Utama > Faq > Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Naha headset kuring ngagorowok?

Aya seueur sabab pikeunsora ramediheadphonemasalah. Salah sahiji alesan umum nyaéta gangguan éléktronik. Salian ti éta, masalah pakulitan tiasa nyababkeunsora ngageremtiheadphone. Salaku tambahan, masalah parangkat lunak, sapertos korupsi supir panginten nyababkeun masalah éta.12 Sep 2019

Ti mimiti kuring tiasa ngaraosan dina haté. sapanjang jalan ti mimiti. Hei naon anu kajantenan di luar sana Kuring Sean Illahi mugia anjeun sadayana séhat dinten ieu kuring hoyong nyarioskeun kumaha carana ngaleungitkeun sora anu teu dihoyongkeun tina rékaman vokal anjeun seueur anjeun di dieu ngagaduhan seueur kekhawatiran ngeunaan sora anu langkung jelas anu kajadian dina vokal anjeun teras aya sababaraha hal anu ngan halus pisan janten masalah anu langkung ageung sakali kami ngamimitian ngolah vokal, campuran sareng komprési EQs ngajantenkeun sadaya hal éta tungtungna ngajantenkeun sora langkung katingali sareng éta leres-leres henteu hébat Tingali upami anjeun hoyong vokal anu paling propésional, janten kami bakal nyarioskeun sababaraha tindakan pencegahan anu anjeun kedah laksanakeun sateuacana supados anjeun tiasa nyingkahan noise sateuacan ngamimitian ngarékam.

Ieu bakal ngajantenkeun langkung gampang pisan upami anjeun lebet kana DAW sareng ngawitan ngédit vokal anjeun pikeun nyarioskeun sababaraha cara sahenteuna tiasa ngabantosan noise, upami anjeun parantos nyatetna, anjeun bakal ngagaduhan éta sareng anjeun peryogi anu Hayu urang ngobrolkeun tilu cara anu munggaran anu kuring badé nyaringkeun sora anjeun sateuacan anjeun mimiti ngarékam, janten cara anu munggaran nyaéta ngan ukur sora kamar pikeun kuring. Masalah utama kuring pikeun noise kamar nyaéta kuring gaduh lampu anu hérang pisan anu nyiptakeun buzz di tukang kamar, janten sacara umum, upami kuring ngarékam hal anu sanés tutorial anu kuring henteu butuh lampu, éta pareum . Janten anjeun kedah jalan-jalan di kamar anjeun janten langkung sadar kana hal-hal anu nyaring sora-sora anu teu dihoyongkeun éta tiasa gaduh kulkas luhur atanapi anu ngagaleuh rendah Anjeun tiasa ngagaduhan AC, aya sababaraha hal anu nuju sora jadi anjeun hoyong ngahurungkeun mic anjeun dina pangasilan anu luhur pisan sehingga anjeun ngagaduhan sinyal anu séhat pikeun mic sareng ngan ukur jalan-jalan teras ningali dimana anjeun tiasa nyandak hal-hal sapertos kieu, cobian hapus upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun leupaskeun sora, cobaan pikeun ngaleutikan sareng jaga mikropon anjeun sakumaha jauhna tina mungkin.

lirénkeun 0x000000f4 0x0000000000000003

Janten, upami anjeun kedah nempatkeun mikropon anjeun di kamar jauh tina AC, ieu anu anjeun badé lakukeun. Cara anu kadua pikeun ngenalkeun noise kana rékaman vokal anjeun nyaéta ngalangkungan mikropon nyalira atanapi ngalangkungan preamp atanapi audio interface anjeun sahingga mikropon tangtu langkung sepi tibatan anu sanés, contona kuring nganggo SM7b ieu anu biasana kuring anggo pikeun tutorial sareng kuring. saleresna nganggo konten anu diucapkeun, sareng éta saleresna mangrupikeun mikropon anu langkung saé kuring ngagaduhan anu disebut cloudlifter anu nawiskeun 20 ka 20 dB tina kauntungan bersih janten kuring henteu kedah ngadorong preamp anu saé pisan yén preamp sorangan leres-leres gaduh sakedik noise sareng langkung luhur anjeun kedah nempatkeun preamp ieu, sababaraha preamp gaduh sora anu langkung tiasa didangu tibatan anu sanés, janten waspada tingkat noise tina mikropon anjeun. Cara anu pangsaéna pikeun ékspérimén nya éta nyobaan sababaraha mikropon anu béda, contona sm7b mangrupikeun mikropon anu paling banter Kuring gaduh mikropon anu paling sepi Kuring gaduh NT1 ti Rodeit ngan ukur henteu aya sora anu alami kuring teu tiasa ningali nanaon sanaos preamp dihurungkeun dugi ka sepi pisan, sepi pisan janten anjeun ngan ukur tiasa ékspérimén sareng ningali éta preamp anu nyaring, atanapi upami éta ngan ukur salah sahiji diantarana mikropon anjeun langkung tarik tibatan anu sanésna, tapi anjeun hoyong kauntungan preamp anu paling bersih. mungkin, janten ngalakukeun sakedik panalitian ngeunaan preamp sareng panganteur audio anjeun sareng pastikeun anjeun ngahasilkeun kauntungan bersih sareng sanés rasio sinyal-ka-noise anu luhur pisan, janten cara anu katilu pikeun anjeun ngagaduhan sora kana sinyal vokal anjeun ngan ukur kusabab masalah listrik.

Ayeuna aya sababaraha hal anu béda anu tiasa nyababkeun masalah listrik di studio anjeun, tapi anu pangpayunna nyaéta anjeun ngan ukur ngagaduhan hiji jinis komponén dina ranté anjeun nyolok kana outlet anu sami anu nyababkeun sababaraha jinis gangguan, contona monitor, monitor utama kuring, aranjeunna henteu dijagaan sacara éléktronik ogé sababaraha komponén sanés dina studio kuring sareng ngarah damel sakedik hum sareng abdi kedah mastikeun yén ieu dipareuman atanapi kuring leres-leres tiasa nguping ieu dina preamp kuring jadi ieu ngagaduhan janten pareum, hal-hal sapertos anu anjeun hoyong perhatoskeun sareng ieu leres-leres masalah cobaan sareng kasalahan dina pupus centang sagala anu nyolok unggal hal sacara individual kuring ngagaduhan keyboard anu ngaluarkeun sora sareng kuring gaduh hal-hal alit ieu anu kuring ' Kuring bakal nunjukkeun anjeun dina sadetik éta disebut Hum X sareng anjeun leres-leres tiasa nyambungkeun tilu colokan prong anjeun ka I. colokkeun komponén anjeun kana hum X teras pasang kana témbok sareng anu ngabantosan ku loop taneuh komputer kuring saleresna nyambung kana salah sahiji jelema hum XI nyeuseuh suara loop taneuh anu aneh pisan meh disada sapertos gangguan telepon sélulér kalayan seueur tungtung-jero gemuruh anu kajantenan sareng kuring kedah nyolokkeun iMac kuring kana komputer kuring dina hum X pikeun ngaleungitkeun éta supaya anjeun tiasa saleresna gaduh sababaraha hal ieu tina komputer éta nyalira, janten anjeun badé mariksa sadaya komponénna hiji-hiji sareng ningali naon anu lumangsung nyababkeun gelung taneuh janten pilihan terakhir anu anjeun ngagaduhan masalah listrik di studio atanapi bumi anjeun dugi ka kabel sorangan prihatin. Ieu henteu gampang sapertos ngalereskeunana, éta saéstuna mahal pisan anjeun panginten kedah nyéwa tukang listrik Datang sareng pastikeun bumi bumi atanapi studio anjeun leres-leres teu acan ningali seueur kasus dimana ieu anu janten panyabab masalah éta, tapi kuring kantos nguping éta kajantenan tapi seuseueurna urang nyarioskeun hal-hal ieu, upami anjeun ngan ukur nutupan sadayana sareng ningali éta hiji-hiji, anjeun tiasa ngasingkeun masalah sareng anjeun bakal mendakan solusina dina léngkah-léngkah ieu.

Kami leres leres, janten kami nyarios tentang kumaha carana ngahindarkeun sababaraha sora éta dina rékaman vokal anjeun, tapi hayu urang nyarios kasép, anjeun parantos ngagaduhan sinyal anu bising dina salah sahiji sési anjeun sareng hoyong nyobian saatosna sakedik hese diungkulan, tapi aya sababaraha pilihan anu kuring hoyong ngeunaan metode karesep kuring pikeun nanganan sareng ngirangan sora anu ditangkep, janten hayu urang ngamimitian sareng lebet kana Logic Pro. Kuring badé nunjukkeun anjeun sababaraha cara pikeun urang tiasa nyobian ngalilindeuk ieu dina paningalian, janten di dieu kuring aya sési sababaraha nyanyi nyaring anu kuring hoyong nunjukkeun ka dieu ngan ukur sadetik, tapi hal anu pangpayunna kuring hoyong nunjukkeun kaluar nyaéta saleresna kuring ngagaduhan kendali ieu dina panganteur kuring anu tiasa kami anggo pikeun ngédit sinyal anu sumping sakedik, janten seueur diantara anjeun anu panginten merhatoskeun nalika jempé nalika kuring jempé, janten kuring nganggo gerbang noise dina bagian anu dinamis didieu anu ayeuna lebet kana panganteur kuring, nalika kuring mareuman gerbang noise, nyaéta sora hard drive abdi dina komputer sareng sora bodas saeutik anu didamel ku mikropon anu asli, janten nalika kuring nampi éta? Ieu tiasa nguntungkeun pisan pikeun anjeun nalika ngarékam nyanyi anjeun, éta bakal ngajantenkeun kirang diperhatoskeun upami sora éta teu aya nalika kuring henteu nyarios, nyanyi atanapi nyabak atanapi naon waé anu kuring lakukeun bakal nyarankeun lamun anjeun anjeun ' sanés ngan ukur ngalakukeun éta dimana kuring nyandak gambar, nalika anjeun ngarékam anjeun terang anjeun bakal ngacak-ngacak engké. Kuring bakal ngalakukeun sora di gerbang noise saatosna, janten anjeun bakal ngantepkeun éta kaluar teras saatos urang lebet kana DAW nyalira, urang tiasa ngalakukeun hal anu sami, tapi anjeun henteu hoyong buru-buru sareng gerbang noise ieu kusabab kadang nalika anjeun ngalakukeun éta Ambang teu diatur leres, anjeun tiasa terang sakedik tina rasping atanapi kapayun di tungtung frasa, atanapi ngan sakedik halus dina pagelaran anu sakedik langkung lemes tibatan sesa anu nganggo gerbang noise anu lebet ranté rékaman anjeun, potong kitu tinggalkeun éta dina DAW pikeun prosés pergaulan, ayeuna kuring nunjukkeun anjeun lagu anu karék dirékam sapertos anu aya di gigireun komputer kuring seueur noise hard drive sareng biarkan kuring nuturkeun anjeun anu kuring nyobian nyalira Milarian dina sadaya tempat anu salah sareng nyauran sadaya rupa anu salah pikeun cinta ah enya anu anjeun tingali sanés anu anjeun balikeun deui '09 sakapeung, kuring gaduh perasaan siga anu paeh, moal deui anjeun ' ulang kénca ngitung jam anjeun kedah milari cinta ngitung jam supados anjeun tiasa ngupingkeun sora dina sora sareng anu kuring resep lakukeun nyaéta ngagunakeun alat ieu anu disebat NS 1 von Wellen sareng ngan kuring Pikeun ngantepkeun Playback ieu anu tanpa aranjeunna deui henteu pernah masihan saha-saha teuing kakuatan anu nalika janten gélo anjeun kénca ngitung jam-jaman, éta cinta aya dina jero anjeun, yén anjeun netepkeun tujuan anjeun, éta moal dugi ka anjeun teu aya anu sanés sareng kuring Janten upami kuring ngahirupkeun ieu ayeuna sareng henteu pernah masihan batur kakuatan pisan anu anjeun kaitkeun jam nalika janten gélo, anjeun gaduh pikeun milarian cinta anu jero dina diri anjeun, terserah anjeun pikeun tujuan anjeun pikir éta henteu dugi ka batur sareng kuring kuring napas pisan yén kuring berhasil kaluar tina cakar anjeun kuring ngarepkeun anu pangsaéna, tapi anjeun henteu tiasa ngawartosan kuring naon-naon waé ngarah aya saéstuna sora kamar ogé ige tina hard drive noise sareng alatna milih alat anu saé pisan di luhurna sareng aya seueur jinis pembatalan noise di luar sana éta ngan ukur anu kuring pake pangseueurna.

redownload office 2013

Aya sababaraha téknologi anu luar biasa di luar sana anu tiasa nyandak ieu tina catetan, tapi sacara umum anjeun terang anu leres-leres saderhana sareng Gerbang Anoise anu kuring peryogikeun sareng kuncina di dieu nyaéta anjeun ngalakukeun sagala hal pencegahan anu kami carioskeun ngeunaan anjeun ' t kedah ngalakukeun padamelan éta sareng tangtosna anjeun terang yén bakal aya kaayaan nalika éta henteu mungkin. Anjeun dina lingkungan anu kirang saé sareng henteu tiasa ngatur sora dugi ka saatosna, tapi upami anjeun tiasa éta bakal ngajantenkeun padamelan anjeun langkung gampang janten anjeun henteu kedah di dieu ngalakukeun seueur percobaan élmu pikeun ngagaduhan gangguan kaluar tina sinyal Hapus anjeun, muhun, ieu sababaraha cara anjeun tiasa duaan nyegah sareng ngatur sora dina sora anjeun. Ngarekam konci na nyaéta, anjeun kedah ékspérimén.

Kuring sakapeung nyéépkeun sababaraha jam sareng jam salami sababaraha dinten nyobian nyayogikeun salah sahiji sempit ka ground loop atanapi sababaraha sora bodas anu parantos diwanohkeun kana sinyal kuring di tempat sareng kadang-kadang tiasa sesah pisan kanggo mendakan, tapi anu kedah anjeun lakukeun nyaéta cabut cabut sareng cobaan mikropon anu béda. Pilarian terang kumaha préparasi anjeun nalika ngalakukeun komponén anu béda-béda bakal ngaluarkeun séwang-séwangan. Kamar anjeun tiasa gaduh sora nalika kapal terbang ngalayang di luhur anu anjeun tiasa nguping janten sadayana hal ieu anjeun kedah waspada waé sareng mudah-mudahan ieu bakal ngabantosan. anjeun langkung jauh upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi koméntar ngeunaan noises sareng ngantepkeun rekaman sora anjeun di handap upami anjeun parantos diajar hal dina tulisan éta mangga resep sareng langganan sareng badé nyarios sareng anjeun

Kumaha kuring ngeureunkeun headset Xbox kuring tina teu rame?

Anjeun kedahna ningali sakumpulan setelan mikropon anu teu aya sateuacanna, tapi anjeun hoyong ngahurungkeun “headsetmic 'pareum, sareng' mic monitoring 'dugi ka nol. Éta kedah ngalakukeun trik.8 Maret 2016

Aya naon, sadayana Nicklefritz aya di dieu dinten sareng kuring gaduh sakedik tutorial atanapi kumaha dasarna ngalirkeun salami lami kuring parantos ngarékam salami lami kuring ngalakukeun ieu salami dua taun kuring masih kénéh saluran anu saé tapi Kuring teras-terasan nalungtik kumaha kuring tiasa ningkatkeun kualitas tulisan kuring, audio kuring dasarna sadayana anu kuring tiasa lakukeun ku lampu sareng anu sapertosna, tapi kuring ngagaduhan astral kuring ngagaduhan dua sét asteroid kuring ngagaduhan tilu, kuring masihan hiji kuring tong dicobaan dibengkokkeun, tapi kuring kantos gaduh astéroid salami lami sareng kuring kantos gaduh port string anu anjeun terang janten kuring tiasa ngobrol sareng gim éta jalan, éta tiasa dianggo, tapi ku Astros anjeun tiasa teras-terasan sapertos hum anu parah nalika anjeun nuju ngarekam streaming sareng éta nalika anjeun nampi salah sahiji kaulinan sapertos enya aya cara jalan-jalan sareng skype atanapi gumulung atanapi teampeak ode r sapertos kitu tapi kuring resep maén sareng réréncangan online sareng teu kedah ngaliwat sadayana luncat sareng gelung sareng barang-barang éta ku kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha nyingkirkeun hum éta sareng astro a anjeun 40an dasarna nyolok kana astro a40s anjeun kuring bakal nyobian nunjukkeun kaméra wéb kuring di dieu anu pangsaéna kuring tiasa mindahkeun éta sakitar masihan kuring terang naon anu kedah diusap astro a40s kuring anu cicing di Arizona janten selalu berdebu kuring gaduh seueur barang kuring dina tambang Meja leres-leres berdebu dina waktos ayeuna sareng kuring bakal nunjukkeun kumaha sakedik kuring nebak kumaha kadéngéna bédana sora antara kumaha kadéngéna sareng kumaha kadéngéna ayeuna nalika anjeun gaduh astro 40an sareng cobian deui pikeun ngaleungitkeun éta hum éta kedah ngurus éta.

Hiji-hijina masalahna nyaéta anjeun kedah naékkeun audios anjeun sakedik langkung ti biasana sareng éta henteu kunanaon upami anjeun parantos gaduhna di luhur teras kuring henteu terang naon anu anjeun badé lakukeun tapi ngantep éta kuring angkat Webcam sareng astros abdi dikirim ka Jesus Christmich. Kamar kuring jorok pisan. Hapunten Astros kuring aya di dieu, atanapi Astros Astro-Mix-Sendmy kuring leres-leres linggih dina PS4 kuring, janten éta leres-leres tiasa dianggo nalika turnamén parantos réngsé sareng teras kuring pasang langsung kana komputer kuring sanés ngan ukur kuring aranjeunna sanés sanés bajingan Yesus tapi dina dasarna naon anu anjeun milari aliran stream anjeun deui sareng anjeun panginten bakal gélo pisan ti éta sareng éta anu anjeun peryogikeun pikeun nyingkirkeun hum kuring nonton anu dina sendok kuring kira éta sendok gagang saluran sareng sabab kotak alit éta disebat, éta disebat ground loop noise isolator sareng dasarna éta sababna anjeun meunang seueur hum ti astros anjeun, sadaya éléktronika aya di dieu, kuring sanés élmuwan atanapi tukang listrik atanapi naon waé tapi aya seueur arus anu aya ngalirna listrik, sareng lirén listrik ieu anjeun kedah nganggo listrik ieu siga sora tapi dasarna siga ezz pasang ieu kana 3.5 di port aliran teras anjeun gaduh bikang 3,5 janten anjeun gaduh aux ilary nyolok hayu urang tingali naha kuring tiasa ngatasi éta anjeunna sapertos bos hayu atuh kénging ieu hak maaf pikeun jalma debu anu kuring cicing di sozay di Arizona janten éta plot di bagian tukang port stream kuring di mac astromech abdi sam ieu mangrupikeun bantu éta tina komputer Salim Inlet kuring sareng kami ngan ukur nempel dina satengah séjén bumi isolator ieu Hapunten sadayana jalma anu bising éta sesah pikeun ngalakukeun ieu ngan ukur hiji kaméra wéb janten hayu urang pasang waé éta sareng lebet, éta anu saderhana kuring mendakan ieu dina eBay sapertos anu kuring nyarios kuring ningali tulisan Aspoon Handle anu kuring bakal kaitkeun dina pedaran di handap tapi kuring mendakan éta dina eBay éta ngan sapuluh dolar upami anjeun dina aliran ieu atanapi dina youtube.

Éta mangrupikeun investasi anu saé upami anjeun gaduh Astros sareng kéngingkeun bumi ieu, sanés mangrupikeun tulisan anu pikaresepeun pisan, tapi ieu sateuacan sareng saatos naon anu disada na sareng kumaha kadéngéna ayeuna anu kotor panginten kuring, anjeun kenal anjeun, abdi panginten ieu témbok anjeun anu ngajalankeun teras kuring ngan kode anjeun nyobian lebet kana gamechat sareng mudah-mudahan éta tiasa dianggo, upami anjeun ngagaduhan patalékan nyeratna dina bagian koméntar di handap ieu sareng ningali anjeun waktos salajengna pikeun jomblo anjeun pésta, anjeun terang kuring ngungkulanana

naon profsvc

Kumaha kuring ngadamel mikropon kuring lirén lirén?

Pencét-katuhu dinaMikroponbar, teras pilih Properties. Milarian tab Levels, sareng milariMikroponAlat naekeun. Mindahkeun dial dugi ka handap dinaMikropondorongan. Mindahkeun dial sapanjang jalan dinaMikropon.16 Juni. 2019

Kumaha carana abdi tiasa ngajantenkeun buzzing dina headset kuring?

Katingali katingali ieu leres-leres ngaganggu, sadayana ramé ieu sareng sadayana. Anjeun tiasa nyobian nurunkeun polumeu dina adaptor anjeun anu bakal ngajantenkeun buzzing dina headset anjeun tapi henteu ngaleungit lengkep. Upami anjeun hoyong buzzing angkat pikeun saé maka aya hiji kakuranganana. Buka Setélan & gt; Preferensi & gt; Geter. Teras pareum geterna.

Naha headset kuring ngagorowok?

Aya sora ngahiung atanapi suara bip dina headset kuring anu laun-laun beuki tarik. Kumaha kuring nyegah ieu kajantenan? Diwaler! Tingali jawaban Kuring ogé ngagaduhan masalah ieu. Naha ieu patarosan anu saé? Setélan polumeu anu luhur pisan tiasa nyababkeun sora ti spéker dijemput ku mikropon.

Naon anu kedah dilakukeun upami headset anjeun ngadamel sora statis?

Tahan tombol kakuatan dina konsol pikeun 8 detik atanapi dugi kakuatan pareum lengkep. Cabut kabel listrik ti tukang konsol salami 5 menit. Colokkeun kabel listrik deui teras hurungkeun deui konsol.

Kumaha carana nyingkirkeun sora anu humén sareng ramé?

Upami anjeun gaduh colokan listrik dua-prong anu duanana ngagaduhan colokan anu sami (sanés anu bageur kénca anu langkung ageung), cobian gentoskeun colokan na colokkeun deui kana stop kontak. Ieu hasil pikeun kuring. Kuring terang ngeunaan ieu di dieu: http://forum.audacityteam.org/viewtopic.php?f=26&t=4769

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Teu tiasa mendakan taskmgr.exe - milarian solusi

Kumaha kuring ngeureunkeun Facebook Messenger ti muka dina jandéla anyar? Pilih Setélan & Privasi. Buka Setélan. Gulung ka handap kana Bewara .... Ti 8 Sep, 2020, pikeun nganonaktifkeun panyebaran pesen otomatis: Buka Facebook. Tingali ka belah katuhu layar. Pencét ikon Messenger (⚡️) Pencét tombol pilihan (…) Klik bunderan centang ⭕️ ku 'Pop-up New Messages' (Pitunjuk Desktop)

Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Kumaha kuring mareuman bewara OneDrive dina Android? Aktipkeun atanapi Pareuman OneDrive 'Dina dinten ieu' Bewara dina Android dina Aplikasi Setélan Buka Setélan dina telepon Android Anjeun. (tingali screenshot handap) Ketok dina Aplikasi dina Setélan. (tingali gambar di handap) Ketok dina OneDrive dina Aplikasi. (... Ketok Bewara. (... Hurungkeun atanapi Pareuman Kenangan ti dinten ieu pikeun anu anjeun pikahoyong. (

Layar biru Qcamain10x64.sys - kumaha ngabéréskeun

Naha headset Logitech abdi teu bisa dipake? Unplug headset tina port USB PC sarta reboot komputer. Henteu ngan ukur hurungkeun deui - ngalakukeun panutupanana sistem lengkep teras hurungkeun deui, sabab ieu bakal ngabantosan mémori dina port USB. ... Pastikeun headset dipilih salaku alat standar dina PC dina pilihan Sound Recorder sareng Playback.