kusabab kitu dua tulisan ieu mangrupikeun tulisan populér dina saluran kuring sanaos éta ngandung formula anu édan. Saatos acara éta, Microsoft Ignite 2018, sadayana robih.

Susunan dinamis diwanohkeun. Nya, ieu hal na. Ieu sanés ngan ukur sakumpulan formula anyar anu ditambihan kana Excel.

Ieu mangrupikeun parobahan dina mesin itungan Excel. Éta ngajantenkeun sadayana langkung gampil, kalebet kumaha padamelna formula anu aya. Ayeuna kuring hoyong nunjukkeun anjeun.

Kuring bakal ngarékam dua tulisan ieu. Total waktos anjeun langkung ti 30 menit sareng kuring badé ngajalankeun timer. Kuring badé méréskeun dua tulisan ieu kalayan susunan anu dinamis pikeun masihan anjeun kontéks.

setélan milarian kortana

Di dieu kuring gaduh daptar kanggo anjeun pisah, anjeun tiasa ningali nami henteu dikelompokkeun, aranjeunna sumebar. Sateuacan éta, kuring nganggo aplikasi anu milik pembagian. Ayeuna kuring parantos nyiptakeun ménu dropdown divisi unik heula.

Ieu ngagaduhan daptar tilu nami. Di payuneun aya daptar turun-turun anu gumantung. Janten ieu aplikasi anu kagolong kana jurusan permainan.

Anu anjeun tingali di handap nyaéta tabel prep data pikeun jalan ieu. Ieu masihan kami daptar unik, ieu masihan kami aplikasi departemén, tapi tingali dina formula ieu, éta gélo! Malah mana anu ka garis salajengna. Sareng anu ogé teu waras nyaéta rumus offset anu kuring aya di dieu, hayu urang tingali gancang dina Validasi Data, parios ieu.

Ayeuna kuring parantos nyiptakeun ieu pikeun mastikeun daptar aplikasi kuring dieureunkeun di akhir aplikasi anu terakhir. Supados kuring henteu gaduh sél kosong di ditu. Teu anéh waktosna lami-lami mah.

Ngan ukur catetan di dieu yén dina waktos syuting, susunan dinamis henteu sayogi pikeun masarakat umum. Aranjeunna bakal sayogi di payun. Iraha? Éta henteu acan ditetepkeun.

Ayeuna hayu urang ngalakukeun ieu jalan ku susunan dinamis. nelepon timer, mimitian ayeuna. Kuring masih badé ngadamel méja préparasi data sareng nganggo salah sahiji rumus susunan dinamis anyar anu disebut Unique Function, butuh argumén susunan Catetan yén dua argumén salajengna nyaéta opsional.

Kuring moal ngaganggu éta ogé. Kuring bakal nutupkeun kurung sareng pencét enter. Ayeuna tingali éta.

Formula na dibawa ka sél salajengna, cukup ngetik. Nyiptakeun daptar turun-turun bahkan langkung pikaresepeun. Hayu urang balik deui kana validasi data, pilih daptar, tapi pikeun sumberna kuring moal nyorot ieu kusabab susunan kuring panginten tiasa nambihan sadayana susunan anu dikubur, sareng aya sintaksis énggal pikeun éta.

Pasang simbol hashtag langsung saatos rujukan sél. Ieu ngandung harti yén anjeun ngarujuk kana sadayana susunan. Janten tingali ieu.

Éta sadayana di ditu. Ayeuna anjeun panginten naros, 'Kumaha upami kuring nambihan anu énggal? Naha bakal diénggalan? 'Kuring formatna ieu salaku spreadsheet Excel janten enya éta bakal dimutahirkeun. Upami anjeun henteu ngagaduhan spreadsheet Excel, anjeun ngan ukur hoyong nambihan sél tambahan kana formula unik anjeun sareng éta bakal diperhatoskeun saatos aranjeunna dieusian.

Hayu urang nambihan waé di dieu. Divisi anyar dipidangkeun di dieu sareng di dieu ditampilkeun. Hayu urang ngalakukeun bagian anu sesah.

Éta daptar turun-handap anu gumantung. Kuring bakal nganggo fungsi susunan dinamis anyar anu disebut Fungsi Filter. Éta saleresna nyaring dina rumus.

Henteu perlu diperbarui saringan sacara manual, éta dinamis, naon anu kedah disaring? Abdi hoyong ieu disaring. Parameter naon pikeun disaring? Urang kedah nyaring upami pembagian sél ieu sami sareng kurung caket sareng pencét enter. Sareng éta waé.

Hayu urang ngadamel menu drop down nyipta kadua, balik deui kana validasi data, daptar. Naon rujukan pikeun tumpahan? . Kami gaduh daptar drop down dinamis kami.

Hayu urang robih ieu janten énggal. Pariksa ieu. Daptar kami dugi ka anggota departemen anyar.

Eureun timer. Antosan sakedap! Kumaha upami milah-milah? Ieu hésé pisan dilakukeun dina Excel tradisional. Henteu aya deui.

Anu kedah kuring lakukeun nyaéta ngagunakeun rumus asihan susunan dinamis anyar. Ieu susunan kuring. Abdi tiasa ngahartikeun indéks milah, milah urutan sareng kolom anu kuring badé milah, sadayana ieu opsional.

Kuring badé angkat sareng setélan standar. Susun sacara sampurna. Kuring bakal ngalakukeun hal anu sami sareng fungsi saringan kuring di dieu.

Éta ogé diurutkeun ogé. Tingali kana éta. Abdi ngagaduhan Game, Anyar, Produktivitas, sareng Kagunaan.

Ieu bidang anyar dina urutan abjad. Hayu urang ngabandingkeun dua formula ieu. (musik funky) Éta henteu gélo? Seueur anjeun parantos kéngingkeun koméntar anu hadé dina tulisan panjang ieu, sareng ieu aya sababaraha anu nyerna malahan kaleresan.

Hésé pisan. Abdi ngaraos rumit teuing. Leres, éta rumit.

Ieu salah sahiji deui. Mangpaat pisan, kuring panginten panginten Excel parantos siap ieu sabab panginten dianggo pisan, henteu saé éta urang tungtungna bakal ngahijikeun? Saha waé anu nganggo Excel pikeun nganalisis data bakal langkung gampang kusabab éta sanés ngan ukur formula ieu. Aya rébuan kombinasi formula anu bakal ngajantenkeun tugas sesah janten gampang pisan.

Hatur nuhun ageung ka tim Microsoft Excel pikeun nyayogikeun ieu ka kami. Upami anjeun resep ngeunaan ieu, sareng kedahna, upami anjeun teras-terasan nonton dugi ka ayeuna, koméntar dihandap, hayu atuh terang naon anu anjeun pikirkeun. (musik macét)

Kumaha anjeun ngalebetkeun rumus susunan?

Lebetkeun rumus susunan
  1. Pilih sél dimana anjeun hoyong ningali hasilna.
  2. Lebetkeunanjeunrumus.
  3. Pencét Ctrl + Shift +Lebetkeun. Excel ngeusian unggal sél anu dipilih ku hasilna.

Halo.

Dina tutorial Excel ieu, urang badé ngémutan naon rumus larik dina Excel, kumaha cara ngagunakeunana, sareng ditungtungan ku sababaraha tip anu kedah diémut nalika nganggo rumus susunan. Mimiti, Asép Sunandar Sunarya dina Excel nujul kana sakumpulan nilai - éta tiasa dina urutan, kolom, atanapi duanana. Formula susunan nyaéta rumus anu ngalakukeun perhitungan dina larik.

supir snap polaroid

Ieu sigana kadéngé anéh kusabab tujuan sadaya formula nyaéta ngitung hiji hal, janten hayu urang tingali gancang. Dina layar kuring aya sababaraha data penjualan per bulan. Anggap kuring hoyong terang sabaraha dolar total dijual bulan éta.

Abdi tiasa ngalikeun data dina unggal jajaran nyalira atanapi nganggo rumus susunan. Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah nyorot heula sél anu urang hoyongkeun rumus larik, teras lebetkeun tanda anu sami sareng sorot kolom anu kahiji anu urang hoyong gandakan - sareng kuring nganggo kolom di dieu, tapi anjeun ngan ukur tiasa sakumaha gampangna ngalakukeun ieu pikeun jajar - maka naha urang nempatkeun * pikeun ngalikeun sareng nyorot kolom salajengna anu urang hoyong kalikeun teras pencét Ctrl + Shift + Enter. Sareng kanggo inpormasi anjeun, pikeun nyiptakeun rumus susunan anjeun kedah mencét Ctrl + Shift + Enter.

Upami teu kitu, cukup nyieun rumus biasa. Anjeun terang yén anjeun parantos ngawangun rumus susunan nalika ningali baju kurung keriting ieu. Sareng perhatoskeun kumaha data kami dikali unggal bulan.

Teras kanggo parios deui, anjeun ngan ukur tiasa ngalikeun kuantitas anjeun anu dijual ku rata-rata dolar anjeun anu dijual. Sareng perhatoskeun yén rumus susunan parantos sapertos kitu, kacuali ku kirang langkung. Hayu urang hapus éta.

Ok, naha ieu mangpaat upami urang leres-leres kedah ngalikeun formula sareng nyalinna? Nya, pikeun ngamimitian, anjeun ngan ukur ngagunakeun hiji rumus tibatan 12. Maka unggal-unggal anjeun nambihan rumus kana spreadsheet anjeun, éta ngan saukur butuh sababaraha mémori. Sareng upami anjeun damel sareng sakumpulan data ageung, ieu tiasa mangaruhan sabaraha waktos méja anjeun pikeun ngitung deui sareng ngapdet.

Kusabab anjeun ngan ukur nuliskeun hiji formula, anjeun tiasa ngahémat waktos dina padamelan. Sareng ku jalan, upami anjeun mendakan tutorial ieu ngabantosan, punten resep sareng langganan saluranna janten anjeun bakal ningali tutorial énggal pas aranjeunna kaluar. Urang tiasa nganggo fungsi sanés dina formula susunan ogé.

Janten urang ngan ukur nempatkeun rumus susunan kana sababaraha sél kanggo kéngingkeun total jual per bulan, tapi kumaha upami urang peryogi mendakan total ageung pikeun sataun? Pikeun ngalakukeun ieu urang kedah ngalikeun unggal jajar teras jumlahkeun jumlahna ...

ATAWA urang tiasa ngagabungkeun itungan ieu nganggo rumus susunan. Janten hayu urang kadieu ...

sareng pikeun ngalakukeun éta kami masihan = SUM (sareng milih jumlah total anu dijual, kalikeun ku sadaya dolar rata-rata per dijual, teras pencét Ctrl + Shift + Enter deui, sareng ieu masihan kami total dolar kami dijual kanggo taun Ngan pormat sadayana ieu ...

Janten naon anu penting pikeun diémutan? Émut nalika damel sareng rumus susunan? Nya, hal anu kahiji nyaéta Ctrl + Shift + Enter. Upami anjeun henteu mencét formula pikeun kaluar tina formula anjeun, anjeun moal ngagaduhan rumus susunan. 2.

Nalika anjeun lebet kana formula anjeun, sapertos anu anjeun damel nalika nganggo F2 sareng tong pencét Ctrl + Shift + Enter kanggo kaluar, anjeun mupus rumus susunan. Upami itungan anjeun dina hiji sél, sapertos jumlah kami di dieu, sareng anjeun ngahaja kaluar tanpa pencét Ctrl + Shift +. Lebetkeun, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta balik kana formula sareng pencét Ctrl + Shift + Enter pikeun kaluar, sareng ieu pikeun ngalereskeun rmula di sababaraha sél sapertos anu urang lakukeun di dieu pikeun ngitung dolar per bulan, anjeun henteu tiasa ngédit waé hiji sél.

scam admin ammyy

Kuring perhatoskeun kasalahan nalika kuring nyobian asup kana sél sareng ngédit. Ayeuna anjeun tiasa ngédit daérah ...

hayu urang kaluar tina ieu ...

sareng pastikeun anjeun pencét Ctrl + Shift + Enter saatos réngsé. Sareng perhatoskeun yén ieu parantos ngarobih kisaran pikeun saha waé anu masihan kami kasalahan di dieu sabab ieu ayeuna teu aya jengkol. Hayu urang balikeun deui. 4.

Pikeun mupus rumus larik dina sababaraha sél, pilih sadayana sél anu ngandung formula larik éta teras pencét Hapus. Sareng hayu urang candak deui. 5.

Upami anjeun panasaran, henteu, anjeun henteu tiasa nganggo keyboard waé pikeun ngetik dina kurung keriting, anjeun kedah pencét Ctrl + Shift + Enter. Tungtungna, pikirkeun ngeunaan pemirsa anjeun. Upami anjeun ngabagi méja anjeun sareng anu sanés anu badé ngarobih éta, pertimbangkeun naha aranjeunna dalit sareng rumus susunan sareng cara ngagunakeunana - sareng anjeun ngan ukur tiasa ngirimkeun tautan ka tutorial ieu kapan - tapi upami aranjeunna henteu terang naon aranjeunna, aranjeunna teu dihaja tiasa ngarecah rumus, anu bakal mangaruhan hasil anu ditingalikeun pikeun data.

Upami anjeun resep tutorial ieu ngeunaan Maké Formula Array di Microsoft Excel, pastikeun resep tulisan éta sareng tong hilap ngalanggan saluran ieu. Hatur nuhun pisan!

Naon hartosna {} dina Excel?

Ngasupkeun Formula Asép Sunandar Sunarya

Pencét CTRL + SHIFT + ENTER pikeun mastikeun formula ieu (tibatan ngan ukur mencét ENTER). Ieu bakal ngahasilkeun kurung kriting{}sakitar rumus. Kurung keriting ieu kumahaExcelmikawanoh rumus susunan.
9 aug 2017

Dinten ieu kami badé nyarioskeun ngeunaan rujukan Hash dina Excel, patarosan umum anu kuring perhatoskeun nyaéta naon tanda Hash ieu anu kuring tetep anggo dina tulisan kuring nalika ngarujuk sél? Nya, upami anjeun ngagaduhan Microsoft 365 anjeun parantos ngagaduhan tanda hash sareng anjeun kedah nganggo sabab éta bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.

Hayu atuh ningalikeun kumaha ngadamelna. Di dieu kuring gaduh sababaraha data sampel anu henteu diformat salaku spreadsheet Excel. Mimiti, hayu atuh nunjukkeun anjeun dimana anjeun teu tiasa nganggo tanda Hash.

Janten anjeun henteu tiasa nempatkeun dina hal anu sami, rujukan A3, lebet Hash sareng ngarepkeun hasil anjeun bakal ngabahekeun sareng kalebet kisaran ti A3 dugi ka D18, éta moal kajadian. Sareng alesan naha éta henteu kajantenan? nyaéta yén ieu sanés daérah tumpah. Anjeun ngan ukur tiasa nganggo tanda Hash nalika ngarujuk ka daérah tumpahan.

Ayeuna kumaha anjeun mikawanoh daérah tumpah? Nya, abdi badé nunjukkeun. Mimiti, hayu urang ngadamel hiji wilayah Tumpahan. Kumaha? ngalakukeun éta? Nya, daérah pamisah umumna didamel nganggo formula anu ngabahekeun.

Janten upami anjeun nganggo fungsi sortir atanapi fungsi unik, contona, ieu mangrupikeun fungsi anu tumpah. Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan fitur ieu, kuring gaduh tulisan anu misah ngeunaan éta sareng kuring bakal nambihan tautan pikeun éta kana pedaran kursus artikel ieu anu ngaliput sadaya fitur anyar dina Excel 365. Kuring ogé nambihan tautan .

Hiji-hijina hal anu urang peryogikeun pikeun fungsi anu unik ieu nyaéta jangkauan kami. Janten hayu urang sebutkeun abdi hoyong kéngingkeun divisi unik sareng kombinasi daérah. Kuring ngarujuk ka daérah ieu, tutup kurung teras pencét enter sareng ieu ayeuna mangrupikeun daérah tumpah.

Kuring parantos nyerat formula pas pencét pencét sareng hasilna dibawa ka sél salajengna. Janten ayeuna anjeun tiasa ningali daérah tumpahan ngagaduhan bingkai biru otomatis ieu, janten unggal-unggal kuring mencétan jauh, éta bakal musna. Unggal-unggal kuring ngéklik, éta aya.

Sareng nomer dua nyaéta rumus na ukur hirup dina sél munggaran. Janten pojok kénca luhur dina bilah rumus, rumusna didieu poék. Nalika kuring angkat ka sél salajengna éta parantos kulawu, ieu kumaha anjeun tiasa nyaritakeun daérah tumpahan.

Pariksa ieu. Nalika kuring nyobian miceun bagéan daérah ieu kuring nembé pencét ruang angkasa didieu sareng pencét enter, kuring henteu tiasa ngalakukeun ieu. Nalika kuring pencét konci hapus, éta moal ngantep kuring ngalakukeun éta.

Formula na ukur tiasa dihapus didieu. Upami kuring pencét tombol backspace di dieu sareng pencét enter, rumus abdi moal aya. Abdi badé pencét kadali kanggo uih deui.

Ayeuna, tibatan ngan ngaleungitkeunana, nalika anjeun ngetik nanaon tentang ieu anggap kuring ngetik ngalanggan. Ieu waktos anu saé kanggo masihan terang yén upami anjeun teu acan langganan saluran ieu, pertimbangkeun ngalanggan, utamina upami anjeun diajar topik anyar di dieu. Upami kuring ngetik ieu sareng pencét enter kuring ngagaduhan kasalahan tumpahan didieu, naha? Kusabab rumus kuring hoyong tumpah sareng aya sumbatan upami kuring miceun sumbatan éta kuring bakal hasil deui.

Ayeuna urang terang naon daérah anu tumpah, kumaha urang tiasa nganggo tandana Hash? Nya, upami anjeun ngarujuk ka daérah anu ngagaduhan sipat ieu anu ngalimpudan, anjeun tiasa nganggo tanda hash, janten didieu upami kuring lebet sareng ngetik = G3 sareng ayeuna kuring nempatkeun Hash sareng pencét enter, kisaran kuring otomatis tumpah sareng nyokot sagalana. Kauntungannana ngagunakeun tandana Hash nyaéta saat-saat kisaran asli ieu ngembang, jajaran ieu sacara otomatis dilegakeun. Salaku conto, upami kuring balik kana conto data kuring di dieu sareng nyiptakeun kombinasi énggal pikeun Produktivitas Éropa, urang ngarobih kana Produktivitas Australia sareng kuring pencét Enter, sareng kuring nampi kombinasi anu ditingalikeun di dieu sacara otomatis.

Sareng bagian éta, rujukan hash kuring sacara otomatis ngembangna Oke, janten kuring pencét Ctrl + Z pikeun mundur. Ayeuna, upami anjeun ningali sacara raket kana formula munggaran urang, anjeun bakal perhatoskeun yén kuring ngarujuk ka A3 dugi ka B18. Janten kuring nganggo rujukan sél langsung.

Ieu sanés spreadsheet Excel. Ieu ngandung hartos yén unggal-unggal kuring nambihan anu énggal, nalika kuring nambihan kasihatan sareng nambihan Éropa, éta jelas henteu ngalegaan daérah éta. Tapi upami kuring lebet sareng dilegakeun sacara manual teras pencét enter, daérah kadua bakal dilegakeun sacara otomatis kumargi kuring nganggo hash sig n didieu, ayeuna prakték anu pangsaéna nyaéta nganggo spreadsheet excel sabab anjeun moal ngagaduhan masalah ieu, anjeun ruang lingkup bakal otomatis dilegakeun upami sumber na méja sareng éta sanés kusabab kuring nganggo fungsi khusus sapertos B.

Unik, ieu tiasa dianggo sareng fungsi Excel naon sababna langkung saé nganggo tabel salaku sumberna. Janten upami urang ngarobih ieu kana spreadsheet Excel, urang moal kedah hariwang ngeunaan bagian éta deui sabab tawaran kami bakal dilegaan sacara otomatis. Hayu atuh ngan pencét Ctrl + Z pikeun balik deui.

Sateuacan urang ngalakukeun éta sareng nunjukkeun kumaha daerah tumpak kalakuanana sareng tabel, hayu atuh nunjukkeun anjeun hiji hal anu séjén. Émut, nalika kuring nuliskeun formula ieu, kuring leres-leres ngalebetkeun G3 teras nambihan Hash kanggo lebet Hash. Di dieu, upami anjeun nembé ngarujuk ka daérah tumpahan éta, éta bakal otomatis ditempatkeun pikeun anjeun.

Tingali kana éta sareng hapuskeun. Ayeuna nalika kuring ngarujuk, tingali kana bar formula, éta masih G3 ​​dugi ka H8. Ayeuna upami kuring ngalegaan éta sareng turun deui baris, tingali naon anu lumangsung, éta nambihan tanda anu luhur pikeun anjeun.

countaway digali mundur

Oke, janten upami anjeun ngarujuk ka sadayana jajaran anjeun bakal kéngingkeun tanda Hash ieu ogé. Hayu urang istirahat sareng tingali panggunaan praktis tanda Hash. Ayeuna nganggo éta conto umum dina rumus anu sanés di dieu, hayu urang sebutkeun kuring hoyong daptar unik pikeun Daérah, Aplikasi, atanapi Divisi sareng kuring hoyong milih Pilihan Disruptor ieu.

Janten nalika kuring ngalih kana aplikasi di dieu kuring ngagaduhan daptar aplikasi anu jelas sareng kéngingkeun panomeran otomatis dina situs. Nalika kuring ngalih ka divisi kuring ngan ukur gaduh dua divisi anu béda. Dimana hash maén? Dina sekuen sareng Fungsi COUNTA.

Upami anjeun panasaran kana rumus anu kuring anggo di dieu, éta mangrupikeun gabungan tina indéks unik sareng x match anu mangrupikeun versi anyar tina fungsi pertandingan. Ayeuna hayu urang balikan conto aslina urang. Hayu urang ngarobah ieu kana spreadsheet Excel resmi sareng tingali naon anu lumangsung.

Janten kuring pencét Ctrl + T, tabel ngagaduhan judul sareng hayu urang buka sareng Ok, janten ayeuna ieu méja, nalika kuring mimiti nambihan hal, tingali kana daptar kuring di dieu. Kuring nambihan Kaséhatan sareng Éropa, éta bakal otomatis dilegakeun kumargi sumber kuring ayeuna janten méja. Sareng kumaha upami nganggo rujukan Hash dina tabel? Nya, tabel parantos ngagaduhan kabiasaan tumpahan.

Tingali kana éta. Salaku conto, upami kuring nembé nambihan kolom énggal dina tabel ieu sareng hoyong nyandak nomer éta di dieu sareng nyabut hiji tina éta. Janten kuring dikurangan hiji.

Dina waktos kuring pencét asupkeun, hasilna abdi tumpah, sadayana relatif dirujuk sareng nganggo referensi relatif terstruktur dina tabel. Ayeuna upami kuring nganggo panyiri hash, kuring nyerat rumus anu overflows. Kuring bakal ningali kolom ieu di dieu.

Nalika kuring nutupkeun kurung sareng pencét enter, kuring ngagaduhan kasalahan, kunaon? Kusabab rumus kuring tumpah. Nalika dina sél ieu, anjeunna nyobian nyerat gim, produktivitas, sareng kaséhatan. Terus nalika aya dina sél éta nyobian nyerat kaulinan anu sami, produktivitas sareng penyembuhan tiasa silih blokir.

Janten anjeun bakal kéngingkeun kasalahan 'High Spill'. Ieu hartosna anjeun moal tiasa nganggo daerah tumpahan dina tabel. Sareng alesan na nyaéta anjeun ngeureunkeun naon anu sapertos tabel dina tabel, anu tiasa dilakukeun ku Excel.

Dina lingkungan dua diménsi ieu, urang ngan ukur ngagaduhan baris sareng kolom. Langkung saé kéngingkeun ikon méja sakedik di dieu sareng urang tiasa ngeklik éta sareng buka méja kadua anu ngan ukur nunjukkeun yén tilu tabel ieu tiasa aya dina sél. Anjeun tiasa pencét kana éta sareng kéngingkeun detil na.

Hanjakalna, kalakuan ieu teu tiasa ditingalikeun di dieu dina grid. Jigana ieu hal anu kedah diémutan nalika damel sareng méja. Ayeuna kuring gaduh tip bonus kanggo anjeun di dieu, kumaha upami anjeun hoyong ningali ka daerah tumpahan tapi henteu hoyong sadayana daérah deui.

Anjeun ngan ukur hoyong bagian khusus daérah éta. Janten urang nyarios kuring ngan hoyong kéngingkeun Kolom I ti daérah tumpahan ieu. Sanaos sababaraha cara pikeun ngalakukeun ieu, salah sahiji cara nyaéta ngalakukeun ieu: ngagunakeun fungsi indéks, susunanana nyaéta tempat tumpahan anjeun janten kuring badé angkat sareng I3 #, abdi hoyong kalebetkeun sadaya jajaran janten kuring kéngingkeun ieu hiji Kantun paséa argumen sareng kanggo nomer kolom kuring tiasa ngabalikeun nomer indéks kolom anu kuring hoyong balikeun.

Janten upami kuring ngan ukur hoyong kolom anu munggaran, kuring bakal nambihan, nutupkeun kurung, pencét enter sareng kuring bakal kéngingkeun kolom anu munggaran, upami kuring hoyong waé kuring bakal kéngingkeun anu sanés Oke, kuring miharep éta jelas ayeuna ieu rujukan hash sareng kumaha urang tiasa ngajantenkeun laporan anjeun langkung dinamis tanpa hariwang ngeunaan ngamutahirkeun daérah sumber anjeun nalika aranjeunna robih, mudah-mudahan anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana janten jempol dina saluran ieu sareng ngalanggan saluran ieu tetep tetep dina tanggal kantor topik produktivitas, cukup klik tombol langganan di handap tulisan. Hatur nuhun kana perhatosanna sareng urang bakal ningali anjeun dina tulisan salajengna. (musik mellow)

Kumaha anjeun ngeusian otomatis hiji rumus susunan dina Excel?

Kieu anu kedah anjeun laksanakeun.
  1. Pilih kisaran sél anu ngandung arus anjeunrumus susunan, ditambah sél kosong gigireun data anyar.
  2. Pencét F2. Ayeuna anjeun tiasa ngéditrumus.
  3. Ganti rentang sél data anu lami ku anu anyar.
  4. Pencét Ctrl + Shift + Enter.

Kumaha cara nuliskeun rumus susunan dina Excel Mac?

Milarian solusi pikeun Excel Mac2016 sabab kedah némpelkeun kode kana sél anu aya hubunganana, lebetkeun, teras angkat ka tungtung pormula dina bar header teras lebetkeun ieu: Lebetkeun formula salaku rumus susunan Gambar + SHIFT + BALIK atanapi Kontrol + SHIFT + Return CTRL + SHIFT + ENTER, ARRAY FORMULA EXCEL 2016 MAC.

Kumaha cara nuliskeun rumus Mac Stack Overflow di Excel?

Pilih jengkolna, pencét CONTROL + U teras pencét ⌘ + PULANG. Milarian solusi pikeun Excel Mac2016 sabab kedah némpelkeun kode kana sél anu aya hubunganana, lebetkeun, teras angkat ka akhir formula dina header bar teras lebetkeun hal-hal ieu:

Kumaha anjeun ngadamel susunan dina Excel?

Dina Excel pikeun wéb, anjeun tiasa ningali rumus susunan upami buku kerja anu anjeun buka parantos ngagaduhanana. Tapi anjeun moal tiasa nyiptakeun rumus susunan dina versi Excel ieu ku mencét Ctrl + Shift + Enter, anu ngalebetkeun rumus antara sapasang muka sareng nutup kurung ({}).

Kumaha cara ngitung sababaraha hasil dina susunan dina Excel?

Pikeun ngitung sababaraha hasil ku ngagunakeun rumus susunan, lebetkeun kana sababaraha sél anu ngagaduhan jumlah jajar sareng kolom anu sami anu anjeun anggo dina argumen Asép Sunandar Sunarya. Pilih kisaran sél anu anjeun badé lebetkeun rumus susunan. Lebetkeun formula anu anjeun badé anggo.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.