Utama > Faq > App crash explorer.exe - pituduh pamungkas

App crash explorer.exe - pituduh pamungkas

Kumaha kuring ngalereskeun kacilakaan exe explorer?

Ngalakukeun Boot Bersih
  1. Tina menu Mimitian Windows 10, milari msconfig.
  2. Pencét dina Konfigurasi Sistem tina Hasil Pamilarian.
  3. Dina jandéla Konfigurasi Sistem, arahkeun ka tab Services.
  4. Pencét Buka pilihan Tugas Manajer dina tab Startup.
  5. Ayeuna jandela Tugas Manajer bakal muncul.
  6. Tutup Tugas Manajer.

Naha Explorer EXE tetep nabrak?

Nalika FilePenjelajah terus nabrak, file anu leungit atanapi rusaknyaétadiantara sabab paling umum. Pikeun mariksa (sareng ngalereskeun) file sistem anu leungit atanapi rusak, anjeuntiasangajalankeun alat System File Checker (SFC) nganggo Windows PowerShell. Parabot SFCbakalluangkeun waktos pikeun nyeken PC anjeun pikeun kasalahan file.25 Pébruari 2021

Naha Explorer EXE virus?

Nyaéta penjelajah.exe virus? Henteu, éta henteu. Anu lerespenjelajah.exefile mangrupikeun prosés sistem Microsoft Windows anu aman, disebat 'WindowsPenjelajah '. Nanging, panulismalwareprogram, sapertosvirus, cacing, sareng Trojan ngahaja masihan prosés pikeun nami file anu sami pikeun kabur tina deteksi.

Naon kajadian upami Explorer EXE tiwas?

JandélaPenjelajah(penjelajah.exe) ... Ngeureunkeun WindowsPenjelajahmoal ngan ukur nutup File anu kabukaPenjelajahwindows, tapi éta ogé bakal ngajadikeun Menu Mimitian, Taskbar, sareng System Tray teu tiasa dianggo.28 Sep 2017

Naon anu kudu dilakukeun nalika explorer.exe nabrak Windows 10?

Sakali anjeun mendakan yén Windows 10 explorer.exe sering nabrak, padika anu pangpayunna anjeun tiasa nyobian nyaéta ngamutahirkeun Windows 10. Kusabab Microsoft parantos ngaleupaskeun jalanna masalah ieu, pembaruan sistem tiasa ngajawab dina sababaraha menit. Pikeun ngajalankeun pembaruan sistem dina Windows 10, turutan léngkah-léngkah saderhana ieu di handap. Pencét dina Mimitian teras pilih Setélan.

Kumaha cara kuring nganalisis kacilakaan dina panjelajah?

Nalika prosésna nabrak snapshot tina mémori dialungkeun kana file dina komputer pangguna. Ieu file anu ngandung konci pikeun kacilakaan éta sareng nganalisis éta mimitina muka ku muka Buka teras milih Open Crash Dump. Sateuacan ngalakukeun ieu nyalin file kana mesin dimana anjeun bakal nganalisis ieu.

Naon anu kuring kedah lakukeun upami explorer.exe kuring katépaan?

Nalika anjeun ngamimitian ngalaman masalah explorer.exe, aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngalereskeunana. Ieu sababaraha perbaikan anu kedahna jalan. Perbaikan ieu kedah ngabantosan upami prosés explorer.exe anjeun janten katépaan: 1. Cadangan Pendaptaran ku nyiptakeun System Restore Point 2. Buka Tugas Manajer (pencét Ctrl + Shift + Esc) 3. Pencét File - Tugas Anyar (Run)

Naha kuring meunang kasalahan nalika kuring muka explorer.exe?

Upami éta masalahna, cara anu pangsaéna pikeun ngalereskeun masalahna nyaéta marios ekstensi cangkang anjeun (barang dina ménu klik-katuhu anjeun) sareng uninstall anu nyababkeun masalah. Anjeun tiasa ngagunakeun alat gratis anu disebut ShellExView pikeun ngalakukeun éta. Alesan sanés pikeun kasalahan explorer.exe nyaéta pendaptaran Windows anu rusak.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.