Utama > Kasalahan > Nvspcap64.dll moal kapendak - solusi praktis

Nvspcap64.dll moal kapendak - solusi praktis

Kumaha kuring ngalereskeun nvspcap64 DLL error?

Kumaha carana abdi tiasangalereskeun nvspcap64. jsbhenteu kapendak dina Windows 10?
  1. Pareuman NVIDIA GeForce Experience ti mimiti ngamimitian.
  2. Nyabut instal nganggo program IObit Uninstaller.
  3. Perbarui Pembalap NVIDIA.
  4. Apdet OS Windows anjeun.
1 Pébruari 2021

Héi sadayana, wilujeng sumping dina séri Pentesting Network Pentesting Network, dina tulisan ieu ayeuna urang bakal ningali kumaha nyiptakeun HijackDLL salaku bagian tina dasar-dasar penerusan DLL. Janten hayu urang mimitian langsung. Ayeuna, sateuacan urang ngamimitian ngawangun DLL - hapunten - hayu urang tingali dina tabel ékspor sistem DLL sareng cobian ngartos langkung seueur perkawis éta.

Janten kuring angkat ka C drive Windows 64. Abdi dina sistem 64-bit, sareng ayeuna, kuring niatna ngan ukur ningali DLL 32-bit, anu sadayana aya dina diréktori ieu. Sareng kuring badé nganggo paningal P - P view, hapunten.

Ayeuna kuring tiasa jelas ningali méja alamat ékspor di dieu. Sareng ayeuna, sabab urang tiasa nyarioskeun sababaraha tulisan ka tukang, DLLs dasarna ngekspor sababaraha prosedur atanapi fungsi anu tiasa disebat sareng dianggo kode sanés dina program. Ayeuna, fungsi ékspor DLL naha dumasar kana nami atanapi biasa.

Tingali yén seueur fungsi ieu - sapertos ngaktifkeun perenah keyboard, nambihan clipboard, format listener, sareng sajabana - diekspor ku nami anu sababaraha diantarana henteu ngagaduhan nami anu hartosna éta diekspor sakumaha biasa. Naon angka ordinal? Nya, saderhana pisan, éta mangrupikeun nomer unik dina DLL anu ditugaskeun pikeun prosedur anu khusus.

Kuring saleresna bakal mendakan yén nilai ieu béda-béda dina unggal ékspor sareng yén ieu intina nomer ordinal. Sareng dua fungsi anu munggaran jelas diékspor ti nomer ordinal 05DC sareng 05DD. Leres? Hebat.

Nya, kumaha fungsina diteruskeun? DLL tiasa henteu nerapkeun fungsi anu diéksporna. Sabalikna, fungsi ieu tiasa cicing di DLL anu sanés anu tiasa dirujuk. Dasarna, anggap kuring ngagaduhan fungsi ABC.

Abdi tiasa nyarios, hei, ABC saleresna mah aya di dll kosong deui ti ditu. Nya, ieu mangrupikeun latihan anu biasa pisan, sareng bahkan DLL sistem bakal teras jalan. Janten hayu urang balikan deui.

Sareng upami kuring ningali pangguna 32 sareng tetep ngagulung ka handap, anjeun leres-leres mendakan opat éntri ieu pikaresepeun. Upami anjeun perhatoskeun ieu nami payun, leres henteu? Janten def DLG-Proc A leres-leres diteruskeun ka NTDLL, jaman, NTDLLdialog WND proc_A. Nya, NTDLL mangrupikeun proc_A DLL anu sanés, leres? Janten format na dasarna DLL énggal, jaman, nami prosedur na.

supir babaturan magellan

Ayeuna, sakumaha anjeun tiasa tingali sacara jelas, nami prosedur dina DLL énggal tiasa béda pisan sareng anu dilebetkeun dina DLL asli, leres? Teu aya sarat anu namina kedah cocog, kumaha cara loader dina Case ieu? Nya éta bakal mayunan. Pamaké beban munggaran 32. Sareng upami program neraskeun sareng nganggo def DLG proc W éta bakal muka sareng ngamuat NTDLL.

Sareng ayeuna bakal terang yén ieu alamat anu bakal disauran nalika fungsi ieu dirujuk. Janten kumaha urang badé nyusun serangan DLLman-di-tengah ieu? Leres? aya kalana? Janten éta anu bakal kami laksanakeun. Léngkah hiji, urang badé nyandak Realuser32.DL sareng ngekspor sadaya prosés dina nami atanapi nomer rédinal.

Nya saatos éta kami bakal payun sareng ngadamel proxy dll. Sareng DLL anu dasarna bakal ngagaduhan tabel ékspor dimana sadayana sadayana nami prosedur bakal sami sareng DLL asli, neraskeun entri anu antukna bakal nyebut kode anu leres tina DLL anu asli. Émut yén aplikasi henteu nyauran proxy kami DLL sacara otomatis.

Sareng hiji-hijina cara pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngaganti nami janten DLL Proxy User 32.DLL anu asli. Teras kuring bakal nyiptakeun DLL anyar anu disebut USER32.DLL anu bakal ngandung fungsi anu bakal dialirkeun ka pangguna asli 32 anu ayeuna bakal diganti nami pikeun ngalakukeun anu sanés.

Leres? Janten dina kasimpulanana, sadaya fungsi ékspor ku nami sareng / atanapi réntétan tina DLL asli, nyiptakeun file DEF anu bakal dianggo ku tautan pikeun nyiptakeun DLL énggal anu saleresna mah teu langkung ti pangalihan fungsi kana DLL asli, anu ngagaduhan ayeuna parantos diganti nami kanggo anu sanés. Loader beban DLL anyar kami, anu dasarna sanés ngagantung tapi proxy diantawisna. Sareng sakali éta ngalangkungan éntri, éta bakal muka DLL asli anu ayeuna urang parantos ganti nami.

lampu perak msi leungit

Janten heula hayu urang ngadamel file DEF sareng sadaya éntri pangalihan fungsi. Nya, upami anjeun émut, dina artikel panungtung kami nyiptakeun DLLexportdump.by dimana kami nyimpen sadaya inpormasi ékspor ti DLL tinangtu dumasar kana nami sareng / atanapi nomer ordinal.

Ayeuna hayu urang ngadamel file DEF. Sareng file DEF ieu bakal kahartos ku tautan LD urang yén ieu intina ngandung fungsi panerus. Janten kumaha format na? Nya, perpustakaan diteruskeun ku nami perpustakaan.

Maka urang gaduh bagian ékspor dimana urang bakal nempatkeun alihan. Janten kuring nunjukkeun, hayu urang analisa kaluaranna heula. Janten DLL anu dianggo nyaéta USER32.DLL sareng tangtosna, sabab urang ngadamel proxy kalayan nami anu sami, file output tungtungna bakal sami - pikeun DLL binér.

Ayeuna urang tiasa nganggo nami anu sanés pikeun file definisi anu dipikahoyong. Ku teu émut yén nami DLL énggal kedah disebatkeun dina panerus fungsi. Janten hayu urang nyauran USER32_real.dll ieu.

Hayu urang tampilkeun kirang supados urang tiasa ningali kaluaran anu dimaksud nyaéta USER32_real. Ieu bagian ékspor. Sareng nalika anjeun nyobian ngaktipkeun tata perenah keyboard, buka USER32_real sareng rekam pungsi anu sami.

Sareng kami gaduh nomer rédinalina pikeun ogé Nampi input salajengna Dina akhir anjeun tangtosna bakal ngagaduhan sababaraha ékspor anu ngan ukur aya dina jumlah anu biasa. Éta sakedik padamelan ngémutan pilihan panyambungna. Kuring nguji ku ngarana.

Jigana bagian anu biasa ogé tiasa dianggo, tapi anjeun tiasa nyobian nyalira ngan ukur parios deui. Ayeuna urang leres-leres nempatkeun éta dina .Conto.def.

Sareng nalika kuring muka template kuring. Déf ayeuna, ieu mangrupikeun file def anu saé anu tiasa dianggo ku panyambung kami pikeun nyiptakeun DLL proksi pikeun nyiptakeun proxy DLL, tangtosna urang kedah nyerat sababaraha kode témplat DLL sareng sadayana ngabagi tulisan ieu kana dua bagian. Sareng kuring pikir éta anu kuring pikirkeun pikeun tulisan ieu.

Dina tulisan salajengna urang bakal ningali kumaha ngagunakeun proxy urang Nyiptakeun DLL kalayan Kodeu Citakan DLL. Nya, éta sadayana pikeun tulisan ieu. Sareng upami anjeun resep waktos anjeun di Akademi Pentéster mangga nyarankeun kami ka réréncangan sareng réréncangan anjeun di komunitas Infosec.

Hatur nuhun.

Naon nvspcap64 DLL?

jsb, Pedaran file: NVIDIA Capture Server Proxy.

Naon system32 Nvspcap DLL?

Anu aslinvspcap.jsbfile mangrupikeun komponén parangkat lunak Nvidia GeForce Experience ku Nvidia. ...jsbmangrupikeun perpustakaan sumber anu mangrupikeun bagian tina ShadowPlay, aplikasi pidéo sareng streaming pidéo anu mangrupikeun bagian tina Nvidia GeForce Experience.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.