Utama > Kasalahan > Éror pembaruan Zune - ngajawab patarosan

Éror pembaruan Zune - ngajawab patarosan

Naha anjeun tiasa nganggo Zune di 2020?

Zuneieu dilanjutkeun di 2012 sarengZuneparangkat lunak ngan ukur dijalankeun dina 32-bit Windows XP atanapi 32-bit / 64-bit, Windows Vista, Windows 7, sareng Windows 8. Éta henteu didukung pikeun Windows 10 sabab alatna henteu sayogi parantos mangtaun-taun hanjakalna.Anjeun ngalakukeunanakedahnempatkeunsoftware dina modeu kasaluyuan,upamiéta jalan pisan.

Tulisan ieu disayogikeun ku anjeun ku agénsi Theslight Bean. Kéngingkeun tim desain di tukangeun slide slide tored slide anjeun Buka agénsi slidebean.com sareng kéngingkeun 50 tina proyek munggaran anjeun Upami anjeun hoyong tangtangan nomer hiji di pasar mana waé anjeun kedah gaduh produk anu saé, tapi anu paling penting anjeun kedah gaduh produk anu saé Kudu percanten kana naon anu anjeun bawa ka tabél upami anjeun henteu ditakdirkeun dina pertengahan taun 2000an, Microsoft tinggi dina hit Xbox sareng ngadegkeun dirina salaku produsen perangkat lunak terkemuka pikeun PC, janten katingalina lumrah pikeun nyandak pasar anu sanés sareng dominasi pamaén MP3 tapi anjeun ngalawan ipod pikeun menangkeun anjeun kedah gaduh sadaya bagian tina persamaan ti mimiti sareng anjeun henteu. anu nuturkeun mangrupikeun upaya anu ngerakeun pikeun tetep keren, kalayan cacat anu ganjil sareng warna anu langkung henteu biasa urang nyarioskeun sadayana ngeunaan pamuter mp3 anu sanés dina épisode ieu asal usul forensik perusahaan saprak lahirna iTunesMicrosoft nyobian nyonto éta dina 2004 Éta nyiptakeun Amazon Musik pikeun bersaing sareng beus Gagasanana pondok-lami dua taun saatosna, Microsoft lirénkeunana sareng ngaluncurkeun layanan Thezune, tapi Zune sanés ngan ukur pasar musik sabab Microsoft nyandak alat pikeun maénkeun, pamaén MP3 Zune-, aya seueur hype, Microsoft parantos damel sareng Toshiba sareng produk gigabit na, éta nawiskeun pasaran anu énggal sareng thezune ngagaduhan spésifikasi sapertos 30 gigs panyimpenan sareng audio-article sareng dukungan poto sareng upami urang nyarios yén aya seueur hype, microsoft heula dipiharep aya gajah ageung di rohangan anu coklat poop coklat leres pisan éta panginten nil masih rumaos micr osoft yén coklat mangrupikeun bangsal hideung énggal anu sanés judul séri netflix anu kontroversial pisan hey leres-leres yakin yén ieu mangrupikeun warna anu bakal hip sesa dunya panginten béda-béda, sahenteuna pikeun populasi leutik, keunikan alatna, kalebet kelirna, sigana parantos dianggo zu gartner pastina kultus saatos mimiti, Nanging, henteu nyayogikeun produk naon-naon sareng anu kajantenan salajengna henteu ngabantosan ogé, ayeuna kami jelas, peringkat cekap alat anu dikerjakeun ogé ngagaduhan tambahan sapertos FM- Radio sareng kapabilitas Wi-Fi, sanaos pangguna sareng penguji terbatas total. ditilik cobaan munggaran Microsoft salaku anu saé, henteu unggal-unggal zona ieu ngagaduhan sadaya fitur ipod kecuali éta henteu saé sareng kuring henteu gaduh pendapat éta sareng lima taun kasép, tapi dina heureuyna aya guyonan. nyaéta akhir 2006, awal 2007 sareng Apple ngagarap hal anu langkung penting, iphone, ipad na parantos netepkeun dirina salaku pamuter Go-Tomp3, jalma-jalma hoyong ngadukung underdog, tapi kadang aranjeunna ogé hoyong nonton éta gagal Teras didinya éta sta Tanggal rt Microsoft kaluar sareng pot sareng pansbanging pikeun ngamimitian Zune dina hiji dinten, saatos Apple ngumumkeun ipod generasi kalima na kalayan kapasitas panyimpenan sakitar 80 gigabyte sareng seueur tambahan sakali deui nyarioskeun perkawis waktos anu goréng Microsoft janten udagan Jokeshey Bill bakal anjeun ngabantosan kuring program Myzune oh antosan kuring gaduh ipod sapertos dunya sanés naha anjeun Kinerja Salaku urang nyarioskeun sacara umum, kinerja Zun henteu goréng sareng langkung seueur pilihan anu sayogi ti zune30 di 2006 perusahaan ngagedekeun Asép Zun sareng samodel sapertos vérsi 8 sareng 16 manggung anu langkung alit sareng akhirna langkung ageung 80 sareng 120 Versi Gig ébér ngarasa yén zum langkung saé tibatan iPod ku sababaraha cara, sapertos minggu kahiji dugi ka z sakitar Mei 2008, 2 juta unit dijual, éta sora saé, tapi éta saé saéna dugi ka ningali nomer sanés dina waktos anu sami Apple ngajual sakitar 3.5 juta ipods sabulan janten enya, microsoft aya di tempat kadua tapi jarakna jarakna, jarakna henteu sadayana goréng, tapi microsoft payu 2 juta kebon binatang dina waktos anu langkung alit tibatan Apple ngajual 2 juta iPods anu kahijina, tapi nalika iPod pencét pasar pasarna rame ku pamuter CD sareng Kasus anu ageung, maka Hawa Taun Anyar 2008 kajantenan nalika Allzune 30an nuluykeun mogok, jam internal alat éta henteu siap pikeun taun kabisat, janten dina 31 Désémber 2008 Zunes beku, aranjeunna sadayana lirén damel, réspon Microsoft katingalina amatir, solusina kalebet ngantosan Januari ngagugulung sareng ngantep batréna maot nyarios tinggi jual poin di 2009 microsoft sps atanapi resistor sumping zune hd kalayan desain anu elegan Sareng kualitas konstruksi HD anu luar biasa siga anu mariksa sadaya kotak kanggo waktosna nalika layar na damel saé pisan sareng pasar zoom tiasa dianggo pikeun nyéwa pilem sareng nunjukkeun aranjeunna nyobian narik perhatian pangguna nganggo modél langganan anu masihan aksés kana ton média sabab aya biaya anu rata, béda sareng modél lagu kertas iTunes.

Émut kami bakal ngobrol ngeunaan ieu engké. Sababaraha pengulas parantos ningali deui sareng nyarios yén Zunews langkung saé tibatan iPod, tapi sadayana ulasan nyarioskeun hiji faktor dina sipat komona janten jelas pisan yén pembeli henteu tiasa jalan-jalan. cukup Kitu cenah, Zune saé tapi henteu cekap, éta sumping ku bokor leutik anu pinuh ku rasa sugema Pembeli terang aya anu di luar sana anu paling, upami henteu langkung saé, produk sapertos kebon binatang kedah ngalakukeun dua hal pikeun ngeusianana ogé ceruk di pasar atanapi aranjeunna radikal pisan yén aranjeunna mendominasi thezunedid henteu ngagaduhan kabeneran ti saprak lahir, ogé Zoon nyanghareupan kasulitan generasi kahiji merjuangkeun generasi kalima iPod anu ngagaduhan taun diajar kasalahan sareng paningkatan, bahkan produk unggulanana, Zune HD, dua taun saatos Apple ngaleupaskeun iPodtouch di dunya téknologi, sumping sataun teuing Lila dua taun salamina, tapi para ahli nyarios upami Microsoft ngaleupaskeun Zune sateuacan iPod éta bakal janten hit, urang moal pernah kn Oge, tapi artina sakedik pisan ayeuna nalika urang ningali deui riwayatna anu pernah gagal, tapi ogé, éta henteu sampurna, tétéla aya cacat tungtungna, indéks dina sistem tétéla mahal sareng matak lieur , pangguna frustasi sareng sistem kiridit dimana aranjeunna ngagaleuh poin Zune teras disilihtukeurkeun pikeun média Tanpa terang sabaraha unggal lagu atanapi pilem saleresna hargana, Microsoft nyalira aya ti mimiti. Dina wawancara sareng insider bisnis Robbie Back, perusahaan sigana henteu percanten kana produk éta. yén sikep Microsoft sacara salah ti mimiti Zune henteu ngayakinkeun saha waé éta alat-alat sareng éta diluncurkeun dina waktos nalika smartphone na lebet pasar musik anu tiasa dianggo ngan saukur teu wani, terus terang, sareng kami réngsé nepi kana perburuan apel sareng produk anu sanés produk anu goréng, tapi éta tetep aya di tukangeun produk sareng teu aya alesan pikeun éta Nyarios batur, oh kuring kedah kaluar sareng néang éta deui nyorot aspék kritis anu sanés kurangna aspék pamasaran anu pas di Zunethere sanés rempah pikeun menerkeun warna coklat sareng iklan Paigns henteu nargétkeun pemirsa anu leres nalika éta kantos aya, ditambah iklanna nyalira ngabingungkeun pembeli poténsial deui, tapi Bach henteu nyandak sadaya kasalahan dina dirina.

knctr moal ngaleungitkeun

Anjeunna ngritik industri musik sareng kumaha éta janten gumantung ka Apple. Aranjeunna kecanduan narkoba apel, tapi kuring heran lamun anjeunna bakal nyarios sami upami éta tibalik Sabalikna raksasa sapertos Microsoft tiasa mendakan waleran anu salah sareng nawiskeun teuing sakedik maot telat jauh tina kejutan, tapi upami anjeun pikir kitu Éta Zunei mangrupikeun carita anu jauh, éta moal janten peluncuran Zoom terakhir di 2011 sareng DNA na parantos disimpen dina alat anu sanés kanggo warisanana, yén alat éta nyaéta telepon Windows. Antarmuka Zoom gampang pisan digunakeun sahingga Microsoft mutuskeun pikeun ngagunakeunana salaku basa pikeun sistem operasi telepon sareng proyék-proyék sanésna.

Proyék-proyék éta nyaéta Microsoft Surface Tablet sareng sistem operasi anu disebat Windows 8. Siklus ngulang nyalira ka turunan generasi salajengna sami-sami goréng, sapertos cacat salaku silsilah jalma-jalma berbakat anu dilahirkeun Ngan rada telat usaha Microsoft pikeun ngarobih anyar taneuh teras-terasan gagal deui urang sadayana terang naon anu kajantenan dina telepon windows, atanapi meureun urang henteu terang kusabab sapertos produk microsoft anu tujuanna berjuang sareng apel, jalma-jalma ngan ukur henteu resep, ngan ngaleungit, antar muka microsoft sami caritaanna sareng gelut, sagala hal, ipad sababaraha taun telat mangrupikeun gelut anu leungit ti mimiti maka aya windows 8. ogé salaku sistem operasi kami henteu tiasa nyarios nanaon anu goréng ngeunaan éta kami moal tiasa nyarios anu saé ogé éta salamet handapeun radar diusir di ruang kantor sareng pangguna bumi anu teu ngagaduhan pilihan tapi nganggo éta, dina hal ieu ieu mangrupikeun hal anu saé kusabab alat éta sorangan sababaraha Zunes masih hirup, percanten atanapi henteu, anjeun tiasa ngagaleuh éta Am azon sareng gabung sareng sababaraha urang anu masih kénéh bogoh ka aranjeunna anu malah ngagaduhan cinta aranjeunna pikeun alatna ditato tapi pikeun nyarankeun, di sisi anu sanésna, dina tungtungna kakuatanna saé deui sumping dina waktos anu saé henteu saé tapi éta tinggaleun kami sababaraha kirang Upami anjeun hoyong ngarobih dunya konsumén, maka langkung saé anjeun gaduh ideu anu saé sareng percanten pasti, éta nunjukkeun waktos na hehehehe, tong dicét sapertos poop ningali anjeun minggu payun

Naha Zune masih didukung?

TheZunepamaén perangkat keras dilanjutkeun dina Oktober 2011. ... Nanging,ZuneParangkat lunak kedahmasihdianggo pikeun sinkronisasi desktop Windows Phone 7, sareng nyaétamasihsayogi pikeun diunduh tina halaman wéb Windows Phone kanggo sadaya alat Windows Phone 7. Dina Nopémber 2015, Microsoft pensiunan diZunejasa unduh musik sareng streaming.

uninstall saluran hawa

Kumaha kuring mulangkeun perangkat lunak Zune kuring?

Pencet jeung tahan tombol 'Balik' sareng 'Puter / Ngareureuhkeun' bari pencét ogé tengahnaZunebantalan. Silih ganti, 30GBZunepamilik kedah tahan 'Balik' bari ogé mencét tengah sareng sisi kénca étaZunebantalan. TheZuneantukna ngabalikan sareng ngamimitian prosés ngareset.

Wilujeng sumping di artikel situs Trinity anu mimiti tingali sadayana situs Chris LikenessMobility Tenang sareng Gusti geuwat Tenang deui didieu urang ngagaduhan Zune HD sareng kuring hoyong nunjukkeun sababaraha trik anu tiasa dianggo sareng nyarios yén kami hoyong mareumanana, henteu di dieu anjeun ngagaduhan colokan listrik, cukup klik sakali sareng hurungkeun kana BAMinstant tapi anjeun ngan saukur pareum, tahan tombol kakuatan di luhur salami tilu detik teras geser layar ka handap sareng lebet kana kaayaan operasional lengkep. Upami anjeun mencét tombol kakuatan deui pikeun ngahurungkeun deui, éta saéstuna ngalangkungan prosés boot anu bakal urang tingali sakedap, aya trik sanés anu kuring henteu leres-leres nunjukkeun anjeun sabab kuring henteu hoyong pisan nyobian pikeun milarian terang kumaha kuring tiasa nunjukkeun ieu ka anjeun, kumaha anjeun tiasa ningali lamun balik deui ka luhur sareng anjeun terang naon anu biasana henteu kajadian, anjeun henteu kedah ngalakukeun éta tapi éta tetep gancang. Anu sanésna nyaéta modeu pamulihan, pikeun ngalakukeun ieu, pencét sareng tahan tombol média anu tombol sisi na bumi mangrupikeun tombol home punten tombol média dina tombol kakuatan tahan aranjeunna salami 15 detik sareng éta kedah di buka modeu pamulihan sareng anjeun moal kaleungitan data anjeun, tapi anjeun kedah sambungkeun kana perangkat lunak zune anjeun pikeun nyingkronkeun ulang firmware OK maka urang bakal ngagaduhan anu salajengna upami Zune HD anjeun bakal kumaha waé anéh kajadian anu funky sareng beku. atanapi naon waé anu anjeun kedah kaluar tina éta kantun tahan tombol kakuatan salami sapuluh detik maka kuring bakalan dihurungkeun deui sahingga anjeun tiasa ningali yén tilu detik parantos kalangkung dimana urang kedah narik layar pikeun mareuman éta ngalangkungan éta sareng di dinya urang nyaéta sapuluh detik urang bakal balikan deui sareng éta bakal balikan deui sareng hal anu katilu anu kuring badé nunjukkeun ka anjeun nyaéta ige lengkep mupus sareng maca inisialisasi alat sareng éta anu bakal kuring laksanakeun sabab éta mangrupikeun tulisan terakhir anu bakal kuring lakukeun ku hal ieu Kuring moal nganggo deui Kuring bakal ngabersihkeun, nempatkeun deui i n kotak sareng éta pikeun juara kontes Siap dina dua minggu sareng naon anu bakal urang laksanakeun di dieu nyaéta yén kami ngalakukeun inisialisasi sahingga restart pamuter sareng dina waktos anu sami pencét tombol home dina tombol média sareng ieu kedah nyandak kami sadayana sasarengan sareng ngareset éta kedahna kedahna urang tingali sadayana saé jalanna nalika urang ngahurungkeun deui naon anu bakal dilakukeun oh henteu hasil hayu urang cobian deui urang bakal ngalakukeun ieu langsung di payuneun kaméra janten kuring kedah ngalakukeun éta pangheulana kuring nunjukkeun anjeun yén kami ngalakukeun éta kuring ngagaduhan kontén musik didieu naon waé sareng kuring henteu hoyong eusi ieu aya didinya upami aya anu ngagaduhan tangan dina ieu maka urang cobian deui upami henteu tiasa dianggo kuring bakal ngareureuhkeun éta sareng tingali naha kuring tiasa ngaluarkeun éta sigana kuring terang naha urang ngulang deui di dieu.

Hayu urang ngalakukeun naon anu urang lakukeun, mimitian boot deui dina sapuluh detik sareng nalika éta muncul hayu urang cobaan nahan tombol di dinya. Kami nyarios palabuhan napel kana PC. Abdi hoyong nyobian anu ieu sareng ningali naon anu dilakukeun, janten kuring hoyong sambungkeun kana pc janten naha kuring bakal ningali naon anu lumangsung nalika urang ngalakukeun ieu? Henteu kunanaon, urang sebutkeun mangga antosan, tong pegatkeun sambungan sareng anjeun bakal ningali parangkat lunak anu sami dina komputer.

Pembaruan pamuter diperyogikeun sareng perbarui kana vérsi pangénggalna Datang deui dina menit ngantep anjeun terang kumaha ngalaksanakeunana Oke ayeuna urang gaduh zona di dieu sareng éta henteu aya musik, henteu, henteu aya dina éta janten jalan, kuring kedah ngareset deui sareng anjeun tiasa ningali sidebar alit ieu aya di dieu, upami anjeun ngeklik yén éta teu aya deui barang-barangna ayeuna kosong pisan teras angkat ka setélan di dieu sareng ka toko sareng anjeun tiasa ningali yén éta parantos réngsé, janten misi parantos na mah bakal ngabersihkeun, nempatkeun kana kotak sareng ngantosan kameunangan kami uh janten tenang pikeun alat ieu gaduh dinten anu saé nami abdi Chris Slackness gaduh Xun mobilitas sepi ningali sepi nuhun parantos ningali

av_asw

Kumaha cara ngamutahirkeun Zune atanapi Zune HD firmware anjeun tanpa?

- YouTube Kumaha Ngamutahirkeun Zune atanapi Zune HD Firmware anjeun tanpa Microsoft Server! Upami playback henteu lami dimimitian, cobian restart alat anjeun. Pidéo anu anjeun tonton tiasa ditambihan kana riwayat nonton TV sareng mangaruhan rekomendasi TV. Pikeun ngahindarkeun ieu, batal sareng lebet kana YouTube dina komputer anjeun.

Naon anu kedah dilakukeun upami Zune anjeun henteu jalan?

Upami ngareset éta henteu hasil, anjeun kedah masang deui parangkat lunak: Parangkat lunak sayogi di: http: //www.zune.net/en-us/products/softw ... Anjeun tiasa kaleungitan musik atanapi data sanés anu dipésér / ditambihan saprak anjeun singkronisasi terakhir. Naha waleran ieu ngabantosan?

Naha aya cara pikeun mastikeun sérver Zune?

Kusabab parangkat lunak Zune didamel dina waktos anu langkung saderhana (dasawarsa ka tukang) éta henteu nganggo SSL atanapi ngalakukeun pamariksaan naon waé pikeun mastikeun identitas sét Zune. Ieu bakal sedih dina 2019, tapi éta mangpaat pisan pikeun kami nalika ngahanca hardware lami ieu. Deui, aya satengah belasan cara pikeun ngalakukeun ieu.

Naha Zune nyarios 'kontak kontak 5'?

Anjeun tiasa kaleungitan musik atanapi data sanés anu dipésér / ditambihan saprak panyingkronan terakhir anjeun. Naha waleran ieu ngabantosan? Kuring ngalereskeun ieu pikeun kahirupan, nomer Lima Kasalahan biasana hard drive, kadang kabel hard drive. Naha waleran ieu ngabantosan?

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Teu tiasa mendakan taskmgr.exe - milarian solusi

Kumaha kuring ngeureunkeun Facebook Messenger ti muka dina jandéla anyar? Pilih Setélan & Privasi. Buka Setélan. Gulung ka handap kana Bewara .... Ti 8 Sep, 2020, pikeun nganonaktifkeun panyebaran pesen otomatis: Buka Facebook. Tingali ka belah katuhu layar. Pencét ikon Messenger (⚡️) Pencét tombol pilihan (…) Klik bunderan centang ⭕️ ku 'Pop-up New Messages' (Pitunjuk Desktop)

Afterglow headset buzzing - kaputusan praktis

Kumaha kuring mareuman bewara OneDrive dina Android? Aktipkeun atanapi Pareuman OneDrive 'Dina dinten ieu' Bewara dina Android dina Aplikasi Setélan Buka Setélan dina telepon Android Anjeun. (tingali screenshot handap) Ketok dina Aplikasi dina Setélan. (tingali gambar di handap) Ketok dina OneDrive dina Aplikasi. (... Ketok Bewara. (... Hurungkeun atanapi Pareuman Kenangan ti dinten ieu pikeun anu anjeun pikahoyong. (

Layar biru Qcamain10x64.sys - kumaha ngabéréskeun

Naha headset Logitech abdi teu bisa dipake? Unplug headset tina port USB PC sarta reboot komputer. Henteu ngan ukur hurungkeun deui - ngalakukeun panutupanana sistem lengkep teras hurungkeun deui, sabab ieu bakal ngabantosan mémori dina port USB. ... Pastikeun headset dipilih salaku alat standar dina PC dina pilihan Sound Recorder sareng Playback.