Utama > Supirna > Pangémutan pak supir - rujukan lengkep

Pangémutan pak supir - rujukan lengkep

Naon Driver Pack Notifier?

Notifier DriverPackmangrupikeun program anu dikembangkeun kuDriverPackSolusi. Versi anu paling sering dianggo nyaéta 2.0. ... Saatos dipasang sareng nyetél, éta ngahartikeun éntri pendaptaran otomatis-ngamimitian anu ngajantenkeun program ieu dijalankeun dina unggal boot Windows pikeun sadaya login pangguna.

Naha DriverPack ngabéwarakeun virus?

DriverPackNotifier.exe mangrupikeun file exe anu tiasa dieksekusi anu kagolong kana prosés Software sareng Drivers anu aya sarengDriverPackSoftware Solution dikembangkeun ku Kuzyakov Artur Vyacheslavovich IP developer software. ... Malware navirusogé dikirimkeun ngalangkungan file exe.

Naha aman pikeun nyoplokkeun pamasang pak supir?

Kusabab kitu peringkat kaamanan téknis nyaéta 31%bahaya; tapi anjeun ogé kedah ngabandingkeun rating ieu sareng ulasan pangguna.Nyabut pamasanganvarian ieu: Tiasa naroskeun ka Dukungan Palanggan pikeun ngabantosan anjeun atanapiuninstall DriverPack Notifiertina komputer anjeun nganggo applet Control PanelNyoplokkeunProgram.

Éta 2021, sareng sapertos unggal taun sateuacan, sigana mah scammers janten langkung umum. Janten dina tulisan ieu kuring bakal ngaliwat sababaraha tipuan anu béda-béda boh anu anyar anu kuring henteu pernah kantos nguping, atanapi aranjeunna janten langkung umum sanaos sanés leres-leres énggal, janten anjeun bakal tetep kedah pencét aranjeunna nepi taun ieu Janten urang mimitian ku anu disebut mobil bungkus scam. Anjeun tiasa ningali postingan padamelan, atanapi bahkan mungkin email atanapi iklan pikeun hal anu ngaku anjeun tiasa mayar anjeun ngan ukur nyetir dina mobil anjeun.

Sareng ideu na anjeun ngabales iklan éta sareng aranjeunna nyarios, 'Leres, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nempatkeun logo iklan mobil kana mobil anjeun, jalan-jalan sapertos biasana, sareng kami bakal mayar sababaraha ratus dolar saminggu pikeun éta. 'Upami anjeun nampi éta, aranjeunna biasana bakal ngirim cek anu cek palsu pikeun sababaraha rébu dolar. Éta ditebus di bank heula sateuacan aranjeunna sadar éta f.

Tapi samentawis éta aranjeunna bakal ngawartosan ka anjeun, 'Oh, anggo artos éta sareng angkat ka supplier kami anu khusus kana bungkus mobil sareng ngan ukur masihan artos sareng mayar anjeunna sareng anjeunna bakal ngurus éta.' Kuring badé ngawartosan anjeun pikeun ngalakukeun ieu dina cara anu henteu leres-leres dibalikkeun, sapertos transfer kawat atanapi artos artos, sapertos kitu. Dina sababaraha waktos, sigana henteu lami saatos anjeun mayar ieu ka anu disebut spesialis anu ngan ukur bagian tina panipuan, maka saatos sababaraha dinten bank bakal terang yén cek éta palsu.

Teras artos éta dikirangan tina akun anjeun sabab éta henteu kedah pernah disimpen disimpen tina cek sareng artos anu anjeun kirimkeun ka scammer. Janten anjeun parantos kaleungitan sadayana. Janten ieu mangrupikeun variasi sanés dina scam palsu.

Salawasna ati-ati ka perusahaan mana waé anu nyebatkeun kami bakal ngiringan anjeun cek sareng anjeun angkat sareng nganggo éta kanggo mésér hiji hal. Éta samar-samar. Oke, salajengna urang ngagaduhan anu disebat kulawarga f Anjeun panginten parantos ngadéngé ieu.

Ieu parantos aya saheulaanan, tapi sigana mah beuki loba biasa. Telepon ieu dimana anjeun kéngingkeun telepon anu ngaku-ngaku dulur anjeun sareng anjeun mangrupikeun kaayaan darurat dimana anjeun kedah masihan artos ka aranjeunna. Ieu sering siga aranjeunna di luar kota dina pakansi sareng nembé ditahan.

Salaku conto, aranjeunna peryogi artos jaminan jaminan manula teras aranjeunna nyamar incu. Sareng aranjeunna bakal nyarios, 'Aduh Embah, Eyang, abdi di panjara. Abdi peryogi setoran, 'naon waé.

catetan onenote ngaleungit

Teras aranjeunna bakal nyarios sapertos, 'Punten entong nyarios ka ibu sareng bapak. Anjeun bakal gélo pisan. Punten kirimkeun artos ayeuna sareng kuring badé milah teras nyarios. 'Sareng ideu na nyaéta supaya aranjeunna ngirim artos, sateuacan anjeun mastikeun carita ieu sareng saha waé, pikeun milarian terang naha jalma éta aya di luar kota.

Janten aranjeunna nyobian supados anjeun ngirim artos kalayan mendesak ku alesan naon. Éta pisan anu ngadesek. Aranjeunna peryogi artos ayeuna, panginten sidang badé besok sareng aranjeunna peryogi artos kanggo pengacara, atanapi aranjeunna kedah kaluar tina panjara ayeuna kusabab kuring henteu terang aya jalma pikasieuneun di panjara, hal-hal sapertos kitu, sareng penipu ieu langkung pinter tibatan Anjeun panginten panginten.

Kuring ningali tulisan dimana aya anu naros kunaon aranjeunna béda-béda. Aranjeunna nyarios, 'Anjeun henteu siga sora incu abdi.' Sareng aranjeunna nyarios, 'Oh, muhun, kuring peupeus irung nalika kuring ditahan sareng éta sababna kuring béda-béda.

Janten upami anjeun kantos nampi telepon ti batur, bahkan jalma anu anjeun kenal, anu nyatakeun yén aranjeunna peryogi artos langsung sareng anjeun kedah mindahkeun artos atanapi ngalakukeun hal anu sami, langkung saé henteu kedah némbalan telepon ti nomer heula saha anu anjeun henteu ' t terang tapi sahenteuna kumaha ogé parios sajarah sareng terang ieu scam. Janten upami anjeun nampi telepon ti batur anu meryogikeun setoran sigana penipuan. Oke, teraskeun deui, scam salajengna nyaéta telepon palsu ti jalma anu ngaku janten Apple atanapi Amazon ngadukung variasi dina scam penipuan urutan palsu anu anjeun kantos nguping kapungkur.

Biasana ieu mangrupikeun email dugi ka ayeuna. Aranjeunna ngirimkeun konfirmasi pesen palsu pikeun ngabatalkeun urutan ieu, lebet ka dieu, sareng éta mangrupikeun hal phishing. Nya éta béda.

Aranjeunna saleresna nyauran anjeun sareng ngalakukeun robocall. Sareng aranjeunna tiasa nyarios sapertos, 'Ieu dukungan Amazon sareng ieu ngingetkeun anjeun ngeunaan pameseran iPhone anu teu sah pikeun sarébu dolar. Pencét hiji pikeun nyarios ka palanggan kanggo ngabatalkeun. 'Sareng tangtosna, upami anjeun nyandak telepon sareng nyarios,' Oh, kuring henteu mesen éta, 'pencét hiji, anjeun nyarios sareng scammer, teras aranjeunna biasana bakal nyungkeun detil login anjeun.

Aranjeunna bakal nyobian kéngingkeun nomer rekening bank anjeun nyarios, 'Oh, pikeun ngabolaykeun ieu kami peryogi inpormasi kartu kiridit aslina' atanapi anu sami. Tapi waspada yén éta panipuan. Sareng leres-leres FTC ngagaduhan sababaraha klip audio conto.

Kuring bakal maénkeun hiji ayeuna pikeun kéngingkeun ideu naon anu bakal disada. Mésér iPhone XR 64 gigabyte henteu sah pikeun $ 749 dipesen ti akun Amazon anjeun. Pikeun ngabolaykeun pesanan anjeun atanapi ngahubungi salah sahiji wawakil layanan palanggan kami, punten pencét atanapi kantun cicing dina jalur.

Éta ngan ukur hiji conto pikeun Amazon. Tapi tétéla Apple mangrupikeun akun sanés anu dianggo ku scammers. Aranjeunna nelepon anjeun deui nganggo sababaraha robocall sareng nyarios yén aya aksés anu teu sah kana akun iCloud anjeun.

Pencét hiji deui atanapi nyarios ka palanggan atanapi nelepon nomer éta pikeun aksés ka layanan palanggan teras anjeun angkat sareng anjeun nyambung sareng scammer, janten upami anjeun nampi salah sahiji telepon éta moal pernah nelepon nomerna, éta bakal dicarioskeun, ngan upami anjeun leres-leres teu yakin teras angkat ka Amazon atanapi halaman wéb resmi Apple sareng ngahubungi aranjeunna nganggo nomer resmi anu didaptarkeun dina halaman wéb, sanés nomer anu bakal masihan anjeun telepon sabab éta tiasa palsu. Salaku catetan samping, upami anjeun kantos kéngingkeun robocall tina jinis scam ieu atanapi anu sanés, tong pernah pencét nomer dina telepon. Ngan gantung geuwat.

Kusabab nalika aranjeunna ngadangu anjeun mencét nomer aranjeunna ayeuna terang yén éta mangrupikeun nomer damel langsung teras éta tiasa ditambihan kana daptar sareng anjeun bakal nampi deui seueur spam nelepon anu langkung saé ngan ukur henteu némbalan upami anjeun henteu sadar éta sareng geuwat ngagantung upami anjeun mendakan éta mangrupikeun scam. Sadaya ayeuna jinis scam salajengna nyaéta scam scam utilitas anu langkung ageung sapertos telepon, biasana robocall, panginten suratsora anu nyatakeun, 'Hei, anjeun parantos mayar tagihan utilitas terakhir anjeun' atanapi naon waé. 'Sareng anjeun ngagaduhan hak pamulangan artos.

Anjeun kedah waé. pencét atanapi nelepon nomer ieu pikeun nyarios ka palanggan. 'Éta panginten sanés ngabalikeun duit.

naon msert.exe

Anjeun tiasa nyarios, 'Oh, leres, konfirmasi sareng kami bakal masihan anjeun diskon pikeun tagihan anjeun salajengna.' Sapertos kitu. Tangtosna, upami anjeun mencét atanapi nyambung sareng layanan palanggan ieu anu leres-leres scammer, maka biasana aya sababaraha jenis konfirmasi kanggo pembayaran dina bentuk nomer rekening bank anjeun dimana anjeun kedah neundeun artos.

Urang kedah terang dimana nyimpen artos atanapi anu sapertos kitu, inpormasi pribadi anjeun, anu aranjeunna gunakeun pikeun nyoo idéntitas anjeun, naon waé anu tiasa aranjeunna candak ti anjeun - komo dina kasus anu pangsaéna, sanés anjeun maling anu leres-leres nyobian pikeun maok artos anjeun, pangsaéna éta siga firma pamasaran anu leres-leres goréng nyobian anjeun ngalih ka panyadia sampah sareng aranjeunna dina dasarna masih ngagoler. Janten anjeun bahkan henteu hoyong berinteraksi sareng aranjeunna. Anjeun masih nganggo taktik pamasaran bohong.

Janten boh scam atanapi batur anu anjeun teu hoyong aya hubunganana sareng urang, urang aya dina tempat lima. Kami gaduh anu katelah tipayun ngantosan panipuan. Sareng naon anu énggal ngeunaan éta nyaéta saleresna éta olahtalatah téks, samentawis éta mangrupikeun semacam email konfirmasi pesenan palsu anu anjeun pikahoyong sapertos anu kuring sebatkeun sateuacanna tapi ayeuna anjeun tiasa ngamimitian pesen téks sareng terang aranjeunna bahkan nami anjeun atanapi anu tina data calo sareng sajabina.

Sareng aranjeunna bakal nyarios, 'Oh, anjeun ngagaduhan bungkus ti USPS atanapi ti Amazon ngantosan. Pencét kana tautan ieu pikeun diajar langkung seueur sareng kumaha cara 'nampi' sapertos kitu. Tapi saatos anjeun pencét tautan, anjeun bakal dicandak ka halaman pendaptaran pikeun kamungkinan Amazon atanapi halaman wéb naon anu aranjeunna ngaku asalna.

Tapi tangtosna éta situs phishing sareng aranjeunna bakal instan maok kredensial anjeun teras dianggo pikeun mesen tina akun asli anjeun teras ngumpulkeun artos anjeun ku cara éta, tapi deui, upami anjeun kéngingkeun salah sahiji ieu, tong pernah pencét Link scam sareng anjeun panasaran ngeunaan naon anu bakal halaman wéb, henteu ngalakukeun éta sabab pasti gaduh palacak dina tautan éta pikeun terang saha anu ngeklik tautan sareng anu henteu. Teras anjeun bakal ngamimitian kéngingkeun langkung seueur deui spam pesen téks sabab aranjeunna terang yén anjeun gaduh nomer padamelan. Janten ngan ukur henteu.

Henteu kunanaon, salajengna urang ngagaduhan kategori panipuan anu umum dikenal salaku panipuan penghasilan. Sareng ieu parantos langkung umum tibatan sataun katukang anu bahkan FTC parantos ngaluncurkeun kampanye énggal pikeun ningkatkeun kasadaran, Ilusi Penghasilan Operasi, pikeun ngantep jalma terang yén penipuan ieu janten langkung umum. Panipuan ieu aya dina sagala rupa sareng ukuran.

Nyatana, scan bungkus mobil anu urang carioskeun di awal dasarna mangrupikeun salah sahiji jinisna. Tapi biasana anjeun ningali sababaraha jinis iklan padamelan, atanapi meureun iklan dina média sosial. Anjeun bahkan tiasa kéngingkeun email.

Sareng dasarna éta bakal nyarios, oh, damel ti bumi sareng anjeun bakal kéngingkeun seueur artos dina waktos anu singget. Sareng dasarna bakal janten hal anu teuing. Éta saé leres.

Sareng paduli alesan aranjeunna nganggo pikeun narik perhatian anjeun, aya sababaraha cara pikeun nyandak artos anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun scam cek palsu deui sareng nyarios, 'Oh, anjeun pikeun tugas ieu' Anjeun kedah kaluar sareng mésér printer atanapi naon waé ti supplier kami y éta mangrupikeun kasempetan investasi atanapi kasempetan bisnis, 'Oh, anjeun bakal bisnis anjeun nyalira ngamimitian sareng anjeun bakal nganggo metode bisnis pangsaéna, 'sapertos kitu. Sareng tangtosna anjeun kedah nanem modal artos anjeun, tapi anjeun moal nampi salah sahiji artos éta.

ms-resourceappdisplayname

Tapi biasana benang umum nyaéta anjeun kedah kumaha waé nga-investkeun artos anjeun ka payun. Teras tangtosna aranjeunna bakal langsung ngaleungit sababaraha kali, éta ibarat penipuan cek palsu. Janten anjeun nyumput kanyataan yén anjeun nganggo artos nyalira, tapi nyatana éta anjeun.

Atanapi sigana sapertos sababaraha hal pamasaran multilevel dimana anjeun kedah mésér produk sateuacan anjeun ngajual. Tapi ku sadayana ieu anjeun ngan ukur tiasa naros, antosan sakedap nalika aranjeunna nyarios yén aranjeunna bakal mayar kuring kaluar sareng mésér hal ieu, naha henteu anjeun? Upami aranjeunna henteu ngan ukur mésér nyalira? Sareng éta jelas kusabab éta panipuan. Henteu leres, salajengna kategori panipuan salajengna nyaéta Coronavirus Relief sareng Stimulasi.

Intina, nunjukkeun usum pajak anu bakal datang, aya scammer di Amérika Serikat sareng diskusi ngeunaan hukum insentif nawiskeun seueur kasempetan pikeun tukang tipu daya pikeun ngamangpaatkeun sareng nipu jalma. Taktik umum nyaéta pikeun scammers ngahubungi anjeun ku sababaraha cara anu béda, naha éta mangrupikeun email, pesen téks, telepon, naon waé, sareng aranjeunna bakal nyarios, hé, anjeun ayeuna ngagaduhan hak pikeun ucapan salamet dina anjeun tina $ 2.000 naon. Sareng sadaya anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaku éta XYZ saatos aranjeunna tiasa maok artos anjeun atanapi inpormasi pribadi ku sababaraha cara.

Salaku conto, aranjeunna tiasa nyarios, 'Hei, cek coronavirus anjeun parantos siap. Kami ngan ukur peryogi rinci bank anjeun pikeun neundeun éta. Meureun nomer rekening bank anjeun atanapi login bank anjeun. 'Teras tangtosna aranjeunna lebet sareng solokan upami tiasa.

Atanapi aranjeunna bakal ngahubungi anjeun sareng nyarios, 'Hei, bahkan pikeun ngariksa virus corona, anjeun kedah lebet.' dijudulan. Anjeun henteu lebet. 'Teras tangtosna aranjeunna bakal masihan anjeun tautan kana halaman wéb sakaligus bakal maok inpormasi anjeun sareng nganggo éta pikeun maok idéntitas anjeun, atanapi dina gilirannana aranjeunna tiasa maok login bank anjeun, sapertos kitu.

Upami anjeun panasaran naha anjeun pantes nampi jinis stimulus atanapi iraha, éta langkung saé pikeun tetep sareng sumber berita resmi. Saur kuring aya seueur toko warta anu resmi pikeun berita lokal atanapi nasional anjeun sareng aranjeunna nyarioskeun sareng ngajelaskeun saha waé anu layak, upami anjeun bahkan kedah daptar, sigana mah anjeun henteu leres-leres kedah, sareng anjeun entong Henteu kedah ngandelkeun email surem anu datang sareng anjeun henteu terang ti mana asalna. Oke, ayeuna urang bakal nyarioskeun jinis scam terakhir anu terakhir nyaéta kaméra anu aya hubunganana sareng vaksin.

Kuring henteu nyarioskeun vaksin éta nyalira, tangtosna mangrupikeun panipuan, tapi FBI sareng pamaréntah propinsi sareng daérah parantos nyarios yén scammers nganggo vaksin salaku alesan pikeun nipu jalma kana selingkuh ku aranjeunna dina sababaraha cara. Sareng anjeun tiasa kontak sareng scammers ieu dina sababaraha cara iklan dina média sosial. Anjeun tiasa kéngingkeun pesen téks anu sanés, email anu kami carioskeun.

Teras saatos anjeun pencét tautan atanapi ngabales iklanna, aranjeunna sigana bakal nyobian, sapertos, ngajantenkeun anjeun ngempelkeun sakumpulan inpormasi pribadi, sapertos: B. 'Hei, pikeun ngadaptar daptar vaksin , anjeun kedah masihan sadaya inpormasi anjeun, nomer jaminan sosial, detil bank kanggo mayar 'atanapi anu sapertos kitu. Atanapi anjeun tiasa nyarios, 'Oh, anjeun kedah ngalebetkeun nomer kartu kiridit anjeun pikeun nungtut biaya pamrosésan Conto anu sanésna kuring nguping nyaéta aranjeunna panginten nyobian, 'Héi, upami anjeun ngan ukur mayar biaya kami, urang bakal 'bawa anjeun ka payuneun garis.

Anjeun tiasa kéngingkeun vaksinna heula. 'Éta ogé panipuan. Teu aya cara pikeun mayar nepi ka luhur jalur cara resmi pikeun ngadaptar vaksin coronavirus.

Janten teras-teras angkat ka halaman wéb resmi nagara atanapi pamaréntah lokal anjeun sareng milari inpormasi ngeunaan cara ngalakukeun ieu. Entong ngadaptar ku ngaklik tautan média sosial atanapi email anu teu dipénta anu anjeun tampi tapi waspada yén ieu mangrupikeun scam sahingga anjeun ngan ukur parios yén anjeun nampi email sareng parios éta tina sumber resmi. Sareng deuih, anjeun tiasa teras waé muka kana halaman wéb resmi sareng henteu ngeklik tautan naon waé upami anjeun hoyong pastikeun.

paku roblox ping

Mudah-mudahan anjeun ayeuna langkung siap pikeun panipuan ieu anu kuring nyebatkeun anu langkung umum ayeuna. atanapi anjeun tiasa ningali penipuan anu sami, sebutkeun, hé, ieu sora siga scam anu sanés. Éta ngan ukur mangrupikeun variasi tina éta.

Sareng anjeun tiasa langkung siap dina waktos payun. Upami anjeun hoyong teras-terasan nonton, kuring nyarankeun nyarankeun artikel taun kamari ngeunaan penipuan énggal dina 2020. Panipuan ieu henteu acan lirén.

Anjeun teu acan ngaleungit. Janten anjeun tiasa langkung siap deui ku mariksa ieu. Anjeun ngan tiasa pencét di dinya.

Hatur nuhun pikeun nonton lalaki, sareng ningali anjeun dina tulisan salajengna.

Kumaha kuring nganonaktifkeun DriverPack Notifier?

Tina Asmwsoft Pc Optimizer jandela utama pilih alat 'Startup manager'. Ti mimiti ngamimitian manager window utamasupir-ngabéjaan.exe prosés rék dipupus atanapinganonaktipkeunku ngaklik éta teras pencét tombol beurit katuhu teras pilih 'Hapus barang anu dipilih' pikeun ngahapus permanén atanapi pilih 'Pareumanbarang anu dipilih '.

Naon ari driverpack notifier?

DriverPack Notifier mangrupikeunprogram anu dikembangkeun ku DriverPack Solution. Versi anu paling sering dianggo nyaéta 2.0.3, kalayan langkung ti 98% tina sadaya pamasangan anu ayeuna nganggo versi ieu. Saatos dipasang sareng nyetél, éta ngahartikeun entri pendaptaran otomatis-ngamimitian anu ngajantenkeun program ieu dijalankeun dina unggal boot Windows pikeun sadaya login pangguna.

Dimana kuring mendakan supir dina solusi driverpack?

Tab Drivers dina DriverPack Solution Online nembongkeun daptar sadaya jinis supir sareng utiliti anu dipasang dina sistem anjeun sareng kedah diénggalan. Boh anjeun tiasa masang sadaya saran ku ngaklik tombol Pasang Sadayana atanapi milih program masing-masing.

Dimana milari notifikasi driverpack dina pendaptaran HKCU?

DriverPackNotifier.exe dimuat dina pendaptaran pangguna ayeuna (HKCU) salaku otomatis-dimimitian dieksekusi namina 'DriverPack Notifier' sareng ngajalankeun salaku C: users user appdata Roaming DriverPack Notifier DriverPackNotifier.exe --run startup.

Naon Notifier anu dianggo ku Software Informer?

DriverPack Notifier dikembangkeun ku DriverPack Solution sareng dianggo ku 5,075 pangguna Software Informer. Nami file anu tiasa dieksekusi program nyaéta Bobsled-Notifier.exe, Notifier.exe, Game.exe, DriverPackNotifier.exe sareng DriverPack-17-Online_695953955.1529279057.exe.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Homegroup henteu kauninga - waleran saderhana pikeun patarosan

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x800f0988? Troubleshooter pembaruan Windows mangrupikeun salah sahiji solusi anu gampang sareng jalan pikeun ngalereskeun masalah pembaruan Windows sareng masalah sanés. Ngajalankeun troubleshooter ieu pikeun ngungkulan kasalahan pembaruan Windows 10 0x800f0988. Pemecah masalah bakal ngamimitian diagnosis, parios kanggo pembaruan anu ditunda sareng ngabalikan deui jasa sapertos BITS.

Er041 dns error - kumaha carana alamat

Kumaha kuring ngalereskeun Microsoft henteu ngaréspon? Turutan léngkahna. Pencét konci Windows + tombol X teras pencét Manajer Alat. Panjangkeun Adaptor Jaringan. Klik-katuhu dina Network Driver sareng pilih Perbarui Software Supir. Ngadagoan sababaraha waktos sareng parios naha masalah na tetep aya. Balikan deui sistem anjeun.

Kodeu kasalahan 0x80070780 - kumaha alamatna

Kumaha kuring ngalereskeun kasalahan 0x80240009? Kodeu kasalahan 0x80240009 - Komunitas Microsoft .... SFC scan bakal nyeken file sistem anu korup dina komputer sareng ngalereskeunana. Pencét tombol Windows + X, klik Command Prompt (Admin). Dina Command Prompt, ketik paréntah ieu, teras pencét ENTER: sfc / scannow. Saatos réngsé, balikan deui PC anjeun.