Utama > Kasalahan

Kasalahan

Kodeu kasalahan 0x80244007 - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80a4001a dina Xbox One? Kasalahan 0x80a4001a lumangsung nalika anjeun dipenta pikeun kecap akses anjeun Buka Sistem> Setélan> Akun> Hapus akun. Pilih akun anu anjeun badé hapus sareng pilih Cabut. Pilih Asup, teras tambihan akun anjeun deui sareng lebetkeun kecap konci anjeun. Pilih boh Henteu aya halangan atanapi Ménta passkey kuring.

Kodeu kasalahan 0x800701b1 - waleran sareng patarosan anu biasa

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.

Kasalahan sistem 1355 - kumaha carana ngungkulan

Kumaha kuring ngalereskeun kode éror 80246013? Anjeun tiasa nyobian salah sahiji perbaikan ieu. Anggo Windows Store Apps Troubleshooter. Jalankeun Windows Update Troubleshooter. Hapus file data ieu. Reset Microsoft Store. Nonaktipkeun Firewall and Antivirus Software.

Kodeu kasalahan 8008005 - solusi pikeun masalah

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80a4001a dina Xbox One? Kasalahan 0x80a4001a lumangsung nalika anjeun dipenta pikeun kecap akses anjeun Buka Sistem> Setélan> Akun> Hapus akun. Pilih akun anu anjeun badé hapus sareng pilih Cabut. Pilih Asup, teras tambihan akun anjeun deui sareng lebetkeun kecap konci anjeun. Pilih boh Henteu aya halangan atanapi Ménta passkey kuring.

Éror aplikasi Selfservice.exe - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x82d40007? Asup sareng akun anu mésér game atanapi aplikasi, atanapi, upami éta versi percobaan anu parantos kadaluarsa, mésér game atanapi aplikasi ti Microsoft Store. Kanggo pitunjuk anu lengkep, pilih Pitulung. Ieu ngandung harti yén urang ngalaman masalah dina mariksa hak panggunaan kusabab langgananna dibagi liwat Xbox home.

Status kasalahan 0x000012f - pituduh pamungkas

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80070780? Kumaha ngalereskeun kasalahan 0x80070780? Ngalihkeun tina Akun Pamaké kana Akun Admin. Ngalereskeun Payil Sistem Anjeun. Ngabersihan Booting Windows. Ngajalankeun Scan Chkdsk. Pastikeun Jasa Salinan Bayangan Jilid Hurung. Milih Pilihan Ngabersihan pikeun Sistem Mulangkeun sareng Shadow Copies.

Kasalahan aplikasi Mmc.exe - kumaha ngabéréskeun

Naon Btrll com? BTRLL singkatan tina Brightroll nyaéta perusahaan iklan pikeun Yahoo sareng seueur deui anu sanés. Éta nganggo skrip dina iklanna pikeun nyimpen file anu tiasa ngadeteksi situs naon anu anjeun kantos sumping sareng badé angkat sareng ngalaporkeun éta sacara real waktos pikeun ngarobih iklan naon anu ditingalikeun ka anjeun. 23 ag. 2016

Kodeu kasalahan d0000034 - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngalereskeun kode kasalahan 0x8007000b? Léngkah ieu tiasa ngalereskeun masalah 0x8007000b: Unduh aplikasi PC Perbaikan nawaran khusus. Tingali inpormasi lengkep ngeunaan Parentah unbyte nyoplokkeun Kawijakan Privasi EULA. Pasang sareng ngajalankeun aplikasi na. Pencét tombol Scan Now pikeun ngadeteksi masalah sareng abnormalitas. Pencét tombol Perbaikan Sadaya kanggo ngalereskeun masalah.

Kasalahan sistem Windows10upgraderapp.exe - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngalereskeun kode kasalahan 800F0831? Sacara manual unduh sareng pasang KB éta tina katalog.update.microsoft.com. Bisi kuring éta KB4534309. Pareuman hurungkeun deui komputer anu kapangaruhan teras cobian ngajalankeun Pembaruan Windows deui sacara normal. Balikeun deui solusina upami anjeun kéngingkeun kasalahan anu sami deui, masalah KB anyar kedah dilaporkeun dina log.

Éror protokol Smb1 - waleran saderhana pikeun patarosan

Naon hartosna sttray64 EXE? STTray64 singkatan tina SigmaTel System Tray Notification pikeun 64-bit Windows. Ekstensi .exe dina nami nami nunjukkeun file anu tiasa dieksekusi. File anu tiasa dieksekusi panginten, dina sababaraha kasus, ngarusak komputer anjeun.